Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvost Pesten (12 db)

Budapesten Dr Weidner Andrásnál szült [email protected]? Milyen orvos szerintetek? (dél-pesti kh)

Legjobb válasz: Szia! Én 2009-ben szültem nála, elõtte hozzá jártam terhesgondozásra. Nagyon jó fej, alapos, lelkiismeretes orvosnak tartom. És még jóképû is :)

Szia! Én 2009-ben szültem nála, elõtte hozzá jártam terhesgondozásra. Nagyon jó fej, alapos, lelkiismeretes orvosnak tartom. És még jóképû is :)
A betöltött 38. héten észrevett a babámnál olyat UH-on, amit elõtte 10 perccel a szogográfus nem vett észre.
szogográfus jav. szonográfus. Én magánrendelésre jártam hozzá Erzsébetre. Eddigi válaszoló voltam.

A Dél-Pestiben dolgozik Dr Sárközi Ágnes, milyen orvos?

Milyen orvos?Érdemes hozzá menni pajzsmirigykivizsgálás céljából?

Legjobb válasz: Látom nagyon régi a kérdés, de hátha még érdekes lehet.. Én kb egy éve ismertem õt meg, pajzsmirigy göböm miatt. Nagyon lelkiismeretes, kedves orvos, ajánlom minden pajzsmirigy betegségben szenvedõnek! Igaz még nem zárult le az én ügyem, még csak most fog megkezdõdni a gyógyszeres kezelés (mûtét után vagyok 4 hónappal), de biztos vagyok abban, hogy jó kezekben vagyok.

Látom nagyon régi a kérdés, de hátha még érdekes lehet.. Én kb egy éve ismertem õt meg, pajzsmirigy göböm miatt. Nagyon lelkiismeretes, kedves orvos, ajánlom minden pajzsmirigy betegségben szenvedõnek! Igaz még nem zárult le az én ügyem, még csak most fog megkezdõdni a gyógyszeres kezelés (mûtét után vagyok 4 hónappal), de biztos vagyok abban, hogy jó kezekben vagyok.

Milyen orvost válasszak Pesten?

16 hetes vagyok de még nincsen orvosom. Köszönöm mindenkinek!

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom mennyire vagy közel a János kórházhoz, de ott ismerek két nagyon jó orvost. Az egyiket csak hírbõl: Dr Dömötöri Jenõ(nagyon jókat hallok róla), a másikat személyesen is ismerem, nagyon kedves, segítõkész, alapos, odafigyel az emberre! Dr Szentkirályi Zoltánnak hívják. Mindkettõnek van szakrendelése a kórházban bizonyos napokon és magánrendelése is: Dömötöri- Deák tér , Szentkirályi - Bem J. utca (Moszkva térnél) Remélem segítettem! Bolodg babavárást és könnyû szülést kívánok!

