Találatok a következő kifejezésre: Milyen pózban a párommal, (25 db)

Milyen pozok a megfeleloek szamunkra, ha a parom. Hogyismondjam. A természet nem aldotta meg nagy mérettel?

Az uj kedvesemmel - imadom, szeretem, kivanom- kissé " nehézkes" a szex.. 12 centis és nagyon vékony pénisze van. A szex igaz, jo vele, de maga az aktus, nos, az egy kissé.. bonyolult igy.. Mit tanacsoltok, milyen pozokat probaljunk ki, hogy jobban érezzem ot, és o is engem?

Legjobb válasz: lovagló - nem csúszhat ki !

lovagló - nem csúszhat ki !
Egyen a kedvesed nagyon sok repat.A repa olyan vitaminokat tartalmaz amitol a penisz nagyon gyorsan elkezd novekedni, ha ez megvan (rendszeres repa eves) akor a herezacskojat izgasd de ne felurol hanem alulrol az es enek az lesz az eredmenye hogy a vitaminok es stb a peniszbe fog menni ennek eredmenye 12 centi most 1 honap mulva 14 persze ez egy olyan 15-16 nal mar megfog alni de megeri, olvas utana
Ha vékony vagy normál alkatú vagy, a méret nem lehet gond. Ha meg a hájtól nem fér hozzád rendesen, akkor fogyjál le!

2 éve van 1 párom, de elég gátlásos vagyok a szexben (mivel van súlyfeleslegem) Amikor szexre kerül a sor akkor általában a kutya póz vagy a misszionárius pózban csináljuk. Milyen pózt ajánlotok amiben nem okoz gondot a túlsúly?

Õ szeretné máshogy is....pl.lovaglás....de én nem szeretném,ha a hájamat nézné...NAgyon zavar.... :( Tudna valaki valami jó pózt ajánlani? Vagy hogy mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! Két éve vagy együtt a pároddal. Szex van. Ha a párod nem szeretne, nem kívánna, és akarna Veled szeretkezni, már rég nem nyúlna hozzád. Hidd el, nem kevés súlyfeleslegem van. Mégis imádok felül lenni. A párod nem az úszógumidat fogja nézni. A férfiak nagy átlaga (akárki akármit mond) a szerelme arcát, annak kéjes grimaszait figyeli, és ebben nagy örömét leli. Téves elképzelés például, hogy a misszionárius pózban kevésbé feltûnõ a túlsúly. Ott teljes testérintkezés van, hisz rajtad fekszik... A lovaglópózban még jobban is oszlik el látszatra, hiszen ki tudod húzni magad, vagy épp teljesen ráborulni. Gyorsan dolgozd fel a gátlásaidat, mert ez mérgezi ám a kapcsolatot, nem is kicsit... Gondolj bele, hogy ha nem kellenél neki egy az egyben, akkor nem lennétek együtt! Ne görcsölj, pattanj nyeregbe! ;-) Üdv.

