Találatok a következő kifejezésre: Milyen póz amit a (27 db)

Így valószínû fejjel lefelé van. De még biztosan el fog forogni.
Ilyenkor még úszkálhat! Az uh papírodon nincs rajta a baba fekvése?Ha megnézed ezt a videót sokmindent megtudhatsz!Mikor mit csinál a babád, meddig fér el bent, stb!Nagyon érdekes! http://www.indavideo.hu/video/Elet_az_anyamehben_1_resz
Én 20 hetes vagyok, és én is ugyanott érzem.Az uh papírra az van írva, hogy koponyavégû fekvés, tehát fejjel lefelé van, és a kis lábacskáival felfele rúgdos!!Arany szivem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok! Nekem éjjel kézzel érezhetõen megfordult! Fantasztikus élmny volt. Azóta máshol érzem. Alig várom a jövõ hétfõt, akkor lesz uh.

2 éve van 1 párom, de elég gátlásos vagyok a szexben (mivel van súlyfeleslegem) Amikor szexre kerül a sor akkor általában a kutya póz vagy a misszionárius pózban csináljuk. Milyen pózt ajánlotok amiben nem okoz gondot a túlsúly?

Õ szeretné máshogy is....pl.lovaglás....de én nem szeretném,ha a hájamat nézné...NAgyon zavar.... :( Tudna valaki valami jó pózt ajánlani? Vagy hogy mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! Két éve vagy együtt a pároddal. Szex van. Ha a párod nem szeretne, nem kívánna, és akarna Veled szeretkezni, már rég nem nyúlna hozzád. Hidd el, nem kevés súlyfeleslegem van. Mégis imádok felül lenni. A párod nem az úszógumidat fogja nézni. A férfiak nagy átlaga (akárki akármit mond) a szerelme arcát, annak kéjes grimaszait figyeli, és ebben nagy örömét leli. Téves elképzelés például, hogy a misszionárius pózban kevésbé feltûnõ a túlsúly. Ott teljes testérintkezés van, hisz rajtad fekszik... A lovaglópózban még jobban is oszlik el látszatra, hiszen ki tudod húzni magad, vagy épp teljesen ráborulni. Gyorsan dolgozd fel a gátlásaidat, mert ez mérgezi ám a kapcsolatot, nem is kicsit... Gondolj bele, hogy ha nem kellenél neki egy az egyben, akkor nem lennétek együtt! Ne görcsölj, pattanj nyeregbe! ;-) Üdv.

