Találatok a következő kifejezésre: Milyen pózban hogy (147 db)

Hogyan szexeljünk, milyen pózban, hogy a megtermékenyülés minél hatékonyabb legyen? Van valami tanácsotok?

Legjobb válasz: en egyszer azt hallotam h a kutya poz a jobb es maradj fekudve marmint ugy hogy a fejebb lennebb legyen mint a feneked es hadjad h "folyon" bennebb proba szerencse

en egyszer azt hallotam h a kutya poz a jobb es maradj fekudve marmint ugy hogy a fejebb lennebb legyen mint a feneked es hadjad h "folyon" bennebb proba szerencse
Én úgy tudom, hogyha megtörtént a "belövés" :) , akkor gyertyaállásba kell lenned, hogy ne folyjon ki a hasznos fickó :D

Mi az a francia komornyik? Ez milyen póz? Hogyan kell elképzelni?

Legjobb válasz: Az egy hihetetlen perverz póz. Kell hozzá egy kecske, egy gitár, 3 liter tej, 4 gombóc fagyi, 1 bödön méz és egy véletlenszerûen elrabolt francia ember.

Az egy hihetetlen perverz póz. Kell hozzá egy kecske, egy gitár, 3 liter tej, 4 gombóc fagyi, 1 bödön méz és egy véletlenszerûen elrabolt francia ember.
Elõzõ bocsi hogy kijavítalak de én mintha úgy hallottam volna hogy az alábbiakhoz még egy makadám csirkenyakprökölt és egy konzerv juhsajt is kelll .
Elõzõ: semmibaj Az utóbbiak csak ízlés kérdése ki hogy szereti. Egyes kultúrákban viszont pókembernek is beöltöznek hozzá.
:D Lököttek.

Milyen vibrátort vegyek, hogy kielégítsen? Kinek melyik jött be? Ha lehet képpel kérem, hogy lássam. Hogy kell használni? Milyen pózben, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Attol fugg,h mit szeretsz jobban, a csiklodat izgatni,vagy a behatolast. Nekem olyanom van,ami akkora mint egy ferfi ujj, van rajta egy szilikon nyuszi es alatta egy szilikon gyuru. A nyuszinak a fuleivel izgatom a csiklom es az szilikon gyurube bebujtatom az ujjam es igy ujjazom magam. De a nyuszi leveheto es akkor egy mini vibrator lesz belole, amivel be tudsz hatolni. Innen van : www.annsummers.com

Attol fugg, h mit szeretsz jobban, a csiklodat izgatni, vagy a behatolast. Nekem olyanom van, ami akkora mint egy ferfi ujj, van rajta egy szilikon nyuszi es alatta egy szilikon gyuru. A nyuszinak a fuleivel izgatom a csiklom es az szilikon gyurube bebujtatom az ujjam es igy ujjazom magam. De a nyuszi leveheto es akkor egy mini vibrator lesz belole, amivel be tudsz hatolni. Innen van : http://www.annsummers.com
Nekem a G-pontos semmivel nem jobb, mint a sima. Egy sima vibrivel uúgy elérheted a G-pontod, ha megfelelõ szögben tartod. Nekem zselés van, de õrülten tapad rá mindenféle szösz, szõr, por, ezért nem csípem. Én legközelebb egy sima rúd vibribe fektetek be. Jó a mûanyag is. Amit nagyon tudok ajánlani, az egyfajta mini vibrátor. Csiklóizgatásra való, de eszméletlenül erõs rezgése van és szuperjó :) http://www.diamondsexshop.hu/index.php?show=ter&cat=49&tid=1..
Lehet h kicsit sznobnak tûnök, de nekem (a funkcióján túl) a vibrátor esztétikája is nagyon fontos.Inkább legyen 'szép', gusztusos, ízléses mint nagy, eres, durung... Most szeretnék venni, de teljesen tanácstalan vagyok..az elõttem hozzászolók segítségemre voltak, írjatok még, légy szíves! Félek hogy olyat veszek, ami esetleg nem jön be, vagy nem kapom azt a fajta élvezetet, amit várok. Írjatok még!(nem ciki egy eladót megkérdezni, de azért szexuális szokásaimat nem kötném az orrára face to face.)