Szia! Két éve vagy együtt a pároddal. Szex van. Ha a párod nem szeretne, nem kívánna, és akarna Veled szeretkezni, már rég nem nyúlna hozzád. Hidd el, nem kevés súlyfeleslegem van. Mégis imádok felül lenni. A párod nem az úszógumidat fogja nézni. A férfiak nagy átlaga (akárki akármit mond) a szerelme arcát, annak kéjes grimaszait figyeli, és ebben nagy örömét leli. Téves elképzelés például, hogy a misszionárius pózban kevésbé feltûnõ a túlsúly. Ott teljes testérintkezés van, hisz rajtad fekszik... A lovaglópózban még jobban is oszlik el látszatra, hiszen ki tudod húzni magad, vagy épp teljesen ráborulni. Gyorsan dolgozd fel a gátlásaidat, mert ez mérgezi ám a kapcsolatot, nem is kicsit... Gondolj bele, hogy ha nem kellenél neki egy az egyben, akkor nem lennétek együtt! Ne görcsölj, pattanj nyeregbe! ;-) Üdv.
Jaj!!Figyi, ha szeret akkor nem azt nézi.És nyilván szeret, azért van veled.Ráadásul szex közbe nem is az lesz a legnagyobb problémája, hogy azt nézze mekkora hájad van!Rajtam is van felesleg.De ha ezen stresszelsz, akkor elrontod az egész hangulatot.Rengeteg olyan pasi van a ki a teltebb csajokat szereti.a te pasid is ilyen.de ha annyira zavar akkor villany le, és máris mehet minden féle póz.A legjobb amikor a lábadat a pasid nyakába teszed.És úgy annyira nem is látszik a "hájad".írok msn címet és segítek neked ha gondolod.
Ne legyél már iylen szégyenlõs! Így nem is tudod igazán élvezni a szexet, nem tudod magad elengedni, mert azon agyalsz, hogy látja-e a hájadat! Figyelj csak, arra még nem gondoltál, hogy ha nem jönnél be neki, akkor nem lenne veled 2 éve? Nehogy már ez miatt legyen unalmas nálatok a szex. Van még rengeteg póz amit ki kell próbálni! Elengedni magadat, és élvezni! Én is az elején gátlásos voltam de aztán ahogy közelebb kerültünk egymáshoz, úgy vetkõztem le a gátlásaimat, de ez a folyamat nálam kb.3-4 hónapig tartott, 2 év viszont már elég sok idõ, szerintem már eléggé kiismertétek egymást, úgyhogy nem kéne ilyen miatt csak a misszionárius meg a kutyapózt alaklmazni. Megértem a párodat hogy szeretné máshogy is csinálni, add meg neki ezt az örömöt, lazulj el, és ne agyalj annyit a külsõdön!!!
Énis pont ettõl tartok, mert épp kialakulóban van kapcsolatom. És rajtam is van súlyfelesleg... Eddigiekkeel(2vel) sötétben csináltam mindig, de kétlem h ez továbbra is így marad.. Nagyon gátlásos vagyok énis.
csináld ugy hogy te háttal lovagolsz a srácon és akkor nem lágya a hájadat csak a nagy fenekedet !! ez bevállik :)
Ha zavarná a súlyfelesleg, akkor nem lenne veled!!!Próbálj megnyilni elõtte
Szia! Én is túlsúlyos vagyok. És akkor mi van, ha a párod szeret akkor elfogad, nyugodtan próbáld ki a lovagló pózt, nem lesz baj!
csináljátok sötétben, úgy nem látja ahájad.
látya
Fogyjál le ha zavar
Én is nagyon gátlásos vagyok sajnos :S és annyira nagyon félek hogy soha nem lesz ez miatt egy normális kapcsolatom sem :( egyszerûen nem tudom elképzelni hogy létezik olyan ember aki elött nem szégyelném magam :S És 1. válaszolonak pedig!!Ez nem olyan egyszerû, hogy "ha zavar, akkor fogyj le!"...engem igen is zavar olyanyira hogy teljesen utálom magam ez miatt, és még ha fejre állok se tudok lefogyni...mindent megprobáltam és nem megy!!!
Nem tudom, mikor értitek már meg végre, hogy vannak, akik IMÁDJÁK a duci lányokat! Rajonganak értük! Beindulnak tõle! Hogyan fogalmazzam érthetõbben? Ha már 2 éve veled jár - most már szeretne másképp is látni, mint ebben a két pózban. Talán beszéld meg vele, hogy mit szeretne...
Szerintem se szabadna, hogy ez gátat szabjon a szexben, engedd el magad, élvezd, és ezt a barátod is értékelni fogja, õ úgy szeret téged ahogy vagy, ha nem így lenne, akkor nem lenne veled 2 éve... Egy idõ után téged se fog zavarni, hogy nem vagy tökéletes, ez így természetes!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi... Próbálom legyõzni a szégyenlõségem. Már 1, 5 éve együtt lakunk és elõtte nemigaán szoktam meztelenkedni...zuhanyozni stb..van olyan hogy gyorsan magam elé kapok valamit....pl.törölközõt.stb.:(
Egyrészt nyilván nem lenne veled, ha zavarná a súlyfelesleg. Neked saját magaddal kell "megbarátkoznod", le kell vetkõzni a gátlásaidat. Nyilván ez nem egyszerû. Bevethetnél apró praktikákat: hangulatvilágítás, félhomály, aztán vess be mindent, és meglátod, hogy a párod észre sem veszi azokat a kis hurkákat :) Sok sikert!
18:51 ismét jelentkezik :) A hangulatvilágításról jut eszembe. Hihetetlen, de a gyertyafény az úszógumikból és a bõrhibákból is hollywood-közeli alakot és bõrt varázsol! Na meg ha arra érkezik haza Apus, hogy a gyertyákkal körberakott ágy közepén csak rá várva meztelenkedsz, biztosan mindent kiszór a kezébõl, hogy szabaddá tegye azt, és megmarkolássza azokat a fránya hájacskákat ;))) Szóval csak hajrá! Szurkolok!
A lovagló a legjobb póz, ne hagyd ki!
lágya látya basszus látja hol élünk Amúgy ne legyél ennyire szégyenlõs ha már ilyen régóta együtt vagytok biztosan úgy szeret ahogy vagy.

