Találatok a következő kifejezésre: Milyen póz a legjobb (26 db)

Lányok! Van olyan köztetek aki rendszeresen többször is elélvez egy aktus alatt? Ez mindig így volt mióta szexeltek vagy korfüggő vagy partnerfüggő? Milyen pózban a legjobb? Kort is írjatok.

Legjobb válasz: Bár én férfi vagyok, de azért válaszolok: Nálunk lasasn már természetes lesz, hogy a feleségem általában 2x elélvez egy aktus alatt. Ez nagyban függ a nõ orgazmuskészségén. Ha viszonylag hamar el tud menni, akkor szerencsésebb a helyzet. Nálunk az a póz jön be a legjobb, ahol a csikló közvetlenül ingerelhetõ. A legjobb a lovagló, vagy a misszionárius... 32F

Bár én férfi vagyok, de azért válaszolok: Nálunk lasasn már természetes lesz, hogy a feleségem általában 2x elélvez egy aktus alatt. Ez nagyban függ a nõ orgazmuskészségén. Ha viszonylag hamar el tud menni, akkor szerencsésebb a helyzet. Nálunk az a póz jön be a legjobb, ahol a csikló közvetlenül ingerelhetõ. A legjobb a lovagló, vagy a misszionárius... 32F
Nekem az esetek 95%-ban 2x van orgazmusom: egy csikló, meg min. egy hüvelyi. Kezdetektõl így van:) 26L
Én valószínûleg szerencsés vagyok, nem hogy kettõ, de gyakran 8-10 orgazmusom is van egy hosszabb menet alatt. De az átlag 15-20 percbee max 3-4 fér bele. 24/N
sok hazug nõ :DDD a barátommal már 2 éve együtt vagyunk.. mit ne mondjak minden porcikáját ismerem õ is az enyémet. egy hosszabb menetnél kb 2x szoktam elélvezni, az orális kielégítésnél és a közösülésnél. a legjobb póz számomra a lovagló. 2x bõven elég elélveznem, a többi már nem esne jól, mert annyira érzékeny már a csiklóm 18l
Én 15éve élek szexuális életet, és eleinte maga az izgalmasság meg a sok rásegítés segített, de idõvel megtanultam mi esik jól, mit szeretek, így most már nagyon rövid idõn belül el tudok menni, 2-3X is egy alkalommal, de tény, partnerfüggõ is részben. Én a misszionárius pózt szeretem ilyen szempontból a legjobban, de más is bejön.
Tegnap 3x is, egy aktus alatt. Több pózban is szeretkeztünk. Már várom a ma estét .... :) 28L
#2-es vagyok Kedves #4-es! Attól, hogy te fapina vagy, az még nem jelenti azt, hogy mások hazudnak. Tényleg létezik (és tapasztaltam is) a sorozatos orgazmus:) Megfelelõ partner kell hozzá, és ismerned kell a saját testedet;)
Ne bántsd, szerintem csak viccelni akart. 3#as

Egy 12cm-os pénisszel milyen pózban a legjobb csinálni?

Legjobb válasz: kutya pózban...lehetõleg kutyával

ha vastag akkor semmi gond, hisz: Hosszú vékony jól beér, rövid vastag többet ér Kutya, misszionárius, vagy olló póz (csaj oldalán fekszik, a felsõ lábát felrakod a nyakadhoz), esetleg még a lovagló póz is jó, mert jobban bele tud ülni. Esetleg misszionárius úgy, hogy a két lábát a nyakadhoz teszed, a kezeddel átkulcsolod és összeszorítod, majd úgy rakod be. Így a péniszed nagyobbnak fog tûnni.
kutya pózban...lehetõleg kutyával
Mindegy, csak sötétben kell nekiállni, mert ha meglátja, lehet, hogy el sem kezdõdik a dolog.... Tapasztalat...
12cm-os? :D Nem tudom, hogy egy 12 centiméterOS pélóval, hogy jó csinálni :D
A kérdező hozzászólása: tehát ez már megvan akkora hogy betudom neki rakni majdnem minden pózban?
Én a lovagló pózt ajánlanám, mert úgy tudsz a legmélyebbre menni... tapasztalat. :)
határeset!de ez még minden pózban nyerõ lehet.....
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, én is olyasmi pózra gondoltam
nem, a legfullabb pénzéhes kvákra mászok rá, hanem a normáklis csajokra ....13centi nekem, minden pózba megy, elõjátékot kicsit hosszúra nyújtani h eléggé fellegyen fútve a csajszi, és bármi mehet onnantól
A kérdező hozzászólása: jó értem én
centiméteros
Lóóóóóó :D

Milyen pózban a legjobb szex-szelni a hátsó üléseken?