Lányok hogy szeretitek a legjobban milyen pózban hogyan?

szex

Legjobb válasz: Nekem mindegyik jó:) kivéve a nekrofil és a szadomazó

Nekem mindegyik jó:) kivéve a nekrofil és a szadomazó
hátulról :)
Ja az elsõ vagyok fiú mert azt olvastam hogy fiúk bocs:)
gémeskút

Párommal a ciciszexet szeretnénk kipróbálni! Akinek már volt ilyen élménye megoszthatná velem (és mindenkivel), hogy milyen pózban, hogyan, stb. élvezetesebb?

Legjobb válasz: szia,mi szoktuk csinálni! Én ülök a széken,õ odajön,közé rakja és húzogatja,múltkor majdnem elélvezett! :) közben szorítani kell a melledet össze hogy minél jobban érezze.mondjuk nekem néha már kellemetlen,ha erõsen csinálja,mert nyomja a szegycsontomat.:D

Hu télleg ott van..biosz tanárnak tanulok ugyh....:D de azért kösz:D csak valamiért ugy gondtam hogy nem a melkasadat döfködi hanem ugy pl hogy fekszel és a hasad felõl megy a nyakad felé a kettõ között tehát a " szabadban végzõdik:D hát kicsi mellek között, nincs sok ut a szegycsontig , azért mondtam...de én nemtom , mert nem szoktuk csinálni, csak ez volt logikus...nem kritizálni akartalak..
szia, mi szoktuk csinálni! Én ülök a széken, õ odajön, közé rakja és húzogatja, múltkor majdnem elélvezett! :) közben szorítani kell a melledet össze hogy minél jobban érezze.mondjuk nekem néha már kellemetlen, ha erõsen csinálja, mert nyomja a szegycsontomat.:D
Hu jó nagy melled lehet én ugy képzeltem, hogy a melleid között ugy huzogatja hogy a nyakad felé jön ki és nme a szegycsontodnak neki:S
elõzõ vagyok: az a jó benne hogy látod, milyen örömet szerzel a párodnak, meg totál büszkeséggel tölt el hogy így felizgult a melleimre...:)
a kedves 20:53-asnak: igen, nagy mellem van, de ezt kis mellekkel is ugyanúgy lehet...a szegycsont egyébként a mellek közt van, szal nem értem mire ez a nagy poén...:D
Nagy mellek kellenek hozzá, kicsivel nem megy: ugyanis össze kell szorítani a melleket úgy, hogy összeérjenek, és neki meg közéjük kell bújni. Esetleg megfelelõ melltartóban is el lehet követni (olyannal, ahol a középsõ pánt alatt van elég hely, hogy bebújjon). Nagyon kellemes a fiúnak.
Elnézést kedves kérdezõ, de mi ezen olyan bonyolult? Tanulmányozni kell ezt a témát és tapasztalatokra van szükséged?
semmi gond! :D
Bocsi hogy írok..nekem nem volt ilyen élményem, szerintem ez tök röhelyes...én ezt nem tudnám komolyan venni, hogy a melleim között huzogatja ..hát vicces:D nem is nevezném sexnek..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És ez is a szex része! Már utánaolvastam, néztam, stb. de jobb ha személyes tapasztalatokat osztotok meg. Egyébként a mellmérettõl és a farokmérettõl független:)
Hát mi rendszerességgel szoktuk, nincs olyan hû de nagy mellem, de azért képes orgazmust okozni:) ) mi úgy szoktuk, hogy elõször szájjal, hogy legyen nedves, mert ugye ha nem nedves akkor nem tud csúszkálni, aztán utána egy kis cici, aztán száj-cici felváltva, hogy mikor élvez el, változó:) Mi általában úgy szoktuk, hogy én fekszem alul, a párom fölém guggol, és néha a melleim között becsusszan a számba is a vége. Imádja a párom, és én is:)
Azért kell, egy kis síkosító is, mert fájhat és kellemetlen, ha "túl" nagy a szenvedély. =)))
A kérdező hozzászólása: síkosítót annyira nem szoktunk használni..inkább a természetes dolgok (nyál :) )
Mi még sosem használtunk síkosítót , egyszer te nyalogasd a barátnõd melleit, utána õ a péniszedet, és nem lesz gond :)