Szia! Két éve vagy együtt a pároddal. Szex van. Ha a párod nem szeretne, nem kívánna, és akarna Veled szeretkezni, már rég nem nyúlna hozzád. Hidd el, nem kevés súlyfeleslegem van. Mégis imádok felül lenni. A párod nem az úszógumidat fogja nézni. A férfiak nagy átlaga (akárki akármit mond) a szerelme arcát, annak kéjes grimaszait figyeli, és ebben nagy örömét leli. Téves elképzelés például, hogy a misszionárius pózban kevésbé feltûnõ a túlsúly. Ott teljes testérintkezés van, hisz rajtad fekszik... A lovaglópózban még jobban is oszlik el látszatra, hiszen ki tudod húzni magad, vagy épp teljesen ráborulni. Gyorsan dolgozd fel a gátlásaidat, mert ez mérgezi ám a kapcsolatot, nem is kicsit... Gondolj bele, hogy ha nem kellenél neki egy az egyben, akkor nem lennétek együtt! Ne görcsölj, pattanj nyeregbe! ;-) Üdv.
Jaj!!Figyi, ha szeret akkor nem azt nézi.És nyilván szeret, azért van veled.Ráadásul szex közbe nem is az lesz a legnagyobb problémája, hogy azt nézze mekkora hájad van!Rajtam is van felesleg.De ha ezen stresszelsz, akkor elrontod az egész hangulatot.Rengeteg olyan pasi van a ki a teltebb csajokat szereti.a te pasid is ilyen.de ha annyira zavar akkor villany le, és máris mehet minden féle póz.A legjobb amikor a lábadat a pasid nyakába teszed.És úgy annyira nem is látszik a "hájad".írok msn címet és segítek neked ha gondolod.
Ne legyél már iylen szégyenlõs! Így nem is tudod igazán élvezni a szexet, nem tudod magad elengedni, mert azon agyalsz, hogy látja-e a hájadat! Figyelj csak, arra még nem gondoltál, hogy ha nem jönnél be neki, akkor nem lenne veled 2 éve? Nehogy már ez miatt legyen unalmas nálatok a szex. Van még rengeteg póz amit ki kell próbálni! Elengedni magadat, és élvezni! Én is az elején gátlásos voltam de aztán ahogy közelebb kerültünk egymáshoz, úgy vetkõztem le a gátlásaimat, de ez a folyamat nálam kb.3-4 hónapig tartott, 2 év viszont már elég sok idõ, szerintem már eléggé kiismertétek egymást, úgyhogy nem kéne ilyen miatt csak a misszionárius meg a kutyapózt alaklmazni. Megértem a párodat hogy szeretné máshogy is csinálni, add meg neki ezt az örömöt, lazulj el, és ne agyalj annyit a külsõdön!!!
Énis pont ettõl tartok, mert épp kialakulóban van kapcsolatom. És rajtam is van súlyfelesleg... Eddigiekkeel(2vel) sötétben csináltam mindig, de kétlem h ez továbbra is így marad.. Nagyon gátlásos vagyok énis.
csináld ugy hogy te háttal lovagolsz a srácon és akkor nem lágya a hájadat csak a nagy fenekedet !! ez bevállik :)
Ha zavarná a súlyfelesleg, akkor nem lenne veled!!!Próbálj megnyilni elõtte
Szia! Én is túlsúlyos vagyok. És akkor mi van, ha a párod szeret akkor elfogad, nyugodtan próbáld ki a lovagló pózt, nem lesz baj!
csináljátok sötétben, úgy nem látja ahájad.
látya
Fogyjál le ha zavar
Én is nagyon gátlásos vagyok sajnos :S és annyira nagyon félek hogy soha nem lesz ez miatt egy normális kapcsolatom sem :( egyszerûen nem tudom elképzelni hogy létezik olyan ember aki elött nem szégyelném magam :S És 1. válaszolonak pedig!!Ez nem olyan egyszerû, hogy "ha zavar, akkor fogyj le!"...engem igen is zavar olyanyira hogy teljesen utálom magam ez miatt, és még ha fejre állok se tudok lefogyni...mindent megprobáltam és nem megy!!!
Nem tudom, mikor értitek már meg végre, hogy vannak, akik IMÁDJÁK a duci lányokat! Rajonganak értük! Beindulnak tõle! Hogyan fogalmazzam érthetõbben? Ha már 2 éve veled jár - most már szeretne másképp is látni, mint ebben a két pózban. Talán beszéld meg vele, hogy mit szeretne...
Szerintem se szabadna, hogy ez gátat szabjon a szexben, engedd el magad, élvezd, és ezt a barátod is értékelni fogja, õ úgy szeret téged ahogy vagy, ha nem így lenne, akkor nem lenne veled 2 éve... Egy idõ után téged se fog zavarni, hogy nem vagy tökéletes, ez így természetes!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi... Próbálom legyõzni a szégyenlõségem. Már 1, 5 éve együtt lakunk és elõtte nemigaán szoktam meztelenkedni...zuhanyozni stb..van olyan hogy gyorsan magam elé kapok valamit....pl.törölközõt.stb.:(
Egyrészt nyilván nem lenne veled, ha zavarná a súlyfelesleg. Neked saját magaddal kell "megbarátkoznod", le kell vetkõzni a gátlásaidat. Nyilván ez nem egyszerû. Bevethetnél apró praktikákat: hangulatvilágítás, félhomály, aztán vess be mindent, és meglátod, hogy a párod észre sem veszi azokat a kis hurkákat :) Sok sikert!
18:51 ismét jelentkezik :) A hangulatvilágításról jut eszembe. Hihetetlen, de a gyertyafény az úszógumikból és a bõrhibákból is hollywood-közeli alakot és bõrt varázsol! Na meg ha arra érkezik haza Apus, hogy a gyertyákkal körberakott ágy közepén csak rá várva meztelenkedsz, biztosan mindent kiszór a kezébõl, hogy szabaddá tegye azt, és megmarkolássza azokat a fránya hájacskákat ;))) Szóval csak hajrá! Szurkolok!
A lovagló a legjobb póz, ne hagyd ki!
lágya látya basszus látja hol élünk Amúgy ne legyél ennyire szégyenlõs ha már ilyen régóta együtt vagytok biztosan úgy szeret ahogy vagy.