Milyen pózban tudnám kímélni a párom lábát mert egy kis idő után elhal neki vagy begörcsöl! Vagy van egyáltalán olyan póz?

Legjobb válasz: Ühüm. Biztos lényegtelen információ, de te most a pár melyik fele is vagy?

Ühüm. Biztos lényegtelen információ, de te most a pár melyik fele is vagy?
A kérdező hozzászólása: jaj bocsánat nem írtam oda hogy fiú vagyok!!
elhal a lába? :O jesus amúgy szerintem misszionárius. talán az nem olyan vészes na de mi baja a lábának ami miatt ilyen csinál? A kímélõ pózokat is meg lehet unni egy idõ után
A kérdező hozzászólása: Hát gondolom mindenkinek elhalna a lába ha egy ideig szét kellene raknia..
Ugyen nem egy pózban tolod 2 órán keresztül? Mert attól az agyam is elhalna...
Eszedbe jutott már, hogy megkérdezd ÕT, hogy hogy jó neki? Amúgy meg elég, ha váltogatod idõközönként és kész...
A kérdező hozzászólása: Nem nem..arról van szó!!
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a tanácsokat!!

Milyen pózban szeretkezzünk a párommal, ha neki felfelé görbül a pénisze és így néhány pózban könnyebben kicsúszik?

Értelmes válaszokat kérnék...

Legjobb válasz: Állva próbáltátok már? Az is elég jó pont tegnap csináltuk! Vagy vegyen vállra szerintem az is belefér és kutyához is jó. Bocsi de így extra póz nemjut eszembe. max még, hogy mind2en oldalra fekszetek! De ez is alap! remélem segítettem :D

Állva próbáltátok már? Az is elég jó pont tegnap csináltuk! Vagy vegyen vállra szerintem az is belefér és kutyához is jó. Bocsi de így extra póz nemjut eszembe. max még, hogy mind2en oldalra fekszetek! De ez is alap! remélem segítettem :D
itt elég sok póz van, tudtok újakat kipróbálni, hátha valamelyik beválik http://www.cosmopolitan.hu/magazin/szex_szerelem/tippek_es_p.. egyébként meg tényleg próbáljátok meg állva, illetve ilyen "kifli pózban" (mind a ketten az oldalatokon fekszetek, õ van mögötted) vagy szintén az oldalatokon fekszetek, csak szemben egymással, és te az egyik lábadat felhúzod, és ráteszed az oldalára.. kicsit kényelmetlen, de szerintem jó
Attól, hogy felfelé görbül, melyik pózban csúszik könnyebben ki? Szerintem egyikben sem. Legalább is nem könnyebben mint az egyenes.
2. az tök jó oldal
A kérdező hozzászólása: Misszionárius pózban szokott jobb lenni, és igenis könnyebben csúszik ki az övé, mert elõzõ páromnak egyenes volt és egy pózban sem volt probléma, méreteik viszont szinte azonosak...

Amikor szexelünk a párommal és misszionárius pózban csináljuk, nagyon élvezem. De ha váltunk lovagló pózra vagy kutyapózra akkor 1-2 percig még jó nekem, de utána nagyon fáj, szúró érzés van a hasamban. Milyen pózban lenne jó?

Valószín? hogy eléri a méhszájamat. A gond viszont az, hogy amikor neki kell többet "dolgoznia" egy id? után elfárad. Milyen pózt ajánlanátok, amiben én dolgoznék, de annyira mélyen nem lenne bennem, hogy fájjon?

Legjobb válasz: Oldalról próbáljátok meg! Nekem az jön be, és úgy tudsz mozogni te is meg õ is felváltva!

