Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos kistarcsán (8 db)

Milyen orvos Dr. Szentágotai Ferenc a kistarcsai korházban?

Legjobb válasz: Szüléssel kapcsolatos tapasztalatom még nekem sincs nála, de terhesgondozásra hozzá járok szeptember óta. Én lelkiismeretes, korrekt orvosnak tartom, eddig jók a tapasztalataim vele kapcsolatban. Április 22. a szülés várható idõpontja, utána biztos többet tudok mondani majd róla. 33 hetes kismama

Szüléssel kapcsolatos tapasztalatom még nekem sincs nála, de terhesgondozásra hozzá járok szeptember óta. Én lelkiismeretes, korrekt orvosnak tartom, eddig jók a tapasztalataim vele kapcsolatban. Április 22. a szülés várható idõpontja, utána biztos többet tudok mondani majd róla. 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hozzá járok én is, imádom a dokit, nagyok normális és jo fej. Te nála szülsz? Én szeretnék, de azt mondják, hogy iszonyat sokat kér érte. Nehezen hiszem el rola, mert a vizsgálatoknál is annyit mond, hogy amennyit én gondolok.
A kérdező hozzászólása: Boldog babavárást!!
Sziasztok! Kérdésetekre válaszolva: nagyon jó orvos.Kedves, türelmes, alapos, udvarias.
A világ legjobb dokija én nála szültem három gyermekemet és sajnos a negyedik után volt egy méhperforációm amivel õ mütött!Neki köszönhetem az életem!Korrekt , becsületes és egyáltalán nem anyagias ember a szaktudása meg számomra egyértelmû!:) Bizz benne!:)


A kistarcsai kórházban Dr. Szabó László szülész-nőgyógyász milyen orvos?

Hol van magán rendelése? Mennyit kér most a terhesgondozásért? És a szülésért?

Legjobb válasz: januárban szültem nála. 50 ezret kért. terhesgondozás 5000. nst 3000. gödöllõn van magánrendelése.

januárban szültem nála. 50 ezret kért. terhesgondozás 5000. nst 3000. gödöllõn van magánrendelése.
A kérdező hozzászólása: És meg vagy vele elégedve?
Sajnos októberben nála szültem. Magánrendelésért 6 ezret kért, a szülésért elõre közölte a tarifát: 80 ezer. Amirõl egyébként majdnem lemaradt, éjjel nem óhajtott felkelni miattunk. Arrogáns volt és még le is szidott, hogy hangot mertem kiadni magamból. Ja, a terhesgondozáson még hónapok múlva sem ismert meg, nem volt hajlandó megmondani a baba nemét... Most már nagyon bánom, hogy akkor nem váltottam.
Barátnõm szült nála 2008. végén. Most persze már nem hozzá jár. A terhesgondozás alatt, ha kérdése volt (magánrendelés), flegmán válaszolt, kioktatta. Félt váltani szülés elõtt néhány héttel. Szülésnél nem tágult, hiába voltak 2 perces fájásai. 1 napig hagyta szenvedni, majd a barátnõk könyörgött, csináljon már valamit, õ szülni szeretne, mert már ereje sincs. Amikor eldöntötte a doki, császár, akkor is rá kellett kérdezniük, miért hozzák az infúziót. "Ja, császár lesz!"
Szerintem nagyon jó orvos. Mindkét gyermekemet nála szültem. Az elsõ nagyon problémás szülés volt, és neki köszönhetem, hogy nem lett császár, se vákum, se fogó. Nem az a barátkozós, beszélgetõs típus, de én nem is várom ezt egy orvostól. Szakmailag legyen a topon és szerintem õ ott van, ez a lényeg. Terhesgondozás 2011-ben 6000 Ft/alkalom. Szülés "tarifáját" én nem kérdeztem, õ nem mondta. Természetesen mivel meg voltunk elégedve vele, utólag megháláltuk, elfogadta, de nem várta, nem tartotta a markát. Családi szobát és a legjobb szülõszobát is elintézte nekünk. Kórházban is minden nap bejött megnézni, hogy vagyunk.

