Találatok a következő kifejezésre: Milyen popsitörlőt Neogranormon (2 db)

Milyen popsitörlőt használjak? Neogranormon jó?

Legjobb válasz: Mi sok félét kipróbáltunk, nekünk a Pampers Sensitive vált be. A többi vagy túlságosan el volt áztatva, vagy tök száraz volt. A noname márkáktól meg kipirosodott a bõre.

Mi sok félét kipróbáltunk, nekünk a Pampers Sensitive vált be. A többi vagy túlságosan el volt áztatva, vagy tök száraz volt. A noname márkáktól meg kipirosodott a bõre.
én sudocrem-et fogok használni, nagyon jó.gyógyszertárban lehet vény nélkül kapni, kifejezetten pelenkakiütésre.jó még acne, enyhe égési és fagyási bõrsérülésre is.amit te irsz az különben kenõcs!
Megmondom õszintén ez az egyetlen dolog, aminél az árat nézem csak. Oda megyek, ahol akciós és olcsó. Legalább már 10 fajtát kipróbáltunk, egyikre sem volt érzékeny, a neogranormon is jó. Egyedül ezeket a henger alakú dobozban lévõ "nevesincs" törlõket nem szeretem, max a pisire jó.
A második válaszolónak: Létezik Neogranormon popsitörlõ is. Mi amúgy szülés után kaptunk a kórházban belõle mintacsomagot. Nekünk nem vált be igazán, de a nõvérem arra esküszik. erre jó a próbacsomag. Mi a kórházban vagy 5 féle popsitörlõ mintát kaptunk. Addig nem érdemes nagyobb tételben megvenni, mert a baba popsiján is múlik, hogy melyik válik be nektek.
Én a DM-es Babylove-ra esküszök, de használtam már Rossmanos Babydream-ot és TEsco-sat is, azok is jók. Nekünk.
A Gabi a legjobb! Sokat próbáltam, de mind olyan hideg és vizes. A Gabi pont jó. Nem hiába a heim Pál vizsgálta.
Én is a DM-es Babylove Sensitive-et használom, a babám bõre ekcémás is, és nagyon jó. A többi ygereknél szerettem a Niveát is, annyira jó az illata :)
Maga a neogranormon törlõkendõ jó, csak nehezen jön ki. Mi olyan csomagban vettük, ahol adtak hozzá ilyen tárolós mûanyagdobozt és állandóan elakadt. Ez elég kellemetlen volt, mert egy kézzel kb 3 perc volt kszedni, mialatt a babám lábát fogtam, hogy bele ne másszon a kakiba.
egyértelmûen Neogranormon!
Neogranormon
A Nivea tuti hogy jó. Én ezt használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. 2 db csomagot szoktam a DM-be venni 1300 FT. A Neogranormont még nem próbáltuk, de ma láttam a Tescoba 1 csomag azt hiszem 530 Ft volt. Egyébként 650 körül van.
Szerintem a Neogranormon. Egyébként pont a jövõ héten lesz akciós a Rossmannban, 366 Ft/csomag, ha 3 db-ot veszel.
én szerettem a neogranormont amíg ki nem próbáltam a Huggiest. Ég és föld.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!