Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Holba (41 db)

Jár valaki Dr. Csetényi Zsolthoz Székesfehérváron? Milyen orvos, hol van neki magánrendelője? És mennyiért?

Legjobb válasz: Szia! Hozzájárok, én nagyon szeretem és tisztelem, szerintem jó orvos..de sztem ha egyszer elmész hozzá tapasztalni fogod. A Gyümölcs utcában van rendelõje, de van egy honlapja is http://www.csetenyizsolt.hu/ sztem nézd meg.

Szia! Hozzájárok, én nagyon szeretem és tisztelem, szerintem jó orvos..de sztem ha egyszer elmész hozzá tapasztalni fogod. A Gyümölcs utcában van rendelõje, de van egy honlapja is http://www.csetenyizsolt.hu/ sztem nézd meg.
Szia! Én jó orvosnak tartom, kiváló ultrahangos szakorvos, barátságos.Elég sok a páciense, a magánrendelésén ált 2 hét a várakozás.Akit már ismer azt mondjuk elõnyben részesíti.Sokszor hív a kórházba is , ott nem fogad el pénzt.A magánja átlagáras Fehérváron, van uh is a rendelõben.A szülésért sem kér konkrét összeget.Én évek óta hozzá járok, mindkét babámat nála szültem, a kesebbiket most márciusban.Egyik sem volt egyszerû menet sajnos. Két éven belül tervezünk mégegyet, semmi pénzért nem mennék máshoz, sajnos elég jól ismerem a fehérvári gárdát.

Dr Fekete Tamás nőgyógyász (dél pesti korház) milyen orvos? Hol van magánrendelője?

Legjobb válasz: Nálunk segített a szülésnél,nagyon aranyos doki,maximálisan elégedett vagyok vele.a magánrendelõjét nem tudom.

Nálunk segített a szülésnél, nagyon aranyos doki, maximálisan elégedett vagyok vele.a magánrendelõjét nem tudom.
A XX. kerületben van a magánrendelõje, nem messze a Szt Erzsébet templomtól, a Szent Imre Herceg utcában. Jó orvos, én is hozzá járok:)

Cukorbeteg vagyok és jogosítványt szeretnék, valaki elmondaná hogy előtte milyen orvosi vizsgálatok, javaslatok szükségesek, hol lehet ezeket megszerezni és mi mennyibe kerül?

elöre isköszi, fontos lenne:)

Legjobb válasz: elmész az orvoshoz megcsináltatod az orvosit és mondod h cukorbeteg vagy. és assziszem 3 évente meg kell újítanod az orvosi alkalmasságit. egyébként néhány orvos elvégzi a köv.vizsgálatokat: vérnyomás, ekg, látásteszt és valamelyik csak aláírja hogy alkalmas vagy

elmész az orvoshoz megcsináltatod az orvosit és mondod h cukorbeteg vagy. és assziszem 3 évente meg kell újítanod az orvosi alkalmasságit. egyébként néhány orvos elvégzi a köv.vizsgálatokat: vérnyomás, ekg, látásteszt és valamelyik csak aláírja hogy alkalmas vagy
5 évente kell új orvosi cukorbetegnek. Elmész dokihoz, mondod, hogy cukorbeteg vagy, megkérdezi jársz e kontrollra, és mennyi a legutóbbi HbA1c szinted, hivatalos jogsid nem lehet. Néz meg látást, vérnyomást, babos könyvet, meghallgatja a szívedet.


Dr. Lendvai Viktor győri nőgyógyásznak van sztk-s rendelése is? Ha igen hol? Jár valaki hozzá? Ért a pcos-hez is? Milyen orvos?

Olyan orvost keresek,aki rendesen megvizsgál és tud segíteni,és nem laparral gyógyítja a pcos-t.Most költöztünk ide.

Legjobb válasz: Szia! Keddenként rendel a II. számú terhesgondozóban. Nem tudom mennyire ért a PCOS-hez, de nagyon jó orvos, csak jót tudok róla mondani.

