Találatok a következő kifejezésre: Milyen pózba együtt (7 db)

Első együtt alvás. Milyen "pózban"?

Először fogok együtt aludni a barátommal. Am előtte valószínűleg szexelni is fogunk. (Gondolom ez számít a válaszban):) Tudom h vki szerint ez furcsa, h még nem aludtunk együtt, de már lefekszek vele, de kérlek most ne ezt bíráljátok.:) Szóval szerintetek milyen pózban kellene aludnunk? pl kiskifli-nagykifli? Köszönöm a válaszokat:) 18L

Legjobb válasz: Ahogy kényelmes :) Nem értem, miért kell mindent ennyire elõre eltervezni. Vagy ha épp a mellkasán fekszel kényelmesen, majd eszedbe jut, hogy mások szerint x pózban kellene, és gyorsan váltasz?

Ahogy kényelmes :) Nem értem, miért kell mindent ennyire elõre eltervezni. Vagy ha épp a mellkasán fekszel kényelmesen, majd eszedbe jut, hogy mások szerint x pózban kellene, és gyorsan váltasz?
Sztem próbáljátok ki fekve..
Ahogy jólesik, én pl csak az oldalamon tudok aludni, így máshogy nem is lehetne. A barátommal már két hónapja éltünk nemi életet, mire elõször együtt aludtunk. Nincs ebben semmi különös. :)
az majd jön magától, összebújtok és majd mindketten megtaláljátok a "helyes pózt". Ilyenen nem kell fennakadni!! :)
ahogy jól esik :)
mikor össze jöttem a barátommal egymással szembe voltunk és öleltük egymást szorosan nem tudom hogy tudtunk így aludni biztos annyira szerettük egymást és még új dolog volt nagyobb volt a szenvedély most már mindig úgy, hogy õ ölel engem csak így alszunk el de közben van mikor én ölelem meg vagy õ a hátán én meg a mellkasán
én háton a barátnõm pedig a izmos karom õlelésében a mellemre tette a buksiját (hogy nehéz feje alatt megfulladjak)

Pasimmal 1 hónapja vagyunk együtt és már le akae r velem feküdni. Mindketten szűzek vagyunk. Én egy kicsit félek. Kérlek adjatok tanácsot h hogyan meg h milyen pózokat ajánlotok az első alkalomra?

Legjobb válasz: a kérdésed alapján nem úgy tûnik, mintha nagyon készen állnál rá... én a helyedben biztos várnék. hány évesek vagytok? elvileg a misszionárius póz a legjobb a lánynak.

