Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Zoltán (16 db)

Milyen orvos Szolnokon dr. Erdődi Zoltán? Hogyan vélekedtek róla?

Arra lennék még kíváncsi, hogy egy-egy rendelésen,és a szülésért mennyit kért tőletek

Legjobb válasz: Látom nem friss a kérdés, de azért válaszolok. Én hozzá jártam és nagyon szerettem! Kissé kimért, komoly, de nekem megnyugtató volt nála lenni. (elõtte másik orvoshoz jártam, de nagyon rossz tapasztalatokkal kerestem újat.) Szóval a terhesgondozáson vizsgálat, UH, kép, receptek, mindig 2.800-at kért. Szülésre nem mond árat! Annyit adsz amennyit gondolsz. Az egyetlen hátránya a sorszámos rendszer, sajnos nem lehet hozzá idõpontot kérni. A rendelõjébe kb reggel háromnegyed 7 körül kirakja a sorszámokat és azzal mehetsz késõbb vissza. Jah a sorszámok így is elfogynak általában negyed óra alatt. Azt hiszem ez is sok mindent elmond. Nagyon jó orvos és korrekt! Csak ajánlani tudom!

Látom nem friss a kérdés, de azért válaszolok. Én hozzá jártam és nagyon szerettem! Kissé kimért, komoly, de nekem megnyugtató volt nála lenni. (elõtte másik orvoshoz jártam, de nagyon rossz tapasztalatokkal kerestem újat.) Szóval a terhesgondozáson vizsgálat, UH, kép, receptek, mindig 2.800-at kért. Szülésre nem mond árat! Annyit adsz amennyit gondolsz. Az egyetlen hátránya a sorszámos rendszer, sajnos nem lehet hozzá idõpontot kérni. A rendelõjébe kb reggel háromnegyed 7 körül kirakja a sorszámokat és azzal mehetsz késõbb vissza. Jah a sorszámok így is elfogynak általában negyed óra alatt. Azt hiszem ez is sok mindent elmond. Nagyon jó orvos és korrekt! Csak ajánlani tudom!

Milyen orvos Dr. Ferencz Zoltán szülész-nőgyógyász? Illetve mennyit kér (t) idén a szülésért vizsgálatért?

Legjobb válasz: Én a Ferencz dokihoz járok terhesgondozásra. Szerintem nagyon kedves, aranyos orvos. Bármit kérdezhetsz tõle, bármit megbeszélhetsz vele, csak ajánlani tudom. Egy vizsgálatért 7000 Ft-ot kér. Szülésért nem tudom, mert úgy döntöttem nem fogadok orvost, de úgy hallottam, hogy ha a vizsgálat pl. 7000, akkor a szülésért 70000 Ft- ot kérnek. 33 hkm

Én a Ferencz dokihoz járok terhesgondozásra. Szerintem nagyon kedves, aranyos orvos. Bármit kérdezhetsz tõle, bármit megbeszélhetsz vele, csak ajánlani tudom. Egy vizsgálatért 7000 Ft-ot kér. Szülésért nem tudom, mert úgy döntöttem nem fogadok orvost, de úgy hallottam, hogy ha a vizsgálat pl. 7000, akkor a szülésért 70000 Ft- ot kérnek. 33 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi:) az még elfogadható ár alkalmanként, de remélem a szülés sem több nála mint amit írtál, mert az még talán kifizethetõ, de azért húzós...
Szia! 2011-ben szültem nála. Jó fej volt, jól reagált mindenre. A terhesgondozásért 6000 Ft-ot fizettem, a szülés 70.000 Ft volt. Ezt az összeget elõre közölte. Meg is dolgozott érte, mert 8 órát vajúdtam a burokrepesztés után és végig velem volt. Hívástól számítva 15 perc alatt ott volt. Elég sok a szemét orvos Tatabányán, azért fogadtam meg. (Pl: Pazár, Rojkó)
Sziasztok! 2012-ben jártam nála elõször és remélem utóljára. 9 hetesen hívott vissza kombinált tesztre, arra h miért nem az optimális 12 hetesen nem kaptam választ.Nem volt közlékeny, én voltam a kismilliomodik páciens, úgy éreztette h púp a hátan. Ellenben az asszisztense egy végtelenül kedves hölgy.A magánrendelésén, a komáromi fapados sztk-ás rendelõben vettem részt 7 ezerért.

Milyen orvos Erdődi Zoltán?

