Találatok a következő kifejezésre: Milyen papírt és hogyan tudunk (17 db)

Hogyan tudok itthol magamnak rendszámtáblát nyomtatni? Milyen papírra és milyen programmal?

Legjobb válasz: Minek az? Az ember arra gondolna, hogy valami olyan dolgot akarsz csinálni, amikor nem jó, ha felírják az ember rendszámát. Nem nagyon tudok olyan esetet, amikor ez elfogadható szituációban történne meg. Le leszek pontozva, de ez van.

Minek az? Az ember arra gondolna, hogy valami olyan dolgot akarsz csinálni, amikor nem jó, ha felírják az ember rendszámát. Nem nagyon tudok olyan esetet, amikor ez elfogadható szituációban történne meg. Le leszek pontozva, de ez van.
A kérdező hozzászólása: Én nem rossz célra akarom, hanem sküvõre szeretnék csinálni a haveromnak egyet, mert megígértem neki. Csak nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.

Milyen papírt hol és hogyan tudunk beszerezni az picurnak születés után a legegyszerűbben?

TAJ, Adókártya......Mi van még ami kell és hogyan a legegyszer?bb beszerezni?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ, sokat segítettél.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, sokat segítettél.


Az államkincstár és az APEH ellenőrzi, hogy jogosan igényeltem-e a gázártámogatást. Küldtek egy köteg adatlapot. Kihez fordulhatok segítségért, aki segít kitölteni és tudja, hogy milyen papírokat kell elküldenem?

Legjobb válasz: Tavaly engem is megtaláltak. Azt hogy milyen papírokat kell elküldeni, a levélben felsorolják! A kérdõív meg nem sokban különbözik az igénylõ laptól. Fordulj ahhoz, aki segített kitölteni az igénylõ lapot!

Tavaly engem is megtaláltak. Azt hogy milyen papírokat kell elküldeni, a levélben felsorolják! A kérdõív meg nem sokban különbözik az igénylõ laptól. Fordulj ahhoz, aki segített kitölteni az igénylõ lapot!
A kérdező hozzászólása: Szia! Az igaz, hogy felsorolják a kért dokumentumokat, de mivel én tavaly több helyen is dolgoztam, ezért nem tudom, hogy a jövedelem igazolására megfelelõ-e az adóbevallás. Kicsit bonyolult lenne mindenhova elmenni, hogy adjanak 1-2 éves kereseti igazolást, ráadásul 15nap alatt.
Egyáltalán nem kell kereseti igazolás! Az adóbevalláshoz kapott papírok elegendõek!
semmit, mindent utólag lehet !
Netrõl le tudod ezeket tölteni, legalább nem kell utána keresgélned, amikor már úgysem lesz rá idõd :) De a kitöltéssel várni kell, amíg meg nem érkezik a baba TAJ kártyája és születési anyakönyvi kivonata. Mert az mindenhova kell. http://www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/csaladtamogat..

Becsi Egyetemre es WU-ra hogyan tudok jelentkezni? Hol (link) tudok online jelentkezest leadni? Mit szamitanak/Mi szukseges a bekeruleshez (gazdalkodas + menedzsment szak, angol nyelven)? Milyen papirok kellenek (nyelvvizsga/ajanlo level stb)?

Mikor van nyitva az egyetem, hogy szemelyesen elmehessek az informaciokert, ha nem kapnek valaszt a kerdeseimre. Elore is koszonom a valaszokat. Nagyon fontos! :(

Legjobb válasz: Mesterszakra akarsz menni? Mert BSc-n nincs angolul.

Mesterszakra akarsz menni? Mert BSc-n nincs angolul.
A kérdező hozzászólása: Hol tudnam atnezni hogy a 2 egyetemen milyen szakok vannak angolul? Ez nem az ?http://wirtschaftswissenschaften.univie.ac.at/en/departments/
BSc-n nincs semmilyen szak sem angolul. Ez a link meg nem a szakokat listázza, hanem a mûködõ szakosztályokat.

Hogy tudok egy panel alatti garázst üzlet-helyiséggé nyilváníttatni? Milyen papírok kellenek hozzá? És hol kaphatok erre engedélyt? Mennyibe kerül?

fodrász üzlet

Legjobb válasz: Szerintem ahol elsõ körben kéne érdeklõdnöd az a közösképviselõ és az önkormányzat.

Szerintem ahol elsõ körben kéne érdeklõdnöd az a közösképviselõ és az önkormányzat.
Kiegészítve az elsõ: Az összes általad az üzletben használt közmûszolgáltatóval szerzõdést kell kötni mint vállalkozás, vállalkozó. ( Víz, csatorna, villany, fûtés, hulladékszállítás, telefon ) Ha lehet külön mérõ eszközök beszereltetése vagy, ez a bonyolultabb, a lakóközösséggel megegyezni, hogy mennyi legyen a vállakozás hozzájárulása a költségekhez. Na ez az utóbbi amit nagyon nem jó, de a lehetõség adott.

Hogy tudom másik számlára utaltatni a családi pótlékot és a gyed-et? Milyen papirok kellenek hozzá?

Legjobb válasz: Írsz egy kérvényt az Államkincstárnak és akár személyesen beviszed, akár ajánlott levélben feladod. Ne feletsd el beleírni az egykori határozat számát is, plusz minden adatodat/a gyermek adatait is, hogy könnyebb legyen beazonosítaniuk. Kb. a második hónaptól fogod oda kapni a pénzt.

Írsz egy kérvényt az Államkincstárnak és akár személyesen beviszed, akár ajánlott levélben feladod. Ne feletsd el beleírni az egykori határozat számát is, plusz minden adatodat/a gyermek adatait is, hogy könnyebb legyen beazonosítaniuk. Kb. a második hónaptól fogod oda kapni a pénzt.
A családi pótlék vagy a gyed számít konyhai praktikának? :D
A másik számlának is tulajdonosa kell, hogy legyél, errõl kell igazolás. Ott kitöltöd az adatmódosító lapot és beadod. Ennyi csak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!