Találatok a következő kifejezésre: Milyen papírokat kitölteni a (12 db)

Az államkincstár és az APEH ellenőrzi, hogy jogosan igényeltem-e a gázártámogatást. Küldtek egy köteg adatlapot. Kihez fordulhatok segítségért, aki segít kitölteni és tudja, hogy milyen papírokat kell elküldenem?

Legjobb válasz: Tavaly engem is megtaláltak. Azt hogy milyen papírokat kell elküldeni, a levélben felsorolják! A kérdõív meg nem sokban különbözik az igénylõ laptól. Fordulj ahhoz, aki segített kitölteni az igénylõ lapot!

Tavaly engem is megtaláltak. Azt hogy milyen papírokat kell elküldeni, a levélben felsorolják! A kérdõív meg nem sokban különbözik az igénylõ laptól. Fordulj ahhoz, aki segített kitölteni az igénylõ lapot!
A kérdező hozzászólása: Szia! Az igaz, hogy felsorolják a kért dokumentumokat, de mivel én tavaly több helyen is dolgoztam, ezért nem tudom, hogy a jövedelem igazolására megfelelõ-e az adóbevallás. Kicsit bonyolult lenne mindenhova elmenni, hogy adjanak 1-2 éves kereseti igazolást, ráadásul 15nap alatt.
Egyáltalán nem kell kereseti igazolás! Az adóbevalláshoz kapott papírok elegendõek!

Legelőször milyen nyomtatványokat kell kitölteni a gyermek születése előtt, és mennyi idővel? Milyen papírokra van szükség még? Pl:Eredeti házassági ak. kiv? Stb.

Az eredetit azt hogy kell érteni,mert mi kaptunk amikor összeházasodtunk.Kicsit bonyodalmas ez az egész.

Legjobb válasz: Szia! A baba születése elõtt semmit nem kell kitölteni, a kórházba a személyidet és a TAJ kártyádat kell vinned, meg persze a terhes-kiskönyvet, és a házassági anyakönyvi kivonatról kérdezd a védõnõdet, mert nekem pl. (Nyíregyházán lakunk, itt házasodtunk, és itt szültem) nem is kellett egyáltalán. A baba születése után pedig még a kórházban elintézõdik a születési anyakönyvi kivonata, a lakcímkártyája és a TAJ kártyája (bemegy hozzád valaki, hogy kitöltsétek a szükséges papírokat) a többit pedig (Tgyás, családi pótlék, anyasági támogatás) neked kell majd intézned az Államkincstárnál meg az Egészségbiztosítónál, de csak azután, ha meglesz a baba TAJ kártyája - ezt pár hét múlva postán kapjátok meg.

Szia! A baba születése elõtt semmit nem kell kitölteni, a kórházba a személyidet és a TAJ kártyádat kell vinned, meg persze a terhes-kiskönyvet, és a házassági anyakönyvi kivonatról kérdezd a védõnõdet, mert nekem pl. (Nyíregyházán lakunk, itt házasodtunk, és itt szültem) nem is kellett egyáltalán. A baba születése után pedig még a kórházban elintézõdik a születési anyakönyvi kivonata, a lakcímkártyája és a TAJ kártyája (bemegy hozzád valaki, hogy kitöltsétek a szükséges papírokat) a többit pedig (Tgyás, családi pótlék, anyasági támogatás) neked kell majd intézned az Államkincstárnál meg az Egészségbiztosítónál, de csak azután, ha meglesz a baba TAJ kártyája - ezt pár hét múlva postán kapjátok meg.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm szépen a válaszod, így már kezdem kapizsgálni.Csak ez a sok "papírmunka" ettõl vagyok már most zavarban.Nekem ez még bonyolult.Mégegyszer köszönöm szépen!

Számlára utalták eddig a GYES-t, de lakcímre szeretném kérni. Lehetséges ez? Ha igen, milyen papírt kell kitölteni hozzá?

Azt a számlát szeretném megszüntetni, amire jelenleg utalják a GYES-t. Ezentúl lakcímre kérném. A helyzetet bonyolítja, hogy hivatalosan nem vagyunk egy lakcímen a párommal. Õ önkormányzati lakásban él, be is van jelentve oda. A fiúnk is oda van bejelentve, de engem elutasítottak. Nem vagyunk házasok. Ilyenkor kiküldenék egyáltalán a párom címére a GYES-t?

Legjobb válasz: Be kell menni a mák-hoz és kitölteni egy formanyomtatványt, arra rá kell írni a címet, hogy hova kéred ezentúl. Sokan laknak albérletben, ahova nincsenek hivatalosan bejentve, ez nem lehet gond.

Be kell menni a mák-hoz és kitölteni egy formanyomtatványt, arra rá kell írni a címet, hogy hova kéred ezentúl. Sokan laknak albérletben, ahova nincsenek hivatalosan bejentve, ez nem lehet gond.


Milyen papírokat kell kitöltenem a gépen? (lent)

Egy hét múlva repülök New Yorkba és ez lesz az els? utam. Mivel 2 hetet leszek kint, így vízum nélkül utazom, de az ESTA papírt természetesen kitöltöttem. Azt hallottam, hogy a gépen fel fognak ajánlani papírokat, amib?l nekem 2-t kell kitöltenem, melyik kett?t? Átszállással utazom Budapestr?l Amszterdamig 2 órát, majd onnan NYig tovább, csak az átszállás után kell kitölteni a papírokat? Ezenkívül kell még bárhol valamilyen el?zetes intézkedést vagy papírmunkát csinálnom?