Próbálkoztunk a barátommal több pózban is de sehogy se volt jó ti mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Farkas póz.

Farkas póz.
lovaglo?
úszó fakerék
A kérdező hozzászólása: próbáltuk nem volt jó teljesen jó.
Szeljétek is az élvezeteket. Szexszelni a helyes megoldás. Mondjuk lovagló meg kutya, vagy sültcsirke, amikor a lábaid a vállain tanyáznak. :D
Misszionárius, kutya, oldalról?
Vagy esetleg a félszemû kalóz póz: Barátod kényeztet kutya pózban, majd õ a hátadra köp, erre te azt hiszed hogy a hátadra évezett, és mikor felé fordulsz, a szemedbe spricceli az ondót :D
Dagik vagytok vagy mi a fene? Simán lehet a legkisebb autóban is..
Buszban csináljátok.

Milyen póz a legjobb? Melyik vezet jobban hüvely orgazmus hoz?

Legjobb válasz: Elég sok különféle jó póz van, és mind mind kicsit másképp nyújt élvezetet. Ez egyénenként változik. Szerintem például nagyon élvezetes, mikor a nõ az oldalán fekszik a párja pedig hátulról ugyanígy teljesen hozzásimul és hátulról hatol a hüvelybe. Így a két test teljesen együtt mozoghat.

Elég sok különféle jó póz van, és mind mind kicsit másképp nyújt élvezetet. Ez egyénenként változik. Szerintem például nagyon élvezetes, mikor a nõ az oldalán fekszik a párja pedig hátulról ugyanígy teljesen hozzásimul és hátulról hatol a hüvelybe. Így a két test teljesen együtt mozoghat.
Nekem elõször a misszionáriusban lett hüvelyi orgazmusom, de csak kb.2év után! Az orgazmust is tanulni kell...
Szerintem az a legjobb ha te vagy felül az tuti orgazmushoz vezet.De probáljatok ki mindent, hogy a legjobb neked.
Mindenkinek más az a póz amit legjobban élvez.
mindenképp a misszionárius.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek
hát sztem ha elõször csinálod akkor a hagyományos: te lent pasi fent. de nekem a lovagló póz volt a nagyon jó. amikor ülök teljesen eltudok lazulni, és akkor érzem hogy teljesen bennem van és aztán már nemkell sok:)

Milyen pózban a legjobb (kis fájdalom) elveszteni?

Legjobb válasz: a misszinárius a legjobb mert akkor alapból nem olyan fájdalmas, és a barátod még közbe eltudja terelni afigyelmed azzal h csókolóztok, simogat stb, és kk nemérzed annyira :)

a misszinárius a legjobb mert akkor alapból nem olyan fájdalmas, és a barátod még közbe eltudja terelni afigyelmed azzal h csókolóztok, simogat stb, és kk nemérzed annyira :)
misszionárius
olyan pózban ahol a két láb nincs annyira széttéve. Legjobb nem is szétteni, csak oldalra feküdve berakni neki.
misszionárius v a lány legyen felül hogy tudja szabályozni a behatolást
Misszionárius, korábban leírták miért. Én a nõ felült nem ajánlom elsõnek. ahhoz elõtte kell némi tapasztalat.
Én úgy vesztettem el, hogy felül voltam, bár jobban szerettem volna alul lenni, mert a barátom már kicsit többet tudott, de sikerült így is :D azóta rájöttem hogy jobb lett volna mondjuk oldalra feküdve, mert sokkal jobb érzés, és gondolom akkor nem fájt volna annyira, de már mind1 :)
Én felül voltam és jó volt. Nem fájt és nem is vérzett. Én irányítottam az egészet és így nagyon jó volt.

Az elsö szexnél milyen poz a legjobb?

