Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Ferenc a Kenézy korházból (2 db)

Milyen orvos Kiss Ferenc a Kenézy korházból? (Debrecen)

Legjobb válasz: Szia! Eszméletlen jó és lelkiismeretes, csak ajánlani tudom!!! E.

Szia! Eszméletlen jó és lelkiismeretes, csak ajánlani tudom!!! E.
nagyon jo!

Dr. Szilvásy Ferenc szülész-nőgyógyászról milyen orvos a Kenézy Kórházból? Ha valaki jár hozzá irjátok már le véleményeteket rólla.

Legjobb válasz: Bocs, de most néztem át a megválaszolt kérdéseimet. Szerintem igen, mert én Szoboszlói vagyok és itt Szoboszlón van magánrendelése minden pénteken.

Bocs, de most néztem át a megválaszolt kérdéseimet. Szerintem igen, mert én Szoboszlói vagyok és itt Szoboszlón van magánrendelése minden pénteken.
Szia! Én nem hozzá járok, de az egyik ismerõsöm nála szült és azt mondta nagyon odaadó orvos és bármikor felhívhatta, ha baja volt. Jártam terhes tornára és aki tartotta csajszi õ szülésznõ, de nem a szülészeten dolgozik a Kenézybe, de vállalja, hogy a kismamával bemegy szülésre és õ sokszor volt bennt Szylvási doktornál szülés alatt és azt mondta, hogy ha õ szülne megint akkor nála szülne. Szóval ha hamarabb megkérdezem akkor lehet, hogy inkább õt választottam volna. 39.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ.Hozzá fogok járni.Szép szülést kívánok neked.(és nõgyógyászatilag is lehet hozzá járni, mindig?válal ugyis hogy nem vagyok kismama?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!