Találatok a következő kifejezésre: Milyen pózban a párommal, hogy (10 db)

A párom imádja, ha kiközötöm/kibilincselem! Milyen pózokat ajánlanátok vagy hogyan kötözzem ki? Már kifogytam az ötletekből!

Legjobb válasz: Kötözd egy székhez, öltözz be gonosz doktornéninek és vizsgáld meg a rossz kisfiút! :D

Kötözd egy székhez, öltözz be gonosz doktornéninek és vizsgáld meg a rossz kisfiút! :D
kocsi mögé.
fekve
Kötözd ki a lépcsõház korlátjához vagy kint egy padra.
Parkban egy fához :) A lebukás, meglátás veszélye még jobban növeli az adrenalint.
Csillárra, hûtõajtóhoz, hogy lefaggyon a segge.

Milyen pózban szeretkezzek a párommal, hogy ne ártsak a babának de nekem is jó legyen?

Általában én voltam felül mert nekem így volt a jó de már a hasam miatt nem lehet ha alul vagyok az se jó mert akkor is nyomódik a baba és így ilyen pózban nem is tudom élvezni az együttlétet? Ti,hogy oldjátok meg ezt a problémát? Egy 27 hetes kismami

Legjobb válasz: Nekem ez nem volt probléma. Hátulról, oldalról. Mostmár sehogy, 2 hét és szülök és nem jó az orgazmus, de ez egyéni. Mármint sokáig kemémy a hasam.

Nekem ez nem volt probléma. Hátulról, oldalról. Mostmár sehogy, 2 hét és szülök és nem jó az orgazmus, de ez egyéni. Mármint sokáig kemémy a hasam.
Én az elõzõ terhességemet végig szeretkeztem.Gugolhatsz is a párod felett ha bírsz vagy tudsz valamibem kapaszkodni.Amúgy fekve oldalról vagy kutyapózban hátulról.Szembõl úgy tudsz inkább ha van a párod csípõjével egy magasságban valami pl.pult, mosógép...és egy kicsit hátradõlve a karodra támaszkodsz.Tehát te ülsz a párod áll.Ha nem vagy kinyílva végig szexelhetsz.
Ahogy jól esik:-) Bármit lehet, amíg az orvos nem tilt.) De oldald fekve-hátulról, kutyapóz, vagy te fekszel hanyatt, a párod meg derékszögben rád oldalt-ezek mind nagyon kényelmesek és nem zavarják a pocit.-) Próbálkozzatok:-)
Lovaglóban fent nem megy? Mûködik szerintem úgy is...:)

Sokszor úgy érzem, hogy a párommal az ágyban nem minden olyan mint régen! Sok féle pózt kipróbáltunk már. Ti milyen pózt ajánlatok amit egy férfi szeret?

Mindenre vevõ vagyok. Pl.: Én mikkel kényeztessem õt az ágyba??

Legjobb válasz: Miért nem vele beszéled meg?

Miért nem vele beszéled meg?
Csillogtasd meg az intelligenciádat! Szerintem a férfiak a felfedezendõ újdonságtól izgulnak fel. Ha kiismert már téged teljesen, akkor nincs mit tenni, ha vannak még rejtett, vagy új zugai a személyiségednek, akkor elõ vele! Amúgy meg ilyen sablonos technikai dolgok jutnak eszembe, hogy csináljátok máshol, mint eddig, legyen rajtad combfix, ha eddig nem volt, vagy vedd le, ha igen, vedd fel a szemüveged, ha eddig levetted, vagy tegyél be kontaktlencsét a szemüveg helyett... Kérj tõle valamit, amit még sose csinált veled, blablabla...
Hát a "69" :)
A lovagló póz a legjobb szerintem, ott te irányítasz, és ha úgy dõlsz a csiklód hozzáér a párodhoz, és így ingerled ;)
Lovagló, csak ültesd fel. Én úgy még könnyen el tudok menni.
Csináld magadnak..én is szoktam úgy néha, ha olyan kedvem van, és a pasim brutálisan beindul tõle. Natúr misszionáriusban is lehet, ha támaszkodik a srác, vagy kutyában( úgy nagyon jó), lovaglóban is, a te kezeid mindig szabadok, minden pózban szinte. De a barátod is tudja lovaglóban és kutyában is, bár abban nehezebb. Van még a"kedvenc" póz, fogalmam nincs mi a neve, mi így hívjuk. Srác az oldalán fekszik, te meg rá derékszögben oldalasan vagy hanyatt fekve, a lábad a lába között és úgy van benned. Ha hanyatt fekszel, tökéletesen nyílt a terep a csiklód felé, akár neki, akár magadnak.
Nálunk erre az oldalfekvõs póz jött be és köhm. Nem is tudom h pontosan hogy de gyak "csiklóntöcskölés", illetve késõbb persze beljebb is csúszhat de ha úgy helyezkedtek h a pasi van magasabban mint te akkor csak úgy tud beléd bújni h közben a csiklódat is dörzsöli.
Gyakorlatilag minden pózban kényelmesen eléri a csiklód, aminél mögötted helyezkedik el.
rakasson be piercinget :D az direkt a csikló izgatását szolgálja:D
vannak mindenféle rezgõs pénisz gyûrûk szerintem egyet próbáljatok ki, de amúgy van jó pár póz amiben tudja ingerelni a csiklódat, lovagló, misszionárius, oldalról, kutyában, vagy ha kifekszel az ágyszélére na akkor talán a legjobban, még egy tipp elõjáték során, kérd meg hogy elégítsen ki orálisan, így majd sokkal érzékenyebb leszel mindenhol, de leginkább a csiklódnál ;)
08:54 Én pont ellenkezõleg vagyok ezzel.A csiklóm olyan mint egy "egyszerhasználatos" jolie joker. Ha egyszer elélvezek , akkor utána egész napra teljesen érzéketlenné válik.

