Találatok a következő kifejezésre: Milyen papirok ahoz hogy (5 db)

Egy szépségszalonban tetoválnék ahol kozmetikai tetoválásra már megadták az engedélyt és a kozmetikusnak meg van a sterilizáló vizsgája. Milyen papirok, dolgok kellenek ahoz hogy testtetoválást is lehessen ott végezni?

Én másik helyiségben alkotnék, oda ugyebár kell a kialakítás ami megfelel az ántsz-nek. Kell nekem is a fertőtlenítői sterilizáló vizsga vagy elég ha megvan a kozmetikusnak? Sterilizáló és ultra hangos rezgető meglétét valahogy ki lehet kerülni ha mindenből eldobhatóst használok?

Milyen papírok szükségesek ahoz, hogy bor árulhassak?

Van egy Eger környékén lakó rokonom és a felesleges bor mennyiségét nekem adja a kés?bbiekben.

Legjobb válasz: A Polgármesteri Hivatalban és a vámosoknál érdeklõdj. Szigorú szabályai vannak a termelõi bor árúsításának.Adózmi is kell utána,igazolni a beszerzési forrást,stb.

A Polgármesteri Hivatalban és a vámosoknál érdeklõdj. Szigorú szabályai vannak a termelõi bor árúsításának.Adózmi is kell utána, igazolni a beszerzési forrást, stb.


Kinaba?es miert pont oda, milyen cellal?Ez attol is fugg!
A kérdező hozzászólása: Milyen céllal? Hát nagyon szeretem kínát kúltúrát embereket kaját...ott szeretnék élni.
kiraly en is ezt kerdeztem de senki sem adott valaszt azt hiszem marad a kovetseg....
a kérdésre nem tudom a választ, ismerõsöm volt kint pár éve Kínában dolgozni, õ azt mondta elég gusztustalanok az emberek, összeköpdösik az utcákat, elég nagy kosz van, menj inkább Japánba
A kérdező hozzászólása: Japánba? Köszi inkább nem...soha nem vágytam oda nem tartozik a kedvenc országaim közé...
Elmeorvosi. Bocs, de miért akarsz kimenni Kínába ráadásul végleg? Onnan az emberek szabadulni akarnak, nem beköltözni. Japán szerintem is jobb, tisztább hely.
A kérdező hozzászólása: na jó látom senki nem a kérdésmre válaszol akkor inkább hagyjuk. Amúgy Kína is nagy ország és igen vannak helyek amik elég lepukkantak és koszosak de nem gondolod hogy pont oda mennék...
A kérdező hozzászólása: igen úgy néz ki


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!