Találatok a következő kifejezésre: Milyen póz amit a barátom (2 db)

Milyen póz van amit a barátom és én is igazán élvezek?

Sokfélét kipróbáltunk már a barátommal szex közbe, vannak olyanok amik igazán be is jönnek, de szeretném meglepni egy új pózzal amit tuttira ? is élvez! Ha van vkinek vmi jó tippje, lécci írjon!

Legjobb válasz: milyen pózokat találtatok ki eddig?

milyen pózokat találtatok ki eddig?
lovagló, kutyapóz, hátulról állva

A barátomnak nem valami nagy a pénisze, és néha gyorsan el is megy. Milyen pózok vannak, amikben én is gyorsabban el tudok menni és mindkettőnknek hatásos és megfelelő?

Legjobb válasz: A korai magömléskor hatásos tipp, hogy ha a srác érzi, hogy közel van az orgazmushoz, akkor lassítotok a tempón, vagy pózt változtattok, addig közben simogathat téged. A méretproblémákat állítólag a lovaglópózzal lehet kiküszöbölni. És hogy te hogy tudsz a leghamarabb elmenni, azt csak te tudod, de nekem a kutyapóz jön be... :)

A korai magömléskor hatásos tipp, hogy ha a srác érzi, hogy közel van az orgazmushoz, akkor lassítotok a tempón, vagy pózt változtattok, addig közben simogathat téged. A méretproblémákat állítólag a lovaglópózzal lehet kiküszöbölni. És hogy te hogy tudsz a leghamarabb elmenni, azt csak te tudod, de nekem a kutyapóz jön be... :)
Nekem a lovagló vált be. Amúgya korai magömlés remek ellenszere, hogy még akció elõtt te valamilyen módon kielégíted a srácot, és akkor nem fog olyan hamar elmenni.Amúgy gyakorlat kell, és akkor jobban fog neki menni.
Bezony ott a jó tipp az elõttem szólónál! Szóval akció elõtt jól húzd fel, majd adj neki a kezeddel és a száddal, aztán mikor kiszívtad belõle az utolsó cseppet is õ is használhatha kicsit a nyelvét rajtad, addigra biztos megint harckészült lesz, és ilyenkor általában min 3x annyi ideig tart elmenni, szóval nem muszáj 1 menetesnek lennie a szexnek, kocsmában sem állnak meg 1 körnél a jóarcok;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!