Szia! Nem tudom mennyire vagy közel a János kórházhoz, de ott ismerek két nagyon jó orvost. Az egyiket csak hírbõl: Dr Dömötöri Jenõ(nagyon jókat hallok róla), a másikat személyesen is ismerem, nagyon kedves, segítõkész, alapos, odafigyel az emberre! Dr Szentkirályi Zoltánnak hívják. Mindkettõnek van szakrendelése a kórházban bizonyos napokon és magánrendelése is: Dömötöri- Deák tér , Szentkirályi - Bem J. utca (Moszkva térnél) Remélem segítettem! Bolodg babavárást és könnyû szülést kívánok!
Szerintem elõbb kórházat válassz, lehetõleg a lakhelyedhez közel. Majd az ottani orvosok közül csemegézz egy szimpatikusat. Néhány szülészorvosnak már saját honlapja is van, így az interneten is körül lehet nézni ezügyben.
Dömötörit nagyon tudom ajánlani!Meg a Szent Jánosban egy másikat Baltschik doktor.Abban a kórházban szülsz amelyikben jól esik.Mindkettejüket ismerem személyesen, és csak aánlsni tudom õket.ÉN Dömötörit választottam.13 hetes kismama
Szia! Én Dr. Domokos Tamás Nándornál szültem a Péterfy Kórházban, annak ellenére, hogy a 9. kerületben lakom. Nagyon meg voltam elégedve a munkájával, a szülésnél nagyon rendes volt és minden nap bejött meglátogatni a kórházba. A varratok nekem abszolút nem fájtak és szépen megstoppolt. A terhesség alatt mindent elmondott és ha kérdeztem részletesen válaszolt. Több vizsgálatot is személyesen õ csinált a kórházban. A kórház nagyon tiszta volt és mindenki, szülésznõk, csecsemõs nõvérek, nõrvérek, nagyon rendes és segítõkész. ÉN mindenkinek ajánlani tudom a Péterfy Kórházat, mármint a szülészeti részét. Nagyon rendben van, annak ellenére, hogy kívülrõl ramaty állapotok uralkodnak. Dr. Domokos Tamás Nándor Magánrendelõje a Bp. 7.ker. Király utcában van. TEl:0613521748 Szerdán és pénteken rendel 17 óra és 20 óra között. Nagyon jó szakember!
Itt megtalálhatod sok szülész-nõgyógyász orvos honlapjának linkjét, nézegesd végig az oldalaikat, sokat megtudhatsz róluk: http://baba-mama.linkegyseg.hu/

Dr Lázár Gábor pesti nőgyógyászhoz jár valaki? Milyen orvos?

Legjobb válasz: én hozzá járok imádom nagyon jó szakember!!Nálunk az egész család nála SZÜLT:))!!Tényleg nagyon jó fej is és érti a munkáját!!!!!!

