Találatok a következő kifejezésre: Milyen pontok a (144 db)

Az ABCD paralelogramma BC oldalának P pontja a BC oldalt 2:5 arányban osztja. Milyen messze van a B csúcstól az AB egyenes azon E pontja, mely rajta van a PD egyenesen is?

Nem sikerül megoldani, tudna valaki segíteni? Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Képtelenség: " AB egyenes azon E pontja, mely rajta van a PD egyenesen is" Nem AC -vel kezdõdik az idézett rész?

Képtelenség: " AB egyenes azon E pontja, mely rajta van a PD egyenesen is" Nem AC -vel kezdõdik az idézett rész?
Még egyszer 1. vagyok. Bocsánat, nem szakasz, hanem egyenes van írva. Így lehet.
Még egyszer 1. vagyok. Itt van a megoldás: http://kepfeltoltes.hu/121222/3786219_www.kepfeltoltes.hu_.png
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Milyen pontok vannak a G ponton kívül? És hol vannak ezek a pontok?

Legjobb válasz: U-pont.a csikló legtetején kívûl.asszem csak ez a kettõ...

U-pont.a csikló legtetején kívûl.asszem csak ez a kettõ...
Egyszer olvastam hogy létezik valamilyen A pont is de azt már elfellejtettem hogy hol is van
Egyszer kérdezte valaki mi az A pont, akkor valaki ezt válaszolta rá: "Alighogy túl voltak a G-pontról szóló vitán, a kutatók egy újabb izgalmas pontot fedeztek fel a nõkön, teljesen véletlenül. A hosszan gondolkodás után A-pontnak keresztelt terület szintén a vagina elülsõ falán található a méhnyaktól lefelé. A vagina szárazságának kezelési lehetõségeit kutatták, ekkor találtak rá erre a területre. A nõk 95%-a a nemi izgalom állapotába került ennek a pontnak az izgatásakor. Az A-pont ingerlésével 10 perc alatt nedvessé válik hüvely, és a nõk többszörös orgazmust éltek át. Ez azért történhetett, mert a szokásosnál nedvesebb hüvely izgatását sokkal izgatóbbnak élték meg, mint egyébként. Hol is van ez pontosan? A A-pont kicsit följebb van mint a G, de lejjebb, mint méhnyak, ami egy kerek orrhegyre emlékeztetõ szerv. A kettõ között találod meg ezt a rendkívül érzékeny területet, és föl-le irányuló mozdulatokkal tudod ingerelni. Ha közösülés közben is szeretnéd tudatosan arra a területre összpontosítani a figyelmet, akkor válasszatok olyan pózt, amiben a pénisz a vagina elülsõ falát dörzsöli erõteljesebben (hátulról hatoljon beléd a párod, vagy pedig ülj az ágy szélére, és õ pedig térdeljen eléd)."
Van még pirospont, feketepont, álláspont, szempont, és még sokféle pont.
A G és az A pont mellett még U-pont is létezik. Ami majdnem olyan fantasztikus orgazmust ad, mint a G pont. Ez pedig a csikló alatt, de a húgycsõ felett van. Petranova
így van! te meg hülye vagy (elõttem szóló)

Hogyan tudhatnám meg milyen telefonszámú érdeklõdõvel beszéltem adott idõpontban a saját telefonomról?

Nem tudom a telefonszámát, akivel otthoni(vezetékes) telefonommal tegnap beszéltem.

Legjobb válasz: Ha tudod az idõpontot akkor menj be a szolgáltatóhoz és talán segítenek.

Ha tudod az idõpontot akkor menj be a szolgáltatóhoz és talán segítenek.

Ki jelentkezett a Pető intezetbe? Milyenek lesznek a pontjaitok?

Legjobb válasz: Én jelentkeztem, 428 pontom lett, de ezt csak ötödikként jelöltem meg!

Én jelentkeztem, 428 pontom lett, de ezt csak ötödikként jelöltem meg!

Milyen lett a biosz és kémia érettségitek most, hogy már megtudtátok a pontokat?

Leginkább biológia emelt, kémia közép érdekelne. Hány százalékos lett? Hova jelentkezel? Szerinted felvesznek?

Legjobb válasz: Biosz emelt 88, kémia közép 88, de ezt még javíthatom 92-re. Pécsre szeretnék menni az orvosira...rem meglesz a kémia 92-vel 429 pontom lenne.