Legjobb válasz: Ha a szolnoki Erdõdirõl van szó: orvosilag nem tudom milyen, emberileg elrettentett tõle, amit az ismerõseim meséltek. Állítólag heti egy (!) órát adott meg, amikor a kismamái felhívhatják a nyûgjeivel. Most akkor mit csináljak, ha mondjuk a szerda délelõtt az az egy óra és csütörtök délután van bajom? Várjak egy hetet?

Ha a szolnoki Erdõdirõl van szó: orvosilag nem tudom milyen, emberileg elrettentett tõle, amit az ismerõseim meséltek. Állítólag heti egy (!) órát adott meg, amikor a kismamái felhívhatják a nyûgjeivel. Most akkor mit csináljak, ha mondjuk a szerda délelõtt az az egy óra és csütörtök délután van bajom? Várjak egy hetet?
Reagálva az elõzõ válaszolóra, nem tudom, kitõl hallotta, hogy hetente 1 órában lehet felhívni!?Én személy szerint hozzá járok, és ilyet még véletlenül sem mondott.Jelenleg 28.hetes várandós vagyok, és mikor megkérdezem a konroll végén, h mikor kell mennem megint, a válasz az, h ha nincs semmi gondom, akkor 1 hó múlva, de probléma esetén felhívhatom nyugodtan.Elõfordult már az is, h nem tudtam elérni, és õ hívott vissza. A magánrendelésén elég nagy a tumultus, az biztos, sorszámot kell húzni, és sokszor 10-20 perc alatt elfogy a 30 szám, amit rendelés elején kitesz a váróba, de mindig szán elegendõ idõt a betegre, és nem rázza le 5 perc alatt. Én eddig nem tudok róla rosszat mondani, hallani már én is hallottam negatívumot, na de melyik orvosról nem? A személyes tapasztalat a mérvadó mindig, én azt mondom. Elsõ szülésem lesz, azt hiszem ott fog igazán eldõlni a véleményem róla.Egyébként én a pozitív vélemények alapján kezdtem el hozzá járni.


Szerintetek milyen orvos Dr. Langmár Zoltán?

Szeretnék elmenni hozzá nőgyógyászati rendelésre, mert a kollégáját már teszteltem, de nem is vizsgált meg, 1 perc alatt szószerint 1 perc alatt kijöttem, a párom csak nézett, hogy milyen gyors voltam. Szóval ez így nem működik, meg is kéne valakinek vizsgálni azért... ha már orvoshoz megyek :)

Véleményeteket szeretném, aki szült már Győrben Dr. Nagy Zoltánnál, milyen orvos és meg voltatok vele elégedve?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a barátnõm szült Nála 10 éve illetve egy távolabbi ismerõsöm, akivel együtt voltunk terhesek. Arra emlékszem, hogy ünnepek között is mindig ott volt az NST-n, pedig szabadságon volt. Terhességük alatt a DIÉTA volt a mániája, havi max 1 kg hízás. ha több teleírta a kiskönyvet:) Én nem lettem volna nála jó kismama,igaz nem is Nála szültem:)

Szia!Nekem a barátnõm szült Nála 10 éve illetve egy távolabbi ismerõsöm, akivel együtt voltunk terhesek. Arra emlékszem, hogy ünnepek között is mindig ott volt az NST-n, pedig szabadságon volt. Terhességük alatt a DIÉTA volt a mániája, havi max 1 kg hízás. ha több teleírta a kiskönyvet:) Én nem lettem volna nála jó kismama, igaz nem is Nála szültem:)
Szia! Mellette döntöttél?

Dr. Tóth Zoltán? Milyen orvos ő?

Most keresek n?gyógyászt Szolnokon és róla sok jót hallottam. Ki mit tud róla? Esetleg ajánlanátok mást?

Legjobb válasz: Nekem egyszer õ csinálta az NST-met. Nem volt szimpi. Viszont õ volt ügyeletes, amikor szültem (nekem fogadott dokim volt), a mellettem szülõnél õ volt jelen. Nekik nagyon szimpi volt a lazaságával. (Nekem nem.)Nekem Jakab Tamás volt a dokim. Csak jót tudok róla mondani (kedves, alapos, szimpatikus) Jaés, jó drága is:(

