Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvosok szolnokon, (15 db)

Milyen orvos Szolnokon dr. Erdődi Zoltán? Hogyan vélekedtek róla?

Arra lennék még kíváncsi, hogy egy-egy rendelésen,és a szülésért mennyit kért tőletek

Legjobb válasz: Látom nem friss a kérdés, de azért válaszolok. Én hozzá jártam és nagyon szerettem! Kissé kimért, komoly, de nekem megnyugtató volt nála lenni. (elõtte másik orvoshoz jártam, de nagyon rossz tapasztalatokkal kerestem újat.) Szóval a terhesgondozáson vizsgálat, UH, kép, receptek, mindig 2.800-at kért. Szülésre nem mond árat! Annyit adsz amennyit gondolsz. Az egyetlen hátránya a sorszámos rendszer, sajnos nem lehet hozzá idõpontot kérni. A rendelõjébe kb reggel háromnegyed 7 körül kirakja a sorszámokat és azzal mehetsz késõbb vissza. Jah a sorszámok így is elfogynak általában negyed óra alatt. Azt hiszem ez is sok mindent elmond. Nagyon jó orvos és korrekt! Csak ajánlani tudom!

Látom nem friss a kérdés, de azért válaszolok. Én hozzá jártam és nagyon szerettem! Kissé kimért, komoly, de nekem megnyugtató volt nála lenni. (elõtte másik orvoshoz jártam, de nagyon rossz tapasztalatokkal kerestem újat.) Szóval a terhesgondozáson vizsgálat, UH, kép, receptek, mindig 2.800-at kért. Szülésre nem mond árat! Annyit adsz amennyit gondolsz. Az egyetlen hátránya a sorszámos rendszer, sajnos nem lehet hozzá idõpontot kérni. A rendelõjébe kb reggel háromnegyed 7 körül kirakja a sorszámokat és azzal mehetsz késõbb vissza. Jah a sorszámok így is elfogynak általában negyed óra alatt. Azt hiszem ez is sok mindent elmond. Nagyon jó orvos és korrekt! Csak ajánlani tudom!

Dr. Jakab Tamás milyen orvos? Szolnokon a Hetényiben dolgozik. Mennyi a tarifája, mennyiért vállal szülést?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy hallotam nagyon jó orvos és szerintem õ is elkéri a 60-70ezret mint a többi.Szerintem beszéljél vele mert lehet,hogy nem tudna vállalni.Engem sem tudott már vállalni a Svéd annyian szülnek nála januárban,így a Faragót választottuk.A magánrendelésen úgyis elkérik a pénzt úgyhogy szülésnél szerintem ne legyél olyan bõ kezû!Mi is úgy csináljuk majd.2hete voltam vizsgálaton és ultrahangot is csinált,így fizettem 10ezret!! De ha beszélsz Jakabbal inkább kérdezz rá,hogy mennyi lenne a szülés. 26hetes kismama

Szia! Én úgy hallotam nagyon jó orvos és szerintem õ is elkéri a 60-70ezret mint a többi.Szerintem beszéljél vele mert lehet, hogy nem tudna vállalni.Engem sem tudott már vállalni a Svéd annyian szülnek nála januárban, így a Faragót választottuk.A magánrendelésen úgyis elkérik a pénzt úgyhogy szülésnél szerintem ne legyél olyan bõ kezû!Mi is úgy csináljuk majd.2hete voltam vizsgálaton és ultrahangot is csinált, így fizettem 10ezret!! De ha beszélsz Jakabbal inkább kérdezz rá, hogy mennyi lenne a szülés. 26hetes kismama

Milyen orvos szolnokon dr. Balogh Artur?

Legjobb válasz: Szia kicsit késõi válasz , de hátha segit még.Én nagyon szerettem hozzá járni mert nagyon kedves és alapos volt.Nem vizsgált durvánSajnos szülést már nem vállal betegségre hivatkozva.Válla még terhesgondozást de az utsó hetekben valaki máshoz tanácsolja a kismamákat.