Anyukák! Ti milyen pózban csináltátok a babát? Milyen pózban voltatok, hogy összejött?

Van erre valami speciális? Tehát arra gondolok, hogy az a jó, ha alul vagy? és ha felül, akkor kifolyik, és nem fel folyik? Utánna egyb?l el lehet menni fürödni? Vagy jó, ha fél órát fekszel (a gravitáció miatt?) Vagy ezek mind mellékesek?

Legjobb válasz: Hát mi minden pózban csináltuk 5 évig,egy idõben,utána mindig gyertyaállásban voltam vagy 10 percet,hogy "jól folyjon be:DDD.Aztán 1 évig csak úgy csináltuk ,mert jól esett:D,és terhes is lettem...

Hát mi minden pózban csináltuk 5 évig, egy idõben, utána mindig gyertyaállásban voltam vagy 10 percet, hogy "jól folyjon be:DDD.Aztán 1 évig csak úgy csináltuk , mert jól esett:D, és terhes is lettem...
Misszionárius póz volt. De nekünk rögtön össze is jött a pöttöm :)
Az elsõ babánál vegyes éjszaka volt, a másodiknál misszionárius (vagy talán az is vegyes?). :)
Hát ez tetszik ez a kérdés! Szerintem mikor megfogant a kisasszony akkor a mi leglehetetlenebb szutuban voltunk!Ránk jött anyunál és ott voltunk együtt.Õ dolgozott, én meg még otthon laktam igy miért ne! Szóval a szobában állva és vhogy hátulról!:$ (pirulás)
Szerintem segíteni fog a gyógyszer, Clostilbeytet szedsz? én nem tudom, hogy milyen pózban csináltuk, de többször is hülyére röhögtük magunkat, mert próbálgattuk, hogy megy be a legmélyebbre, és folyik ki a legkevesebb maganyag :D:D szóval viccesre vettük az elsõ hónapot, és össze is jött, pedig sokszor hülyültünk, és leginkább 2 perces teljesítmény sexek voltak. amúgy kutya póz után még meresztettem a popóm az égbe, és akkor nem folyt ki szinte semmi. nekem a gyertyázás nem jött be :D sok sikert :)
Az elsõnél oldalfekvésben voltunk és hátulról szexeltünk.Elõtte fasírtban voltunk, úgyhogy nagyon be voltunk indulva.A másodiknál kutyapóz.Akkor pedig kezdtünk betegek lenni és nagyon nyögve nyelõs volt az együttlét.Mindkétszer mélyen tudott bennem lenni a pózok miatt és nekem a misszionárius póz után egyébként is rögtön kifolyik az áru.Rögtön fürdünk emiatt.Mindkétszer az ovulálást számoltam.
Én arra esküszöm hogy én hason fexem, õ meg rajtam, hátulról hatol be elõre...na érted:-) Kicsit hátrahajló a méhem azt hiszem, én háromszor lettem igy terhes!
az elsõ babám fogalmam sincs h fogant, nem tudom a pontos idejét... a tesonál már igen, mert nagyon rajta voltunk, ovuteszt-mikroszkop stb...ott napra pontosan tudom mikor fogant a baba. akkor épp misszionáriusba csináltunk:) én sosem álltam gyertyába meg feküdtem direkt még perceket mozdulatlanul...aminek be kell menni az bemegy, minden különösebb trükk nélkül. :) tudom könnyû mondani, de ne görcsölj rajta...élvezd..:)
Arra már nem emlékszem, csak arra, hogy a párom volt Alexander az orosz milliárdos én meg a szeretõje Nadja. :DDD Mi szerep játékoztunk és elengedtük magunkat. Semmi sem érdekelt minket, pedig nagyon szerettünk volna egy gyermeket. Össze is jött :]]]
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos csak rásegítéssel jött össze az elsõ is, annak 3 éve. Most tesót szeretnénk neki, de csak gyógyszerrel fog össze jönni, és a gyógyszert 3 hónapig lehet csak szedni utánna fél évig pihi. Az elsõ hónapon túl vagyok.
nekünk is misszionárius a másodiknál terveztük a babát de nem görcsöltünk rá, arra emlékszem csak hogy nagyon jó volt az az együttlét. Az elsõ fiam tabletta mellett véletlenke, az elsõ közös görögországi nyaraláson készült, a pózra nem emlékszem csak arra hogy akkor is nagyon felszabadultak voltunk és az átadtuk magunkat az élvezeteknek.
tegnap 19:49es vagyok. én pco-s vagyok. az elsõ baba meglepi baba volt, nem tudatosan dolgoztunk rajta (ezért nem is tudom mikor fogant pontosan) a második babára tudatosan készültünk, én is clostit szedtem, elsõ honapban összejött szerencsére. drukkolok h nektek is sikerüljön mielõbb. amugy nekem a dokim mondta h már nem az a tendencia h 3hónap után szünet...egy ismerõsöm pl az 5ik clostis hónapban lett állapotos, ugy volt h még egy hónap mehet neki ha nem jön össze, de szerencsére meglett a bébi:)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek a babájához! és Köszönöm a válaszokat! A gyertya pózt szerintem ki fogom hagyni, de a többi jöhet! :) )