Legjobb válasz: elsõ sexnél a misszionárius a legjobb. a kutyapózzal az lehet a gond, hogy tövig bemegy a cerka és a láynoknak ez fájhat,fõleg ha az elsõ lesz. a lovaglóval meg az lehet a ciki, hogyha ügyetlen a lány, akkor akár a cerka is eltörhet, ami igen kellemetlen,és sürgõs orvosi ellátásra van szükség utána.

elsõ sexnél a misszionárius a legjobb. a kutyapózzal az lehet a gond, hogy tövig bemegy a cerka és a láynoknak ez fájhat, fõleg ha az elsõ lesz. a lovaglóval meg az lehet a ciki, hogyha ügyetlen a lány, akkor akár a cerka is eltörhet, ami igen kellemetlen, és sürgõs orvosi ellátásra van szükség utána.
nekem az elsõ lovaglóban történt, és jó volt mert én iráényítottam h mikor mennyire menjen belém...semmi gond nem volt (:
sztem is ez azért jo:) a kutyapozban meg a fiunak kell vigyázni jobban de én azt hallottam, ez is jo..na meg tapasztalatbol is mondom xD
A misszionárius, mikor a csaj széttett lábakkal a hátán fekszik a fiú pedig rajta a lábai között. Jó tanács:tegyetek a lány seggealá egy kispárnát, az feljebbnyomja a csiipõjét és könnyebb lesz
Én is lovagló pózban vesztettem el.Semmi fájdalmat nem éreztem és nem is véreztem.Jó volt, mert olyankor tényleg a lány irányíthat.De a misszionárius is igen megfelelõ póz az elsõ alkalomhoz.
Szerintem is az amikor a lány a hátán fekszik.:)
sztem többféleképpen ki kell probálni elõször...a misszionárius jo meg a kutyapoz még sztem meg a lovagló.
Szerintem is a misszionárius.. Ha a fiúnak is az elsõ, akkor úgysem lesz sok idõ a sok pózra... Viszont gumit húzzatok!

Milyen pózban a legjobb zuhanyrózsával masztizni? L

Úgy értem ülve , fekve , álllva...

Legjobb válasz: Guggolva.

Guggolva.
próbálj valamennyire hanyatt feküdni a kádban, és a lábaid kinyújtani függõlegesbe, mintha gyertyát csinálnál. csinálhatsz hozzá terpeszt, vagy ahogy jól esik, és úgy.
Ülve, vagy guggolva, mert az orgazmus hatására nehezen tudsz állva maradni és a fürdõszoba veszélyes hely ilyen mutatványoknál:)
Mikor kádunk volt: Sok idõ esetén: fekve, felfelé széttárt lábakkal, Kevés idõ esetén: guggolva, széttárt lábakka, széthúzott puncival Most zuhanykabinunk van, ott úgy szoktam, hogy széthúzom...:) és ahogy egyre jobban élvezem, guggolásba megyek le, így fokozatosan éri a csiklómat a vízsugár :)
Ülve, szétterpesztett lábakkal. L
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális válaszokat

Elsõ alkalomra milyen póz a legjobb? 16\L

miket csináljak közbe? segítsetek

Legjobb válasz: kecske. amúgy nyögjél mint állat

kecske. amúgy nyögjél mint állat
Egymás mellett kézenfogva az oltár elõtt
szerinted egy konkrét forgatókönyv kell a szexhez? lehet a barátod vagy a partnered már tapasztaltabb és õ tudja mit kell csinálni tedd szét a két lábad ugyis ez kell minden fiunak abbol baj nem lesz majd õ berakja a helyére azt amit kell!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló nem tetszik nem írsz ilyen egyszerû :*
Aki ennyire ostoba, az minek akar szexelni? De most komolyan.
Legyél traktor!!
Õ rá lép a fejedre és szét húza a segged aztán könyékig felnyúl Közbe te kiabáld hogy aaaa oooooo wwwwww ja meg nyeríts.
Kicsit barátkozz elõtte a farkával, nyalogasd, ízlelgesd, szopd. Aztán hagyd rá a nyalást és utána kezdhetitek. Elsõ alkalomhoz misszionárius a legjobb.
Elsõ alkalomhoz szerelem és meghitt póz a legjobb. De te tudod.
Gyakorolhatsz rajtam:) A pózokat váltani kell.
lovagló és közbe nyeríts meg fujtass az nagyon szexi tud lenni :D
misszionárius. lágy szexi
kamu:D
Közbe szaladj le a boltba meg be leérettségizni a suliba
Legelõször lovagló, hogy te tudd irányítani a behatolást attól függõen hogyan érzed
Csak egy pózt akarsz? Amúgy lovagló a legkönnyebb, legalábbis nekem igen. 16/f
Amúgy ha ilyen fiatalon nem bírod ki szex nélkül akkor inkább kérj valakit hogy nyaljon ki, és a szüzességed is megmarad....

