Találatok a következő kifejezésre: Milyen pentium gépen (40 db)

Milyen pentium 1-es gépen interneten játszható (multiplayer) játékok vannak?

Legjobban az akcio, és az RPG-ket szeretem, de jöhet más is! Csak Pentium 1 -es gépre! És aki tudja hogy honnan lehet letölteni, azt is kérem feltütenti, Elöre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: a P1 idejében, amikor az még jobb gépnek számított, nem nagyon volt jellemzõ a netes játék. Az akkori programok inkább csak a LAN-t támogatták. WOW és hasonló játékok ennél azért nagyobb, inkább P4/Celeron kategógiás gépeket igényelnek minimum, de legalább P3-at.

a P1 idejében, amikor az még jobb gépnek számított, nem nagyon volt jellemzõ a netes játék. Az akkori programok inkább csak a LAN-t támogatták. WOW és hasonló játékok ennél azért nagyobb, inkább P4/Celeron kategógiás gépeket igényelnek minimum, de legalább P3-at.
A kérdező hozzászólása: értem, és semmien játék nincs, amit akkoriban neten lehetett volna?
Jazz Jack Rabbit, Worms-ök is szerintem Jazz Jack http://download.thor.hu/index.php?view.12 (remélem nem demo) Ha torrentezel, akkor Worms: ***** keress magyart vagy szinkront hozzá, érdemes! :D* Automatikusan eltávolított tartalom.
quake 1 ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A FreeCiv szerintem menne rajta. Ez a Civilization ingyenes változata. http://freeciv.wikia.com/wiki/Hu:Freeciv
Ott van a Tibia is. Ez egy mmorpg. Talán futna, egy próbát megér. http://www.tibia.com
final phantasy 1 :D annak idején Play Stationon ment és szarintem felér az egy P1-es gép gyengeségével (bocs de érdemes lenne azért beszerezni egy gépet) és mutlis a játék... de azt nemtom hogy honnan töltsd le :( bocs
Tényleg be kéne szerezned egy jobb géped de egyébként az age of empire I megy de nem tom hogy azon jó-e netesen
Nem akarok gonosz lenni meg semmi ilyesmi csak sztem vegyél legalább egy pentium hármast vagy négyest.

Milyen linux adaptációt ismertek ami egy pentium 2 es gépen is akadásmentesen fut el?

Felhasználóbarát, Böngésző gyors legyen stb

Legjobb válasz: Hát ez nagyon gyenge gép, legalább Pentium 3-as kellene, nekem nagyon régi P3-as notebookon szépen fut az Ubuntu. A nettel lesznek gondjaid, mert a böngészõ nem fog fél órán belül sem betölteni semmit.

Hát ez nagyon gyenge gép, legalább Pentium 3-as kellene, nekem nagyon régi P3-as notebookon szépen fut az Ubuntu. A nettel lesznek gondjaid, mert a böngészõ nem fog fél órán belül sem betölteni semmit.
Ilyen gyenge gépen nem fog túl gyoran menni a böngészõ a mai, multimédiás weblapokkal. Mennyi ram van a gépben? Valami XFCE desktopos disztrót ki lehet próbálni, vagy esetleg Linux Mint Mate, de ne várj csodát. P2-es gépet én max router/torrent funkcióra használnék (arra viszont tökéletes, nekem évekig ment így a netem és most is egy P3 funkcionál routerként) Miért nem nézel inkább egy jobb gépet? Komplett P4 gépet kapsz 6-7 ezeért, vagy két magosat 25 eze körül.

Milyen számítógépet vegyek? Eladnám a régi Intel Pentium IV gépemet 15 ezerért és még gyűjtöttem 100 ezret. Olyan gépet szeretnék amin a Battlefield 3 és a Modern Warfare 3-al is tudok játszani. Mert a mostani Intel Pentium IV el sem indul.

Legjobb válasz: Birom az ilyet "inkább INTELT szeretnék, mert az bevált" AMD is van olyan jó mint az intel és egy 2 magos intel árájért kapol egy 3 magos AMD-t.

