Találatok a következő kifejezésre: Milyen popsikrémet az (5 db)

Felírják a popsikrémet, a fürdetõt is, alkoholt is kúppot is nálunk elõre.
Az elsõ hetekben fõleg, azt használtuk, amit kiírt a doki. Aztán idõvel áttértünk erre-arra, de az elején nem akartam semmi olyat rákenni, ami nem neki való. Mi is csak pelust és popsitörlõt vettünk elõre.
Receptre felirják (én végig azt használtam, bevált nagyon)
Én steril vattát/ fültisztítót vettem a köldökápoláshoz elõre, plusz az alkoholt, mert azt nekünk kell vinni a kórházba is, de ha nektek nem kötelezõ, akkor majd ráérsz megvenni a többivel együtt a gyógyszertárban.

Ki milyen popsikrémet használ? Az ár is érdekelne?

Legjobb válasz: Sudocream 2000 ft.. mindkét gyerekemnél ezt használtuk és soha 1x sem volt kipirosodva a popsijuk!!

Sudocream 2000 ft.. mindkét gyerekemnél ezt használtuk és soha 1x sem volt kipirosodva a popsijuk!!
Sudocream 250 grammos, 3000 Ft.
Sudocrem DM-be szoktam venni 2000ft.
Nagylányom már elmúlt 2 éves, és még mindig a gyógyszertárit használom neki. A nagy tégely (dupla adag) 1200 ft, és fél évig elég. Ennél nagyobb bajod sose legyen, hogy el kell menni a receptért... (amúgy megkérhetsz egy ismerõs anyukát, aki amúgy is megy, hogy hozzon neked..)
Otthon a gyógyszertárban kapható popsikrém van, néhány 100 ft volt. Ha megyünk valahova, akkor meg ezt viszem, mert a kezemre is ez kell (allergia miatt), így eggyel kevesebb lom van a táskában: http://www.flpshop.hu/borapolas/101_aloe_moisturizing_lotion..
gyógyszertárit, olcsóbb és a legjobb, (15 hós)
Gabi popsikrémet használok.
A kérdező hozzászólása: ÉN is gyogyszertárit használok.CSak már nem akarok a gyerekorvoshoz menni csak azért hogy kiírja.amúgy 14hós nincs gond a bõrével, van itthon Sudo-is ha kimarja véletlen valami.
naturland, VII-es popsikenõcs-azt hiszem- infantum fono van ráírva. kb. 230 Ft. teljesen felesleges a drága popsikenõcsöket megvenni a gyógyszertári teljesen jó
Mi a gyógyszertárit használtuk jó ideig, majdnem 11 hónapos koráig, úgy keverték ki.
6 hós a fiam, de én még mindig a gyógyszertárit használom. Fogalmam sincs, hogy memnyibe kerül:-)
Gyógyszertári popókrém! A legjobb és a legolcsóbb!

Milyen popsikrémet használjak az újszülött babámnál?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy a gyógyszertári a legjobb újszülötteknek, meg fürdetõbõl is.

én úgy tudom, hogy a gyógyszertári a legjobb újszülötteknek, meg fürdetõbõl is.
Nekünk a neonatóriumos popsikenõcs vált be, az is gyógyszertári, de amit pl elõször írtak és ilyen zöld-fehér tubusban van az nem jött be, asszem infantum a neve. Fürdetõbõl jó az a piros fehér tubusos, de van ahol keverik, de ugyan az. De szerintem nem véletlen, hogy sok kórházban is a neonatóriumosat használják...
Nekünk nagyon bevállt az, amit az ajándékcsomagban is adtak, vettünk is belõle egy nagyobb tégellyel. Szóval tudom ajánlani a Sudocrem-et.
nekünk nem vált be a gyogyszertári egyáltalán, mi a sudokremet használtuk szerintem az a világ legjobbja...igaz hogy nem olcsoság de negyon sokáig elég mert leheletnyi vékonyan kell bekenyni a kicsi popsiját. Jó babázást, egy 8hónapos nagyfiú anyukája
A gyógyszertárit kizárólag, úgy fél éves koráig.
Doktor felirja, a patikában kikeverik.Szerintem az a legjobb.
Egy éves korig amit a doki felír receptre.
Mi az elején gyógyszertárit használtunk, de aztán át tértünk a Sudokrémre ez nekünk nagyon bevált sõt igazából azért is maradtunk mellette mert másra is jó mint popsira, pl kisebb égésekre, horzsolásokra és nekünk felnõtteknek is jó ha például az izzadságtõl kipirosodik a bõrünk.