LÁNYOKNAK! Ti mit szerettek az ágyban? Milyen pózokat és melyik a kedvencetek amiben a leghamarabb eljuttat titeket a párotok az orgazmushoz?

Legjobb válasz: Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:)), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L

Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:) ), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L
farkas póz, a párom ül a lyuk mellett és vonyít
Úgy tudsz leggyorsabban örömet okozni a párodnak, ha síkosítót raksz az ujjadra vagy benyálazod és szép lassan elkezded ott lent simogatni, gyengéden szinte hozzá sem érve, aztán nyalogatot kicsit, de felejtsd el magát a jukat, fölötte a csiklónál csinálj mindent.Ez a lik felett egy kis borsónyi valami, nagyon érzékenyen érj hozzá.Simogas ezt és csókolgasd hosszasan, majd rántsd magadhoz ugy, hogy ülsz egy széken vagy kanapén és rajtad ül õ szembõl, közbe dörzsölõdik a testedhez, nyalogasd közbe a mellét és csókold a száját.Nekem egy perc is sok és kész vagyok ezektõl :D :)
nekem lovaglópózban a legjobb, így én irányítom az ütemet és könnyebben el is élvezek
Lovagló a legjobb. Eddig én csak úgy élveztem el, az orált egyáltalán nem is szeretem, attól sem sikerült soha. Meg az ujjazás. De szeretem, ha a párom férfiként viselkedik az ágyban- szóval, õ irányít, néha kicsit határozottabban/erõsebben, de közben gyengéden érezteti, hogy szeret- csókok, tekintet, satöbbi. És persze, számomra nincs izgatóbb látvány/érzés, mikor a párom elélvez... Az az arc, meg a lüktetés odabent... *.*
a lovaglo pozbab az a jo h ha megfeleloen helyezkedsz es mozgatod a csipodet akkor az kozben izgatja a csiklot is.:)
én imádom a misszionárius pózt...szinte mindig így kezdjük és szorosan átölelve szeretkezünk. aztán átszoktunk váltani a keményebbre én pl imádom a kutyapózt vagy azt amikor õ ráül az egyik lábamra lovagló ülésbe a másik lábamat pedig a nyakának támasztom, ilyenkor jó mély a behatolás. de befejezni szinte mindig lovaglóba szoktuk mert neki meg az a jó ha én viszem el azt sokkal jobban élvezi
Leginkább amikor a fejem a sütõben van és a párom úgy nyom, hogy közbe mosogat.

Amikor szexelünk a párommal és misszionárius pózban csináljuk, nagyon élvezem. De ha váltunk lovagló pózra vagy kutyapózra akkor 1-2 percig még jó nekem, de utána nagyon fáj, szúró érzés van a hasamban. Milyen pózban lenne jó?

Valószín? hogy eléri a méhszájamat. A gond viszont az, hogy amikor neki kell többet "dolgoznia" egy id? után elfárad. Milyen pózt ajánlanátok, amiben én dolgoznék, de annyira mélyen nem lenne bennem, hogy fájjon?

Legjobb válasz: Oldalról próbáljátok meg! Nekem az jön be, és úgy tudsz mozogni te is meg õ is felváltva!

Oldalról próbáljátok meg! Nekem az jön be, és úgy tudsz mozogni te is meg õ is felváltva!
Van egy tippem...:) Küldd el edzeni a barátodat, jobb kondival tovább bírja...:) Ez nálunk is gond volt, hogy úgy nagy vagyok a barátnõmnek, így maradt a misszionárius, és az oldalfekvés... Vagy ha lovagolsz, ne csússz tövig rá, hanem csak amíg jólesik... Sok sikert kívánok, és sikeres nemi életet:) F/23
Légy Te felül, de ne ülj, hanem hajolj vagy feküdj rá. Persze így kevésbé "látványos", de Neked jóval élvezetesebb lehet, mert más szögben ér beléd a nemiszerve. Valóban jó ötlet még oldalról: mögédfekszik, Te felemeled az egyik lábad, és úgy. Bár én így nem tudtam eljutni az orgazmusig, de mindannyiunknak kicsit eltér az anatómiája. Óvatosan próbálhatjátok hátulról is (mármint csak a pózt, nem análra gondolok, én azt nem javaslom) - de a kutyapóz nem valami jó, ha érzékeny vagy, inkább állva próbáljatok ügyeskedni, támaszkodj valahova, rakd fel az egyik lábad valamire, szék, stb. és úgy. Az is megoldás lehet, hogy egy meneten belül is váltogatjátok a pózokat, és a befejezés a Te orgazmusod érdekében misszionárius.
Bocsi hogy ilyet kérdezek, de megmondanád hogy mekkora van a párodnak? hogy ennyire rossz máshogy
Pl. oldalról, állva nem tud annyira mélyre hatolni. Itt találsz pár száz pózt: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml http://www.szexstudio.hu/kama_szutra/Szex_Poziciok_01/index... http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html Egyébként meg annyi a titka, hogy ne nyomja be tövig, te meg ne ülj rá teljesen.
esetleg itt??? itt aztán van sok... http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=8947

