Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos szabo lászlo (4 db)

Milyen orvos dr szabo lászlo főorvost a tarcsai korházbol? Mennyi egy szülés nála és jo orvos e?

Legjobb válasz: Kedves Érdeklõdõ! Én semmiképpen sem ajánlanám a kistarcsai Szabó Lászlót! Mi abszolút nem voltunk vele megelégedve, ezért 7 hónapos terhes volt a feleségem, amikor úgy döntöttünk, hogy váltunk! És milyen jól tettük... Röviden: 6,5 hónapos terhesen még a feleségem nevét sem tudta, annyit vizsgálat és pénz után... A szüléssel kapcsolatosan semmilyen érdemleges információt, tájékoztatást nem kaptunk... Kizárólag az utolsó alkalommal, amikor rákérdeztünk, hogy mit kell tudni a szülésrõl, azt a kérdést kaptuk elsõnek, hogy akkor nála akarunk szülni? Mondtuk, hogy igen erre azt válaszolta 80ezer Forint lesz. Na ekkor váltottunk... Egy vizsgálat 10 percnél továb sose tartott... Ráadásul az új orvos - akit nagyon megkedveltünk - elsõ dolga az volt, hogy behívott a kórházba minket, körbevezetett, mindent elmagyarázott! Szóval nagyon fontos, hogy egy orvos - fõleg elsõ gyermeknél -, megnyugtató hatással legyen a szülõkre. Természetesen a nyalizást nem szeretjük mi se, de legalább tudja a feleségem nevét, és azt mondta, hogy döntsük el mennyit akarunk adni! Azt mondta az új orvos, hogy bármikor hívhatjuk, mindig elérhetõ! A Szabó doktor Urat egyszer hívtuk fel, mikor a feleségem rosszul lett és be kellett menni Kistarcsára - ahol õ a fõorvos - és még annyit sem tett meg, hogy odaszólt volna, sõt a telefont is kinyomta. Utána sem kérdezte meg, hogy mi történt, hogy van a feleségem? Elképesztõ... Aki azt mondja, hogy meg van vele elégedve, azok fõként csak azért mondják, mert a pici, a mama és a természet úgy döntött, hogy komplikációmentessé teszi a nagy eseményt! Utólag meg persze, hogy a jóra emlékeznek, és azt mondják, lám minden rendben volt, milyen jó orvos... Én és mostanában egyre több kismamától hallom, hogy váltanak/váltottak mert az abszolút közönyt nehéz elfogadni...

Kedves Érdeklõdõ! Én semmiképpen sem ajánlanám a kistarcsai Szabó Lászlót! Mi abszolút nem voltunk vele megelégedve, ezért 7 hónapos terhes volt a feleségem, amikor úgy döntöttünk, hogy váltunk! És milyen jól tettük... Röviden: 6, 5 hónapos terhesen még a feleségem nevét sem tudta, annyit vizsgálat és pénz után... A szüléssel kapcsolatosan semmilyen érdemleges információt, tájékoztatást nem kaptunk... Kizárólag az utolsó alkalommal, amikor rákérdeztünk, hogy mit kell tudni a szülésrõl, azt a kérdést kaptuk elsõnek, hogy akkor nála akarunk szülni? Mondtuk, hogy igen erre azt válaszolta 80ezer Forint lesz. Na ekkor váltottunk... Egy vizsgálat 10 percnél továb sose tartott... Ráadásul az új orvos - akit nagyon megkedveltünk - elsõ dolga az volt, hogy behívott a kórházba minket, körbevezetett, mindent elmagyarázott! Szóval nagyon fontos, hogy egy orvos - fõleg elsõ gyermeknél -, megnyugtató hatással legyen a szülõkre. Természetesen a nyalizást nem szeretjük mi se, de legalább tudja a feleségem nevét, és azt mondta, hogy döntsük el mennyit akarunk adni! Azt mondta az új orvos, hogy bármikor hívhatjuk, mindig elérhetõ! A Szabó doktor Urat egyszer hívtuk fel, mikor a feleségem rosszul lett és be kellett menni Kistarcsára - ahol õ a fõorvos - és még annyit sem tett meg, hogy odaszólt volna, sõt a telefont is kinyomta. Utána sem kérdezte meg, hogy mi történt, hogy van a feleségem? Elképesztõ... Aki azt mondja, hogy meg van vele elégedve, azok fõként csak azért mondják, mert a pici, a mama és a természet úgy döntött, hogy komplikációmentessé teszi a nagy eseményt! Utólag meg persze, hogy a jóra emlékeznek, és azt mondják, lám minden rendben volt, milyen jó orvos... Én és mostanában egyre több kismamától hallom, hogy váltanak/váltottak mert az abszolút közönyt nehéz elfogadni...

