Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Hajdu (3 db)

Milyen orvos Dr Hajdú Gábor szülész-nögyógyász?

Az Örsön a szakrendelöben illetve az Uzsoki kórházban dolgozik.

Legjobb válasz: Nagyon pozitív leszek, mert már kétszer is megmentette az életem. Nála jobb, becsületesebb és lelkiismeretessebb orvossal még nem találkoztam. Annyi rutinnal és szaktudással rendelkezik, hogy nagyon sok orvos megirigyelhetné. A családom és baráti köreimbõl nagyon sokan keresték fel küldönbözõ problémákkal. Mindíg és mindenkor maximálisan ellátta õket.

Nagyon pozitív leszek, mert már kétszer is megmentette az életem. Nála jobb, becsületesebb és lelkiismeretessebb orvossal még nem találkoztam. Annyi rutinnal és szaktudással rendelkezik, hogy nagyon sok orvos megirigyelhetné. A családom és baráti köreimbõl nagyon sokan keresték fel küldönbözõ problémákkal. Mindíg és mindenkor maximálisan ellátta õket.
Sziasztok! Én is úgy tudom egy másik kórházban már dolgozik is a Doktor Úr. Ha ilyen dolog történt volna, nem hiszem hogy megengednék neki, hogy tovább dolgozzon. Én azt kérem attól aki, azt állítja róla, hogy meghaltak a keze alatt mesélje el, mi történt és ha õszinte az írása még bocsánatot is kérek tõle. Én egyébként továbbra is azt gondolom, ezek rossz indulatú pletykák.
Abszolult nem értek egyet az elõzõ válaszolóval, ugyanis teljesen biztos forrásból tudom, hogy a Doktor úr nincs felfüggesztve, egyszerûen csak annyi történt, hogy az Uszoki Korházban lejárt a munkaszerzõdése. A korházi tender, hogy minden régi nagyon jó orvostól megvállnak, helyette felvettek ifjú titánokat, ugyanis ezeknek sokkal kevesebb a bérük, így spórol a korház. Ami szégyen az egészségügyre nézve. A nagytudású profi ovsokat pedig teljesen padlóra teszik. Hajdú doktor a mai napig is rendel, és ha annyira rossz orvos lenne, akkor miért van mindíg dugig beteggel a rendelõje? Felháborítónak tartom, hogy a neten ilyen pletykák, rémhírek terjengenek egy nagyon jó orvosról.
Sziasztok! Dr.Hajdu Gábor Fõorvos egy vérprofi, komoly szaktekintély, emberileg is. Nem tudom elhinni, hogy bárkinek is baja essen a keze alatt. Felháborító az elõttem szóló:((
Az elõzóre reagálva, vajon miért van felfüggesztve a doktor úr?
Bárkinek bátran ajánlom!!! Én jelenleg 25 éves vagyok és anno nála születtem :) A kislányom 8 hónapos és nála szültem. Meg kell mondjam ha õ nincs a kislányom nem születhetett volna meg élve. Az õ szaktudásán múlt minden, mert komplikáció lépett fel. Míg élek hálás leszek neki.
Én nem tudok semmi jóról beszámolni vele kapcsolatban. Egész véletlenül mentem el az sztk-ba(15 hetes terhes vagyok) terhesgondozás kapcsán, és volt pici panaszom, így mondták, hogy megnéz Hajdu doki. Bár ne tette volna. Vizsgált már életemben pár doki, de õ annyira durva volt, hogy kint elbõgtem magam. Nem is a fájdalomtól (mert természetesen kibírható), hanem a durvaságtól, a lelketlenségtõl. A stílusa sem jön be, pedig nem vagyok egy anyámasszony katonája...Summa summarom, én nagyon nem ajánlom.
sziasztok! én 2 hete szültem meg második gyermekemet a doktor úrnál és el kell mondanom, hogy másodszor is megbizonyosodhattam kiemelkedõ szaktudásáról. Én csak jó véleménnyel tudok róla nyilatkozni. Nem hiszem, hogy egy ilyen jó orvost, így kellene gyalázni. Ha hibát is követett el, valószínûleg nem hanyagságból tette.
Gondolod hogy valaki ilyesmire vetemedik ha nem igaz amit mond? Sajnos minden szó igaz, a "doktor úr" felfüggesztése is, de sajnos a kismama halálát nem lehet felfüggeszteni!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltál.
Ha százszor kitörlik akkor is egy felületes gyilkos!!! Ez nem off ez avalóság!
Valóban vérprofi hagyta elvérezni a kismamát!!!
Sajnoos az elöttem szóló igazat írt!
Én márciusba szültem nála meg az elsõ gyrekem és nagyon meg voltunk elgedve vele a másodikat is nála akarom majd megszûlni. Ha fel lenne függesztve akkor nem vezethetne szûlést nem gondoljátok? Szerintem nagyon jó lelkiismeretes orvos.

Milyen orvos Hatvanban Hajdu?

Legjobb válasz: Nagyon rendes!! Nekem nem volt fogadott orvosom,4 éve véletlenül méhen kívüli terhességgel kerültem hozzá, és õ mûtött, de csak jót tudok róla mondani.Eddig a hatvani kórházhoz tartoztunk, de már Kistarcsához csatoltak minket, így nem tudtam hozzá menni szülni, pedig nagyon szerettem volna. 12 hetes baba anyukája

Nagyon rendes!! Nekem nem volt fogadott orvosom, 4 éve véletlenül méhen kívüli terhességgel kerültem hozzá, és õ mûtött, de csak jót tudok róla mondani.Eddig a hatvani kórházhoz tartoztunk, de már Kistarcsához csatoltak minket, így nem tudtam hozzá menni szülni, pedig nagyon szerettem volna. 12 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!

Dr Hajdú Gábor milyen orvos?

Tegnap volt szerencsém hozzá az sztk-ban az Örsön...

Legjobb válasz: menjél csapó csabához neki az örsön van magánrendelõje,és az uzsokiban dolgozik.

menjél csapó csabához neki az örsön van magánrendelõje, és az uzsokiban dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi, van orvosom, csak ott voltam ctg-n..
Miért sajnálod aki a keze közé kerül? Milyen személyes a tapasztalatod, de tényleg õszintén kíváncsi vagyok rá?
Szia! Én nála szûltem márciúsban és szerintem igen is jó orvos nagyon nagy a szaktudása és emberséges is.
Azon kívül, hogy beleköt a mondandódba, úgy vizsgál, hogy egész nap görcsöl a hasam, barátnõm pedig nemrég abortusz közben felébredt nála és erre csak annyit mondott, hogy hagyja már mindjárt készen vagyok vele... nála születtem, szerencsére élek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!