Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos tatabányai kórházban (3 db)

Tatabányán szülnétek-e? Milyen a tatabányai kórház, szülésznők, szobák, orvosok? Ha nem akkor hol?

Legjobb válasz: Szia! Én pár hónapja szültem volt fogadott dokim és szülésznõm is, így errõl a részérõl nem tudok rosszat mondani de nem tudom milyen lett volna ha nem fizetek senkinek semmit. Csecsemõsök között volt nagyon aranyos és volt olyan is akit jobb volt nem is látni. Elsõ baba, szoptatáshoz segítséget kértem volna ezt kaptam: fektessem magam mellé és tegyem a szájába a mellem. Na bumm magamtól aztán eszembe sem jutott volna, hogy így kell szoptatni. Már fél órája szenvedtem mert nem érzett rá a technikára a picúr amikor bejött a szülésznõm és kérdezte, hogy megy a dolog. Õ segített és 5 perc múlva már szopizott is a babám. A csecsemõsökre egyszer voltam még mérges mert szülés utáni reggel nem hozták a kicsimet, mondván vért kell még venni tõle mert terhesség alatt cukros voltam. Még rá 3 órára sem volt sehol és amikor rákérdeztem, hogy baj van-e az volt a válasz, hogy minden ok és majd hozzák csak most nincs rá idejük. Azt inkább nem kommentálom, hogy akkor mit gondoltam. A tisztasággal nem volt gondom, és minden szobához külön volt WC -zuhanyzó is aminek nagyon örültem. Szerencsére látogatók a szobába nem jöhettek így elkerültük, hogy bizonyos emberek 20 fõs látogatócsapata ne bámuljon óbégatva a mellembe miközben szoptatni próbálok. Szóval így összegezve nem volt brutálisan rossz de a lehetett volna jobb is.

Szia! Én pár hónapja szültem volt fogadott dokim és szülésznõm is, így errõl a részérõl nem tudok rosszat mondani de nem tudom milyen lett volna ha nem fizetek senkinek semmit. Csecsemõsök között volt nagyon aranyos és volt olyan is akit jobb volt nem is látni. Elsõ baba, szoptatáshoz segítséget kértem volna ezt kaptam: fektessem magam mellé és tegyem a szájába a mellem. Na bumm magamtól aztán eszembe sem jutott volna, hogy így kell szoptatni. Már fél órája szenvedtem mert nem érzett rá a technikára a picúr amikor bejött a szülésznõm és kérdezte, hogy megy a dolog. Õ segített és 5 perc múlva már szopizott is a babám. A csecsemõsökre egyszer voltam még mérges mert szülés utáni reggel nem hozták a kicsimet, mondván vért kell még venni tõle mert terhesség alatt cukros voltam. Még rá 3 órára sem volt sehol és amikor rákérdeztem, hogy baj van-e az volt a válasz, hogy minden ok és majd hozzák csak most nincs rá idejük. Azt inkább nem kommentálom, hogy akkor mit gondoltam. A tisztasággal nem volt gondom, és minden szobához külön volt WC -zuhanyzó is aminek nagyon örültem. Szerencsére látogatók a szobába nem jöhettek így elkerültük, hogy bizonyos emberek 20 fõs látogatócsapata ne bámuljon óbégatva a mellembe miközben szoptatni próbálok. Szóval így összegezve nem volt brutálisan rossz de a lehetett volna jobb is.
Én Tatabányán szültem, ha nem lett volna fogadott orvosom, akkor tuti, hogy nem szültem volna itt. A csecsemõsök között van egy-két normális, a szülésznõk teszik a dolgukat, kedvesség nem nagyon szorult beléjük. EDA még kérésre sincs. De van PIC, és kórházválasztásnál nekem ez nagyon fontos volt. Kórház tiszta, szobák is. A legjobb az egészben, hogy nem lehet bemenni a szobákba, így nem jönnek be a nemzetiségiek csapatostól. Az aulában lehet találkozni a látogatókkal.
4éve mikor választhattam Szõnyt választottam, nem bántam meg, 2 éve már csak Tatabánya volt , nem csalódtam...olyan rossz volt ahogy mesélték...órákig kerestük a nõvért de nem találtunk egyet sem, a babákat kint hagyták az ajtó elõtt sírni, nem vihettük be szoptatni, mert majd õk mindjárt behozzák, vizes hajjal a huzatos folyosón vitték õket, jághideg volt kezük, lábuk, megfáztak , tüsszögtek.Kérdeztem, hogy mikor lesz varratszedés számolgatott a doki majd kijelentette , hogy már ki kellett volna....
huh ez nagyon jó kérdés. engem is nagyon érdekelne. nem rég kerültem Tatára és én is most keresgélek nõgyógyászt itt a környéken. tatabányáról én is csupa rosszat hallottam. érdekelne ki mit ajánl helyette.
Szombatra voltam kiírva, itt fogok szülni Tbányán rmeélem már mielõbb. Megírom majd a tapasztalataimat ha gondolod.
Tatabányáról eddig csupa rosszat hallottam... még szerencse hogy az én lányom még Szõnyben született!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Az elsõ válaszadótól kérdezném: mi az az EDA és a PIC? Szép napot
Szia! EDA - gerincbe adott (epidurális) érzéstelenítõ. PIC- koraszülött és újszülött intenzív osztály. Egy kis leírást bemásolok: A Perinatalis Intenzív Centrum olyan intenzív osztály, ahol a születés körüli idõszakban létrejött kórállapotokat, betegségeket látjuk el. Méhen belül fejlõdési rendellenességek, a megszületés elõtti hetekben létrejött fertõzések, a szülés alatt keletkezett kórállapotok (magzatvíz-, meconium-aspiráció, oxygénhiányos állapotok) ill. a koraszülöttek ellátása történik itt. A súlyos légzési és keringési elégtelenség kezelése gépi lélegeztetéssel, keringéstámogató gyógyszerekkel, mesterséges táplálás, vércsere, koraszülöttek szem-elváltozásának kezelése lézer-mûtéttel- mindezen beavatkozásokhoz a neonatológus szakorvosoknak intenzív szakasszisztens nõvérek segédkeznek.

