Találatok a következő kifejezésre: Milyen papirokra szükségük a magyar (4 db)

Milyen papirokra van szükségük a magyar nemzetiségű román állampolgároknak az állampolgársági kérelem benyujtásához és kb. mennyi idő alatt van meg?

Legjobb válasz: Nem, ide tartozik a kérdésed! Amúgy sajnos elég sok huza-vonával jár! Nézz utána a neten! Sok helyen foglalkoznak ezzel a kérdéssel!

Nem, ide tartozik a kérdésed! Amúgy sajnos elég sok huza-vonával jár! Nézz utána a neten! Sok helyen foglalkoznak ezzel a kérdéssel!
A kérdező hozzászólása: Bekaphatod !....
Csak ennyiben tudok neked segíteni: http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/US/hu/Konzuliinfo/allamp.. Az elsõ hozzászólónak meg üzenem, hogy egy parkó.
Most nézem, hogy ez meg USA. Bocs. De vhol azon az oldalon biztos van szó más országról is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segitõkészségedet....további szép napot neked!
Erõs gyomorra. Hányinger lett ez az ország!
az elsõ 30 napban talán semmire (csak, hogy igazolod a 30nap kezdetét?), ha van 1 bejelentett külföldi lakcímed akkor az a tuti. Most látom, hogy itt van a bejelentett lakcímed, az viszont elég necces mert egybõl rád fogják, hogy te is csaló vagy. Persze a határ átlépésnél semmilyen papír nem kell, mert ha Schengeni országból jössz akkor megállás nélkül átgurulsz, de ha elkap 1 túlbuzgó körzeti meghízott akkor véged...
Ha az eu-ból jössz és a te neveden van az autó akkor senkinek semmi köze hozzá milyen autóval jössz.Ha viszont eu-n kivül és az autó nincs a neveden érdemes egy kölcsönadásit csinálni az autóról igy nem kötnek beléd vagy ha bérelt autóval jössz a cég automatikusan kitölt ilyet.

A párom román, én magyar állampolgár vagyok. Ausztriában szeretnénk munkát vállalni, esetleg letelepedni. Milyen papírokra lenne szükségünk? Előny lenne, ha előbb összeházasodnánk?

Kislányom másik apától van, akit?l elváltam. Neki milyen papírok, engedélyek lennének szükségesek, hogy velünk együtt letelepedhessen?


Ha egy magyar és egy német àllampolgàr Svàjcban szeretne hàzassàgot kötni, milyen papirokra, okmànyokra van szükség a hàzassàgkötéshez?

Legjobb válasz: Ez államonként különbözik. A legjobb ha az illetõk bemennek egy svájci anyakönyvi hivatalba és ott érdeklõdnek.

Ez államonként különbözik. A legjobb ha az illetõk bemennek egy svájci anyakönyvi hivatalba és ott érdeklõdnek.
A magyar állampolgár lakóhelye szerinti anyakönyvvezetõjéhez kell bemenni együtt, vinni kell a személyazonosító igazolványt, lakcímkártyát és születési anyakönyvi kivonatot a magyar állampolgárnak, és útlevelet a külföldinek és 5000 Ft-os illetékbélyeget (postán kell venni). Felvesznek egy adatfelvételi ívet, ezt elküldik a területileg illetékes közig.hivatalba és onnan kaptok egy tanúsítványt, hogy nincs akadálya a külföldön történõ házasságkötéseseknek. Ezzel a tanúsítvánnyal, új (már három nyelvû) születési anyakönyvi kivonattal, személyes iratokkal kell elmenni a svájci hivatalba, ahol házasságot akartok kötni. Sok boldogságot!
Bocsi, második hozzászóló vagyok: szóval a német állampolgárnak a tanúsítványt Németországban kell kérelmezni és a többi ugyanaz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!