Milyen pózban a legjobb elveszíteni?

a válaszokat el?re is köszönöm.:)) 15/L

Legjobb válasz: sztem misszionárius.. de nem korai még neked pózokról beszélni? nem akarlak bántani, de még olyan kislány vagy.. nem kell semmit elsietni.

sztem misszionárius.. de nem korai még neked pózokról beszélni? nem akarlak bántani, de még olyan kislány vagy.. nem kell semmit elsietni.
nekem még 21 évesen se sikerul a lovaglópóz.. majd pont egy 15 éves tudja megcsinalni.. áá, most nem ezért vagy azért, de nahh.. legalabb pettingeljetek elotte!!
13:00 Fiatalság nem egyenlõ tudatlansággal. Hiddel 15 évesen van sejtése az óvszer használatárol. Levagy maradva ;)
attól h 15, még nem biztos, hogy annyira kislány. én is 15 voltam, 8 hónapos kapcsolat után veszítettem el azzal a sráccal, akivel azóta is együtt vagyunk, 4 éve. egyébként hagyományos fiú felül lány alul pózban a legcélszerûbb az elsõt szerintem. az a legkevésbé fájdalmas, legintimebb, stb 18/l
egyet értek az elõttem szólóval minden téren.
óó, dehogy vagyok lemaradva.. voltam én is 15, és vajmi keveset tudtak a barátnõim a védekezésrõl. valamint, nézd csak meg az oldalt.. magáért beszél...
15 évesen, 8 hónap utan? mikor kezdtetek járni? ok, hat en nem akarok senkit leszolni.. csak aztan majd jönnek a kérdések, h " idõben kivette, lehetek terhes? "
Sztem pedig menj felülre mert akkor jobban szabályozhatod a behatolást (persze a fiu akkor is betolhatja) de mégsem vagy annyira "kiszolgáltatva".
Jah, bocsi -.- 18/l
Én úgy vesztettem el hogy én voltam alul, és az volt a legjobb, én más póztnem is akartam volna. 20 L
Azt mondják, az elsõ behatolásnál a kuyta a leginkább fájdalommentesebb, mivel a behatolás szöge akkor a legkényelmesebb. A mai gyerekek-tinik egyre inkább hamarabb érnek. De mindenki másképp érik. Függetlenül milyen évet írunk. Egyik a barátnõm 14 volt mikor elvesztette, igaz 2 hét múlva töltötte a 15-öt, õ volt az egyik legfiatalabb az osztályban. 2-3 évéig járt a fiúval, nem emlékszem pontosan. Az, hogy szexuálisan mennyire felvilágosult valaki, nem függ össze az érettséggel. Már 8 évesen tudtam mire való a szárnyasbetét, amivel egyesek ennyi idõsen még csak poénkodtak, vagy azt s tudták mi. Védekezés mellett is elõfordulhat olyan, h az ember kételkedni kezd terhes e. Mind emellett, én is korainak találom ilyen fiatalon, mégis egyén függõ.. Ha a kérdezõ elég felkészültnek, biztosnak érzi magát, szereti a párját, akit 2 hétnél azért régebben ismer..rajta múlik. Bár idegen emberként vélekedve azt csinál, amit akar :D:D
Jólvan ám cicám...15 évesen ne a pózokról vakerálj nekem. Am misszionáriust ajánlanám, 1-2 év múlva. Szal ez még nem nektek való játszma babáim, fõleg h az olyan 18 éves löttyedt faszúak akikkel jártok, csak kihasználnak titeket, és nem veszitek észre.
Öhm, ennek nem magától kéne jönnie? Mmint a póznak? Azon fenn se akadok, h 15, ilyen világot élünk. Ha készek rá durr bele. Úgyis azt mondják egyre fogy a népesség Mo-on. ><
Szerintem neked még várni kéne ezzel!!!!!!
(folytatás) az nem jelenti hogy felkészültek rá.És ha a tisztelt kérdezõ úgy gondolja hogy ezt a kérdést kell feltennie akkor nem valószinû hogy felkészült rá..Tudja mire való az óvszer?ejha.. ezzel aztán érett..nem baj gyerekek..ti is lesztek felnõttek.mi is ilyenek voltunk mi is lesza*tuk amit a faterék ugattak..aztán igazuk lett.Majd rájöttök hogy a szeretkezés 1 ajándék annak akit szeretsz, és viszontszeret. 32/f
A kérdésre:Misszionárius , tapasztalt pasitól. Morális rész: 15 évesen szex?Más kérdés..Az hogy az ilyenkorú lányok úgy néznekl ki, öltözködnek mint..(kirívóan)
Semelyikkel!!!!!Neked ezzel KÖTELEZÕ várni.Ne ezzel foglalkozzál!!!