Milyen pozokat hasznaljunk, hogy en is elvezzem, ha a parom penisze eleg kicsi?

eleg kicsin azt ertem,hogy korulbelul 12 cm teljesen felallt allapotban

Legjobb válasz: Hátulról, kutyapózban kicsit mélyebben be tudja dugni. Amúgy csak 1 cm-rel marad el az átlagtól... szerintem nem nagy probléma. És van neki keze, szája, stb... azt is ki lehet próbálni.

Hátulról, kutyapózban kicsit mélyebben be tudja dugni. Amúgy csak 1 cm-rel marad el az átlagtól... szerintem nem nagy probléma. És van neki keze, szája, stb... azt is ki lehet próbálni.
felhúzod a lábad, úgy mélyebben beléd tud hatolni.
feküdj hanyatt, õ fölötted, és kösse ki vagy szorítsa le a kezed a fejed fölé.Már az izgató ha nem érhetsz hozzá.Nekem bejön!
Szerintem, hy jól csinálja ez a méret simán elég. Gondolj bele, nekem pl az ujjaim hossza kb 10centi és ha ujjazom csajomat simán elmegy (szerencsére képes a hulvelyi orgazmusra), a péniszem csak 14 centis, és azzal is sikerül kielégítenem. Csináljátok azt, hogy elkezd orálisan dolgozni rajtad meg az ujjaival, majd mielött elmész (kb féluton) beteszi és akkor szeretkezes közben mesz el majd, vagy zárd összébb a lábaidat. 22/f
Próbáljatok ki amit csak tudtok, és meglátjátok hogy nektek melyik passzol igazán, de ez szerintem mérettöl függetlenül is igaz.

Milyen "pózban" mostok fogat? Csak mert azon kaptam magam, hogy mindig csípőre tett kézzel állok közben. A párom meg a dereka mögé tett kézzel.

Bocs a kérdésért, de tegnap nagyon kíváncsi lettem erre emiatt. :D

Legjobb válasz: Ez tényleg érdekes kérdés! :) Én fogom a mosdót és lábujjhegyen állok :)