Szia! Keddenként rendel a II. számú terhesgondozóban. Nem tudom mennyire ért a PCOS-hez, de nagyon jó orvos, csak jót tudok róla mondani.
Ez a Szent Imre úti rendelõben van, bemész és egybõl balra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Be kell hozzá jelentkezni, vagy csak elmegyek és fogad?
Idõpontot kell kérni. Ahogy bemész jobbra ott lesz a kartonozó. Mondd meg, hogy a Lendvaihoz szeretnél idõpontot kérni, de nem terhesgondozásra. Kb 2 héttel késõbbre adnak idõpontot, ha a doki nincs szabadságon. De az is lehet, hogy elõbb. Nem csak õ rendel ott, minden nap más. Õ a II. számú ajtónál lesz, de ki is van írva. Majd szólítanak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Akkor holnap bemegyek. Köszönöm a részletes leírást is.

Mit tegyek? Milyen orvost keressek fel? Hogyan? Hol?

kb 1 hete egy gyakornok fodrász csaj a fru fru forgó miatt leborotválta a fejtet?mnél a hajamat és kopasz.

Legjobb válasz: Miért akarsz orvost felkeresni? Amúgy mi az, hogy kopasz? Az egész vagy csak a frufru rész? Mit csinált, és miért engedted?

Miért akarsz orvost felkeresni? Amúgy mi az, hogy kopasz? Az egész vagy csak a frufru rész? Mit csinált, és miért engedted?

Milyen orvos Dr. Hartmann Tamás Pécsröl? És hol rendel?

Legjobb válasz: Nagyon jo orvos.Én nála szültem.Vajudásnál fogta a kezem és bátoritott.És ami fontos,nem pénzéhes.Merem ajánlani.

Nagyon jo orvos.Én nála szültem.Vajudásnál fogta a kezem és bátoritott.És ami fontos, nem pénzéhes.Merem ajánlani.
magánrendelöjét nemtudom, de amugy minden pénteken a megyei kórházban Ö van az ambulancián.
Nagy keletje van mostanában.-) Én is jártam nála, nagyon szerettem, és dícséri mindenki. Barátnõm 2 hónapja nála szült, úgy hogy a dokija átadta a Harmannak szabija alatt, csak miatta ment be éjjel. Nagyon rendes volt. A Megyei Kórházban dolgozik, ott rendel az ambulancián (ezek szerint még mindig pénteken)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat!!!
szia pénteken a megyeiben rendel délelött, csüt. és péntek du. a magánrendelésében pécsett Rákóczi úton, kedden du. Pécsváradi rendelõjében. A többi napon nem tudom, lehet még van többször is a magánrendelésén. Én a magánrendelésére jártam pécsen. Nagyon ajánlom, szuper doki, az elsõ csemetémet õ segítette a világra 1 éve, a következõ terhességemnél is biztos õt választom. Éjszaka otthonról jött be hozzám, 20 perc alatt ott volt a korházban, nagyon oda figyel külön-külön minden betegére, együttérzõ, kedves, határozott, ... egyszóval tényleg szuper szülész orvos. J.Zsuzsi
Nálam a szülés sajnos megindult a 30. majd a 31. héten, de nem jött be a kórházba a két hét alatt hozzám. Pedig sírva hívtam nem egyszer. Ez van, egy tapló. Végül egy hét múlva kerestem másik orvost és még neki állt feljebb, amikor megköszöntem az addigi tevékenységét. Babám végül 37-hétre született rendben.

Hol, milyen orvos vizsgálja azt, hogy milyen magas leszek várhatóan? Tudni szeretném, hogy meddig fogok nőni.

+ Mit vizsgál ehhez? Közvetlen családtagok magassága, csontozat stb.?

Hol tudnám kivizsgáltatni magam? Milyen orvoshoz forduljak?

Tavaly nyár óta(vagy talán hamarabb) minden hajnalban felkelek 2x-3x, de úgy,hogy elõször vissza tudok aludni, utána meg felkelek kb. 4-kor és csak 6-kor tudok elaludni. Egy ismerõsöm azt mondta, hogy lehet, hogy csak ennyi az alvásigényem. Esetleg pszichés oka is lehet a dolognak? Forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: vannak az országban alváslaborok, ahol megfigyelik az alvási szokásaid és rögzítik az agyhullámaidat EEG-n. próbáld ki azt, hogy estefelé elmész egy kicsit futni, vagy kimerítõ fizikai munkát végezz(pl alapos takarítás bármi más). ha utána végig alszod az éjszakát anélkül hogy felébrednél, akkor lehet azzal van a baj, hogy nem vagy elég fáradt.

vannak az országban alváslaborok, ahol megfigyelik az alvási szokásaid és rögzítik az agyhullámaidat EEG-n. próbáld ki azt, hogy estefelé elmész egy kicsit futni, vagy kimerítõ fizikai munkát végezz(pl alapos takarítás bármi más). ha utána végig alszod az éjszakát anélkül hogy felébrednél, akkor lehet azzal van a baj, hogy nem vagy elég fáradt.