Oldalról próbáljátok meg! Nekem az jön be, és úgy tudsz mozogni te is meg õ is felváltva!
Van egy tippem...:) Küldd el edzeni a barátodat, jobb kondival tovább bírja...:) Ez nálunk is gond volt, hogy úgy nagy vagyok a barátnõmnek, így maradt a misszionárius, és az oldalfekvés... Vagy ha lovagolsz, ne csússz tövig rá, hanem csak amíg jólesik... Sok sikert kívánok, és sikeres nemi életet:) F/23
Légy Te felül, de ne ülj, hanem hajolj vagy feküdj rá. Persze így kevésbé "látványos", de Neked jóval élvezetesebb lehet, mert más szögben ér beléd a nemiszerve. Valóban jó ötlet még oldalról: mögédfekszik, Te felemeled az egyik lábad, és úgy. Bár én így nem tudtam eljutni az orgazmusig, de mindannyiunknak kicsit eltér az anatómiája. Óvatosan próbálhatjátok hátulról is (mármint csak a pózt, nem análra gondolok, én azt nem javaslom) - de a kutyapóz nem valami jó, ha érzékeny vagy, inkább állva próbáljatok ügyeskedni, támaszkodj valahova, rakd fel az egyik lábad valamire, szék, stb. és úgy. Az is megoldás lehet, hogy egy meneten belül is váltogatjátok a pózokat, és a befejezés a Te orgazmusod érdekében misszionárius.
Bocsi hogy ilyet kérdezek, de megmondanád hogy mekkora van a párodnak? hogy ennyire rossz máshogy
Pl. oldalról, állva nem tud annyira mélyre hatolni. Itt találsz pár száz pózt: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml http://www.szexstudio.hu/kama_szutra/Szex_Poziciok_01/index... http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html Egyébként meg annyi a titka, hogy ne nyomja be tövig, te meg ne ülj rá teljesen.
esetleg itt??? itt aztán van sok... http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=8947

Sokszor úgy érzem, hogy a párommal az ágyban nem minden olyan mint régen! Sok féle pózt kipróbáltunk már. Ti milyen pózt ajánlatok amit egy férfi szeret?

Mindenre vevõ vagyok. Pl.: Én mikkel kényeztessem õt az ágyba??

Legjobb válasz: Miért nem vele beszéled meg?

Miért nem vele beszéled meg?
Csillogtasd meg az intelligenciádat! Szerintem a férfiak a felfedezendõ újdonságtól izgulnak fel. Ha kiismert már téged teljesen, akkor nincs mit tenni, ha vannak még rejtett, vagy új zugai a személyiségednek, akkor elõ vele! Amúgy meg ilyen sablonos technikai dolgok jutnak eszembe, hogy csináljátok máshol, mint eddig, legyen rajtad combfix, ha eddig nem volt, vagy vedd le, ha igen, vedd fel a szemüveged, ha eddig levetted, vagy tegyél be kontaktlencsét a szemüveg helyett... Kérj tõle valamit, amit még sose csinált veled, blablabla...

Milyen pózra gondolt itt pontosan a párom?

Tegnap este miel?tt lefeküdtünk,azt mondta,hogy ki szeretné próbálni,ezt :én térden lennék,meg két kézen?Most akkor ? szeretne irányítani? Zoé

Legjobb válasz: ez a híres dupla flikk-flakk póz... és annak is az eleje, a további részekhez szükség van egy esernyõre és egy trambulinra

ez a híres dupla flikk-flakk póz... és annak is az eleje, a további részekhez szükség van egy esernyõre és egy trambulinra
Kutya
Akinél a lik az irányít, amúgy kutya póz....
A kérdező hozzászólása: 19 .. és még csak elsõ együttlét volt, 8.hónap után.
Õszintén, hány éves vagy ? Itt nem tudja senki hogy ki vagy úgyhogy nyugodtan mond meg.
kutya igen, õ szeretne irányítani
hallod? ez itt a végén: Most akkor õ szeretne irányitani? tisztára úgy hangzik mintha fellennél háborodva ezen, amúgy a kutya póz szerintem
Hány éves vagy?
szerintem nektek még kicsit hanyagolni kéne ezt a szex témát, majd térjetek vissza ha megértek rá
Ezt kutyapóznak hívják. 14L

Elég tág a hüvelyem, így a párom és én nem igazán élvezzük a szexet. Milyen pózokat ajánlotok vagy mit lehet tenni ennek érdekében?

Nagyon szeretjük egymást,de a szex még sem az igazi.