Ez tényleg érdekes kérdés! :) Én fogom a mosdót és lábujjhegyen állok :)
Tényleg érdekes kérdés :) Én kicsit elõrehajolva és néha bal kezemmel rátámaszkodom a kagylóra.
Én mivel unok ott állni a fürdõben fogmosás közben, átvonulok a nappaliba és a kanapén ülve, kényelembe helyezkedve mosom a fogam.
Érdekes kérdés!Én is csípõre tett kézzel mosom, a párom meg kapaszkodik a mosdókagylóba.
hahaha aranyos kerdes! en az egyik labamat a kad szelere teszem(nem tudom hogy jott ez) a parom pedig tamasztja a falat:)
Tok jó kérdés :-) Mászkálok a lakásban, ha nagyon lusta vagyok leulok a kád szélére.A párom a csap folé hajol és azon is támaszkodik.
Nálunk a mosdó majdnem a sarokban van. A bal kezemmel a sarokban a csempének támaszkodok elõrehajolva, a fejem a mosdó fölött.
Én a kád szélén ülök, és könyöklök a mosdókagylón:) )
Nekem is tetszik a kérdés :) Én a mosdó fölé hajolok, és a mosdó szélét fogom közben.
Szia! Nagyon lol kérdés. Én speciel úgy mosok fogat, hogy mászkálok, és teszem a dolgom (pakolok, öltözök stb). Egy helybe nem tudnék megmaradni. Párom azzal szekál, hogy egyszer még megbotlok, aztán lenyelem a fogkefét.
Kétféle pózom van: egyik kéz csípõn, az egyik lábamat pedig 90 fokban a másiknak támasztom:D A másik pedig, hogy szintén csípõn van a kezem, csak a lábaimat keresztbeteszem. (Néha pedig mászkálok közben.)
Én fogom a mosdókagylót, és nekidõlök a kádnak.
Vagy zsebre teszem a kezem, vagy ülök a kád szélén :) Tényleg nagyon aranyos kérdés :)
A kérdező hozzászólása: Nem is gondoltam, hogy ennyien fogtok válaszolni erre a gyagya kérdésre. :) Köszönöm mindenkinek! :D
ez rohadt jó kérdés! xD én a mosógépen szoktam ülni vagy pedig fel-alá mászkálok a lakásban :D:D vagy pedig a bal kezemmel mosom a foga a másikkal meg megpróbálom így összekulcsolni (na de értelmes vagyok) :D:D
Én beroggyantok a mosdó fölé és a másik kezem a két lábam közé teszem. Vagy a csapot fogom, de otthon néha leülök a kád szélére.
jo a kerdes. en is a mosdokagylo fole gornyedek (nem tudom miert, de mindig igy van) XD
én összefogom a bal kezemmel a hajam.ha elfáradt, akkor cserélek.
A mosdóra támaszkodom, de a legérdekesebb: fél lábon szeretek mosogatni, a másik lábam meg felteszem arra a lábamra amin állok. ha két lábon állok, akkor be kell kicsit hajolni a mosogatóba és úgy fáj a hátam, ha fél lábon állok akkor pedig jobb
csipore tett kezzel es fogkefevel
keresztbe tett lábbal állok és a kezemmel a mosdókagylóra támaszkodok:)
ez tenleg nagyon jo kerdes... es tleg erdekes hogy mindenki mashogy mossa... es vagy csipore teszema kezem, vagy felulok a mosogepre:P
Én a bal kezemmel a hajamat fogom össze hátul, és könyökölök a mosdókagylóra. :)
Mi négykézláb.
de ciki, én nem emlékeztem rá..ezért most kipróbáltam, és én is a kagylóra támaszkodom a bal kezemmel...viszont igyekszem nem görnyedten állni, ez régen nálam örökös rossz szokás volt...
A kérdező hozzászólása: Látom, egészen eltérõen viselkedünk közben. :D Köszi az eddigi válaszokat! :)
Mosdókagyló fölé hajolva, támaszkodva a szerkrényhez, mosdókagylóhoz. De olykor a zuhany alatt, vagy a kádban ülve.
Én a mosógépet szoktam támasztani.
Én a kád szélén ülve keresztbetett lábakkal
csípõre tett kézzel a falnak dõlve:D
Én ha rendes hétköznap mosok fogat, akkor könyöklök a mosdókagylón, de ugyanazzal a kezemmel összefogom a nyakamnál a hajam elõre lógó tincseit, hogy ne legyenek fogkrémesek. :D Mert ahhoz nem elég hosszúak, hogy összefogjam õket. XD Hétvégén és ha nem kell sietni akkor kényelmesen leülök a kád szélére vagy mászkálok a lakásban, pl bekapcsolom közben a gépet, kávét fõzök meg ilyenek. :D
én is csípõre tett kézzel mosok fogat. :)
a kagyló fölé hajolva de van mikor elfáradok és akkor kicsit feljebb emelkedek :D

Párommal a ciciszexet szeretnénk kipróbálni! Akinek már volt ilyen élménye megoszthatná velem (és mindenkivel), hogy milyen pózban, hogyan, stb. élvezetesebb?