Újszülöttnek milyen gyógyszertári fürdetőt, hintőport, popsikrémet, stb használtok, amit fel kell íratni? Mivel külföldön élek, és itt nincs ilyen, az van amit a boltban megveszel.

Továbbá még köldökcsonkra mit kaptatok? Fel kell íratni?

Legjobb válasz: Fürdetõ: Unguentum hydrophilium nonionicum Popsikrém: Unguentum infantum Hintõpor elvileg hexaclorophen-es, de én azt nem is használtam, a köldökére csak alkoholt tettem. Fel is lehet õket íratni, de recept nélkül is lehet kapni. Mi is most költöztünk Angliába, de szerintem itt ilyenek nincsenek, a porszívós orrszívóra is azt mondták a gyógyszertárban hogy még nem is hallottak róla.

Fürdetõ: Unguentum hydrophilium nonionicum Popsikrém: Unguentum infantum Hintõpor elvileg hexaclorophen-es, de én azt nem is használtam, a köldökére csak alkoholt tettem. Fel is lehet õket íratni, de recept nélkül is lehet kapni. Mi is most költöztünk Angliába, de szerintem itt ilyenek nincsenek, a porszívós orrszívóra is azt mondták a gyógyszertárban hogy még nem is hallottak róla.
Mindegyik gyógyszertári terméket lehet kapni recept nélkül is, csak drágább. Legalábbis a mi patikánkban így van. Popsikrémbõl viszont bátran ajánlom a Neogranormon cinkoxidos védõkrémet mindennapi használatra. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a gyógyszertári.

Otki popsikrém létezik még? Mennyibe kerül recept nélkül? Milyen az állaga? Ez ugye nem az a sárgás folyós krém?

Bocsi a sok kérdésért!

Legjobb válasz: Nem tudom mennyibe kerül (de recept nélkül nem olcsó, egyszer vettem így és emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy kb. annyi mint a bolti popsikenõcsök), de nálunk Újpesten még van készen a patikákban, mert ezt írják a gyerekorvosok. Az állaga a patikus türelmétõl függ, az orvosi rendelõ mellettiben általában rosszabb mint máshol, mert rengeteget készítenek belõle és letojják, hogy homokszem szerû darabkák vannak benne, máshol jobban elkeverik. Nagyon melegben tényleg folyós, hidegben alig lehet kirobbantani a dobozból, de szobahõmérsékleten tökéletes. A színe tényleg sárgás, ezért szeretjük mert a fehér cink oxidos kenõcsöt alig tudom levakarni a popsijáról, ez pedig könnyû, krémes. Pár hónapja elköltöztünk és a mostani dokimmal is ezt iratom pedig õ nem ezt szokta.

Nem tudom mennyibe kerül (de recept nélkül nem olcsó, egyszer vettem így és emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy kb. annyi mint a bolti popsikenõcsök), de nálunk Újpesten még van készen a patikákban, mert ezt írják a gyerekorvosok. Az állaga a patikus türelmétõl függ, az orvosi rendelõ mellettiben általában rosszabb mint máshol, mert rengeteget készítenek belõle és letojják, hogy homokszem szerû darabkák vannak benne, máshol jobban elkeverik. Nagyon melegben tényleg folyós, hidegben alig lehet kirobbantani a dobozból, de szobahõmérsékleten tökéletes. A színe tényleg sárgás, ezért szeretjük mert a fehér cink oxidos kenõcsöt alig tudom levakarni a popsijáról, ez pedig könnyû, krémes. Pár hónapja elköltöztünk és a mostani dokimmal is ezt iratom pedig õ nem ezt szokta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!