Milyen póz van amit a barátom és én is igazán élvezek?

Sokfélét kipróbáltunk már a barátommal szex közbe, vannak olyanok amik igazán be is jönnek, de szeretném meglepni egy új pózzal amit tuttira ? is élvez! Ha van vkinek vmi jó tippje, lécci írjon!

Legjobb válasz: milyen pózokat találtatok ki eddig?

milyen pózokat találtatok ki eddig?
lovagló, kutyapóz, hátulról állva

Sokszor úgy érzem, hogy a párommal az ágyban nem minden olyan mint régen! Sok féle pózt kipróbáltunk már. Ti milyen pózt ajánlatok amit egy férfi szeret?

Mindenre vevõ vagyok. Pl.: Én mikkel kényeztessem õt az ágyba??

Legjobb válasz: Miért nem vele beszéled meg?

Miért nem vele beszéled meg?
Csillogtasd meg az intelligenciádat! Szerintem a férfiak a felfedezendõ újdonságtól izgulnak fel. Ha kiismert már téged teljesen, akkor nincs mit tenni, ha vannak még rejtett, vagy új zugai a személyiségednek, akkor elõ vele! Amúgy meg ilyen sablonos technikai dolgok jutnak eszembe, hogy csináljátok máshol, mint eddig, legyen rajtad combfix, ha eddig nem volt, vagy vedd le, ha igen, vedd fel a szemüveged, ha eddig levetted, vagy tegyél be kontaktlencsét a szemüveg helyett... Kérj tõle valamit, amit még sose csinált veled, blablabla...

Nekem most jött meg február 4-én, kb. mikor van arra esélyem, hogy sikerüljön a baba? És milyen poz van olyan ami biztos a sikerhez?

Legjobb válasz: Attól függ, hány naposak a siklusaid. Neten találsz termékenység kalkulátort, ott kiszámolja neked, de ez így is csak kb-i nap lesz, inkább a testi jeleket figyeld vagy vegyél ovulációs tesztet! ;) Az interneten azt olvastam, a leghatásosabb a misszionárius póz vagy a kutya póz, de szerintem nem ettõl függ.

Attól függ, hány naposak a siklusaid. Neten találsz termékenység kalkulátort, ott kiszámolja neked, de ez így is csak kb-i nap lesz, inkább a testi jeleket figyeld vagy vegyél ovulációs tesztet! ;) Az interneten azt olvastam, a leghatásosabb a misszionárius póz vagy a kutya póz, de szerintem nem ettõl függ.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy vannak ilyenek már több oldalra is beléptem de mindegyik mást mutat.Lehet az ösztöneimre bizom.Köszönöm
Szerintem szeressétek egymást amilyen gyakran csak tudjátok. Ezt sokkal biztosabbnak tartom, mintha egy napra tennétek fel mindent.
Átlagosan a menstruáció elsõ napjától számítva a 13-ik, 14-ik napon van peteérés. Természetesen ez függ attól is, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. Nekem 31-35-ik napokra jött meg a menzeszem, így a peteérés is kitolódott a 15-17-ik napra. Így az utólagos ultrahangokból tudom, hogy miért éreztem alhasi, nehéz fájdalmat a 17-ik nap körül. Mert akkor volt peteérésem. De van aki nem érez semmit. Az ovulációs teszt nálam nem vált be, mindig 2 csík volt... A mikroszkópos teszt meg nagyon macerás. A hõmérõzésre sokan esküsznek, olvass utána annak és nem tudok róla pontosat. Mindig arra gondolj, hogy aki nagyon akar babát, annak nem jön össze. Csak lazán és figyeljetek arra, hogy ne a baby project szex legyen elõttetek, mert az gépiessé teszi az együttléteteket, hidd el! Egy 14 hetes iker kismama

Milyen pózok vannak, amik ingerelik a csiklót?

lovagló,, kutya????

