Találatok a következő kifejezésre: Milyen pontok a G ponton (10 db)

Mi az a G-pont? Vannak még más pontok a G-n kívül ha igen milyenek és hol vannak?

Legjobb válasz: A G-pont egy nem teljesen bizonyitott dolog, igy jo kerdes, h mi az. Egyesek szerint a prosztata csokevenyes megfeleloje nokben. Amugy egy kicsi, erdesebb tapintasu terulet a huvely has feloli reszen 3-5 centire a bejarattol. Elvileg a simogatasa nagyon kellemes erzes. Mas kerdes, h sok lanyban nincs ilyen... :) Ugyebar ezert is vitatott. Vannak mas pontok is, pl. itt egy a mondat vegen. :P

A G-pont egy nem teljesen bizonyitott dolog, igy jo kerdes, h mi az. Egyesek szerint a prosztata csokevenyes megfeleloje nokben. Amugy egy kicsi, erdesebb tapintasu terulet a huvely has feloli reszen 3-5 centire a bejarattol. Elvileg a simogatasa nagyon kellemes erzes. Mas kerdes, h sok lanyban nincs ilyen... :) Ugyebar ezert is vitatott. Vannak mas pontok is, pl. itt egy a mondat vegen. :P

A Barátnőmet mikor ujjazom és a hüvely falát izgatom akkor nagyon élvezi. Ez lehet a G-pontja? Eddig a pisilési ingerig sikerült eljutattnom. Milyen módszerek vannak a G-pont izgatására?

Legjobb válasz: A csiklóját is izgasd mellé (szájjal, ujjal). Az elõidézheti a G-pont orgazmust, elõsegíti. Állítólag ha enyhén nyomást gyakorolsz a nemi szerv felett egy pontban az is elõsegítheti.

A csiklóját is izgasd mellé (szájjal, ujjal). Az elõidézheti a G-pont orgazmust, elõsegíti. Állítólag ha enyhén nyomást gyakorolsz a nemi szerv felett egy pontban az is elõsegítheti.
Ha elkezded neki simogatni a G-pontját akkor az természetes, hogy pisilés érzetet keltessz, de ha tovább csinálod akkkor már elmúlik és már a csiklóját sem kell izgatnod, mert a G-pont "nagyobb hatást gyakorol rá".

Hol van a G-pontom? Hogy találom meg? Hogy lehet izgatni, és milyen pózok a legalkalmasabbak erre?

Legjobb válasz: kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...

kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...
Írd be a bal oldalt lévõ 'menü' alatti keresõbe azt, hogy G-pont ;) Sok mindent fogsz találni :)

Milyen pontok vannak a G ponton kívül? És hol vannak ezek a pontok?

Legjobb válasz: U-pont.a csikló legtetején kívûl.asszem csak ez a kettõ...

