Találatok a következő kifejezésre: Milyen póz legjobb Melyik (6 db)

Milyen pózokat ismersz? Melyik a legjobb?

Ezeket már ismerem: misszionárius, kutya, lovagló(háttal is), kanál. Ezeken kívül vannak még jó pózok, melyiket szeretitek?

Legjobb válasz: milyen a kanál póz?

milyen a kanál póz?
A kérdező hozzászólása: oldalas, mindketten oldalt fekszenek, a csaj mögött a pasi és úgy hatol be.
A fiú ül, a lány pedig szembe beleül az ölébe. Ugyanez úgy, h a fiú áll, a lány pedig pl egy asztalon ül. Mi még ezeket szoktuk gyakran:)
A fiú ül és a lány meg beleül az ölébe!!! Ez a legjobb póz:-))))

Milyen pózokba szoktatok szeretkezni? Melyik a legjobb nektek?

Legjobb válasz: misszionárius, kiskanál a legjobb, szoktunk még lovagló, kutya pózban, meg mindenfélében, ami közben kialakul, meg ami eszünkbe jut, vagy ahogy a helyzet hozza :) 20/L

misszionárius, kiskanál a legjobb, szoktunk még lovagló, kutya pózban, meg mindenfélében, ami közben kialakul, meg ami eszünkbe jut, vagy ahogy a helyzet hozza :) 20/L
kecske
túzok
kakadu
Naplopózban.
A kérdező hozzászólása: amikor oldalt fekszik a lány meg a fiú akkor análba megy?
Egyedül?
21:31 vagyok, ha tõlem kérdezted, nekünk nem. Sose csináltam análban, nem is hiányzik.
török ülés jobb napokon lotus

Milyen póz a legjobb? Melyik vezet jobban hüvely orgazmus hoz?

Legjobb válasz: Elég sok különféle jó póz van, és mind mind kicsit másképp nyújt élvezetet. Ez egyénenként változik. Szerintem például nagyon élvezetes, mikor a nõ az oldalán fekszik a párja pedig hátulról ugyanígy teljesen hozzásimul és hátulról hatol a hüvelybe. Így a két test teljesen együtt mozoghat.

Elég sok különféle jó póz van, és mind mind kicsit másképp nyújt élvezetet. Ez egyénenként változik. Szerintem például nagyon élvezetes, mikor a nõ az oldalán fekszik a párja pedig hátulról ugyanígy teljesen hozzásimul és hátulról hatol a hüvelybe. Így a két test teljesen együtt mozoghat.
Nekem elõször a misszionáriusban lett hüvelyi orgazmusom, de csak kb.2év után! Az orgazmust is tanulni kell...
Szerintem az a legjobb ha te vagy felül az tuti orgazmushoz vezet.De probáljatok ki mindent, hogy a legjobb neked.
Mindenkinek más az a póz amit legjobban élvez.
mindenképp a misszionárius.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek
hát sztem ha elõször csinálod akkor a hagyományos: te lent pasi fent. de nekem a lovagló póz volt a nagyon jó. amikor ülök teljesen eltudok lazulni, és akkor érzem hogy teljesen bennem van és aztán már nemkell sok:)

Fiúk, orál szexnél milyen pózban szeretitek? Hanyatt fekve, ülve, vagy állva? Melyik nektek a legjobb? És szeretitek fogni közben a lány fejét?

Legjobb válasz: Ja és még a lány fejét simogatom és a haját rendezem , hogy ne akadályozza az akcioban.

Ja és még a lány fejét simogatom és a haját rendezem , hogy ne akadályozza az akcioban.
Változó. ÉRzékibb szeretkezésnél fekve, felváltva vagy 69-ben. De állva, elöttem térdel vagy ül és közben finoman irányítóm a fejét fogva miközben ujjazza magát az is nagyon jó:)
Hát inkább hanyatt fekve. De mellékesen, neked hogyan jobb?
Hanyatt fekve vagy állva :) És én szeretem fogni a fejét, szeretem, ha kicsit tudom irányítani :) 16/F
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom, mert még sosem csináltam, az ex- barátommal erre nem került sor. Most meg csak eszembe jutott. :)
Hanyatt fekve, ha oldalról közelítesz, akkor jól lehet látni, és lehet közben a melled simogatni! Amúgy neked is így a legjobb, mert nem fröcsköl tele.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mondjuk, nem mintha hasznosítani tudnám, de majd egyszer még jól jöhet, ha ezt is tudom. :)

Milyen volt nektek az elso petting? Es melyik szamotokra a legjobb poz?

Legjobb válasz: Az elsõ petting jó volt. Azóta már más párom van és vele a leggyakrabban az oldalt fekvõ pózt gyakoroljuk mert így a kezével a csiklómat is tudja izgatni.

Az elsõ petting jó volt. Azóta már más párom van és vele a leggyakrabban az oldalt fekvõ pózt gyakoroljuk mert így a kezével a csiklómat is tudja izgatni.
Most sikerült visszaemlékeznem a legelsõ pettingemre:-) Nekem nagyon jó volt:-) A póz kérdés, legjobban én talán a sima misszionáriust szeretem úgy, hogy a nyakába rakom a lábam a másiknak..:D
A kérdező hozzászólása: koszy szepen
lovagló és misszionárius... de a kutya se rossz...:)
A kérdező hozzászólása: Nha pont erre gondoltam a misszionáriust nem ismerem, de a többi nem rossz nekem bejön:P Misszionárius???
hát ez elég változo kinek mi jönnbe de az elöttem szolonak is igazavan azok jo pozok:D
ez az alap pozitura lány alul fiu felül a töbi rajtatok áll:D ha a lány picit meg emeli a térdét az még jobb mmég mélyebre hatobb érzés
A kérdező hozzászólása: jha akkor értem már, háát igen ezt csináljuk a legtöbbször mert ezt nagyon élvezi.. Felemelem a lábát igy a puncija velem párhuzamosan van és igy megy be tövig és ezt nagyon tudja élvezni..:)
lovagló póz... nekem csak ebben a pózban van orgazmusom, esetleg ritkán ha hátulról csinálja... de az ritka a lovagló pózban meg nincs olyan h nincs
hát szerintem változatosan :) Nekünk az alap a misszionárius, de van, hogy állva vagyunk és a lábaimmal a derekára/csípõjére csipaszkodom, õ pedig a fenekemet fogva fel-le mozgat ... van még esetleg, hogy én oldalt fekszem, a lábaim egymás mellett felhúzva õ pedig így behatol ... nagyon élvezetes ez is :) aztán lovagló, kutyapóz ... bármi ... kísérletezgessetek, ami eszetekbe jut, nekünk is így alakulnak ki a dolgok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!