Tény, hogy fiatal, de valóban nem ez volt a kérdés. :) Ami igaz, hogy nem kell általánosítani, nem minden 15 éves öltözködik kihívón és nem minden 15 éves tudatlan a szex terén. Én sem öltözködtem úgy mintegy k***a 15 évesen, és a legviccesebb, hogy igenis tisztában voltam azzal, hogy mi az a szex. Tudtam, hogy mik a veszélyei, tudtam, hogy hogyan elõzzem meg a nem várt terhességet, és azt is tudtam, hogy majd egy olyan személlyel kéne történnie akiben 100%ban megbízok és szeretjük egymást. Attól még, hogy Õ azt kérdezi, hogy melyik a legelõnyösebb póz a szüzesség elvesztéséhez, az nem azt jelenti, hogy akkor Õ most fogja magát és ráugrik az elsõ vele szembejövõ ember farkára. :)
háztetõn próbáljátok
Gratulálok a legtöbb válaszoló érettségéhez!:) 15 évesen vesztettem el és azt hiszem, hogy ez pont olyan dolog, amit nem fogok megbánni soha. Õ a legjobb barátom, már lassan két éve :) Gyönyörû volt, bármit is ugasson bárki a koromról. Anya is elfogadta, mert látta hogy mi van köztünk. Csak érezni kell... nem azt mondom, hogy 13 évesen csináld csak! Pár év plusz ilyenkor jót tesz. DE én csak annyit kérek mindenkitõl, hogy olyannal veszitse el, aki igazán fontosnak tartja és akit kölcsönösen annak tartasz! Ehhez szerelem kell, mindezt átélni - és akkor érted meg miért is olyan fontos a szexualitás. Egyébként meg, tényleg csak figyelni kell az óvszerre ( vagy a fogamzásgátló helyes szedésére ) és nem lesz baj!! Nálunk soha nem volt semmiféle terhességi para... Ja és válasz a kérdésedre... szerintem magától értetõdõen a misszionárius: tehát te fekszel, a fiú pedig belédhatol. Ez a legintimebb:) Még valami, az egyik elsõ kommentelõnek, aki szerint nem olyan ciki az abortusz 20 évesen mint 15évesen... hát képzeld ugyan olyan szánalmas, sõt talán még rosszabb hogy egy 20 fölötti nõ nem képes vigyázni és ha már becsúszott megtartani egy gyereket!!!!......
eggyet értek a többikekkel abban h a fiú legyen felül. az elsõ párat szerintem csináljátok úgy aztán vihettek bele uj dolgokat. szerintem nem vagy fiatal és kislány a lelki éretszég nem a kortól függ és ha tényleg szeretitek egymást akkor ezzel csak szorosabb lesz a kapcsolatotok:)
Kedves kérdezõ! Mint sok válaszomnál, itt is elõre le kívánom szögezni, hogy nem megbántani akarlak, csupán kinyilvánítani a véleményemet. Minden nõ csodálkozik, hogy miért nem tisztelik és becsülik õket. (...) Hol hallottad azt, hogy "elveszíted" a szüzességedet? Elhagyod egy árokban, vagy mi történik vele? Régen erénynek számított, most pedig szégyennek. Furcsa világ ez (már csak azért is, mert ezt a gondolatot a fogamzásgátló és gumigyártó cégek sugallják, hogy el tudják adni a termékeiket)... Régen elajándékozni szokták, és a fiú megtisztelve érezte magát. Most meg nyûg, meg kín. Elég sok helyrõl hallottam ezt a fiatal fiúktól. Persze el kell veszíteni mihamarabb, aztán 18 évesen kiégni, és már a kutyának sem fogsz kelleni. Ha meg még is, nem sokra fognak becsülni. Ez csak az én véleményem, és azt tanácsolom, hogy húzd egy kicsit a fiú agyát, akivel lenni akarsz, és ha tud várni rád, akkor tényleg szeret. Ha meg nem, akkor csak kihasznál. Ha neked így jó, szeretet nélkül, akkor igencsak fájni fog. Az elsõt elég kevés lány szereti, ha nem szeretetbõl történik (annyira szereted, hogy a lehetõ legközelebb akarod érezni õt), mert fáj. Normális esetben nem is kellene, hogy vérezz láthatóan... De sok lány panaszkodott arról is, hogy véres volt a lepedõ... Sok szerencsét.