Milyen orvos a kistarcsán dolgozo dr szabo laszlo? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Szia! Én hozzá járok.:) Mondjuk én még csak 17 hetes vok, szoktam menni a magánrendelõjébe is, az 5000 Ft-ba kerül alkalmanként. Egyébként nem tudom mennyibe kerül nála a szülés. Ha gondolod megtudom adni az asszisztensének a számát hátha tud segíteni neked. De én nagyon szeretem a dokit, jófej, anyukám nála szült.:)

Szia! Én hozzá járok.:) Mondjuk én még csak 17 hetes vok, szoktam menni a magánrendelõjébe is, az 5000 Ft-ba kerül alkalmanként. Egyébként nem tudom mennyibe kerül nála a szülés. Ha gondolod megtudom adni az asszisztensének a számát hátha tud segíteni neked. De én nagyon szeretem a dokit, jófej, anyukám nála szült.:)
Szia! Nekünk nincsenek jó tapasztalataink vele kapcsolatosan. A szülés amúgy 80ezer Forint. Ezt a hetedik hónapban közölte úgy, hogy még ekkor sem tudtam a feleségem nevét. A szüléssel kapcsolatosan semmilyen tájékoztatást nem kaptunk. Csak az összeget közölte, akkor váltottunk orvost, hála Istennek egy nagyon szuper másik szülész-nõgyógyászra! Egyszer rosszul is lett a feleségem felvette a telefont, de utána kinyomta többször is majd kikapcsolta. Ezt követõen már nem mentünk hozzá, az utolsó info amit tudott rólunk, hogy úton vagyunk a saját kórházába. Ennek ellenére utólag sem kérdezte és nem is keresett minket, hogy mi történt... Azért ez elég komoly... Már elõtte vagy 50.000 Forintot otthagytunk nála. Teljesen közönyös és abszolút nem közlékeny. Egyre többen váltanak tõle, ahogyan hallottam!!!

Kistarcsán a kórházban milyenek az orvosok?

Nincs fogadott dokim, az ügyeletesnél fogok szülni.

Legjobb válasz: Szia! Én is Kistarcsán fogok szülni az ügyeletesnél:) Én anno a Szabó doktornál szültem az elsõ gyermekem, õ volt a fogadott orvosom akkor, mert akkor ott laktunk és választhattam. Megvoltam vele elégedve. Most a 16-ban lakom, de Tarcsán kell szülnöm, íigy nem lehet fogadott orvos. Abban bízok õ lesz éppen akkor az ügyeletes. 32 hetes kismama

Szia! Én is Kistarcsán fogok szülni az ügyeletesnél:) Én anno a Szabó doktornál szültem az elsõ gyermekem, õ volt a fogadott orvosom akkor, mert akkor ott laktunk és választhattam. Megvoltam vele elégedve. Most a 16-ban lakom, de Tarcsán kell szülnöm, íigy nem lehet fogadott orvos. Abban bízok õ lesz éppen akkor az ügyeletes. 32 hetes kismama
Nekem sincs fogadott orvosom, én is ott fogok szülni. 35 hetes kismama
Én Kistarcsán szültem az ügyeleten, és teljesen meg vagyok elégedve!! Maga a kórházzal, a szülészettel, az ellátással, a hozzáállással, mindennel. Én, ha szülök még, tuti ott fogok megint. Nekem csak pozitív tapasztalatom van.:D
A kérdező hozzászólása: Köszi, lányok! Boldog babavárást, és könnyû szülést nektek!

Kistarcsai kórházról kinek milyen tapasztalatai vannak? Orvosok? Szülésznők?

Legjobb válasz: Kedves elsõ válaszoló, most akkor mi a helyzet? Van ott egy nem normális doki, ezért nem ott szültél? Én is oda készülök menni okt. elején, hacsak nem jön elõbb a baba. Ki az az orvos???

Kedves elsõ válaszoló, most akkor mi a helyzet? Van ott egy nem normális doki, ezért nem ott szültél? Én is oda készülök menni okt. elején, hacsak nem jön elõbb a baba. Ki az az orvos???
szia!Nekem több ismerõsöm is ott szült, teljesen elégedettek voltak. Én is olyan dokinál kezdtem a terhességet aki ott dolgozik, úgy volt hogy ott szülök de az a hapsi nem normális, úgyhogy vágül nem ott szültem. Szülészet szép, magánszoba megfizethetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!

Melyik orvost ajánlanátok a Kistarcsai kórházban? Milyen a szülészeti-nőgyógyászati ellátás a kórházban?

Legjobb válasz: Az orvos neve Bokor András és istenitem a nevét a mai napig.

Az orvos neve Bokor András és istenitem a nevét a mai napig.
Dr.Bokor András a legjobb.pont ügyelt mikor én bekerültem hála az istennek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!