Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos kistarcsán dolgozo (2 db)

Milyen orvos a kistarcsán dolgozo dr szabo laszlo? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Szia! Én hozzá járok.:) Mondjuk én még csak 17 hetes vok, szoktam menni a magánrendelõjébe is, az 5000 Ft-ba kerül alkalmanként. Egyébként nem tudom mennyibe kerül nála a szülés. Ha gondolod megtudom adni az asszisztensének a számát hátha tud segíteni neked. De én nagyon szeretem a dokit, jófej, anyukám nála szült.:)

Szia! Én hozzá járok.:) Mondjuk én még csak 17 hetes vok, szoktam menni a magánrendelõjébe is, az 5000 Ft-ba kerül alkalmanként. Egyébként nem tudom mennyibe kerül nála a szülés. Ha gondolod megtudom adni az asszisztensének a számát hátha tud segíteni neked. De én nagyon szeretem a dokit, jófej, anyukám nála szült.:)
Szia! Nekünk nincsenek jó tapasztalataink vele kapcsolatosan. A szülés amúgy 80ezer Forint. Ezt a hetedik hónapban közölte úgy, hogy még ekkor sem tudtam a feleségem nevét. A szüléssel kapcsolatosan semmilyen tájékoztatást nem kaptunk. Csak az összeget közölte, akkor váltottunk orvost, hála Istennek egy nagyon szuper másik szülész-nõgyógyászra! Egyszer rosszul is lett a feleségem felvette a telefont, de utána kinyomta többször is majd kikapcsolta. Ezt követõen már nem mentünk hozzá, az utolsó info amit tudott rólunk, hogy úton vagyunk a saját kórházába. Ennek ellenére utólag sem kérdezte és nem is keresett minket, hogy mi történt... Azért ez elég komoly... Már elõtte vagy 50.000 Forintot otthagytunk nála. Teljesen közönyös és abszolút nem közlékeny. Egyre többen váltanak tõle, ahogyan hallottam!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!