Biosz emelt 88, kémia közép 88, de ezt még javíthatom 92-re. Pécsre szeretnék menni az orvosira...rem meglesz a kémia 92-vel 429 pontom lenne.
És neked?

Hol van a G-pontom? Hogy találom meg? Hogy lehet izgatni, és milyen pózok a legalkalmasabbak erre?

Legjobb válasz: kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...

kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...
Írd be a bal oldalt lévõ 'menü' alatti keresõbe azt, hogy G-pont ;) Sok mindent fogsz találni :)

Milyen arányba számitanak a jegyek és a pontok a továbbtanulás szempontjábol?

milyen arányba számitanak a jegyek és a pontok? Tehát monduk a jegyek kiteszik a 2/3-át az össz pontszámnak a felvételi pontok meg az 1/3-át vagy vmi ilyesmire lennék kiváncsi?

Legjobb válasz: Általánosból Középiskolába? Az iskolától függ. Van ahol a felvételi ér összesen 50 pontot, 25 a jegyek, van ahol nem is nézik a felvételit, csak a jegyeket... Továbbtanulási könybe benne van...

Általánosból Középiskolába? Az iskolától függ. Van ahol a felvételi ér összesen 50 pontot, 25 a jegyek, van ahol nem is nézik a felvételit, csak a jegyeket... Továbbtanulási könybe benne van...

Milyen ponton kell lemérni a mell, derék, csípő nagyságát?

Legjobb válasz: Mell (mellbõség): igazából úgy az ideális, ha segít más lemérni, így a karod a tested mellett tudod tartani. Ott kell körbemérni, ahol a legnagyobb, legteljesebb. Derék: a legkeskenyebb pontban kell mérni, tükör elõtt láthatod, hol vagy a legvékonyabb. Csípõ: a csípõ legszélesebb pontján, ebben is segít a tükör.

Mell (mellbõség): igazából úgy az ideális, ha segít más lemérni, így a karod a tested mellett tudod tartani. Ott kell körbemérni, ahol a legnagyobb, legteljesebb. Derék: a legkeskenyebb pontban kell mérni, tükör elõtt láthatod, hol vagy a legvékonyabb. Csípõ: a csípõ legszélesebb pontján, ebben is segít a tükör.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat...:)
Elsõ vagyok ismét. Ez a kép segíthet: http://www.amazona.hu/images/meret_noi.jpg 1: mell 3: derék 5: csípõ

Mi az a G-pont? Vannak még más pontok a G-n kívül ha igen milyenek és hol vannak?

Legjobb válasz: A G-pont egy nem teljesen bizonyitott dolog, igy jo kerdes, h mi az. Egyesek szerint a prosztata csokevenyes megfeleloje nokben. Amugy egy kicsi, erdesebb tapintasu terulet a huvely has feloli reszen 3-5 centire a bejarattol. Elvileg a simogatasa nagyon kellemes erzes. Mas kerdes, h sok lanyban nincs ilyen... :) Ugyebar ezert is vitatott. Vannak mas pontok is, pl. itt egy a mondat vegen. :P

A G-pont egy nem teljesen bizonyitott dolog, igy jo kerdes, h mi az. Egyesek szerint a prosztata csokevenyes megfeleloje nokben. Amugy egy kicsi, erdesebb tapintasu terulet a huvely has feloli reszen 3-5 centire a bejarattol. Elvileg a simogatasa nagyon kellemes erzes. Mas kerdes, h sok lanyban nincs ilyen... :) Ugyebar ezert is vitatott. Vannak mas pontok is, pl. itt egy a mondat vegen. :P

A károlyiban a szóbelin milyen témakörök vannak? Milyen pontokkal lehet bekerülni?

Már megírtuk a felvételit és 74pont lett, de a jegyeim azok jók mert 50-ből 48pontom van. Ez így összesen 122pont. Ha a szóbelim jól sikerül akkor van esély arra h felvegyenek? Mert úgy hallottam h elég erős suli. De nagyon oda szeretnék menni a spanyol kéttan miatt, és voltam nyíltnapon és nagyon megtetszett. :) előre is köszi

Legjobb válasz: szerintem simán bekerülhetsz vele... elõször én is oda akartam menni :))

szerintem simán bekerülhetsz vele... elõször én is oda akartam menni :) )
A kérdező hozzászólása: Hát köszi:) remélem is h felvesznek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!