a kérdésed alapján nem úgy tûnik, mintha nagyon készen állnál rá... én a helyedben biztos várnék. hány évesek vagytok? elvileg a misszionárius póz a legjobb a lánynak.
15 éves bakker és már a kefélésen jár az agyad. Remélem hamar összedobtok egy kis lurkót és az már 12 éves kefélni fog.
naja a másik meg hogy kell-r gumit használni.. iszonyúan fogalmatlan vagy !!!!! Hogyan mûködne így neked most a szex? jesszusom
1hónap az 4hét, és már megakar fektetni a gyerek.. ha belemész jó nagy hülye vagy. még azt sem tudod mi az a misszionárius, szóval semmi fogalmad nincs a szexrõl. hova siettek? :O
Az elõzõnek igaza van én 13 vok és tudom ezeket. (nem azért mert màr készûlõk rà csak jò ha tudom.) Nem vagy még rà felkészülve.
Bocsi, neked semmilyen pózt nem ajánlok. Ha nem tudod, mi az a misszionárius póz, kérdés számodra, hogy használj-e gumit, és hogy az elszakadhat-e, akkor [email protected] fiatal vagy a szexhez. Érdekes módon én ezekre a kérdésekre a szüzességem elvesztése elõtt évekkel is tudtam a választ. Különben is, sose csináld csak a pasi kedvéért, mert meg fogod bánni. 31/N
gondolom nem szeretnél nõgyógyászhoz menni még, szóval a fogamzásgátló tabletta szóba se jöhet. a többi meg önmagában nem a legbiztonságosabb, szóval mindenképpen használjatok óvszert! igen, el tud szakadni, de csak ha rosszul használjátok, ezért ajánlom a barátodnak, (vagy akár ketten is csinálhatjátok) hogy gyakorolja a felhelyezést.
háát. ne haragudj :) de én elöszõr 1 helyesírási szótárat adnék hogy tanulmányozd aztán tanácsot is :) 15/f
Figyu, a nevem Vollár Ferenc, jelölj be face-n, egy olyan kép van kinn, amikor a bmx-emmek pózolok! Ott mahd segítek és megdumáljuk! Elmondom a tapasztalataimat és a tanácsaimat :)
A kérdező hozzászólása: Igen már masztiztam.elsõ alkalomhoz hasznàljunk gumit.? És a gumi eltud szakadni.?
Mert ha igen, tudni fogod mi okoz neked örömet ;) Amúgy van akinek fáj az elsõ szex, van akinek nem. Egyénfüggõ. Ne izgulj emiatt, és akkor jól fogod magad érezni. DE! Ha még nem vagy rá felkészülve, akkor várj még. Ha a barátod szeret, vár még rád.
Lány alul, fiú felül. Ez a legkényelmesebb ha nem vagy még gyakorlott, bár a fiú (ha nincs szerencséd) nem biztos, hogy rögtön tudni fogja mit hogy csináljon. Masztiztál már?
90% hogy az elsõ alkalom nem fog sokáig tartani (néhány perc), mert a szûz fiúk többsége annyira izgatott hogy hamar "elmegy". Tehát m1 milyen póz.
A kérdező hozzászólása: 15 és 16.Hát kicsit fèlek töle.Ès az a misszionáris az mit takar?
1 hónapja??? Szerintem ne hagyd magad, ha csak nem akarsz mindig átfutó , , ribanc" lenni. Ha szeretne nem sürgetné a dolgot. Lehet csak ki akar használni....meg amúgy is fiatalok vagytok a szexhez...

Olvastam hogy a misszonárius póz "gyilkos" a kezdők számára. Voltunk együtt a bnőmmel és nem bírtam túl sokáig. Gondolom a tapasztalatlanság miatt. Amúgy ha orálisan csinálja bírok 30-40 percet simán. Milyen pózokat ajánlotok igy az elején?

Legjobb válasz: Vagy próbáld úgy hogy elõtte kézzel kielégít, aztán te is kényezteted egy kicsit amitõl bepörög, jobbe setben el is megy aztán mikor megint harckész vagy adhatsz a testének, még egyszer biztos nem fog olyan hamar összejönni.

Vagy próbáld úgy hogy elõtte kézzel kielégít, aztán te is kényezteted egy kicsit amitõl bepörög, jobbe setben el is megy aztán mikor megint harckész vagy adhatsz a testének, még egyszer biztos nem fog olyan hamar összejönni.
Figyusz! Én azt olvastam valahol, és saját tapasztalatom is többnyire igazolja, hogy az megy el hamarabb, aki mozog. ill. aki többet mozog. Tehát válasszatok olyat, pl lovaglás, ahol te kicsit tovább bírhatod. Na de ezért kell a gyakorlás! Meg nem kell az elsõ hullámra felülni, és rögtön elmenni, amint kezd jó lenni! Meg kell tanulni élvezni a dolgot, de még nem elmenni. Késleltetni. Tudni, hogy mikor kell kicsit megállni, hogy még lehessen folytatni! stb.
Nálunk a misszionárius az egyik legkevésbé "gyilkos" ilyen szempontból. A kutya.. és állva hátulról sokkal inkább.. :)

Milyen pózba érdemes együtt lenni, ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: bármilyenben:) A kiskatonák tudják, hová kell menni... Amirõl hallottam, hogy a legjobbak között van ilyen célból, az a misszionárius, és a "kutya"póz. Ezeknél tud a hímvesszõ a legmélyebbre hatolni.