100-ból nem igazán jössz ki. 3-4 évig eldöcögne low-on, de inkább dolgozz össze még 100k-t
Sebastian:Igazad van és az AMD is bevál +garanciát is kapol rá ha veszel egy Athlon II X3 450 procit azt feloldhatod 4 magossá és azzal már lehet játszani.A mai játékokhoz már kevés a 2 mag.
Birom az ilyet "inkább INTELT szeretnék, mert az bevált" AMD is van olyan jó mint az intel és egy 2 magos intel árájért kapol egy 3 magos AMD-t.
115ezer: http://www.kephost.com/images4/2012/2/5/lozwoyh53k2bnbft0xzz.. Ha eltudod adni 15ért a P4-es gépedet akkor ügyes vagy! Legyen szerencséd!
Nem fogod fel? 2 magos intelért 3 magos AMD-t kapsz! Ez nem jut el a tudatodig? + ha szerencséd van feltudod oldani a 4. magot az AMD-ben és lesz egy 4 magos procid.
Képzelem, hogy beválhatott a Pentium 4... Az egyik legnagyobb sz*r, amit valaha gyártottak (elnézést az érintettektõl). Ezt már csak a házon belüli Celeronnak sikerült alulmúlni. Egy szó mint száz, szerintem gyûjts még egy százast, de minimum még egy ötvenest, ha újabb tíz évig akarsz használni valamit, mert ebbõl így csak egy alsókategóriás valami jön ki.
amúgy meg a P4 igen erõs cpu volt! fõleg a Prescott magos 90nm-es 3GHZ-s vagy 3ghz felettiek! nagy reményeket fûztek hozzá hogy majd sikerül megütni a 10GHZ-s álomhatárt vele de ez nem ment nekik mert melegedett. ....
A P4 megjelenésekor sem volt egy erõs architektúra. Azért nem ment a 10 GHZ mert ez fizikailag lehetetlen egy 22 nm-es processzorral is, nemhogy 90-essel. Látom a marketinget azért sikerült megkajálni, "szakértõ úr".
Na vissza néztem GYK-ra, erre mit látok? Úristen, kérem szépen ha nem értünk hozzá mi a francért pofázunk? 61%-os kolléga, hogy bírod ezt a sok sügért?
én nem vennék AMD-t neked sem ajánlom. gagyi és kész ez van. igazából azoknak jó akiknek nincs elég keret gépre de egyébként szóba se jöhet..... én azt mondom csak inteles gépet vegyél viszont 2 év múlva biztosan költened kell rá (több ram, új vga...)
*12. válaszoló
Amit a 2. válaszoló írt az jó, csak valami normális tápot..
Nem vagyok intel fan, de csak meg kell nézni egy tesztet...
"Azzal a négymagos AMD-vel meg sokra megy, ha az Intel még úgy is jobb..." A Kék szemüveg nem unalmas? Vagy itt a GYK-n mindenki ilyet hord?
A P4 mindig is szar volt, egy melegedõ, lassú vacak, azonos órajelen meg még a Pentium 3-at sem sikerült megverje. Akkora égés volt az Intel részérõl, hogy csak úgy csípte a hozzáértõk szemét, a többi hülye meg csak megvette, mert Intel.
Mennyi idióta egy kérdésen belül... Igen, Intel P4 MA már szar, de a korában az egyik legjobb volt. Azzal a négymagos AMD-vel meg sokra megy, ha az Intel még úgy is jobb...
200k-ból már összelehet pakolni egy jó gépet!
A kérdező hozzászólása: Én elhiszem, hogy az AMD is van olyan jó, csak az intel nekem bevált, és semmi rosszat nem olvastam róla, ezért inkább ragaszkodok az intelhez.
# 3 Egyetértek.
A kérdező hozzászólása: Ha lehetne akkor inkább INTELT szeretnék, mert az bevált.
Ennyire okos embereket egy helyen xD "ha szerencséd van feltudod oldani a 4. magot az AMD-ben és lesz egy 4 magos procid." De ember! Kár hogy nem jut el a tudatodig, hogy a 4. mag nem brahiból van blokkolva! Sokra megy vele ha feloldja. Jobb esetben lesz egy melegedõ, instabil gépe. Mondjad még a baromságaidat...