Van olyan aki biztosan tudja vagy nagyon is sejti hogy pontosan mikor és milyen pózban esett teherbe?

Van közöttetek olyan aki ül?pózban vagy kutyapózban esett teherbe?! Csak mert úgy hallottam hogy az képtelenség..cáfoljatok rá kérlek!

Legjobb válasz: Nekünk lovagló pózban jött össze a kislányunk.Szerintem a póz teljesen mindegy,a sperma így is úgy is bejut.

Szia! Mi abban a honapban egyszer voltunk egyutt. En voltam felul, vagyis ultem a paromon. Joval elotte kivette, nem elvezett belem. A napokban szuletik a kisfiam:) szoval nem lehetetlen! 41+2 hetes kismama
Második gyermekem: ülõ pózban. (Férjem a kanapén, én az ölében) Biztos, mert az volt akkor az egyetlen akciónk... Amúgy hogy lenne "lehetetlen"? Erõs sugárban "távozik a dolog", gravitáció ezt nem tudja megakadályozni. Egészséges párnál akármilyen pózban megfogan egy baba.
Nekünk lovagló pózban jött össze a kislányunk.Szerintem a póz teljesen mindegy, a sperma így is úgy is bejut.
nem tudok rácáfolni, de én személy szerint nem hallottam róla, hogy úgy nem lehet. szerintem bárhogy megtörténhet, bár érthetõen ülõpózban nehezebben. nekem valami misszionárius lehetett. legalábbis egyszer szeretkeztünk abban az idõben és bizonyos okok miatt nem igazán tudtam mozogni, ezért én csak feküdtem alul.
Szia! Nekem gyógyszerrel érlelik a tüszõimet, így pontosan tudom mikor vagyok termékeny (LH tesztek, ultrahangok...) 2 szex ilyenkor ami esélyes. Mi az elsõt hátulról csináltuk, kutyapózban. ÉS életemben elõször gyertyáztam utánna 20 percet, majd párnával a popsim alatt feküdtem még egy órát. A következõ napon misszionárius póz volt, párnával a popó alatt ért véget, és úgy is maradtam még 2 órát. Egy év után, ekkor estem teherbe. A kettõ közül nem tudom melyik volt, de esélyesebb a kutyapózos, mert elszámoltuk, és már meg volt repedve a tüszõm. (Bár volt még egy, de az elvileg már nem reped, mert a kirepedt elkezdi termelni a progit, és az meggátolja a többi tüszõt.
4.vagyok Hát ahogy a 8-ast olvasom...Mi is megszakítással védekezünk, a férjem is mindig idõben kiszáll, de én is olyan furán érzem magam mondtam is a férjemnek hogy veszek tesztet.
Ha jól emlékszem, akkor a csillárról ugrott rám..:) )
A férjem felül, én alul voltam.Nem tartott olyan sokáig a dolog.Most meg itt van köztünk a gyönyörû kisfiam, aki épp az igazak álmát alussza a kiságyában!Szerintem nem a pózoktól függ, hanem hogy mikor vagy jó helyen, és idõben...:)
8-as vagyok. Van egy 13 eves kisfiunk, az anyagiak matt nem akartunk babat meg, meg uj munkahelyen voltam, de a gyogyszert abba kellett hagynom. Nem is gondoltam ra en sem, hogy ennyitol teherbe esem, de a ferjem biztosra mondta mikor nem jott meg. Hat most mar 2 fius szulok leszunk :)