Szia kicsit késõi válasz , de hátha segit még.Én nagyon szerettem hozzá járni mert nagyon kedves és alapos volt.Nem vizsgált durvánSajnos szülést már nem vállal betegségre hivatkozva.Válla még terhesgondozást de az utsó hetekben valaki máshoz tanácsolja a kismamákat.


Milyen orvos Dr. Dinya Tibor Szolnokon? Hozzá járok és kíváncsi lennék hogyan viselkedik szüléskor ill. utána.

Legjobb válasz: Dinya a legjobb hírû szolnoki nõgyógyász, én is hozzá jártam míg ott laktam. A barátnõm két gyerekét nála szülte és imádja, pedig 50 km-re lakik. Jófej, laza, kedves és támogató. Rosszat még nem hallottam róla, pedig a Hetényiben dolgoztam, ahol mindenféle pletykát hallani.

Dinya a legjobb hírû szolnoki nõgyógyász, én is hozzá jártam míg ott laktam. A barátnõm két gyerekét nála szülte és imádja, pedig 50 km-re lakik. Jófej, laza, kedves és támogató. Rosszat még nem hallottam róla, pedig a Hetényiben dolgoztam, ahol mindenféle pletykát hallani.
Sajnos én hallottam rosszat róla.A barátnõmmel történt, hogy mivel régen mûtötték a méhét, nehezen tágult.Nem jött ki neki természetes úton a baba.Könyörgött a császárért, ill. a szülésznõ is javasolta, de Dinya nagyon természetes párti.És nem engedte.Ennek 2 éve, a barátnõm nem mer vállalni újabb babát és a mai napig zokog, ha ez szóba kerül.
Ja, és rá se nézett, mikor megszült, utána...Lehet, hogy amúgy jó doki, de a barátnõmnak iszonyat volt és egy rakat pénzt otthagyott.
Szia! Én 1 éve szültem Dinya dr.-nál és maximálisan meg voltam vele elégedve.Elsõ perctõl kezdve hozzá jártam vizsgálatokra, nagyon kedves, segítõkész volt.A szülésnél végig mellettem volt és utána is meglátogatott.Én mindenkinek õt ajánlom!!!

Milyen orvos Dr Gyenes Orsolya Szolnokon?

Legjobb válasz: Szia!Én ha orvost választanék valószinû hogy számitásba venném õt!Azt hiszem kevés olyan doki van aki egy húsvét vasárnapi mûszak után még hétfõn délelõtt bevállal egy szülést.... Ennek tanúja voltam, bár nem én szültem: )

Szia!Én ha orvost választanék valószinû hogy számitásba venném õt!Azt hiszem kevés olyan doki van aki egy húsvét vasárnapi mûszak után még hétfõn délelõtt bevállal egy szülést.... Ennek tanúja voltam, bár nem én szültem: )
És mit tudtok a mûhiba pereirõl?

Milyen orvosok vannak szolnokon, Ki kihez jár?

Legjobb válasz: Én Úri-Szabó Károlyhoz járok teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, a Hetényiben õ a fõorvos, de van magánrendelése a Jókai utcában minden kedden és csütörtökön 16-18 óráig. Mit szeretnél még tudni?