én hozzá járok imádom nagyon jó szakember!!Nálunk az egész család nála SZÜLT:) )!!Tényleg nagyon jó fej is és érti a munkáját!!!!!!
Semmiképpen sem ajánlom senkinek, pénz motivált...siet, kapkod és HIBÁZIK!!!!(!) régebben, valóban jó szakember volt, mostanra, csak a rendelés végén, az átnyújtott "kisebb vagyon" számít csak. Senkinek sem ajánlom...:(
Sajnos, nekem nem volt ilyen jó tapasztalatom vele... Neki a pénz számít, nem az ember. :(
Akinek sok pénze van és ezért akar "jó fejséget" oda figyelést, ámítást az menjen hozzá! Aki korrekt, nyugodt szülészt, nõgyógyászt akar az kerülje el!
Sziasztok! Nem is értem hogy mondhatjátok Dr Lázár Gáborra hogy csak a pénz motiválja, amikor neki ez a munkája és ezért FIZETNI KELL!!! Ti is pénzbõl éltek, pénzért dolgoztok ÉS BENNETEKET IS A FIZETÉSSEL MOTIVÁLNAK, mert nem hiszem hogy elmennétek 60-70E.-ért dolgozni, viszont ha adnak jutalmat, jutalékot...stb akkor elvállaljátok!!! Senki nem dolgozik INGYEN!!! A DOKTOR ÚR valószínüleg többet tanult ezért a szakmáért mint ti a sajátotokért. Ráadásul arra áldozta az életét hogy ilyen hálátlan embereket gyógyítson meg, mint akik ezeket a mocskos dolgokat írják róla. Nekem csak jó tapasztalataim vannak vele és Toma Évával is, kedvesek, segítõkészek és akármikor hívhatom õket ha kérdésem van(anélkül, hogy több pénzt adnék ezért).A magánrendelésért mindenhol fizetni kell, NEM INGYENES!!!Aki sajnálja azt a 15-20E. ft-ot az üljön a korházban 4-5 órát arra várva hogy egyáltalán megkérdezze tõle valaki hogy mire vár!!!Aki viszont ezt el szeretné kerülni keresse fel PL: DR LÁZÁR GÁBORT mert szerintem nagyon korrekt, precíz, kedves és emberséges orvos. Engem PCOS-el kezelt SIKERESEN, mert jelenleg 16 hetes terhes vagyok, annak ellenére hogy a PCOS betegek 90%-a természetes úton nem esik teherbe, de azis lehet hogy máshogy sem :( De nekem sikerült azokkal a gyógyszerekkel amiket felírt.Soha nem hagyta hogy elkeseredjek!!! Mindíg bíztatott hogy nem olyan rossz a helyzet, pedig láttam hogy mind a két petefészkem tele van cisztákkal!!!Köszönöm neki!!! Mindenkinek merem ajánlani, ha nem egy olyan orvost kerestek aki mindíg riogat titeket valamivel. Igaz hogy "nagyon laza" a stílusa de nekem pont ez tetszik!!!
Csak az nem hibázik aki nem dolgozik!!! Szerintem nem lenne szabad hagyni hogy ilyeneket írjanak róla, mert nem érdemli meg!!!
Örülök, hogy nem egyedül vagyok akinek még nem sikerült meglátnia Lázár Gáborban a patás ördögöt! Különben meg gratulálok a babához!
Köszönöm szépen!!!
Az én babámat is sikerült elvesztenem, és darabos vérzéssel simán haza engedett, nagyon pénz éhes.
Nem pénzéhes csak gondolom a magánrendelésre mentél és ott FIZETNI KELL!!!! NEM INGYENES!!! Akik ennyire sajnálják azt a pénzt menjenek korházba, de úgy hogy nincs fogadott orvosuk, mert az összes fogadott orvosnak fizetni kell minden alkalommal, és persze a szülés után is. Ez nem pénzéhesség hanem egy szolgáltatás amit igénybe veszel, és mint mindenért fizetni kell. MÁR NINCS INGYEN SEMMI.
Sziasztok, én nem ismerem Lázár Gábort személyesen, de több ismerõsöm nála szült, és õk ajánlották. Csak a rendelése nekem túl messze van. Nekem egyébként volt választott orvosom a szülésnél, SZTK rendelésre jártam hozzá, nekem azzal sem volt problémám. Csak a szülésért fizettem. Ismerte a dokim az anyagi helyzetemet, kért valamennyit, mert neki is fizetni kell a kórházban, de nem sokat. De aki magánrendelésre jár, szerintem se lepõdjön meg, hogy fizetõs. Mindenki megtalálhatja azt az orvost, akiben meg tud bízni és akivel együtt tud mûködni. Mert hát az orvos is ember : ) Ezért érdemes jó elõre kiválasztani, akár még a várandósság elõtt.