bármilyenben:) A kiskatonák tudják, hová kell menni... Amirõl hallottam, hogy a legjobbak között van ilyen célból, az a misszionárius, és a "kutya"póz. Ezeknél tud a hímvesszõ a legmélyebbre hatolni.
A szeretkezés után ne kelj fel WC-re, tusolni, stb., hanem polcold fel a feneked ill. a csípõd egy kispárnával. Maradj ebben a pózban kb.15-20 percet, és így a gravitáció is segít :) Sok sikert!
Teljesen mindegy hogy milyen pozban vagytok együtt. A megfelelõ hüvelyváladék segiti a spermákat a helyes irányba.
Amilyenben jólesik. És a "ne kelj fel egy darabig" tanács szerintem tök hülyeség (már, gondolom, ha minden OK mindkettõtöknél). Én mindig szinte azonnal felkelek/felkeltem, csak nagyon ritkán nem, mert Nekem mindig nagyon kell WC-re mennem utána. És láss csodát, simán terhes lettem.
Az elõttem válaszolónak: Egyáltalán nem hülyeség, a nõgyógyász is tanácsolta, és több ismerõsömnek is használt! Örülj neki, h te olyan szerencsés vagy, h rögtön sikerült! Akinek nem jön össze pikk-pakk mindent megpróbál a cél érdekében! És ezzel biztosan nem árt sem magának, sem a születendõ bébinek!

Szűz vagyok még, jóideje együtt vagyok a barátommal, nagyon szeretjük egymást, szóba jött a szex. Már én is nagyon kívánom, csak félek az első alkalomtól. Milyen póz előnyös az elsőnél?

Legjobb válasz: Tényleg ne a pózokat tervezzétek, az közbe úgyis jönni fog magától, nem ez a lényeg. Legyetek felkészülve, védekezzetek és ha mindketten akarjátok, és ideálisak a körülmények, akkor csodálatos lesz.

Tényleg ne a pózokat tervezzétek, az közbe úgyis jönni fog magától, nem ez a lényeg. Legyetek felkészülve, védekezzetek és ha mindketten akarjátok, és ideálisak a körülmények, akkor csodálatos lesz.
Írogatják, hogy pózokat ne tervezzetek. Annyit azért elárulok hogy a misszionárius póz általában az ami a lánynak a legkellemesebb az elsõnél, szóval érdemes lenne azzal próbálkozni elsõre. Ez a legegyszerûbb is
Egyetértek az elöttem szoloval mert igenis fontos milyen poz legyen mert ha esetleg más pózban véletlen nem ugy jön össze akkor elveszi a kedveteket.én is a miszzionáriust ajánlom.
Ha nagyon szeretitek egymást és tényleg eljött az elsõ alkalom ideje, akkor szerintem inkább arra koncentráljatok rá, hogy tökéletes legyen, legyen megtervezve elõtte az idõpont és a helyszín, a pózok pedig az elsõ alkalomnál nem nagyon számítanak, sõt egyáltalán.A lényeg a gyengédség :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, remélem jó lesz, habár egy kicsit "félek" tõle.
miszzionárius pózban lehet Veled a leggyengédebb a párod, lovagló pózban viszont Te irányitasz, Te döntöd el milyen mélyen legyen benned, ezáltal megint csak gyengédséget érsz el. A lényeg, hogy ne idegeskedjk, ne légy frusztrált.
A póz az tökmindegy. Javaslom, hogy elõször te legyél felül, ugyanis te érzed, hogy mennyire hatolhat be, mennyire fáj. Aztán ha nem fáj(annyira) adjatok bele apait, anyait:)
És a rezsicsökkentéssel mizu?
meg se fordult a fejünkben ez a gondolat. asszony 120 kiló, én 150. beleszorulnánk a kádba.
Is-is.
Mindenféle póz elõfordul. :D olyan is, h egyikünk feje víz alatt, a lába meg a magasban, a másik kezében. hatalmasakat lehet kádban ökörködni, szinkronúszás ahhoz képest piskóta.
Utolsó.:DDD
szemben
69
Görnyed a matekkönyv fölött.
69, kutya, vagy legyen fantáziátok:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!