Milyen játékokat visz el a gépem? : CPU:Intel Pentium D 3.40 GHZ RAM:1512MB VIDEOCARD:Nvidia Getforce GT 430

Legjobb válasz: szóval akkor te most itt vársz mástól egy választ, hogy sorolja fel az összes létezõ kismillió játékot, ami a TE gépeden futna, ahelyett, hogy te saját magad kipróbálnád. de még azt se tudjuk hogy téged milyen játékok érdekelnek, milyeneket szeretsz. de szerintem ne is mondd meg, inkább próbáld ki magad. más nem tud pontos választ adni. istenem, ne legyenek már ennyire lusták az emberek.

szóval akkor te most itt vársz mástól egy választ, hogy sorolja fel az összes létezõ kismillió játékot, ami a TE gépeden futna, ahelyett, hogy te saját magad kipróbálnád. de még azt se tudjuk hogy téged milyen játékok érdekelnek, milyeneket szeretsz. de szerintem ne is mondd meg, inkább próbáld ki magad. más nem tud pontos választ adni. istenem, ne legyenek már ennyire lusták az emberek.
Elsõnek nagyon is igaza van. Egyébként itt egy tipp: CoD4. Elõször single, aztán meg nyomod a multit.
1#+1
Aknakeresõ, Fekete özvegy, Pasziánsz. Ezeket tudja max.

Milyen vírusirtót ajánlanátok egy pentium 3-as gépre?

A gép tulajdonságai: Proci: pentium III 866Mhz (alias: coppermine) RAM: 192Mb, majd bővítem 256Mb-ra Videókártya: 128Mb ati radeon 9100

Legjobb válasz: A fejlesztõk legalább a mai minimális rendszerkövetelményekre fejlesztenek, egy PIII-as gép pedig nem ez a kategória. Nem tudom, mit csinálsz egy ilyen gépen, de ha csak internet és irodai munka, zene, akkor ilyenkor fel feldobni egy kis linuxot, és a vírusirtó probléma is letudva.

A fejlesztõk legalább a mai minimális rendszerkövetelményekre fejlesztenek, egy PIII-as gép pedig nem ez a kategória. Nem tudom, mit csinálsz egy ilyen gépen, de ha csak internet és irodai munka, zene, akkor ilyenkor fel feldobni egy kis linuxot, és a vírusirtó probléma is letudva.
jav.: ...kell feldobni...
Ilyen gépre én is a linuxra voksolok. Kevesebb a szívás vele, nem kell vírusirtó és még jelentõsen valószínûleg gyorsabb is lesz. (A linuxok jobban ki tudják használni a gyenge HW-t is.)
Az Avast! egészen jól elment rajta. Próbáltam egy másikat is, aminek az a zöld alapon fémszínû robot az ikonja, az eléggé lelassította a vírusadatbázis frissítésekor. Ajánlom a Linuxot is, de oda ne keress vírusirtót, mert a Clamav, ami Linuxra készült, teljesen kiüti, nem tudsz semmit sem csinálni vele.
A kérdező hozzászólása: Értem, és ha már linux, akkor annak melyik disztributíciójá ajánlanátok?
A kérdező hozzászólása: ööömm, disztribúció*
Én a Puppy Linuxot, ill. a Tiny Core Linuxot ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ez attol is fugg, hogy mire hasznalod a geped.
Újabb Windows rendszereknél még jobban akadozna. Sajnos az az utóbbi idõkben új flash verziókkal a youtube gépigénye is jelentõsen megnõtt. Szóval nyugi, nem csak neked ilyen hasonló tudású gép mellett. Ma már a zavartalan netezéshez kell valamilyen több magos processzor, minimum 2 GB RAM, és hardveres HD támogatással rendelkezõ videokártya.
win 7 talan

CPU-Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 2.40GHz RAM-2 GB VGA-512 MB Milyen játékokat tudnátok erre a gépre mondani?

