Találatok a következő kifejezésre: Milyen pénzbeli ellátások (2 db)

Milyen pénzbeli egészségügyi ellátást, segélyt, támogatást kaphat az az őstermelő, aki táppénzre nem jogosult, viszont munkát nem tud végezni?

Az orvosszakért?i vizsgálat lezárultáig.

Legjobb válasz: Milyen orvosszakértõi vizsgálatra gondolsz? Méltányossági táppénzt mérlegelhet a lakóhelyed szerint illetékes OEP. orvosa.

Milyen orvosszakértõi vizsgálatra gondolsz? Méltányossági táppénzt mérlegelhet a lakóhelyed szerint illetékes OEP. orvosa.

Milyen pénzbeli társadalombiztosítási ellátások és családtámodatások járnak szülés után?

Szülés elött be lehet-e(kell)szerezni ezekhez vmilyen papírt vagy csak szülés után lehet intézni?Elöre köszönöm a választ.

Legjobb válasz: az egyik támogatásféle amit visszamenoleg lehet kérni a szulés elotti 28 napig az a szulesi szabi ami a gyed elott van azt lehet elobb kérni, de a legjobb ha regisztrálsz a www.szuloklapja.hu-n és ott minden ilyen infot megtalász! ezt itt nagyon hosszu lenne és bonyolult. A tobbi járadékot pedig csak szulés után lehet, mert ahhoz kellenek a baba iratai amit csak akkor adnak ki, ha megszuletik.

az egyik támogatásféle amit visszamenoleg lehet kérni a szulés elotti 28 napig az a szulesi szabi ami a gyed elott van azt lehet elobb kérni, de a legjobb ha regisztrálsz a http://www.szuloklapja.hu-n és ott minden ilyen infot megtalász! ezt itt nagyon hosszu lenne és bonyolult. A tobbi járadékot pedig csak szulés után lehet, mert ahhoz kellenek a baba iratai amit csak akkor adnak ki, ha megszuletik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!