Legjobb válasz: Nocsak, nocsak, én is pont egy hét múlva megyek :) AZ I94-es nyomtatványt fogod megkapni az utaskísérõktõl a transzatlanti járaton, leszállás elõtt kb 1 órával Így néz ki: http://www.vikingtravel.mk/images/I-94%20copy.jpg Adja magát, hogy mit hogy kell kitölteni, esetlen a city where you boarded-nél megjegyezném, hogy az mindig az a város neve legyen, ahol arra a gépre szálltál fel, ami már egyenesen az Egyesült Államokba repít. Jelen esetben neked Amsterdam.

Nocsak, nocsak, én is pont egy hét múlva megyek :) AZ I94-es nyomtatványt fogod megkapni az utaskísérõktõl a transzatlanti járaton, leszállás elõtt kb 1 órával Így néz ki: http://www.vikingtravel.mk/images/I-94%20copy.jpg Adja magát, hogy mit hogy kell kitölteni, esetlen a city where you boarded-nél megjegyezném, hogy az mindig az a város neve legyen, ahol arra a gépre szálltál fel, ami már egyenesen az Egyesült Államokba repít. Jelen esetben neked Amsterdam.
Jól írta az elsõ! Annyit tennék hozzá, hogy mivel már nem kell vízum, így a magyaroknak az I94W nevû zöld nyomtatványt kell kitölteni, nem pedig a fehéret! (Kivéve, ha régi típusú útlevéllel és vízummal utazol.)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek! :) Elsõ válaszoló, Te is New York?
ahaa :) Airbus A380-nal :)
Ez a kérdés most nekem is segített :) Bár én hosszabb idõre, és nem NY-ba, hanem LA-ba utazom és bõ 2 hét múlva, de segített :)
A masik papir amit ki kell tolteni (meg az amcsi allampolgiknak is) az a vamnyilatkozat. Szallitasz-e valami tiltott dolgot, gyumolcsot, hust, erintkeztel-e joszagokkal stb. Mindegyikre nem-el valaszolj es akkor minden rendben lesz ;) Igy nez ki: http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacation/sample_declaratio..

Leszázalékolásnál a háziorvosnak milyen papírokat kell kitöltenie? Igaz, hogy amit Õ küld el papírt abban véleményt ír rólam vagy csak a leleteim alapján kell pár sort írnia?

Legjobb válasz: Egy négyoldalas nyomtatványt tölt ki, abban vannak kérdések amikre válaszolnia kell. egy 90%-os rokkant

Egy négyoldalas nyomtatványt tölt ki, abban vannak kérdések amikre válaszolnia kell. egy 90%-os rokkant

Még kezdő vagyok a témába hol kell beadnom a válást és milyen papírt kell kitöltenem hozzá?

Legjobb válasz: Persze a papírok kitöltéséhez helyesen kell írni.

Persze a papírok kitöltéséhez helyesen kell írni.
Ha tetted is ilyen átgondolt, mint a kérdésed (megfogalmazása), a "válást" elõször a nyelvtan tanárodnak add át (ha volt...).
bemész a bíróságra kitöltessz egy papírt és befizetsz 30 ezer forintot
A biroságon van ingyenes panasnap, ott minden felvilágositást megkapsz, segitenek megirni a keresetet is.
a bíróságra kell beadni a kérvényed. de jól gondold végig a döntésed ha gyerek is lett idõ közben akkor bonyolitja a dolgokat.vagyon megosztás stb az is fontos függ az idõtöl hogy mennyi ideje vagy házas ha még nincs 5 év és nincs gyerek akkor pik-pak meg lessz.ami nem lényegtelen még próbáld olyan idõben be adni hogy ne legyen valami féle szünet a bíróságon mert akkor akár 6 hónapoig is tudják húzni vagy tovább.sok sikert
Be kell menned a bíróságra. Ott adnak egy ûrlapot (házasság felbontás kereset levél) és azt 3 példányban kell kitöltened. De ha bemész pénteken egy panasz nap alkalmával, akkor ott ki is töltik neked és segítenek mindenben. Kell hozzá a házassági anyakönyvi kivonat eredetben és mindenféle személyes adat mindkettõtök részérõl. De tudsz kérni költségmentességet is, ha jogosult vagy rá. Ott megtudod kérdezni és akkor nem kell kifizetned. A jelenlegi ára: 12.000, - Ft (úgy tudom).
Még kezdõ vagyok a témában :D :DDDDD XD XD XD

GYED alatt születik a második babám, akivel a születése napjától TGYÁS-ra szeretnék menni, milyen papírokat kell kitöltenem?

Tud valaki linket ajánlani, ahonnan letölthetem a papírokat? Gondolom le kell mondani a GYED-et és igényelni a TGYÁST, ill. a családi pótlékot módosítani. Kell még valami?

Legjobb válasz: meg még a szokásos, a papírok másolata, szül.kiv.

meg még a szokásos, a papírok másolata, szül.kiv.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de vagy lemaradt az eleje, vagy tényleg csak ennyit írtál. Szeretném a fent említett papírokat letölteni valahonnan. Ebben kérnék segítséget.

Milyen papirokat kell kitölteni a GYES igényléséhez?

Legjobb válasz: http://www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/gyermekgondoz..

Valamint mellékelni kell fénymásolatokat az irataitokról, nekünk kellett: születési anyakönyvi kivonat lakcímkártyák TAJ-kártyák személyik
A kérdező hozzászólása: Ez eddig rendben és köszönöm a válaszokat, de az Államkincstár lapjáról nem tudom kinyomtatni. Az még a kérdésem, hogy az igénylõlapon kivül kell-e mást kitölteni. Nem a fénymásolt személyi adatokra, hanem igénylõlapokra gondolok.
Csak az igénylõlapot. Én utoljára a GYET-es papírt töltöttem, nem tudtam én sem itthon kinyomtatni valami oknál fogva, a férjem pendrive-n elvitte, máshol sikerült. Az valami 8-10 lap volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!