2011.juni.10 én szülttem Dr.Lázár Gábornál és Évi az aszisztensnõje is bejött mert éppen aznap volt éjszakás a nögyogyászaton én maximálisan megvagyok vele elégedve.A pénzrõl annyit szoba sem került.Mikor ügyeletes volt mikor jött és mikor ment is bejött megnézni engem és a picit.Semmi rosszat nem tudok róla mondani mindig barátságos és odafigyelõ volt.5 évig járttam az orvosokat mert nem maradt meg 3 babám az Õ tudásának köszönhetem a kislányomat.Én csak ajánlani tudom.
Nagyon sajnálom ami a testvéreddel történt, akármi legyen is pontosan! De azt ennek ellenére úgy gondolom, hogy talán tapasztalatokat kellene itt megosztani másokkal, nem ilyen kissé kampányízû mondatokat, hogy "kerüljétek el". Vagy egy ilyen mondat konkretizálni kellene miért is. Bocsánat, és remélem nem sértelek meg ezzel, de az a hozzászólásod, amivel bajom volt számomra nem korrekt.
Nem vagyok ellensége- bár lehetnék- és az igazság nem lejáratás.Senkinek sem kötelezõ figyelembe venni a figyelmeztetést.De rövid idõn belül két babánál nem vett észre súlyos elváltozásokat.Kollegái szerint látnia kellett volna az UH-n.A testvérem tragédiáját és egy perének történetét inkább priviben, ha igazán érdekel.
Ne haragudj, de ez az utolsó hozzászólás elég érdekes finoman szólva is. Leírnád mirõl van szó? Mert ez most úgy tûnik, mintha L.G.-t valamelyik személyes ellensége próbálná leégetni a neten.
Utolsó válaszolóval értek egyet. Neki ez csak egy álarc!!! Amúgy egy undorító ember. :S
Szerintem, ha ilyen súlyos dolgokat írtok valakirõl, hogy rossz szakember, pénzéhes és kapzsi, akkor az a minimum, hogy megindokoljátok, ezt miért gondoljátok róla. Én nála (vagyis Lázár Gábornál) szültem, hozzá jártam terhesgondozásra és alapvetõen jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Az tény, hogy nagyon drága. (Bár szerintem nem õ az egyetlen a világon, aki ha megteheti, hogy egy 21 perces rendelésért elkér 15 ezret, akkor meg is teszi. Szóval ilyen szempontból biztos nem egy Teréz Anya, de kíváncsi vagyok, az õt pénzéhesnek nevezõk közül ki az, aki nem használna ki egy ilyen helyzetet.) Azt is elismerem, hogy magánrendelésén van egy „nyomulós stílusa”, meg néha vannak hülye poénjai. Én nagyon régen voltam nála ultrahangon, PCO gyanúval. Akkor nem a magánrendelésén, hanem az István Kórházban és nagyon normálisan viselkedett. (Bevallom, akkor szimpatikusabb is volt, mint késõbb a magánrendelésen, ahol tényleg felvesz egy olyan stílust, amit akár nyomulósnak is lehet nevezni.) Szülés közben is nagyon jó fej volt, nekem nagyon bejött a viselkedése meg a hozzáállása, az hogy lazán vette az egészet, sokat segített, hogy õ volt az orvosom. Szülés után voltak komplikációim (amennyire ki tudtam venni, nem az õ hibájából), mûteni is kellett. Úgy érezem, hogy akkor nagyon odafigyelt rám és fontos volt neki, hogy minél elõbb rendbejöjjek. Volt úgy hogy csak azért bejött a kórházba, hogy megnézze, hogy gyógyul a sebem. (Ez azért is nagyon jó volt, mert az összes ügyeletes orvos nagyon nagy ívben [email protected]) persze biztos az is benne volt a viselkedésben, hogy bántotta az egóját, hogy egy õ áltata levezetett szülés után adódtak komplikációk, és ez is benne volt abban, hogy ennyire odafigyelt rám. De ezek mellett tényleg éreztem benne hivatástudatot meg azt a szándékot, hogy segítsen nekem – és mindezt úgy, hogy finoman szólva is nem tõlünk kapta élete legvastagabb borítékját a szülés után. Szóval nem mondom, hogy egy szent ember és mindenkinek hozzá kellene menni, de én úgy érzem, hogy jól jártam azzal, hogy õ volt az orvosom a terhességem alatt. Még annyi, hogy a kórházban az egyik szobatársnõmet õ operálta ügyeletes orvosként (szóval nem borítékért) és õ is azt mondta, hogy nagyon kedves volt vele, meg úgy érezte, hogy nagyon odafigyel