U-pont.a csikló legtetején kívûl.asszem csak ez a kettõ...
Egyszer olvastam hogy létezik valamilyen A pont is de azt már elfellejtettem hogy hol is van
Egyszer kérdezte valaki mi az A pont, akkor valaki ezt válaszolta rá: "Alighogy túl voltak a G-pontról szóló vitán, a kutatók egy újabb izgalmas pontot fedeztek fel a nõkön, teljesen véletlenül. A hosszan gondolkodás után A-pontnak keresztelt terület szintén a vagina elülsõ falán található a méhnyaktól lefelé. A vagina szárazságának kezelési lehetõségeit kutatták, ekkor találtak rá erre a területre. A nõk 95%-a a nemi izgalom állapotába került ennek a pontnak az izgatásakor. Az A-pont ingerlésével 10 perc alatt nedvessé válik hüvely, és a nõk többszörös orgazmust éltek át. Ez azért történhetett, mert a szokásosnál nedvesebb hüvely izgatását sokkal izgatóbbnak élték meg, mint egyébként. Hol is van ez pontosan? A A-pont kicsit följebb van mint a G, de lejjebb, mint méhnyak, ami egy kerek orrhegyre emlékeztetõ szerv. A kettõ között találod meg ezt a rendkívül érzékeny területet, és föl-le irányuló mozdulatokkal tudod ingerelni. Ha közösülés közben is szeretnéd tudatosan arra a területre összpontosítani a figyelmet, akkor válasszatok olyan pózt, amiben a pénisz a vagina elülsõ falát dörzsöli erõteljesebben (hátulról hatoljon beléd a párod, vagy pedig ülj az ágy szélére, és õ pedig térdeljen eléd)."
Van még pirospont, feketepont, álláspont, szempont, és még sokféle pont.
A G és az A pont mellett még U-pont is létezik. Ami majdnem olyan fantasztikus orgazmust ad, mint a G pont. Ez pedig a csikló alatt, de a húgycsõ felett van. Petranova
így van! te meg hülye vagy (elõttem szóló)
Igen, dörzsöld.
Szúrkáld gombostûvel ))
a " Z " pontig meg ne állj .
Megtaláltad? És hol volt a kis csibész?
Definiáld a "teknika" szót.
Sikííííííts!:D
pörögj a fejeden és csattogtasd a füleid
OFF:D JÓKAT RÖHÖGTEM EZEKEN:D
Ezt a hülyeséget :D
Nem, ez nem úgy mûködik mint a pornófilmekben, ez igazi és még ezer más dolog közrejátszik, nem csak egy nyamvadt pont megtalálása és az idõ. Dobd ki a tv-d mert kimossa az agyad!
Amúgy egy tipp: Részegen (spiccesen) könnyebb.
4 perc 38 másodperc. Oltári érzés. Mindig spriccelek. Ja, hogy a macska dugta be a farkát, nem is figyeltem, bocs, akkor sztornó. Ezeket a dolgokat nem lehet meghatározni idõvel és eredménnyel. Nem gépek vagyunk mi nõk, sem. Régen rossz ha ilyet kérdezel. Illetve lehet kérdezni, de inkább azt tanácsolom, hogy engedd el magad, mert minden csaj más. Akinél ez bejött, a másiknál nem fog, vagy nem úgy. Valaki ezt szereti valaki azt. Nekem van g pontos orgazmusom, de sose spricceltem, nem is akarok, a fene se akar szexenkét ágynemût cserélni, brrrrrr. Arra figyelj hogy a lány, akivel épp vagy, mit szeret, legjobb ha beszéltek róla. A többi majd alakul. Ne zárj minket sztereotípiákba, mert orra esel, de nagyon. Spontaneitás, szeretet, odafigyelés, kölcsönösség, ezt tûzd a zászlódra. Mellesleg, egy nõnél sem egyforma két orgazmus sem, tehát itt máris dõlt minden. 37/N
A 37 éves hölgytõl kérdezném: Ujjazás közben sikerült a G-pontos orgazmust elérni vagy behatolás által?
37 nõ vagyok. Általában ujjazás által, ritkán ha lovagolok a barátomon. De az ujjazás olyan király, hogy akkor másfél percig is tart az orgazmusom. A barátom azt mondja, hogy kb miután jó pár perce van bent az ujja, kezdi érezni hogy megkeményedik egy pont, és utána nemsoká el is élvezek. Szóval nem rögtön érzi a pontot, az csak megfelelõ izgatás után "bújik" elõ érezhetõen(nálam). De ez is változó, van hogy 3-5-10-15 perc. Mondtam nem vagyunk gépek. Én kb egy éve élek át ilyen hosszú orgazmusokat, pedig 5 éve vagyok ezzel a barátommal, tehát fejlõdésben vagyok, mint mindenki jó esetben. Érted, hogy ezért nem lehet általánosítani? Ha megkérded a lányt mi jó neki, mit csinálj legközelebb másképp vagy ugyanúgy, az a legtutibb módszer. És a következõ lánynál ugyanezt kell tenned, mert õ megint más lesz.
Elég jó sztem próbáld ki !
Mekkora pun.cid van neked?????!!!!!
"..az egyik a csiklót a másik a g pontot izgatja és köszben a pénisz is bent van.." Hát olyat még nem is láttam...Az már 3 vég, legalábbis a ha úgy értelmezem, hogy: egyik a csiklót, a másik a G-pontot(ami ugye a hüvely falán található, tehát a vibri is a hüvelyben van), és még egy pénisz is bent van... :P Dupla, "villás" végût vettem, s nagyon jó.
Villásat? Ahol az egyik a popsiba megy?