Sziasztok Mindkét gyerkõcõm kutyapózban sikerült. Az elsõ babám elsõre és csak így voltunk. A második babára 8 hónapot vártunk, és csak misszionáriusban voltunk együtt, majd a férjem mondta, hogy a mi lenne ha....és abban a hónapban sikerült, amikor újra a kutyapózra váltottunk. Ejakulációkor nagy sebességgel távoznak a kiskatonák közvetlen a nyitott- ha jó idõben sikerül- méhszájhoz. Aminek be kell menni be is fog! 3éves kislány és 15hetes pocakos anyukája :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Második ez biztató!:)
A kérdező hozzászólása: Óh gratulálok!
Az egyik idei kismamaújság kifejezetten ajánlja a kutyapózt. :)
A kérdező hozzászólása: Egy babás portálon olvastam hogy nagyon kevés az esélye, pontosan a gravitáció miatt.De ezek szerint mégsem lehetetlen!Aminek én nagyon örülök és egyre bizakodóbb vagyok!
Az elso fiunk ugy jott ossze, hogy en voltam felul.Ez biztos mert akkor egyszer nem vedekeztunk. Most a masodik fiunknal nem tudom mert tobb fele pozban voltunk egyutt (misszionarus, kutya, lovaglo). O tervezett baba.

Lányok! Milyen pózban vesztettétek el a szüzességeteket és melyik pózban szeretkeztek legszívesebben? Hogy élveztek el a legkönnyebben? Igaz hogy a tapasztaltabb húsz feletti lányok inkább lovagolnak, a tini lányok inkább a misszionáriust kedvelik?

Legjobb válasz: Misszináriusban veszítettem el, lovagolni nem szerettem meg a 20. életév betöltése után sem, de nyilván aktusonként egyszer belefér. Elég szerencsés vagyok, bármilyen pózban könnyen és gyorsan elmegyek; a legjobb persze a kutyapóz, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül. 24/N

Misszináriusban veszítettem el, lovagolni nem szerettem meg a 20. életév betöltése után sem, de nyilván aktusonként egyszer belefér. Elég szerencsés vagyok, bármilyen pózban könnyen és gyorsan elmegyek; a legjobb persze a kutyapóz, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül. 24/N
Misszionárius pózban vesztettem el igen a lovaglás tök jó mert én irányitok könnyebben tudok élvezni

S. O. S! Mit csináljunk? Milyen póz legyen hogy ne fájjon?

9.hónapom legvégén vagyok már és ikreim lesznek. Viszonylag vékony vagyok úgyhogy a hasam hatalmas! És az orvos azt mondta hogy a sexet nyugodtan folytassuk a férjemmel. És nekem szügségem is van erre mert különben rosszul vagyok és tudom hogy furán hangzik de mindenen elsírom magam. A férjem nagyon gyöngés velem olyan gyöngéd amilyennek még nem is tapasztaltam. De sex közben nem tudjuk hogy milyen pózt vegyünk fel hogy ne fájjon. Mert néha nagyon megnyomja a pocimat. Ti mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Szerintem legjobb a farkas póz (nem ugyan az mint a kutya póz).