Én Úri-Szabó Károlyhoz járok teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, a Hetényiben õ a fõorvos, de van magánrendelése a Jókai utcában minden kedden és csütörtökön 16-18 óráig. Mit szeretnél még tudni?
A kérdező hozzászólása: akkor most te hány honapos terhes vagy? én meg 2007.január ota probálkozok.
A kérdező hozzászólása: nemértem miért nem kaptad meg az privit.köszönöm válaszodat.
A kérdező hozzászólása: irtam neked imailt, és ott is kérdeztem a dokirol. és te miért jártál hozzá? mert nekem az a gondom hogy 40. napra jön meg. van mikor 30. csak az ritkább eset. és azt szeretném tudni ha hohy neked mi volt a bajod? és rájött-e rögtön a bajod forrására? Azért kérdezem, mert van egy rokonom aki 2 éve egy orvos hoz jár és az orvos ugyan nemmondja de elakadt. nemtudja mi baja lehet. már mondtuk neki hogy mennyen másikhoz de õ nemakar. szerintem ha valakinek olyan baja van hogy lehet rajta segiteni akkor 2 év alatt az orvosnak már rá kellett volna jönnie. szoval én nemakarok ebbe a helyzetbe kerülni és azért kérdezem hogy neked mi bajod volt és segitett-e rajtad a doki.mert én is sok jot hallottam errõl a dokirol.
Jókai utca a központban van, most nem tudom pontosan, hogy a Kossuth térrõl vagy a Kossuth útról nyílik, ahol a sarkon újságos van, ki van írva az épületre, hogy hol rendel. „Privit” nem értem. Szolnokon én másnál nem voltam a fõorvoshoz több, mint egy éve járok.
A kérdező hozzászólása: ja és erdõdi zoltánt ismered?mert én most akarok menni valamelyikhez csak nemtudommég melyikhez. de merre kell menni szolnokon a magánrendelésére?Mert nem tudom merre van a jokai ut.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. ja, és küldtem privit majd ne lepõdj meg.
A magánrendelés száma: 56/429-140, nem kell bejelentkezni érkezési sorrend van. Sok ismerõsöm nála szült és ajánlották, sajnos nekem 4 hete volt egy vetélésem és nagyon korrekten állt hozzám, bármikor hívhattam, mindig egybõl fogadott, ja és a férjem is teljesen elégedett volt vele, pedig nála ez nagy szó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszodat. És megtudod adni a telefonszámát? te miért jársz hozzá? szerinted tud valamit adni hogy mindig legyen peteérésem?Mert sokszor a 36. napon jött meg.
Sajnos 5 hete elvetéltem és 9 hetes terhes voltam.

Valószínű, hogy babám lesz. Nem akarok Jászberényben szülni, de nem vagyok ismerős Szolnokon se. A hetényit ajánlják, egyszer már voltam magánrendelésen Emődi dr. Úrnál? Szerintetek milyen orvos? Ha hozzá járok terhesség alatt, kötelező nála szülni?

2 teszt már pozitív,decemberben volt meg utoljára.

Legjobb válasz: Lehet, hogy belefutottál valakibe, akinek rossz napja volt. Én a helyedben adnék nekik még egy esélyt, mert én tényleg egy rossz szót nem tudok rájuk mondani, a szülésznõm nekem is szuper volt.Még díjat is nyert a szülészet a közelmúltban, ráadásul olyat, amit ott szült anyukák szavaztak meg. Én is ilyeneket hallottam, Szolnokról, amiket az utolsó írt.