Legjobb válasz: szia,mi szoktuk csinálni! Én ülök a széken,õ odajön,közé rakja és húzogatja,múltkor majdnem elélvezett! :) közben szorítani kell a melledet össze hogy minél jobban érezze.mondjuk nekem néha már kellemetlen,ha erõsen csinálja,mert nyomja a szegycsontomat.:D

Hu télleg ott van..biosz tanárnak tanulok ugyh....:D de azért kösz:D csak valamiért ugy gondtam hogy nem a melkasadat döfködi hanem ugy pl hogy fekszel és a hasad felõl megy a nyakad felé a kettõ között tehát a " szabadban végzõdik:D hát kicsi mellek között, nincs sok ut a szegycsontig , azért mondtam...de én nemtom , mert nem szoktuk csinálni, csak ez volt logikus...nem kritizálni akartalak..
szia, mi szoktuk csinálni! Én ülök a széken, õ odajön, közé rakja és húzogatja, múltkor majdnem elélvezett! :) közben szorítani kell a melledet össze hogy minél jobban érezze.mondjuk nekem néha már kellemetlen, ha erõsen csinálja, mert nyomja a szegycsontomat.:D
Hu jó nagy melled lehet én ugy képzeltem, hogy a melleid között ugy huzogatja hogy a nyakad felé jön ki és nme a szegycsontodnak neki:S
elõzõ vagyok: az a jó benne hogy látod, milyen örömet szerzel a párodnak, meg totál büszkeséggel tölt el hogy így felizgult a melleimre...:)
a kedves 20:53-asnak: igen, nagy mellem van, de ezt kis mellekkel is ugyanúgy lehet...a szegycsont egyébként a mellek közt van, szal nem értem mire ez a nagy poén...:D
Nagy mellek kellenek hozzá, kicsivel nem megy: ugyanis össze kell szorítani a melleket úgy, hogy összeérjenek, és neki meg közéjük kell bújni. Esetleg megfelelõ melltartóban is el lehet követni (olyannal, ahol a középsõ pánt alatt van elég hely, hogy bebújjon). Nagyon kellemes a fiúnak.
Elnézést kedves kérdezõ, de mi ezen olyan bonyolult? Tanulmányozni kell ezt a témát és tapasztalatokra van szükséged?
semmi gond! :D
Bocsi hogy írok..nekem nem volt ilyen élményem, szerintem ez tök röhelyes...én ezt nem tudnám komolyan venni, hogy a melleim között huzogatja ..hát vicces:D nem is nevezném sexnek..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És ez is a szex része! Már utánaolvastam, néztam, stb. de jobb ha személyes tapasztalatokat osztotok meg. Egyébként a mellmérettõl és a farokmérettõl független:)
Hát mi rendszerességgel szoktuk, nincs olyan hû de nagy mellem, de azért képes orgazmust okozni:) ) mi úgy szoktuk, hogy elõször szájjal, hogy legyen nedves, mert ugye ha nem nedves akkor nem tud csúszkálni, aztán utána egy kis cici, aztán száj-cici felváltva, hogy mikor élvez el, változó:) Mi általában úgy szoktuk, hogy én fekszem alul, a párom fölém guggol, és néha a melleim között becsusszan a számba is a vége. Imádja a párom, és én is:)
Azért kell, egy kis síkosító is, mert fájhat és kellemetlen, ha "túl" nagy a szenvedély. =)))
A kérdező hozzászólása: síkosítót annyira nem szoktunk használni..inkább a természetes dolgok (nyál :) )
Mi még sosem használtunk síkosítót , egyszer te nyalogasd a barátnõd melleit, utána õ a péniszedet, és nem lesz gond :)

Hogyan kell helyesen, milyen pózba elhelyezni a pár hetes, ülni még nem tudó babát az autósülésben, hordozóban?

Hogy lehet úgy elhelyezni, hogy ne ül? pózszer?ségben legyen? Van esetleg fényképed err?l, hogy a Te babód hogyan utazik/utazott ilyen pindur kórban? A címem: [email protected]

Legjobb válasz: Autós ülésben valóban nem jó az ilyen piciket vinni, de pont ezért találták fel a babahordozót! Abban biztonságban van, kényelmes is neki. A menetiránynak háttal kell bekötni a hátsó ülésen.