Kedves "Elõzõ"! Egyetértek az összefoglalóddal! De én utána jártam a szülési komplikációmnak és kiderült, hogy DrLG kicsit túl laza volt.Azóta nem ismert meg. Igaz nem kapta meg a borítékot.Több éve volt az orvosom!Ja és Lázár doktor az asszisztensnõjén keresztül mindenkitõl beszedi a lóvét- tényleg nem egy szívbajos pénzügyekben.
Valóban nem vagyok szakember orvosi téren, tehát még az is lehet, hogy miatta (mármint. L. G.) miatt voltak komplikációim (bár úgy tûnik nem ez volt a helyzet). A lényeg az, hogy nagyon lelkiismeretesen „hozta helyre” a dolgokat, nagyon odafigyelt rám stb. Pedig igencsak vékonyka borítékot kapott tõlünk szülés után. Meg velem volt olyan, hogy magánrendelésén nem kért tõlem pénzt. Szóval nem tûnt fel, hogy pénzéhes lenne. Bár lehet, hogy valamiért szimpatikus voltam neki, esetleg mással máshogy viselkedik. Nem mondom, hogy esetleg mások nem nevezhetik teljes joggal pénzéhesnek, csak akkor indokolják meg miért gondolják így.
Sziasztok! Ha Te vagy akinél "nyomulós" volt akkor O.K. Figyelmeztetlek, hogy utánad levõ jól leírta miért tartja pénzéhesnek. Mellesleg szerintem nem a pénzéhség a legnagyobb baj DrLázárral, hanem a lazasága és hangulat változásai.Egyébként tényleg csak bejár az István kórházba?
Ezt mire értetted: „Ha Te vagy akinél "nyomulós" volt akkor O.K.” Sajnos néha kicsit nehéz a felfogásom. :-) (Vagy inkább: :-( ) Az nekem is feltûnt, hogy valószínûleg hangulatember, de nekem sikerült a jó hangulatait kifogni, de biztos nem mindenki volt ilyen szerencsés. A lazaságához annyit tudnék hozzátenni, hogy engem elengedett 16 hetes terhesen nagyzsákos túrára az Alpokba, illetve hagyta, hogy még a hetedik hónapba is eljárjak futni. (Egyikbõl sem lett baj.) El tudom képzelni, hogy egyesek szemében ezek miatt felelõtlen, hanyag orvos (én meg felelõtlen anya), de nekem meg pont ilyen orvosra volt szükségem, aki nem paráztat folyamatosan. Az utolsó kérdésre annyit tudok mondani, hogy amikor szültem õ volt az ügyeletes orvos. Egyszer, amikor a párom bement papírokért az Istvánba, akkor is ügyeletes volt, illetve amikor mentem vissza kontrollra akkor várni kellett rá, mert õ csinálta a vizitet. Szóval úgy tûnik nem csak bekukkant néha oda. Kérdésem akkor nekem is van. (Pusztán kíváncsiság.) Az miért van, hogy az összes kínai és vietnámi, akinek nõgyógyászra van szüksége, eltalál Lázár Gáborhoz
Mert más nõgyógyász nem szívesen vállalja õke.Ez a inkább negatív. Privibe bõvebben is megírom, ha akarod!
Kerüljétek Lázár doktort és jól felszerelt rendelõjét!Onnan hiányzik a lelkiismeretes ORVOS!Megint hibázott !
Én nem írtam le, de nekem is úgy jön le, hogy valaki direkt le akarja járatni és ezért írogat ahova lehet negatívat róla. Persze nem biztos, hogy csupán rosszindulatból, lehet hogy történt vele valami tragédia, amiért õ az orvost nevezte ki magában bûnbaknak. Mindegy. Kedves Utolsó! Azt elárulom, hogy egyszer nekem valaki, aki itt hevesen támadja dr. Lázárt írt privát e-mailt, amiben szintén "terhelõ" adatokat írt róla. A dolog egyik érdekessége számomra az, hogy nem a saját e-mail címérõl küldte el, hanem valami fiktív nevû személy nevében. Utána még írta, hogy ír mást is, ha szeretném. Hát én inkább nem voltam kíváncsi rá.

