Találatok a következő kifejezésre: Milyen póz legalkalmasabb (3 db)

Milyen póz a legalkalmasabb a teherbeeséshez?

Szex közben milyen pózokat részesítsünk el?nyben, ha gyermeket szeretnénk? Van e egyáltalán jelentösége?

Legjobb válasz: A misszionárius, illetve azok a pózok, amiben a nõ hanyatt van, és inkább a férfi dolgozik.

A misszionárius, illetve azok a pózok, amiben a nõ hanyatt van, és inkább a férfi dolgozik.
Ha valakinek pl. hátrahajló méhe van, akkor hanyatt fekve, a csípõjét megemelve célszerû az aktus, és utána is így maradni még pár percig.

Milyen póz lenne a legalkalmasabb elsőre? ( anális szeretkezésre)

Több oldalt végigolvastam,de nem találtam olyat,hogy "ez a póz..a legalkalmasabb.." F?ként olyan véleményekre lennék kiváncsi,akik már kiprobálták.

Legjobb válasz: Kutyapóz nálunk is bejött. Vigyázzatok ha a fiú nagyon erõsen nyomja be akkor lehet h hirtelen tövig csúszik és abból sikítás lesz (:

Kutyapóz nálunk is bejött. Vigyázzatok ha a fiú nagyon erõsen nyomja be akkor lehet h hirtelen tövig csúszik és abból sikítás lesz (:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz szaros, ez olyan hülyeség..Mi próbáltk már párszr nem a legkellemesebb elõszõr, sikosító mindenkép legyen és szerintem a kutya póz ami a legideálisabb, szépen lassan, finoman tágítsd és lassan is rakb be és ne is válts egybõl gyors tempóra, mert a csajnak eléggé fog fájni, még sikosítóval is.Amúgy nekem a normális szexjobban bejön. 18/L
"Atyaég....El sem hiszem, hogy mennyi gyenge elméjû van csak ITT!!! az oldalon.Gratulálok, hogy nem tudtok felnött ésszel gondolkozni.." hát ne haragudj de ilyen hülye kérdések mellett...
A tarkólövés.
Szerintem a legjobb lenne mixerautó tetején pipiskedve, mert úgy jobb érzés. Tudom javasolni továbbá 7-es busz hátsó szembe fordított ülésén (ahol a csövesek szoktak tetvészkedni) Aluljáróban a hideg betonon fekve csodát lehet mûvelni.
"Vigyázzatok ha a fiú nagyon erõsen nyomja be akkor lehet h hirtelen tövig csúszik és abból sikítás lesz (:" Ha pedig mégis megtörténik a baj, vagy csak egyáltalán sikerült már elég mélyre benyomni, nehogy hirtelen kirántsa, vagy a lány ijedtében kiugorjon alóla, mert abból meg még nagyobb sikítás lesz. :)
OFF: kedves kérdezõ, ne minõsítsd a gyengeelméjû válaszadókat, mert azt szeretnék ha foglalkoznának velük, ha már az anyjuk melle helyett a szomszéd farkát voltak kénytelenek szopni. amúgy a kutyapóz rendben van, de legyen lusta kutya, mert úgy nem fárad el a kezed hamar; tudod, amikor térdelésbõl elõrehajolsz egy párnán, és az alkarodra támaszkodsz.
A kérdező hozzászólása: Ha a kérdésemmel valamilyen problémád van, akkor írj privátban...
kutyába csináld, és huzd szét a két seggpofád, ugy könnyebb lesz, komolyan. sok sikositoval, és ha nem felsz elötte egykis beöntes, vagy az ujjaddal nezd meg hogy nem-e vagy kaksis. aztan jol sikositsatok be és már mehet is. nem fog fajni, nekünk se volt semmi elsöre. jó szorakozást, király lesz :P:P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ két válaszolónak az értelmes válaszukat, rettentõen humorosak voltak, amennyiben nem ez volt a céljuk, sajnálom..Mosolyogtam egy jót, és feldobta a napom!
A kérdező hozzászólása: Atyaég....El sem hiszem, hogy mennyi gyenge elméjû van csak ITT!!! az oldalon.Gratulálok, hogy nem tudtok felnött ésszel gondolkozni..
A kérdező hozzászólása: Kedves harmadik válaszoló!:) Jajj nem írtam, lány vagyok 19 éves.A párommal ki szeretnénk probálni...kiváncsi vagyok, de nem tudom, hogy milyen póz lenne a legjobb.Nagyon figyelmes mindig, nem hiszem, hohy begyorsítana.:)
Lehetne még például macska vagy egérpózban, de a madárpóz illetve a hangyapóz a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.A párom nagyon figyelmes, mindig...mikor vadul csinálnánk, akkor is érzem rajta, hogy tartoztatja magát, nehogy fájdalmat okozzon.( nem rendelkezik, nagy méretekkel)NAgyon félt, de azért mondom neki, hogy vigyázzon.A síkosító tényleg nagyon csúszik..:)

Hol van a G-pontom? Hogy találom meg? Hogy lehet izgatni, és milyen pózok a legalkalmasabbak erre?

Legjobb válasz: kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...

kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...
Írd be a bal oldalt lévõ 'menü' alatti keresõbe azt, hogy G-pont ;) Sok mindent fogsz találni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!