Legjobb válasz: tudsz hüvelyre gyurni..nézz utánna ;) addig is ha oldalt fexel..,az jobb a párodnak ;) 34f

tudsz hüvelyre gyurni..nézz utánna ;) addig is ha oldalt fexel.., az jobb a párodnak ;) 34f
Nem biztos, hogy túl tág a hüvelyed, olvasd el ezt a cikket, lehet, hogy segít valamit :) http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/v257 Ha nem, akkor szerintem a kutyapóz is megfelelõ lehet számotokra, valamint hüvelyizmok erõsítése lényeges :)
segged is az? me ha nem az a célnak megfelel XD
Ajánlok neked egy LOVAT!
Hát a "69" :)
A lovagló póz a legjobb szerintem, ott te irányítasz, és ha úgy dõlsz a csiklód hozzáér a párodhoz, és így ingerled ;)
Lovagló, csak ültesd fel. Én úgy még könnyen el tudok menni.
Csináld magadnak..én is szoktam úgy néha, ha olyan kedvem van, és a pasim brutálisan beindul tõle. Natúr misszionáriusban is lehet, ha támaszkodik a srác, vagy kutyában( úgy nagyon jó), lovaglóban is, a te kezeid mindig szabadok, minden pózban szinte. De a barátod is tudja lovaglóban és kutyában is, bár abban nehezebb. Van még a"kedvenc" póz, fogalmam nincs mi a neve, mi így hívjuk. Srác az oldalán fekszik, te meg rá derékszögben oldalasan vagy hanyatt fekve, a lábad a lába között és úgy van benned. Ha hanyatt fekszel, tökéletesen nyílt a terep a csiklód felé, akár neki, akár magadnak.
Nálunk erre az oldalfekvõs póz jött be és köhm. Nem is tudom h pontosan hogy de gyak "csiklóntöcskölés", illetve késõbb persze beljebb is csúszhat de ha úgy helyezkedtek h a pasi van magasabban mint te akkor csak úgy tud beléd bújni h közben a csiklódat is dörzsöli.
Gyakorlatilag minden pózban kényelmesen eléri a csiklód, aminél mögötted helyezkedik el.
rakasson be piercinget :D az direkt a csikló izgatását szolgálja:D
vannak mindenféle rezgõs pénisz gyûrûk szerintem egyet próbáljatok ki, de amúgy van jó pár póz amiben tudja ingerelni a csiklódat, lovagló, misszionárius, oldalról, kutyában, vagy ha kifekszel az ágyszélére na akkor talán a legjobban, még egy tipp elõjáték során, kérd meg hogy elégítsen ki orálisan, így majd sokkal érzékenyebb leszel mindenhol, de leginkább a csiklódnál ;)
08:54 Én pont ellenkezõleg vagyok ezzel.A csiklóm olyan mint egy "egyszerhasználatos" jolie joker. Ha egyszer elélvezek , akkor utána egész napra teljesen érzéketlenné válik.
Ez rendben van hogy imádod, meg szerintem csinálhatjátok is rendszeresen, csak ésszel--és nem durván! Akkor no problem.
Majd 40-50-60évesen kiderül lesz-e gond. A tünetei általában nem azonnal jelentkeznek. De hajrá, mindenki úgy b*ssza el -szó szerint:D- az egészségét ahogy akarja.:)
Én 4 éve járok együtt a barátnõmmel havi 2-3 alkalommal csináljuk(ha rajtam múlna többször is:P), eddig még nem volt nála semmilyen gond. Szerintem mindig óvatosan kell csinálni aztán nem lehet belõle gond hacsak nem napiszinten csináljátok. F/24
Mi akár minden nap csináljuk már 5 éve. Nincs semmi gond.
Ezt nevezed te szeretkezésnek?Az számodra a szeretkezés, hogy bepucsítasz , és õ tömi a seggedbe a f.rkát??Ezt szokták seggbek.rásnak nevezni, de semmiféleképpen nem szeretkezésnek.Eldeformálódott társadalom szülöttjei vagytok akiknek fogalmuk sincs milyen az IGAZI szeretkezés.
érdekes..minden pózban ? azt hitem csak hátulrol lehet:D
A kérdező hozzászólása: Lehet lovagló pózban is... pl. Úrisssten.
A kérdező hozzászólása: Oh, köszi!
errõl inkább egy orvost kérdezz...urológust, nõgyógyászt :) biztos lehet valamelyik oldalon kérdéseket feltenni orvosoknak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!