Legjobb válasz: Portal 1-2, Borderlands 1, COD 1-4, L4D1, L4D2, Minecraft, Terraria, Euro Truck 1, TDU 1, SIMS 2-3, San Andreas, Sa:MP, NFS: nfs underground, nfs underground2, nfs mw, nfs carbon, Command & Conquer: Generals, Red alert2, Red alert3, Tiberium Wars. Ha kéne még akkor ird googleba: 2005 Pc játékok,2006 pc játékok, 2007 pc játékok, Alacsony gépigényü játékok, illetve gépiény.hu-ra regisztrálsz beirod a gép adatait és már mutatja is hogymelyik játék megy és melyik nem, (saját megjegyzés: a processzorod miatt lehet hogy a portal2, l4d2, minecraft, és még az újabb játékok közül 1-2 nem fog menni! (( de eyg próbát megér :) ))

Portal 1-2, Borderlands 1, COD 1-4, L4D1, L4D2, Minecraft, Terraria, Euro Truck 1, TDU 1, SIMS 2-3, San Andreas, Sa:MP, NFS: nfs underground, nfs underground2, nfs mw, nfs carbon, Command & Conquer: Generals, Red alert2, Red alert3, Tiberium Wars. Ha kéne még akkor ird googleba: 2005 Pc játékok, 2006 pc játékok, 2007 pc játékok, Alacsony gépigényü játékok, illetve gépiény.hu-ra regisztrálsz beirod a gép adatait és már mutatja is hogymelyik játék megy és melyik nem, (saját megjegyzés: a processzorod miatt lehet hogy a portal2, l4d2, minecraft, és még az újabb játékok közül 1-2 nem fog menni! (( de eyg próbát megér :) ))

Milyen oprendszert ajánlotok erre a laptopra? Intel Pentium 1.7 proci, 2gb ram, 60gb winyo 128mb vidi kari kb 6 éves gép win 8 van jelenleg rajta de elég lassú win7 64bit van ithon azzal gyorsabb lenne?

Legjobb válasz: Ez a gép nem nagyon lesz gyorsabb akármit is raksz rá. A 64 bites oprendszernek semmi értelme a Te esetedben, bõven jó a 32 bites is. Szerintem próbálkozz meg egy XP-vel.

Ez a gép nem nagyon lesz gyorsabb akármit is raksz rá. A 64 bites oprendszernek semmi értelme a Te esetedben, bõven jó a 32 bites is. Szerintem próbálkozz meg egy XP-vel.
A kérdező hozzászólása: értem hmm köszi akkor lehet maradok a win8 nál ha nemlessz " nagy " változás

Milyen játékot tegyek a gépemre? Intel (R) Pentium (R) 4 Cpu 3. 00Ghz 3. 00Ghz 2Gb ddr2 Ram Nvidia 9500Gt 1024mb Vga 160 Gb Ide vinyo! Szerintetek?

Legjobb válasz: Régi gépembe is egy 9500gt szörnyeteg volt,MW2-t ajánlom igaz a proci gyenguszka,de flatout 1-2,sega rally,maffia és társai.

Régi gépembe is egy 9500gt szörnyeteg volt, MW2-t ajánlom igaz a proci gyenguszka, de flatout 1-2, sega rally, maffia és társai.
Hát valami jó régit. pl: gta san andreas, nfs undergrounnd, carbon, f1 2002, cod2, cs 1.6
COD MW2-t a proci miatt nem fogja vinni.
Hogyne vinné? Az enyém is vitte ugyanilyen procival, persze minimumon de nem volt akadás.
A kérdező hozzászólása: tudom a proci a gáz de azért köszi mindenkinek!Annyit szeretnék kérdezni hogy a HT proci hejett lehet berakni dual-t, vagy hasonlot?
Alaplapod pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: Acer GRS400M
KÉKEK TALÀN ZÖLDEK DE BIZTOS HOGY PIROSAK NEM! Milyenek érdekelnek? (FPS, TPS, RPG stb.)
A kérdező hozzászólása: AZ mindegy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!