Találatok a következő kifejezésre: Milyen papírok egy kisállatkereskedés nyitásához (1 db)

Milyen papírok szükségesek egy kisállatkereskedés nyitásához?

Legjobb válasz: Gondolom egyéni vállalkozóként szeretnéd nyitni,amihez ugye kell vállalkozói igazolvány, adószám. A jegyzõnél kell a vállakozóit igényelned és õk továbbítják az apeh felé, akik adószámot képeznekneked. Gondolom valami állategészségügyi elõírásnak meg kell felelni meg esetleg ÁNTSZ-tõl papír, vagí azoknak jelenteni, ezt sajna nem tudom. Kérdezõsködj az önkormányzatnál meg a neten is nézz szét.

Gondolom egyéni vállalkozóként szeretnéd nyitni, amihez ugye kell vállalkozói igazolvány, adószám. A jegyzõnél kell a vállakozóit igényelned és õk továbbítják az apeh felé, akik adószámot képeznekneked. Gondolom valami állategészségügyi elõírásnak meg kell felelni meg esetleg ÁNTSZ-tõl papír, vagí azoknak jelenteni, ezt sajna nem tudom. Kérdezõsködj az önkormányzatnál meg a neten is nézz szét.
karton


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha 1-2 ebay-on rendelt dolgot árulok a vaterán, akkor még nem büntetnek meg?

Tehát. Megvárom még a termék ideér hozzám, utánna pedig eladnám a vaterán. Nem nagy kereskedelemre, hanem csak 1-2 dologra gondoltam kis tételben zsebpénznek. Szerintetek? Nav nem fog ezért piszkálódik? Mennyi összegig nem adóköteles?

15

Mibe fektessem be? (többi lent)

Van félre tett 500 000ft-om.Úgy gondoltam nem élem fel,inkább megvárom míg megtérül.Vidéken élünk,bármire nyitott vagyok ami valós dolog.Gondoltam boltra,állat tenyésztésre.Valami tipp,ötlet lenne ezeken kívül?

2

Édesség importja hogyan működik?

Milyen engedélyek kellenek ahhoz hogy Magyarországra importáljunk cukorkát az EU-ból? A cég rendelkezik HAACP tanúsítvánnyal. Köszönöm!

2

Van egy elképzelésem és egy célom, de nem tudom pontosan mi kell hozzá, hogy érhetném el?

Filmrendező és forgatókönyvírói képzetségem lesz hamarosan, de engem jobban érdekelne a animációs és rajzfilm továbbá a játéktrvezés és készítés, csakhogy az utóbbi szak állítólag nincs is Magyarországon. Vannak játékok pl God of War vagy Assassin's creed, ezeknél, hogy dől el vagy mitől függ, hogy egyáltalán ki lesz a rendező ? Hogy tudnék egy olyan céget esetleg alapítani amelyben én irányíthatnám, a teljes munkamenetet? Egy játékkészítőstúdió milyen feltéttelel adná nekem a játék rendezési jogát?

8

Kínából importálnék árút Magyarországi értékesítésre, VÁM? ÁFA?

Alanyi adómentes egyéni vállalkozó vagyok.
4000Ft-150.000ft értékű arú lenne.

4

Egyéni vállalkozás székhelyének módosításához mire van szükség?

A változásbejelentőt melyik önkormányzathoz kell küldeni?

2

Egy társasházkezelői céget szeretnénk nyitni? Vagyis Bt. De nem értünk hozzá? Mik az első lépések, és a bt-hez kell valamilyen végzettség? És milyen végzettség szükséges egy társasházkezelőnek?

Bt. társasházkezelő

6

Mivel érdemes kereskedni angliában, üzlett nyitni?

0

Nagykereskedőként ellenőriznem kell e a kiskereskedőt, hogy a működési engedélyének megfelelő termékeket vásárol?

(pl veszélyes anyagok forgalmazása nincs benne az engedélyében. Ellenőriznem kell e vegyiárú értékesítésénél hogy van e jogosultsága az adott terméket megvásárolni? Válaszokat köszönöm.

2

Mi a véleményetek arról, hogy külföldről rendelek, itthon meg eladom?

Szeretnék mindenképp pénzt keresni iskola mellett. Gondoltam arra, hogy külföldről behozok különféle termékeket, kisebb árban és itthon el adom kicsivel drágábban. Vagy akár oldalakról rendelném a netről, vagy bármi hasonló. Ha van valami tippetek vagy ötletetek ezzel kapcsolatban, meg osztanátok velem ? Esetleg vélemény ?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!