Találatok a következő kifejezésre: Milyen popsikrémet az újszülött (2 db)

Felírják a popsikrémet, a fürdetõt is, alkoholt is kúppot is nálunk elõre.
Az elsõ hetekben fõleg, azt használtuk, amit kiírt a doki. Aztán idõvel áttértünk erre-arra, de az elején nem akartam semmi olyat rákenni, ami nem neki való. Mi is csak pelust és popsitörlõt vettünk elõre.
Receptre felirják (én végig azt használtam, bevált nagyon)
Én steril vattát/ fültisztítót vettem a köldökápoláshoz elõre, plusz az alkoholt, mert azt nekünk kell vinni a kórházba is, de ha nektek nem kötelezõ, akkor majd ráérsz megvenni a többivel együtt a gyógyszertárban.

Milyen popsikrémet használjak az újszülött babámnál?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy a gyógyszertári a legjobb újszülötteknek, meg fürdetõbõl is.

én úgy tudom, hogy a gyógyszertári a legjobb újszülötteknek, meg fürdetõbõl is.
Nekünk a neonatóriumos popsikenõcs vált be, az is gyógyszertári, de amit pl elõször írtak és ilyen zöld-fehér tubusban van az nem jött be, asszem infantum a neve. Fürdetõbõl jó az a piros fehér tubusos, de van ahol keverik, de ugyan az. De szerintem nem véletlen, hogy sok kórházban is a neonatóriumosat használják...
Nekünk nagyon bevállt az, amit az ajándékcsomagban is adtak, vettünk is belõle egy nagyobb tégellyel. Szóval tudom ajánlani a Sudocrem-et.
nekünk nem vált be a gyogyszertári egyáltalán, mi a sudokremet használtuk szerintem az a világ legjobbja...igaz hogy nem olcsoság de negyon sokáig elég mert leheletnyi vékonyan kell bekenyni a kicsi popsiját. Jó babázást, egy 8hónapos nagyfiú anyukája
A gyógyszertárit kizárólag, úgy fél éves koráig.
Doktor felirja, a patikában kikeverik.Szerintem az a legjobb.
Egy éves korig amit a doki felír receptre.
Mi az elején gyógyszertárit használtunk, de aztán át tértünk a Sudokrémre ez nekünk nagyon bevált sõt igazából azért is maradtunk mellette mert másra is jó mint popsira, pl kisebb égésekre, horzsolásokra és nekünk felnõtteknek is jó ha például az izzadságtõl kipirosodik a bõrünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!