Szerintem a 15 éves kor korai.. Én is azt hittem, hogy hú de fel vagyok készülve. Majd kiugrottam a bõrömbõl és tessék.. 2 évig frász kerülgetett még a gondolatától is. 15 évesen még nem kéne sexelni.. A petting az oké.. de azért nem kellene elsietni. Az ismerõseim 90%-a bánja, hogy elsiette, még ha azt is hitte, hogy hú de jó lesz...
A válasz megírásának idõpontja: ma 21:13 Akkora egy idióta vagy!! Most komolyan poénkodni ne ide gyere már. Szánalom.
én elöször 13 évesen vesztettem el egy 1napos kapcsolat után és egyböl terhes lettem. Azota van 8 gyerekem abból 2 él a többit eladtam.
Ki a francot érdekel, hány évesen veszíti el? Majd anyuci meg apuci észhez téríti, ha akarja! Nem idegenek dolga, hogy azon gondolkozzanak, a 15 éves kis csaj, mit akar magával kezdeni! Csak vigyázz kis csibém, drága édes szüleid rátok ne nyissanak! És még valami, ha kiszakad a gumi, és gondolom nincs feles 8000 Ft-od és nem szaladsz egybõl anyucihoz, a gyerek neve ne Mária legyen!;D A kérdésedre válaszolva: Misszionárius, neked az a legkényelmesebb, és akkor tud rád vigyázni legjobban, az akkori párod!;) Jó szórakozást!;DD
jonnek itt egyesek ( 20 - 30 ) ev koruliek hogy jaj mi buta libak vagyunk, meg hogy kislanyok, de azert mar nem kell tulzasba vinni, mivel megesik hogy egy 15 eves tobbet tud a vedekezesrol mint egy 25, es tenleg ki kerdezte hogy korai vagy e vagy sem, vagy hogy meg fogja e banni? nem kell kotekedni , neha jobb halgatni, maskulomben sztem is a misszonarius :D 15/L
A kérdező hozzászólása: nemfogjuk.;D
háát.. jol van.. csak nehogy megbánjátok.
A kérdező hozzászólása: igen, tudom, és csak gumival.;))
A kérdező hozzászólása: én meg ismerem a gumit.;))
én is ismerem.. aztan a mostani baratom mégse birja :S
de amugy nem csak ez kell hozzá, h tudd h mi a gumi, lelkileg is fel kell rá készülni..
A kérdező hozzászólása: felvagyok.:) ) azt hittem hogy parázni fogok, de semmi... inkább várom, minthogy görcsölnék..:DD
hát ok, te tudod..
A kérdező hozzászólása: :) )
13.06 erre azért ne legyél olyan büszke attól, hogy te béna vagy még nem mindenki az.
13:43 De igenis levagy maradva, azért mert neked 15évesen a barátnõid 'tudogattak dolgokat' az óvszerröl, ez nem jelenti azt hogy általánosíts:) Vannak butábbacskák akik csak sejtik de hidd el 100 lányból 90 biztosra tudja mit és hogyan kell csinálni hogy megelõzzük az általad említett " idõben kivette, lehetek terhes? " kérdést! 16/L
A kérdező hozzászólása: :) )
jaj, már nehogy te 16 évesen azt mondd nekem, h le vagyok maradva :D mindjárt nevetek egy jót :) egyébként, vannak felelõtlen huszonévesek is :D csak h nekünk már könnyebb dolgunk van, mert senkinek nem lesz ciki, ha netán abortuszra kell menni, mert már felnõttek vagyunk.
amugy meg örülök, ha ennyien tudják, h a gumi legjobb :) ennek csak örülök :) akinek nem inge, ne vegye magára..
Mért kell baszatni attól hogy 15 éves? Méiért lenne terhes??? -.- Van óvszer....csaknem olyan hülye hogy ne védekezzen.. Meg nem kéne mások életébe beleszólni hogy túl fiatal. Ki kérdezte hogy korai vagy sem??. A kérdésre kéne válaszolni szerencsétlenek.. Tisztelet a kivételnek.^^ Amugy szerintem lány alul fiu felül ..:D 15/L
ejj, de nagy a szájuk a mai 15 éveseknek.. azt hiszik h mindent tudnak.. ejj ejj...
Nincs nagy szájuk egyáltalán csak némelyikük tisztában van a védekezés fogalmával és számunkra felháborító ez az általánosítás hogy inkompetensek lennénk! Igen vannak rossz helyeken olyan lányok 15 évesen fogalmuk nincs, de a mai világban azért eléggé tudják ebben a kórban :) 16/L
oké 77% megértettem, de ezentúl ha lehet ne általánosíts és ellesznek kerülve az efféle lightos viták :D és igenis 15 éves kórban TUDJUK mit foglal magába a védekezés:) ígyvan csajok?
A kérdező hozzászólása: 10:10, így.;DD
A kérdező hozzászólása: :) )