Autós ülésben valóban nem jó az ilyen piciket vinni, de pont ezért találták fel a babahordozót! Abban biztonságban van, kényelmes is neki. A menetiránynak háttal kell bekötni a hátsó ülésen.
Úristen!! Én meg sem próbáltam volna nem a bébihordozóban utaztatni õket. Egyébként úgy lehet bekötni a babát, hogy tuliképpen a gerince egyenesen, vízszintesen fekszik, csak a lába "áll égnek". Eleve ilyen a kialakítása. Nem lesz tõle semmi baja, hiszen nem abban nõ fel.
Szerintem sehogy se lehet jól elhelyezni, ezért mi a chicconak a négyfunkciós babakocsiját vettük meg. Annak a mózeskosara rögzíthetõ a biztonsági övvel és van babarögzítõ öv benne a babának.
Nem tudom, ki ez a Dr. Gömöri Ágnes, de úgy látszik, hogy a KRESZT nem ismeri. Az autósülés kötelezõ, ezt szerintem mindegyikünk tudja.

Most akarunk virgonckodni a párommal, már nagyon akarjuk, most jön ki a fürdőkádból.. Milyen pózban kezdenétek a helyünkben? Mivel folytatnátok? Szóval hogyan csinálnátok?

A kérdés adott. Csak még annyi, hogy a második menetnél is ugyanúgy csináljuk?

Legjobb válasz: Hagyományos misszionárius adja a legnagyobb kontaktot, akkor érzitek egymást a legjobban, hátulról viszont kicsit ösztönös, állatias, és k**va jó :D Amúgy ami jól esik azt próbáljátok ki ;)

Hagyományos misszionárius adja a legnagyobb kontaktot, akkor érzitek egymást a legjobban, hátulról viszont kicsit ösztönös, állatias, és k**va jó :D Amúgy ami jól esik azt próbáljátok ki ;)
1. miért van egyedül a fürdõkádban? ha annyira virgonckodni akartok akkor egyértelmû hogy a forró kád vízben ott a helyed, ha nem is szex miatt, de elõjátéknak jó hely, 2. ahogy kilép neked nem a gép elõtt kéne ilyen kérdéseket írogatnod, hanem azonnal odamenni és keményen lecumizni aztán szemét módon otthagyni bemenni a szobába és úgy is neked esik!
Rögtön állva csók, meg elõjáték, majd hátulról szex, miküzben téged izgat. A másodiknál asztalon, vagy széken. Én most tuti igy csinálnám.:D
Kitalálnék valamit és nem 1 internetes oldalon kérnét szex arról hogy hogy és mit csináljak...
Ha igazán vad, akkor ahogy kilép meztelenül a fürdõbõl, lefoghatna, rádönthetne valami asztalra vagy konyhapultra, és ott szenvedélyesen meghághatna hátulról. Vagy ha te akarsz kezdeményezni, akkor ahogy kilép, elé szaladhatnál, kéjesen letérdelhetnél elé, és ott helyben egy kíméletlen nagy szopásban részesíthetnéd. :P
a pasiknak a legjobb, ha elõször orálisan kényezteted, után ráülsz, hogy beléd menjen
te f*sz ha nõ volt az utolsó akkor egy b*szott unalmas pics* lehetsz ha férfi akkor ugyan ez, lusta béna unalmas sz*r
én csak a lényeget írtam a legeslegtöbb eset orállal kezdõdik és vaginálissal fejezõdik be és nem vagyok unalmas, mert én pont ezt nem is szeretem, hanem MINDIG az aktuális barátom "kényszerít" rá az elõjáték/erotika/helyszín/szereplõk változnak csak, arról nem volt kedvem írni, csak röviden tömören levzettem a lényeget
örülj annak, hogy van orgazmusod.
és miért jó ha visszatartod? nemértem mi értelme lenne. de tuti hogy nemtudod megmagyarázni!!!
parafadugóval
tudtam hogy titok marad! hehe nyertem.
Egy nõnek minek? Menjen el ahányszor jólesik, ha már képes rá a kis teste.
az én csajom is hamar elmegy, és az a baj ezzel, hogy utána már érzékeny neki, kellemmetlen, ha tovább ügyködök. Pedig én még élvezkednék... :-(
A tökéletes módszer (mindkét nem figyelmébe): 1. Keress Google képkeresõvel az "arcátültetés" szóra 2. Szemelj ki pár komolyabbat, és jegyezd meg minden részletét 3. Képzeld a párod fejének, amikor közeleg a veszélyes rész.
Szia, amikor érzed , hogy közelvagy, nagyon közel, lélegezz mélyeket , ez lassítja és fokozza az intenzitását, fergeteges lesz, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a a kérdésre adott igazi, komoly válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!