Hol tudok segítséget kérni abban, hogy milyen orvosi szakterület való nekem a képességeimhez mérten?

Idén vagyok elsős orvostanhallgató, de az a baj, hogy egyáltalán nem tudom, milyen irányba szeretnék menni...

Legjobb válasz: És az miért baj? Nem elsõben vagy másodikban kell dönteni Van még rá 5 éved. Még nem is volt az égvilágon semmilyen klinikai tárgyad, beteget is alig láttál. Majd negyed-ötöd-hatodévben, mikor már belelátsz a dolgokba, hogy ki mit csinál, akkor tudsz majd dönteni. Sokan még a rezidensképzés alatt is variálnak. Szerintem egyelõre felesleges ezen aggódni.

És az miért baj? Nem elsõben vagy másodikban kell dönteni Van még rá 5 éved. Még nem is volt az égvilágon semmilyen klinikai tárgyad, beteget is alig láttál. Majd negyed-ötöd-hatodévben, mikor már belelátsz a dolgokba, hogy ki mit csinál, akkor tudsz majd dönteni. Sokan még a rezidensképzés alatt is variálnak. Szerintem egyelõre felesleges ezen aggódni.
De pont azért van a TDK meg a gyakorlat, hogy kipróbálj dolgokat. Nálunk egy csomó olyan ember van, aki már a 3. TDK-s helyét tapossa. Elmész vhova, amirõl úgy gondolod, hogy bejön, aztán ha mégsem, akkor következõ félévben mész máshová. Ennyi. Próbálgatni kell. Gyakorlat ugyanígy. Számba veszed, hogy mi az, ami esetleg érdekelhet, aztán az egyiket kiválasztod. Én mondjuk elsõben olyat választanék, ami nem belgyó és nem sebészet, mert az úgyis lesz harmad- ill. negyedében. Meg szerintem nem is csak érdeklõdés alapján érdemes választani, hanem az alapján, hogy mik a tapasztalatok az adott intézmény adott részlegérõl. Hiába érdekel pl. a sebészet, ha le sem szarnak a gyakorlaton. Többre mész egy olyan hellyel, ami kevésbé érdekel esetleg, de több dolgot csinálhatsz/láthatsz.
Esetleg gyermekgyógyász
A kérdező hozzászólása: A bõrgyógyászat az, amitõl egyszerûen rosszul vagyok, sajnos nincs hozzá gyomrom. Ugyanez van a sebészettel, gimiben eldöntöttem, hogy sebész szeretnék lenni de az elsõ anatómia gyakorlaton kiderült, hogy nagyon nem nekem való :(
Biztos fogsz olyat találni, ami tetszik neked. Még háziorvos is lehetsz vagy sebész. Ortopédus vagy reumatológus
Azt ráérsz majd negyedikben eldönteni. Lesz mindenhol gyakorlatotok (minden területen) A bõrgyógyászat nagyon érdekes De az urológia is
Nem kell írni, bemész és kész. Elõadásokon úgy se nézik, ki kicsoda:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És szerintetek az jó ötlet, hogy írok egy kinézett intézménynek, hogy bejárhatnék-e elõadásokra oda, hogy jobban megismerjem azt a területet, vagy hülyének fognak nézni, hogy mit ugrálok elsõsként?
A kérdező hozzászólása: és már jövõre elkezdenék bejárni valamelyik intézetbe, mert be lehetne, csak nem tudom, még hova
A kérdező hozzászólása: Igen, de szeretnék TDK-zni harmadikban, meg olyan gyakorlatokat választanék akkor nyáron már. És
A kérdező hozzászólása: igen, azon gondolkodom, lehet, hogy nyári gyakorlatra gyermekkórházba mennék :) Ami még nagyon érdekel az a pszichiátria, illetve nagyon szeretem a fizikát és az apró dolgokban jó vagyok (szeretek rajzolni, kézmûveskedni, pontos a kezem)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!