Legjobb válasz: "egyszerû pózok", igen na és akkor? Ha szerinted ezek egyszerûek akkor lapozd fel a Kama Sutrát, abban van pár extrém.

"egyszerû pózok", igen na és akkor? Ha szerinted ezek egyszerûek akkor lapozd fel a Kama Sutrát, abban van pár extrém.
Döglött malac.
Nekem egyik póz sem ingerli a csiklómat, pedig már vagy ötvenfélét kipróbáltunk (elég extrémeket is, 3 év alatt...) :( Ha bennem van a barátom, akkor a csiklóm teljesen érzéketlenné válik, kézzel is hiába izgatom, úgy se érzek semmit. :( Viszont hüvelyi orgazmusom sincs, úgyhogy mindig külön "kell" eljuttatnia a csúcsra a barátomnak :( Csak azért írtam, mert nem biztos, hogy egyáltalán ingerli valamelyik, legalább is gondolom nem én vagyok az egyetlen ilyen lány a világon :O 20/L
kb. ennyi. távesz báktáló
A nõ lefekszik a hátára. A férfi vállára teszi a nyújtott lábait, a férfi pedig dolgozik, isteni. :)
A kérdező hozzászólása: jó.de vmi jobb? mármint ezek olyan egyszerû pózok nem?! olyan.alapok meg minden..
Lovaglópóz, nálam bevált;)
A kérdező hozzászólása: köszi.és még?
Elõlrõl az a póz amikor a popsilyuk felé célzol a makkoddal miközben benne vagy a hüvelyben! És közben dinamikusan házod ki és be! Hátulról ugyanez, kifli pózban, és a felül levõ lábát térdnél megfogva felhúzhatod magad felé. Meg van még a szintén elõlrõl, de úgy hogy neki végig szorosan kinyujtva és összezárva vannak a lábai! Ha jó nagy makkod van hozzá akkor attól össze fogja csinálni magát a gyönyörtõl!
Talán a misszionárius. De a kezetek mindig ott van segítségül. ne szégyelljétek használni.
anakonda
misszionárius
tengerisün póz :)
A kérdező hozzászólása: hát igen, nem , sajnos.. láttad , hogy mit irtak az elõtted válaszolók.. :/

Milyen pózokat ajánlotok egy kezdőnek? Ami kevésbé fáj? Nem rég vesztettem el a szüzességem. és még vannak néha kellemetlen érzéseim. Tudom hogy ez változni fog ahogy tágulok de addig is?

Legjobb válasz: Én eleinte misszionárius pózban szexeltem,majd lovaglóban. Amúgy egyáltalán nem fáj a szex,ha rendesen fel vagy izgulva.Inkább hosszabb elõjáték,és engedd el magad.UTána nem fog fájni.(Gondolj bele,azon a lyukon egy baba kifér.:))

Én eleinte misszionárius pózban szexeltem, majd lovaglóban. Amúgy egyáltalán nem fáj a szex, ha rendesen fel vagy izgulva.Inkább hosszabb elõjáték, és engedd el magad.UTána nem fog fájni.(Gondolj bele, azon a lyukon egy baba kifér.:) )
A kérdező hozzászólása: kõszíí. :D:)

Milyen pózban a legkönyebb átesni passzívként az elsõ alkalmon? Melyik az ami legkevésbé fáj? (meleg)

Legjobb válasz: Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)

Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)
Sima misszionárus. ne akard az elsõt annyira túl bonyolítani, csak érezd jól magad
:S
Oldalfekvõ helyzet, a felsõ láb behajlítva, az alsó láb kinyújtva a térdeim között
Én is az oldalfekvõs verzióban "veszítettem" el a "szüzességem". Legjobban úgy tud ellazulni az izom. Jah és egy jótanács. Amikor beteszi, kicsit nyomj rá, mint ha kakilnál. Sokkal könnyebben megy a behatolás és valóban az oldalfekvõs a legjobb elsõ lépésnek .
Igen, tolásnál lazul el a záróizom.
bár tudnék tanácsot adni...
sikosító kérémrõl el ne felejtkezzetek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!