Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Zoltán szolnokon (2 db)

Milyen orvos Szolnokon dr. Erdődi Zoltán? Hogyan vélekedtek róla?

Arra lennék még kíváncsi, hogy egy-egy rendelésen,és a szülésért mennyit kért tőletek

Legjobb válasz: Látom nem friss a kérdés, de azért válaszolok. Én hozzá jártam és nagyon szerettem! Kissé kimért, komoly, de nekem megnyugtató volt nála lenni. (elõtte másik orvoshoz jártam, de nagyon rossz tapasztalatokkal kerestem újat.) Szóval a terhesgondozáson vizsgálat, UH, kép, receptek, mindig 2.800-at kért. Szülésre nem mond árat! Annyit adsz amennyit gondolsz. Az egyetlen hátránya a sorszámos rendszer, sajnos nem lehet hozzá idõpontot kérni. A rendelõjébe kb reggel háromnegyed 7 körül kirakja a sorszámokat és azzal mehetsz késõbb vissza. Jah a sorszámok így is elfogynak általában negyed óra alatt. Azt hiszem ez is sok mindent elmond. Nagyon jó orvos és korrekt! Csak ajánlani tudom!

Látom nem friss a kérdés, de azért válaszolok. Én hozzá jártam és nagyon szerettem! Kissé kimért, komoly, de nekem megnyugtató volt nála lenni. (elõtte másik orvoshoz jártam, de nagyon rossz tapasztalatokkal kerestem újat.) Szóval a terhesgondozáson vizsgálat, UH, kép, receptek, mindig 2.800-at kért. Szülésre nem mond árat! Annyit adsz amennyit gondolsz. Az egyetlen hátránya a sorszámos rendszer, sajnos nem lehet hozzá idõpontot kérni. A rendelõjébe kb reggel háromnegyed 7 körül kirakja a sorszámokat és azzal mehetsz késõbb vissza. Jah a sorszámok így is elfogynak általában negyed óra alatt. Azt hiszem ez is sok mindent elmond. Nagyon jó orvos és korrekt! Csak ajánlani tudom!

Milyen orvos Erdődi Zoltán szolnokon?

Legjobb válasz: Én az egész terhességem idején hozzá jártam, nála is szültem, teljesen meg voltam vele elégedve. Nagyon kedves, odafigyel rád és a magzatra, szakmailag nagyon profi. Mindenképpen csak ajánlani tudom.

Én az egész terhességem idején hozzá jártam, nála is szültem, teljesen meg voltam vele elégedve. Nagyon kedves, odafigyel rád és a magzatra, szakmailag nagyon profi. Mindenképpen csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem nemjött be, azóta eltelt sok sok idõ, 1 évig feleslegesen kezelt, és a barátnõmet is , a baba miatt. most meddõségi szakemberhez járok.
mikor anyum terhes volt velem õ kezelt. .anyum azt mondta legjob . tesómmal is nála kezeltette magát .
HA CSAK TEHETED KERÜLD EL NAGYÍVBEN!!! Egy vaskapalos õskövület, többek között csak és kizárólag fekve vajúdhatsz és szülhetsz nála! Ha 13 kilónál többet hízol a terhesség alatt, akkor elutasítja a további gondozásodat és a szüléslevezetést... stb.. stb... a legutálatosabb doki ma Szolnokon...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!