Lehet, hogy belefutottál valakibe, akinek rossz napja volt. Én a helyedben adnék nekik még egy esélyt, mert én tényleg egy rossz szót nem tudok rájuk mondani, a szülésznõm nekem is szuper volt.Még díjat is nyert a szülészet a közelmúltban, ráadásul olyat, amit ott szült anyukák szavaztak meg. Én is ilyeneket hallottam, Szolnokról, amiket az utolsó írt.
Szolnok borzasztó! Én ha tehetném nem itt szülnék. Lepukkant, bogarak , csótányok minden játszik..
Szabad tudni miért nem akarsz berényben szülni? Én itt szültem ügyeletesnél és minden szuper volt.
A Krio Õssejtbank által meghirdetett szavazáson, a kismamák szavazatai alapján lett a Jászberényi szülészet az Év Szülészete. Látom, hogy Te gyûlölöd ezt a Kórházat, biztosan van rá okod, de hülyeségeket azért nem kellene terjeszteni.
Az hogy miért lett az év kórháza / szülészete, nem negyon van összefüggésben azzal, hogy mi zajlik ott. Inkább köszönhetõ a vezetõk politikai beálítottságának és a mutyizásnak. Szolnokon lehet, hogy nem patyolat a kórterem, de felkészültek az orvosok akik nem csak boríték ellenében hajlandóak dolgozni. Akkor szüljetek Jászberényben és tiszta kórházban nézik cisztának a magzatodat, vagy cseszik el a szülésedet, úgy vérzel mint amikor disznót vágnak és olyan gyógyszert kapsz, hogy szoptatni sem tudsz többé.
Azért milyen szomorú, hogy annak kell örülni, ha egy megyeszékhely kórházának a szülészetén legalább csótányok és poloskák nincsenek. A berényi szülészet tiszta, modern, kulturált, nekem, mint írtam egy rossz szavam nem lehet. 2. válaszoló
És nyilván véletlen, hogy a berényi lett az év szülészete...
Én írtam, hogy Szolnok szörnyû! Nos, a helyzet a 6évvel elõttihez képest nagyon jó!! Igaz még mindig lepukkant, de legalább már nincsenek poloskák és csótányok. A nõvérek nagyon készségesek. Az orvosok is segítõkészek. Folyamatosan jöttek és érdeklõdtek. A szoptatásban is segítenek, nem úgy pár éve. Most már adnak pótlást is, igaz könyörögni kell, de nem hajtanak el. Figyelik a súlyát, a szoptatást mindent. Szóval most már ajánlom!
Inkább hatvan vagy Szolnok, de Jászberény NEEEEE! Én Pesten szültem, tesóm Szolnokon, mindkét helyen normálisak voltak. Pesten a férjemnek azt mondta a doki, amikor szülés után az anyagiakat kérdezte, hogy "nálunk ez nem szokás"! Berényben csak nõgyógyászaatin voltam, de mégegyszer soha! Lekezelõek, durvák, pénzéhesek!
Én augusztus elejére várom a babát és itt szülök Jászberénybe ( ha minden jól megy). A fogadott orvos nagyon rendes akár éjszaka is hívhatom ha gond van... stb és nem mondja meg a vizsgálatokon hogy mennyit kér, mindig az a válasza hogy amennyit gondolok! Ha a szülés is így fog menni akkor 100% ban megleszek elégedve a Jászberényi nõgyógyászattal!!:)
Nézd, én mint írtam, 9 hónapja itt szültem. Az orvosom nem is mondott árat, annyit adtunk, amennyit gondoltunk. 1 doki van aki megmondja mennyit kér, nem ahhoz kell menni. Az osztály jól felszerelt, a személyzettel semmi probléma nem volt, sõt. Nincs olyan kórház, amelyikkel mindenki meg lenne elégedve. Én SAJÁT tapasztalat (nem rokon, ismerõs, hallomás) alapján továbbra is ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor ezen még meditálok egy kicsit.Köszönöm szépen a válaszokat.Jó babázást mindenkinek! :-)
A kérdező hozzászólása: Tavaly volt egy kis problémám, ami miatt be kellett mennem J.berénybe és nagyon lekezelõek voltak.Ezért is ódzkodom attól, hogy oda menjek.
Én is azt kérdezem, h miért nem akarsz Berényben szülni? Én Zrupkó dokinál szültem, a szülésznõm pedig egy tünemény volt.
Ja, és a Hetényirõl én olvastam anno rosszakat, de személyes tapasztalatom persze nincs.
Miért nem akarsz Berényben szülni? Én itt szültem júniusban Bõrdös fõorvosnál, teljesen meg voltam elégedve. Szép, modern osztály, velem mindenkikedves volt, profi ellátást kaptam.
Csinálják már az új szárnyat. Remélhetõleg modernebb és tiszta lesz! Unokatesóm, most szült Szolnokon, neki rossz tapasztalatai vannak. Azt mondta nem segítenek a szoptatásban és felé sem néztek, elsõ nap neki kellet fürdetni (nekem 1x nem kellet+feszt a nyakunkra jártak!!). Ki érti ezt? Azért az orvosok még mindig megérik a pénzüket. 1-2 kivétellel még mindig elég könnyelmûek.

Leírnátok hogy mit értetek haskeményedés alatt? Milyen érzés? Mitől lehet? És ez minden esetben baj? Honnan veszem észre? Az orvosnak szólni kell olyankor?