Lányok ti hogyan szoktatok kielégíteni magatokat? Milyen pózban a legjobb nektek?

Legjobb válasz: háton fekve felhúzott térddel, bal kézzel támaszott törzsel. megfelel?:D

háton fekve felhúzott térddel, bal kézzel támaszott törzsel. megfelel?:D
Én is pornóra maszturbálok. Általában a csiklómat egy tárggyal izgatom, amit a lámaimmal szorítok össze, és közben ujjazom és magam. Fúú az ilyen a legjobb :D
Bakker, én felizgultam:D Végignézném ahogy sikítva elélvezel, csodás látvány lehet:)
22 07 re nekem meg felállt.. mért vibrid használsz ha én is felajánlom magam?:P
férfi vagyok de szerintem fejen állva lenne a leglogikusabb
Hát én imádom magam kielégiteni, mindig bezárom az ajtót, levetkõzök, berakok valami igen jó pornót és közben simogatom magam, aztán odanyulok és lassacskán neki kezdek a dolognak...Minden féle pózban :) És imádom ha bennem van egy vibrátor, de közben a csiklómat is izgatom, mert ha ezt a kettõt egyszerre csinálom, akkor Megaorgazmusom van :) Nagy sikitás és egy spriccelés a végeredmény :P érdemes kipróbálni..Ha nincs vibrátorod(persze ha csaj vagy) akkor megteszi egy uborka, vagy valami hosszúkás tárgy is, de legyen tiszta..Vagy esetleg huzz rá gumit:)
3.válaszoló vagyok :) Én is beizgultam, ahogy most ezt leirtam nektek...Na már tudom mi vár rám elalvás elõtt:P Nincs valami jó pornó a neten, amire esetleg tudnám csinálni?? Hát amugy mindig nagyot sikitok, nagyon hangosra kell tennem a zenét, hogy meg ne halljanak:) És közben szokok beszélni is, példaul:"Váá, ezaz", "Iggen jó, aaah"..meg hogy "gyerünk fürge ujjak" :) 18/L
húúúúúú csaj létemre(nem vagyok lezbi!) ez nekem is betett....és ahogy te elmesélted, h mit csinálsz esténkét, és a srácok vevõk voltak rá...hát khmm lehet nekem is lesz esti programom....igaz nincs vibrátorom, de sztem egy jó fantázia és máris beindul minden....
Szerintem nincs ebben semmi szánalom, ha neki ehhez van kedve, akkor csinálja :) egyszer élünk :)
fujj ez már szánalmas xd
Na most megyek egyet jatszani magammal :) (3.valaszolo) :P
dobj egy privit azt olyat kapsz..:D am csucsvideok.hu én is azokra szoktam verni:)
Nem sexchatelek :) :) De imádom a sexet, ha lehetne minden nap csinálnám!És amikor beizgulok, akkor jobb ha minden pasi menekül, mert széttszednék olyankor minden jó pasit.De hát néha csak a fürge ujjaim maradnak, na meg a rózsaszin 25cm-s vibrim :S
"fürge ujjak" :D ez olyan vadító :D
22 21 sechatelni nincs kedved?:) esetleg sex? de nem ma:)
A kérdező hozzászólása: na asszem én is megyek és csinálom:P erre a sok részletre én is beindultam:P
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat. kort is írjatok légyszi.
Hááát nem tudom miért, de imádok magammal játszani:) Most is azon gondolkodok, hogy unalmamban mit csináljak :P Na már azt hiszem meg van mit fogok :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!