Milyen a Tatabányai korházban az orvosok, szülésznők? Mire számitsak?

Legjobb válasz: nekem fogadott dokim volt, igy a dokikról nemtudok semmit mondani, de a szülésznõk borzalmasak, lekezelõek, és bunkók, nekem nagy csalódás volt, és megfogadtam, hogy a második babámnál, már szülésznõt is fogadok, teljesen másképp bánnak az emberrel.

nekem fogadott dokim volt, igy a dokikról nemtudok semmit mondani, de a szülésznõk borzalmasak, lekezelõek, és bunkók, nekem nagy csalódás volt, és megfogadtam, hogy a második babámnál, már szülésznõt is fogadok, teljesen másképp bánnak az emberrel.
Nekem csak rossz élményem van onnan, nem is voltam hajlandó ott szülni! Elég volt ott 1 hetet végigkínlódni egy komoly missed AB-val. Inkább fogadtam dokit, csak szülhessek Bp-en!

Milyen orvos a tatabányai kórházban Dr. Málik Zoltán?

Legjobb válasz: Én Hatvanban voltam néla , mikor még ott praktizált. Szerintem magán dokinak felszínes, de szakrendelõben viszont jobb, mint a többi. én voltam nála mind a kettõn.

Én Hatvanban voltam néla , mikor még ott praktizált. Szerintem magán dokinak felszínes, de szakrendelõben viszont jobb, mint a többi. én voltam nála mind a kettõn.
A felületes enyhe kifejezés az én kisfiamnak maradandó sérülést okozott. 4600g-al sima szülés a többit el lehet képzelni.Csak az érdekelte, hogy ne pereljük be.
Én nem fogadtam orvost szülésnél, spontán szültem és pont õ volt bent ügyeletes. Csak jókat mondhatok róla, nagyon kedves volt végig, nagyon jól végezte a munkáját. Szülés után rendszeresen vizsgált, pedig 1 Ft-ot nem adtam neki. Varratszedéskor azért adtam neki egy ajándékcsomagot :) Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
A legjobb orvos!!!!!!
12. heti ultrahangon voltam nála a kórházban, rendes volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megköszönném neked! Várom az emailt!
Azt hiszem a Bánhidai ltp. 103-ban, állítólag ez vmi kombinált rendelõ. De ha tudsz várni holnapig, elkérem a számát és megírom Neked priviben. Ez így oké?
A kérdező hozzászólása: Nem tudnátok megmondani nekem, hogy a magánrendelése hol van?
Szia! Engem Õ mûtött missed ab. miatt. Nem fogadott dokim volt, de az eddigi legjobb orvosnak tartom tb-án. Tegnap voltam nála kontrollon, meg holnap megyek hozzá megbeszélni a továbbiakat, de nem magán betegként. Sztem nagyon emberséges! Elsõ válaszoló: magán dokiként miért volt felszínes? Csak mert én azon gondolkodom, hogy a magánrendelésére is mennék.
Sziasztok én ma voltam ennél a dokinál, csak beutalót kértem volna afp-re, de felülbírálta az orvosomat aki az õ kollégája, lecseszett úgy hogy sírva jöttem ki a rendelõbõl. Nem szép hogy a személyes ellentétüket egy kismamán vezeti le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!