Sokan írjátok hogy keményedik a hasatok.Én nekem halvány lila fogalmam sincs arról hogy az milyen érzés,mit kell érezni.Els? babás még tapasztalatlan kismama vagyok.Bocsánat a tudatlanságomért és el?re is köszönöm a felvilágosítást.16 hetes km.

Legjobb válasz: Szia, én 19 hetes vagyok, és sajnos már keményedek. Második baba. Észre fogod venni, mert hiretelen az egész hasad beton kemény lesz, és kicsit fura érzés. Ne aggódj, ha nem keményedsz!!!Ja és nem minden esetben baj, nekem legalábbis ezt mondja a domkim. Pihenni kell.ennyi.

Szia, én 19 hetes vagyok, és sajnos már keményedek. Második baba. Észre fogod venni, mert hiretelen az egész hasad beton kemény lesz, és kicsit fura érzés. Ne aggódj, ha nem keményedsz!!!Ja és nem minden esetben baj, nekem legalábbis ezt mondja a domkim. Pihenni kell.ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtál!Szokott fájdogálni a hasam, de akkor nincs összefüggésben a kettõ!?Végülis akkor kellemetlen nem pedig fájdalmas ugye?
Szia! Én 34 hetes vagyok, és mostanában jöttem rá, hogy mi az a keményedés, ha egyáltalán ez az... Ahogy tapogatod a pocakod, keménynek érzed, jóval keményebbnek, mint máskor, leginkább a pocak alsó részén, és emellett egy kicsit feszül, húzódik. Ha ilyenkor beveszek egy Magneb6-ot, akkor elmúlik. Szerintem ez a keményedés, mi más lehetne... :)
Szia!En 38 hetes vagyok es mar nagyon sokat kemenyedek.Inkabb ugy tudnam neked leirni, hogy befeszul az egesz hasad nem faj hanem borzasztoan feszul es meg a seta is nehez tole.Ha fajdogal a hasad az nem kemenyedes.Meg nol a mehed es ezert fajdogalsz.Arra figyelj , hogy ha elkezd fajni akkor pihizzel le egy picit.Ez szokott segiteni.Kemenyedest sztem majd csak kesobb fogsz erezni.De tudni fogod, hogy ha az lesz.:) Boldog babavarast!

Dr. Úri-Szabó Károly doktorúrról (szolnok) mit lehet tudni, milyen orvos ő? Mennyi nála a szülés?

Legjobb válasz: Hú, hát nem lebeszélésképp, de kapott már hideget, meleget.Nekem van egy ismerõsöm aki majdnem ott maradt nála a szülõágyon, évekig kellett még utána mûteni(végbelét ki kellett pl. oldalra vezteni, stb..)Nem is mert azóta több gyereket vállalni.Hát ez egy eset, nem tudom volt e neki több is, nem hallottam, nekem elég volt ez az egy is.