Szerintem legjobb a farkas póz (nem ugyan az mint a kutya póz).
Mi lenne, ha te lennél felül?
Farkas póz= ül a lyuk mellet és vonyít :D Viccet félre téve: lovaglás?
a kili és kutyapóz valóban bevált nekünk is.(kutyapózt nem érted h ?-el irtad?:) ) te 4kézláb, párod mögötted áll/térdel. vagy az h te hanyat fekszel, a párod rád merõlegesen keresztben fekszik és a lábaitok összekulcsolva vannak olloba...na ezt nem tudom h érthetõen irtam e le...de kisérletezzetek csak:)
Nekem oldalról jött be a kifli (nem hallottam még h kifli) xD
Kifli.Oldaladon fekszel, amelyiken jobban esik, lábaid felhúzva, mint egy magzatpóz, párod ugyanúgy mögötted :)
A kérdező hozzászólása: kutya póz?:O
Kutya póz?
A kérdező hozzászólása: Énis feküdtem már alul de szeretkezésnél úgyis fáj. Ti hogy szoktatok ilyen esetben?
azt csak te tudhatod, hogy hogyan nem fáj neked
Lovaglás nagy pocakkal nem hiszem hogy kellemes lehet. Feküdj oldalra, és a párod is az oldalán, de ne mögötted, hanem "alulról", mármint merõlegesen rád, szóval ha felülrõl néznénk, akkor egy T alakot alkotnátok, ahol te vagy a T lába, a férjed meg a "kalapja". Vagy a klasszikus misszionárius, de popód alá párna, hogy magasabban legyél, a férjed meg nem hajol rád, az ágy mellett áll, vagy az ágyon térdel. Gratula és kitartás az ikrekhez!

Ki hogyan es milyen pozban vesztette el a szuzesseget?

szeretnenk elkezdeni a baratnommel a szexet..es o nagyon izgul az elostol,hogy milyen pozban csinaljuk! tippeket kerek! 17F

Legjobb válasz: A klasszikus, misszionárius pózt ajánlom, ilyenkor tudja a fiú a leginkább irányítani a behatolás erõsségét, és ez a legegyszerûbb, legkényelmesebb póz is egyben. Illetve könnyen kommunikálhattok, ha arra szükség lenne. Semmiképp se akarjatok nagyot alkotni az elsõ pár alkalommal.

A klasszikus, misszionárius pózt ajánlom, ilyenkor tudja a fiú a leginkább irányítani a behatolás erõsségét, és ez a legegyszerûbb, legkényelmesebb póz is egyben. Illetve könnyen kommunikálhattok, ha arra szükség lenne. Semmiképp se akarjatok nagyot alkotni az elsõ pár alkalommal.
1. válaszoló: nem a Humorkategóriában van ez a kérdés.. Szerintem a misszionárius lenne a legökéletesebb. :)
Ejtõernyõzés közben, fejen állva. Úgy az igazi! Egyszerre két jó dolog is történik, repültök meg szexeltek.
Misszionáriusra voksolok. Mi is ebben kezdtük aztán ha esetleg kedve van és úgy érzi kipróbálhatjátok a lovaglót:) 17L
szerintem ne aggodj midnen jönni fog magátol nálunk a lovaglo volt sok sikert:)
misszionárius. elsõ alkalomkor az a legjobb
Milyen az a misszionárius?
Olyan hogy beírod a googleba.. De a kedvedért: http://images.google.hu/images?gbv=2&hl=hu&sa=1&q=misszion%C..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!