Dr Fekete Tamás nőgyógyász (dél pesti korház) milyen orvos? Hol van magánrendelője?

Legjobb válasz: Nálunk segített a szülésnél,nagyon aranyos doki,maximálisan elégedett vagyok vele.a magánrendelõjét nem tudom.

Nálunk segített a szülésnél, nagyon aranyos doki, maximálisan elégedett vagyok vele.a magánrendelõjét nem tudom.
A XX. kerületben van a magánrendelõje, nem messze a Szt Erzsébet templomtól, a Szent Imre Herceg utcában. Jó orvos, én is hozzá járok:)

Pesten (1027 Bem J. u.7. ) Dr. Kisfalvi István milyen orvos? Csütörtökön megyek először a 12. hetes ultrahangra hozzá. Úgy hallotam elég korszerű az ultrahang, ha vmi baj lenne a babámmal, akkor az most kiderülne ugye?

Legjobb válasz: Szia!! Ha õ az a Kisfalvi akit én ismerek akkor egy nagyon SZUPER doki én nála szültem az elsõ fiamat koraszülött volt és a szívét lelkét kitette a dokikám nagyon rendes akkor még a MÁV kh.-ban dolgozott kis fiatalka volt még (8éve). Remélem egy orvosról "beszélünk". De már voltál is azóta talán nála remélem beválik ha igen írj vissza kiváncsi vagyok.

Szia!! Ha õ az a Kisfalvi akit én ismerek akkor egy nagyon SZUPER doki én nála szültem az elsõ fiamat koraszülött volt és a szívét lelkét kitette a dokikám nagyon rendes akkor még a MÁV kh.-ban dolgozott kis fiatalka volt még (8éve). Remélem egy orvosról "beszélünk". De már voltál is azóta talán nála remélem beválik ha igen írj vissza kiváncsi vagyok.

Milyen az orvosi ellátás a MÁV kórházban? Milyen Pesten Dr. Turcsányi Attila Árpád szülész-nőgyógyász?

Jól jönne egy-két info róla.

Legjobb válasz: Én ott fogok szülni, de van fogadott orvosom és a magánrendelésére járok, de múltkor bementünk "körülnézni", a szülõszobák, tiszták, elég jól felszereltek, ott van a mûtõ is, ha bármi gond lenne, és a doki elmondása szerint mindig van orvos, szülésznõ, mûtõs, és anesztes, így itt 24 órás a fájdalomcsillapítás lehetõsége is, (más kórházban mondták hogy elõre el kell döntened, mert csak 1 ember adhat EDA-t) a szobák is kulturáltak, de sajna már nincs magánszoba. Bababarát a kórház, dokik közül én csak a sajátomat ismerem (dr Gulyás István) de vele nagyon meg vagyok elégedve szakmailag és emberileg is. Remélem segítettem.

Én ott fogok szülni, de van fogadott orvosom és a magánrendelésére járok, de múltkor bementünk "körülnézni", a szülõszobák, tiszták, elég jól felszereltek, ott van a mûtõ is, ha bármi gond lenne, és a doki elmondása szerint mindig van orvos, szülésznõ, mûtõs, és anesztes, így itt 24 órás a fájdalomcsillapítás lehetõsége is, (más kórházban mondták hogy elõre el kell döntened, mert csak 1 ember adhat EDA-t) a szobák is kulturáltak, de sajna már nincs magánszoba. Bababarát a kórház, dokik közül én csak a sajátomat ismerem (dr Gulyás István) de vele nagyon meg vagyok elégedve szakmailag és emberileg is. Remélem segítettem.

Szeretnék orvost választani, mert még nincs. Dr. Csütörtöki Attiláról a Dél Pesti kórházban elég jókat hallottam. Vajon milyen kategóriában mozog a tarifája?

Jöv?héten kell mennem a 12 hetes uh-ra, felhívhatom már el?tte hogy hozzá szeretnék menni? 11 hetes km.

Legjobb válasz: Ha nem magánrendelés,akkor ugyebár ingyen van.Kórházba meg nem hinném,hogy magánrendelõje lenne.Nem tudom az õ tarifáit,de nagyon változó minden orvos.Anyukámnak pl meglepõen olcsó volt a dokija,semmiért nem kért soha még 10ezret se,pedig általában ennyibe simán benne van egy vizsgálat.

Ha nem magánrendelés, akkor ugyebár ingyen van.Kórházba meg nem hinném, hogy magánrendelõje lenne.Nem tudom az õ tarifáit, de nagyon változó minden orvos.Anyukámnak pl meglepõen olcsó volt a dokija, semmiért nem kért soha még 10ezret se, pedig általában ennyibe simán benne van egy vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: Végül õt valasztottam, nagyon elegedett voltam vele es anyagiakban is nagyon korrekt volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!