Hú, hát nem lebeszélésképp, de kapott már hideget, meleget.Nekem van egy ismerõsöm aki majdnem ott maradt nála a szülõágyon, évekig kellett még utána mûteni(végbelét ki kellett pl. oldalra vezteni, stb..)Nem is mert azóta több gyereket vállalni.Hát ez egy eset, nem tudom volt e neki több is, nem hallottam, nekem elég volt ez az egy is.
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg dúrva!Én hozzá járok és úgy tervezem, hogy nála szülök.Most akkor ne tegyem?
Szeritem én meggondolnám a helyedben!!!én nem tenném!!
Elsõ vagyok.Szerintem még érdeklõdj felõle, hogy volt e neki több esete is ami rosszul végzõdött, vagy ez az egy alakult ilyen rosszul.Én sem tudom mit tennék ha dokimról kiderülne egy ilyen.Az ügyben amúgy nem lett semmi, csak gondolkodtak hogy perelnek, de mégse.Hogy mi volt a hiba, vagy hogy mi is történt, hát az kérdés.Nem beszéllek le, még informálódj szerintem.Attól lehet hogy jó orvos, csak ez az eset sült el így nem tudom.Bocs ha megrémisztettelek.
A kérdező hozzászólása: Szia!Kicsit valóban megijjesztettél.Nekem ez a negyedik terhességem, az elõzõ hárommal elvetéltem.Sokat érdeklõdtem az ismerõsök körében, hogy kit javasolnak.Igazából nem volt olyan doki, akire vki vmi rosszat ne mondott volna.Úri-Szabóra adták le legtöbben a voksukat.
Szia.Ismét én vagyok.Ezért mondtam hogy, azért nem biztos hogy egy ilyen eset miatt kellene dokit váltani.Ugye én ismerem a történetet az érintett részérõl, õ persze nem mondja azt hogy attól lehet jó doki.Remélem ezzel a babával minden rendben lesz, én is kétszer vetéltem el, tehát együtt érzek veled, ha tudtam volna nem ijeszgetlek még ilyenekkel is.Sok sikert nektek.
szia! én úri szabónál születtem, meg a kisöcsém is, és mostmár én magam is hozzá járok. azt tudom mondani, hogy a kórházban annyira nem figyelmes, de a magánrendelõben nagyon! anyukám annak idején szülésznõt is fogadott ( stefanidesz heni- õ akkor kezdõ volt, de mára nagyon befutott, a hetényiben dolgozik) . ha megteheted szerintem te is fogadj szülésznõt, õ lehet h tanácsot is tud adni. ha nincs olyan orvos akit kimondottan ajánlottak, akkor én a helyedben megbíznék úri szabóban. sok boldogságot! szia
A kérdező hozzászólása: Idõközben én is nála szültem 2009.06.27-én.Maximálisan megvoltam elégedve velem.Váratlanul 4 héttel hamarabb érkezett a kisfiunk.Nem bírtam úgy nyomni ahogy kellett volna belõlem is kinyomta a kisfiunkat.Végig mellettem volt, és valóban mindíg elmondta az elérhetõségeit, mindíg tudott õ is alkalmazkodni.Tényleg nem pénzéhes, bár én odaadtam a pénzt a szülés után, õ el fogadta, de nagyon megérdemelte.Minden orvosnak ilyen lelkiismeretesnek kellene lennie, mint neki!!!!!Ha egyszer lesz pénzünk újabb gyermeket vállalni, biztos nála szülnék újra!Örökké hálás leszek neki a sok segítségéért!!!!
Szia! Gratula a babához és jó egészséget elõször is :) Olyan kérdésem lenne, hogy a drága doktor úrnál mennyi a szülés?! Õ mondja meg az árat, kér érte esetleg valamit? Vagy nekünk kell rákérdezni? Mondanám 1-2 szót, hogy milyen volt a szülésnél?! Nála vagyunk lassan 8 hónapja és eddig semmi infót nem találtam vele kapcsolatban a szüléshez. Megvagyunk vele elégedve, sosem ajánlotta fel, hogy magánrendelésére mennyünk. Mindig a kórházban találkozunk. Semmit sem kért eddig, sosem mondta, hogy mennyivel tartozunk. Ha ráakartam kérdezni, mindig rohant el valahová. Mégis mire számítsunk? 150 környéke?!

Milyen orvos Emődi Sándor? Szolnok Hetényi Géza korház

Legjobb válasz: Szia! Nála szültem fél évvel ezelõtt. Tõle jobb szakembert el sem tudtam volna képzelni magamnak! Alapos, körültekintõ, nagyon okos! Csak ajánlani tudom!

Szia! Nála szültem fél évvel ezelõtt. Tõle jobb szakembert el sem tudtam volna képzelni magamnak! Alapos, körültekintõ, nagyon okos! Csak ajánlani tudom!
Ja, és persze kezdettõl hozzá jártunk!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen most én erdõdihez járok de nemnagyon fogalakozik velem . clostikkal töm . de hiába mert a méhnyálkahártya vékony marad!hol renrel ?és kb menyibe kerül nála vizsgálat?
A Mátyás Király úton rendel, ahol a 4d-s uh-ot is csinálják. A vizsgálatok 4500ft-ok. Rákszûrés 1000. Szerdánként rendel, 06 20 380 3836


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!