Nekem egyszer õ csinálta az NST-met. Nem volt szimpi. Viszont õ volt ügyeletes, amikor szültem (nekem fogadott dokim volt), a mellettem szülõnél õ volt jelen. Nekik nagyon szimpi volt a lazaságával. (Nekem nem.)Nekem Jakab Tamás volt a dokim. Csak jót tudok róla mondani (kedves, alapos, szimpatikus) Jaés, jó drága is:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Azért nehéz, mert minden orvosról lehet sok jót és rosszat is hallani. Így nehéz a döntés. Az, hogy lazább nem zavar mert legalább nem annyira kell elõtte feszengeni.
Igazad van: aki az egyiknek szimpi, az a másiknak nem. Azért is van ennyi nõgyógyász:) (A válaszadó voltam.)
Megbízható
Fiatal, kicsit zöldfülû, de aranyos. Azért jó, hogy volt ott egy bába is!
Én csak jót tudok róla mondani, kedves, helyes, szimpatikus, és nagyon jól felkészült fiatal orvos. Úgy magyaráz, hogy értsd, és nagyon emberi. Minden kérdésemre alaposan válaszolt, kedves volt, türelmes, hozzá jártam már a szülés elõtt is, és azóta is.
Esetleg megírnátok, mennyit kér a szülésér a doktor Úr? Vagy rátok bízza??
A kérdező hozzászólása: 70 korul...

Milyen orvos a tatabányai kórházban Dr. Málik Zoltán?

Legjobb válasz: Én Hatvanban voltam néla , mikor még ott praktizált. Szerintem magán dokinak felszínes, de szakrendelõben viszont jobb, mint a többi. én voltam nála mind a kettõn.

Én Hatvanban voltam néla , mikor még ott praktizált. Szerintem magán dokinak felszínes, de szakrendelõben viszont jobb, mint a többi. én voltam nála mind a kettõn.
A felületes enyhe kifejezés az én kisfiamnak maradandó sérülést okozott. 4600g-al sima szülés a többit el lehet képzelni.Csak az érdekelte, hogy ne pereljük be.
Én nem fogadtam orvost szülésnél, spontán szültem és pont õ volt bent ügyeletes. Csak jókat mondhatok róla, nagyon kedves volt végig, nagyon jól végezte a munkáját. Szülés után rendszeresen vizsgált, pedig 1 Ft-ot nem adtam neki. Varratszedéskor azért adtam neki egy ajándékcsomagot :) Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
A legjobb orvos!!!!!!
12. heti ultrahangon voltam nála a kórházban, rendes volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megköszönném neked! Várom az emailt!
Azt hiszem a Bánhidai ltp. 103-ban, állítólag ez vmi kombinált rendelõ. De ha tudsz várni holnapig, elkérem a számát és megírom Neked priviben. Ez így oké?
A kérdező hozzászólása: Nem tudnátok megmondani nekem, hogy a magánrendelése hol van?
Szia! Engem Õ mûtött missed ab. miatt. Nem fogadott dokim volt, de az eddigi legjobb orvosnak tartom tb-án. Tegnap voltam nála kontrollon, meg holnap megyek hozzá megbeszélni a továbbiakat, de nem magán betegként. Sztem nagyon emberséges! Elsõ válaszoló: magán dokiként miért volt felszínes? Csak mert én azon gondolkodom, hogy a magánrendelésére is mennék.
Sziasztok én ma voltam ennél a dokinál, csak beutalót kértem volna afp-re, de felülbírálta az orvosomat aki az õ kollégája, lecseszett úgy hogy sírva jöttem ki a rendelõbõl. Nem szép hogy a személyes ellentétüket egy kismamán vezeti le.

Milyen orvos Erdődi Zoltán szolnokon?

Legjobb válasz: Én az egész terhességem idején hozzá jártam, nála is szültem, teljesen meg voltam vele elégedve. Nagyon kedves, odafigyel rád és a magzatra, szakmailag nagyon profi. Mindenképpen csak ajánlani tudom.

Én az egész terhességem idején hozzá jártam, nála is szültem, teljesen meg voltam vele elégedve. Nagyon kedves, odafigyel rád és a magzatra, szakmailag nagyon profi. Mindenképpen csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem nemjött be, azóta eltelt sok sok idõ, 1 évig feleslegesen kezelt, és a barátnõmet is , a baba miatt. most meddõségi szakemberhez járok.
mikor anyum terhes volt velem õ kezelt. .anyum azt mondta legjob . tesómmal is nála kezeltette magát .
HA CSAK TEHETED KERÜLD EL NAGYÍVBEN!!! Egy vaskapalos õskövület, többek között csak és kizárólag fekve vajúdhatsz és szülhetsz nála! Ha 13 kilónál többet hízol a terhesség alatt, akkor elutasítja a további gondozásodat és a szüléslevezetést... stb.. stb... a legutálatosabb doki ma Szolnokon...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!