Milyen pózban csináljam a vibrátorral, ha el akarok menni és a g pontomat izgassa?

Legjobb válasz: Én a hátamra fekszem, behajlítom a térdeim.

Én a hátamra fekszem, behajlítom a térdeim.
ha irsz privit én megmutatom neked hatalmasorgazmus lesz elhiheted

A G pontot milyen pózokban lehet a legkönnyebben elérni?

Legjobb válasz: ha a nõ van felül, õ pl. tudja irányitani "magán belül" a péniszt. illetve ha a pasi hátulról hatol a nõbe, akkor is könnyen elérhetõ.

ha a nõ van felül, õ pl. tudja irányitani "magán belül" a péniszt. illetve ha a pasi hátulról hatol a nõbe, akkor is könnyen elérhetõ.
Szerintem a legjobb póz ahhoz hogy elérd a G-pontot, ha béka pózban csináljátok.majdnem ugyanaz mint a kutyapóz(vagyis hátulról) csak nem térdelsz, hanem hasalsz.Ezzel a pózzal tuti eléred a G-pontot!!

Milyen mély egy lány puncija? Van egy pont ameddig be tud hatolni valami, és aztán mi van? Onnan simán nem megy tovább, vagy éreznek azon a ponton valamit a lányok? Lehet az ott egy g pont? Csajszik ti feszegettétek már az intim határotokat?

Legjobb válasz: Egy nõi hüvely kb 8 cm hosszú,utána jön a méhszáj és a többi.Természetesen az ember nem egy formálhatatlan szilárd valami,így amikor ennél hosszabb fütykös érkezik,ami valljuk meg elég gyakori,akkor kicsit beljebb csúszik minden.Nekem volt már dolgom túl naggyal,és bizony nem kellemes érzés,amikor szinte a szó szoros értelmében a könyökömön jön ki.Szóval mindennek van egy egészséges határa. A G pont az kb 2-6 cm-rel a hüvely bejárat fölött a szeméremdomb felöli oldalon található.

Egy nõi hüvely kb 8 cm hosszú, utána jön a méhszáj és a többi.Természetesen az ember nem egy formálhatatlan szilárd valami, így amikor ennél hosszabb fütykös érkezik, ami valljuk meg elég gyakori, akkor kicsit beljebb csúszik minden.Nekem volt már dolgom túl naggyal, és bizony nem kellemes érzés, amikor szinte a szó szoros értelmében a könyökömön jön ki.Szóval mindennek van egy egészséges határa. A G pont az kb 2-6 cm-rel a hüvely bejárat fölött a szeméremdomb felöli oldalon található.
változó, én a 17 centimmel sem tudok mindig teljesen tövig menni, de ez akár a lány izgalmi állapotától is függhet. van hogy folyton szólnia kell hogy ne olyan mélyre, máskor meg õ szól hogy tövig és még húz magára...
ez csak ilyen pasis marhaság h le kell mérni mindenképp le kell mérni. :P különben nem lehet elmondani a barátnõknek h bibííí az enyém hosszabb 2 centiveeel. :)
Ez nem így van a hüvely végére nehéz eljutni de ott azt mondják maga van a paradicsom... de a farkak élete nem csak móka és kacagás... hallottál már a csúf, gonosz méhnyakrákról?:D:D hülye kérdés bazeg:D
nem ott nem a g pont van hanem a stop gomb :D
a 22:20as válaszoló leírt mindent
:D ez feldobta a napom bocsi. :P gondolod h a csajok feldugják maguknak a centit? :D kész vagy ecsém :)
A kérdező hozzászólása: Olyan csajszi írjon aki már ''megmérte magát''! kb hány centiig tudta feltolni magába?
Állítólag Cousteau kapitány is bebarangolta a nõi test eme rejtett zugát!:)
Szerintem meg ahol kifér egy baba ott befér egy boxkesztyü is
bolond vagy, ezt igy kell kerdezni:Hany uncia a puncija? De gondolom ez valtozo, 140-es csajnak nem nyomhatsz fel egy 30centis branert, de egy 220-as lehet hogy megorul neki. (nem az iq-rol beszlek, a magassagrol)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!