Találatok a következő kifejezésre: Milyen papírok ahhoz hogy párom (3 db)

Milyen papírok kellenek ahhoz hogy párom apasági nyilatkozatot tegyen?

Legjobb válasz: Azért javítanék: -Várjátok meg a betöltött 8 hónapot, mert ez a legújabb baromság, hogy sok gyámhivataln korábban nem fogadja el a nyilatkozaot. - az igazoláson a fogantatás napjának kell lennie, na meg a szülés várható idõpontjának. -személyi stb.....

Azért javítanék: -Várjátok meg a betöltött 8 hónapot, mert ez a legújabb baromság, hogy sok gyámhivataln korábban nem fogadja el a nyilatkozaot. - az igazoláson a fogantatás napjának kell lennie, na meg a szülés várható idõpontjának. -személyi stb.....
szia! :) személyi, lakcímkártya, terhes kiskönyved, és az orvostól egy "igazolás" a vélhetõ foggantatás idõpontja vmint a várható szülés idõpontjával ellátva. más nem kell :) . 30 napnál nem lehet régebbi a nyilatkozat (hivatalosan), ezért olyan 36. hét körül érdemes intézni a kerületi (vagy helyi) anyakönyvvezetõnél :) . gratulálnak majd meg minden, nagyon jó érzés :) )). szerintem :) üdv 36 hetes mami :)

Milyen papírokat kell beszerezni ahhoz hogy kinnt élhessünk a párommal az egyesült államokban?

Legjobb válasz: Attol fugg, hogy mennyi idore. - par evre: munkavallaloi vizum - orokre: munkavallaloi vizum -> zoldkartya -> allampolgarsag (ez utobbi nem kotelezo, de bizonyos szakmakhoz szukseges es megkonnyiti a ki-be utazgatast is) A munkavallaloi ideiglenes, nem lehet a vegtelensegig hosszabittatni.

Attol fugg, hogy mennyi idore. - par evre: munkavallaloi vizum - orokre: munkavallaloi vizum -> zoldkartya -> allampolgarsag (ez utobbi nem kotelezo, de bizonyos szakmakhoz szukseges es megkonnyiti a ki-be utazgatast is) A munkavallaloi ideiglenes, nem lehet a vegtelensegig hosszabittatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.
Apasági nyilatkozat.
így van apasági nyilatkozat ahhoz meg csak személyit meg lakcimkártyát kell vinni és a dokitól kérni egy igazolást hogy mikor fogsz szülni és mikor estél teherbe!!ennyi
Így van, a jegyzõhöz bementek, és apa tesz egy elismerõ nyilatkozatot, te meg egy beleegyezõ nyilatkozatot. Személyi, lakcímkártya fontos (jogsit nálunk nem fogadták el), és ezeket a papírokat majd vinned kell a kórházba a szüléskor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!