Találatok a következő kifejezésre: Milyen peteérést gyógyszer van amit (2 db)

Milyen peteérést elősegitő gyógyszer van amit anélkül szedhetnék, hogy elmennék a dokihoz?

Legjobb válasz: Semmilyen,de ez így van rendjén. Te milyen szert állnál neki szedni vizsgálatok nélkül??? Gondolkozz már!!!Még a doki sem ír ránézésre semmit,csak miután elvégeztette a szakirányú vizsgálatokat. De miért nem akarsz orvoshoz menni? Különben is,mibõl következtetsz te arra,hogy neked peteérést elõsegítõ szerre lenne szükséged? Nagyon sok oka lehet ám a sikertelenségnek. Nehogy beszedj semmit,és el se fogadj semmit,amit nem orvos írt,és nem neked. Sok sikert.

Semmilyen, de ez így van rendjén. Te milyen szert állnál neki szedni vizsgálatok nélkül??? Gondolkozz már!!!Még a doki sem ír ránézésre semmit, csak miután elvégeztette a szakirányú vizsgálatokat. De miért nem akarsz orvoshoz menni? Különben is, mibõl következtetsz te arra, hogy neked peteérést elõsegítõ szerre lenne szükséged? Nagyon sok oka lehet ám a sikertelenségnek. Nehogy beszedj semmit, és el se fogadj semmit, amit nem orvos írt, és nem neked. Sok sikert.
Ha biztosan ez a baj, próbáld ki a Hormeel S cseppeket, homeopátiás készítmény! Nagyon sokaknak bevált már. Nekem például a closti nem hasznmált, ez igen! Sok sikert!

Milyen gyógyszert vegyek be amikor peteérésem van?

Nagyon fáj a hasam, pisilni is alig bírok, mert szúúúr ott belül :S 16/L

Legjobb válasz: ezek a tünetek nem normálisak sztem van valami más bajod irány a nõgyógyász

ezek a tünetek nem normálisak sztem van valami más bajod irány a nõgyógyász
A kérdező hozzászólása: Minden hónapban ilyen. Vashiányos vagyok, nagyon lassan normalizálódik az érték, és a menzim is szörnyen fájdalmas.
Miért ne lenne normális? Egyébként bírom, hogy minden vacakra beírják az emberek, hogy irány az orvos. Csak épp SZTK-ba nem szívesen megy az ember nõgyógyászatra, a magánorvos meg 8 ezer forintnál kezdõdik. Teljesen normális, hogy érzi a peteérését. Amúgy meg mit csinálna a nõgyógyász? Fogamzásgátlót írna fel, hogy ne legyen peteérése. Az tényleg sokkal jobb. Egyébként nem tudom, hogy mit vehetnél be, kérdezd meg a háziorvosod.
A kérdező hozzászólása: Semmi bajom az sztk-s orvossal, nagyon aranyos ember. Bár csak 1x voltam nála. Megkérdezem majd a dokitól, köszi
Amíg nekem is volt ilyen eszement fájdalmas ovulációm, én bizony cataflamot vettem be. Azt felírja a házio. is. Egyébként nem a peteérés fáj, hanem a tüszõrepedés. Ilyenkor nyúlós véres sûrû a hüvelyváladék. Sajnos azt kell hogy mondjam fog még elégszer fájni, hiszen ahogy írtad 16 vagy. Idõvel el fog múlni. Ne légy türelmetlen.
A kérdező hozzászólása: 7 éve ilyen.. Amúgy cataflam nekem nem használ semmit se sajnos. Ha megjön, akkor addig szenvedek amíg el nem alszok, utána minden jó, de még az sem segített, amikor injekciósan adtak görcsoldót a sürgõsségin

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!