A kistarcsai kórházban Dr. Szabó László szülész-nőgyógyász milyen orvos?

Hol van magán rendelése? Mennyit kér most a terhesgondozásért? És a szülésért?

Legjobb válasz: januárban szültem nála. 50 ezret kért. terhesgondozás 5000. nst 3000. gödöllõn van magánrendelése.

januárban szültem nála. 50 ezret kért. terhesgondozás 5000. nst 3000. gödöllõn van magánrendelése.
A kérdező hozzászólása: És meg vagy vele elégedve?
Sajnos októberben nála szültem. Magánrendelésért 6 ezret kért, a szülésért elõre közölte a tarifát: 80 ezer. Amirõl egyébként majdnem lemaradt, éjjel nem óhajtott felkelni miattunk. Arrogáns volt és még le is szidott, hogy hangot mertem kiadni magamból. Ja, a terhesgondozáson még hónapok múlva sem ismert meg, nem volt hajlandó megmondani a baba nemét... Most már nagyon bánom, hogy akkor nem váltottam.
Barátnõm szült nála 2008. végén. Most persze már nem hozzá jár. A terhesgondozás alatt, ha kérdése volt (magánrendelés), flegmán válaszolt, kioktatta. Félt váltani szülés elõtt néhány héttel. Szülésnél nem tágult, hiába voltak 2 perces fájásai. 1 napig hagyta szenvedni, majd a barátnõk könyörgött, csináljon már valamit, õ szülni szeretne, mert már ereje sincs. Amikor eldöntötte a doki, császár, akkor is rá kellett kérdezniük, miért hozzák az infúziót. "Ja, császár lesz!"
Szerintem nagyon jó orvos. Mindkét gyermekemet nála szültem. Az elsõ nagyon problémás szülés volt, és neki köszönhetem, hogy nem lett császár, se vákum, se fogó. Nem az a barátkozós, beszélgetõs típus, de én nem is várom ezt egy orvostól. Szakmailag legyen a topon és szerintem õ ott van, ez a lényeg. Terhesgondozás 2011-ben 6000 Ft/alkalom. Szülés "tarifáját" én nem kérdeztem, õ nem mondta. Természetesen mivel meg voltunk elégedve vele, utólag megháláltuk, elfogadta, de nem várta, nem tartotta a markát. Családi szobát és a legjobb szülõszobát is elintézte nekünk. Kórházban is minden nap bejött megnézni, hogy vagyunk.


Milyen orvos a kistarcsán dolgozo dr szabo laszlo? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Szia! Én hozzá járok.:) Mondjuk én még csak 17 hetes vok, szoktam menni a magánrendelõjébe is, az 5000 Ft-ba kerül alkalmanként. Egyébként nem tudom mennyibe kerül nála a szülés. Ha gondolod megtudom adni az asszisztensének a számát hátha tud segíteni neked. De én nagyon szeretem a dokit, jófej, anyukám nála szült.:)

Szia! Én hozzá járok.:) Mondjuk én még csak 17 hetes vok, szoktam menni a magánrendelõjébe is, az 5000 Ft-ba kerül alkalmanként. Egyébként nem tudom mennyibe kerül nála a szülés. Ha gondolod megtudom adni az asszisztensének a számát hátha tud segíteni neked. De én nagyon szeretem a dokit, jófej, anyukám nála szült.:)
Szia! Nekünk nincsenek jó tapasztalataink vele kapcsolatosan. A szülés amúgy 80ezer Forint. Ezt a hetedik hónapban közölte úgy, hogy még ekkor sem tudtam a feleségem nevét. A szüléssel kapcsolatosan semmilyen tájékoztatást nem kaptunk. Csak az összeget közölte, akkor váltottunk orvost, hála Istennek egy nagyon szuper másik szülész-nõgyógyászra! Egyszer rosszul is lett a feleségem felvette a telefont, de utána kinyomta többször is majd kikapcsolta. Ezt követõen már nem mentünk hozzá, az utolsó info amit tudott rólunk, hogy úton vagyunk a saját kórházába. Ennek ellenére utólag sem kérdezte és nem is keresett minket, hogy mi történt... Azért ez elég komoly... Már elõtte vagy 50.000 Forintot otthagytunk nála. Teljesen közönyös és abszolút nem közlékeny. Egyre többen váltanak tõle, ahogyan hallottam!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!