Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Ferenc a (9 db)

Milyen orvos Dr. Szentágotai Ferenc a kistarcsai korházban?

Legjobb válasz: Szüléssel kapcsolatos tapasztalatom még nekem sincs nála, de terhesgondozásra hozzá járok szeptember óta. Én lelkiismeretes, korrekt orvosnak tartom, eddig jók a tapasztalataim vele kapcsolatban. Április 22. a szülés várható idõpontja, utána biztos többet tudok mondani majd róla. 33 hetes kismama

Szüléssel kapcsolatos tapasztalatom még nekem sincs nála, de terhesgondozásra hozzá járok szeptember óta. Én lelkiismeretes, korrekt orvosnak tartom, eddig jók a tapasztalataim vele kapcsolatban. Április 22. a szülés várható idõpontja, utána biztos többet tudok mondani majd róla. 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hozzá járok én is, imádom a dokit, nagyok normális és jo fej. Te nála szülsz? Én szeretnék, de azt mondják, hogy iszonyat sokat kér érte. Nehezen hiszem el rola, mert a vizsgálatoknál is annyit mond, hogy amennyit én gondolok.
A kérdező hozzászólása: Boldog babavárást!!
Sziasztok! Kérdésetekre válaszolva: nagyon jó orvos.Kedves, türelmes, alapos, udvarias.
A világ legjobb dokija én nála szültem három gyermekemet és sajnos a negyedik után volt egy méhperforációm amivel õ mütött!Neki köszönhetem az életem!Korrekt , becsületes és egyáltalán nem anyagias ember a szaktudása meg számomra egyértelmû!:) Bizz benne!:)

A debreceni Kenézybe Szilvási Ferenc milyen orvos? A vizsgálatokkor ill. szüléskor mennyit adtok orvosaitoknak?

Legjobb válasz: Most láttam meg a kérdésedet remélem még nem késõ. Én nála szültem és nagyon meg voltam vele elégedve. Lelkiismeretes, kedves. 50-et adtunk neki mert császár lett és nem volt egy könnyû szülés. Valahogy nagyon hálás voltam neki, de nem a pénz a fontos nála. Mindennap eljött megnézni, ha engem nem talált akkor bement megnézni a babát. Utána is amikor vizsgálatra mentem és a kisfiam is velem volt lejött megnézni. Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele.

Most láttam meg a kérdésedet remélem még nem késõ. Én nála szültem és nagyon meg voltam vele elégedve. Lelkiismeretes, kedves. 50-et adtunk neki mert császár lett és nem volt egy könnyû szülés. Valahogy nagyon hálás voltam neki, de nem a pénz a fontos nála. Mindennap eljött megnézni, ha engem nem talált akkor bement megnézni a babát. Utána is amikor vizsgálatra mentem és a kisfiam is velem volt lejött megnézni. Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele.

Milyen orvos Kiss Ferenc a Kenézy korházból? (Debrecen)

Legjobb válasz: Szia! Eszméletlen jó és lelkiismeretes, csak ajánlani tudom!!! E.

Szia! Eszméletlen jó és lelkiismeretes, csak ajánlani tudom!!! E.
nagyon jo!


Dr. Szilvásy Ferenc szülész-nőgyógyászról milyen orvos a Kenézy Kórházból? Ha valaki jár hozzá irjátok már le véleményeteket rólla.

Legjobb válasz: Bocs, de most néztem át a megválaszolt kérdéseimet. Szerintem igen, mert én Szoboszlói vagyok és itt Szoboszlón van magánrendelése minden pénteken.

Bocs, de most néztem át a megválaszolt kérdéseimet. Szerintem igen, mert én Szoboszlói vagyok és itt Szoboszlón van magánrendelése minden pénteken.
Szia! Én nem hozzá járok, de az egyik ismerõsöm nála szült és azt mondta nagyon odaadó orvos és bármikor felhívhatta, ha baja volt. Jártam terhes tornára és aki tartotta csajszi õ szülésznõ, de nem a szülészeten dolgozik a Kenézybe, de vállalja, hogy a kismamával bemegy szülésre és õ sokszor volt bennt Szylvási doktornál szülés alatt és azt mondta, hogy ha õ szülne megint akkor nála szülne. Szóval ha hamarabb megkérdezem akkor lehet, hogy inkább õt választottam volna. 39.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ.Hozzá fogok járni.Szép szülést kívánok neked.(és nõgyógyászatilag is lehet hozzá járni, mindig?válal ugyis hogy nem vagyok kismama?

Jahn Ferenc Kórházban milyen a szülészet, orvosok, csecsemősök?

Sziasztok! 28 hetes vagyok és Budapesten a Jahn Ferenc Kórházba fogok szülni. Augusztus 6-ra vagyok kiírva. Első babám, érdekelne minden a Kórház szülészetével kapcsolatban. Orvosok, Csecsemősök, Kórtermek, Baba velem lehet e egész nap, Érdemes e orvost vagy szülésznőt fogadni, ha igen kit ajánlotok és mennyit kell fizetni, szóval minden érdekel. Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Pár hónappal ezelõtt voltam Páczai Anita doktornõ magánrendelésén(sima vizsgálat volt csak) a Váci utcában.Nagyon szimpatikus és kedves volt,alaposan válaszolt a kérdéseimre!!Úgy tudom õ a Jahn Ferenc kórházban dolgozik.

Pár hónappal ezelõtt voltam Páczai Anita doktornõ magánrendelésén(sima vizsgálat volt csak) a Váci utcában.Nagyon szimpatikus és kedves volt, alaposan válaszolt a kérdéseimre!!Úgy tudom õ a Jahn Ferenc kórházban dolgozik.
Nagyon jó orvosok vannak, a szülésznõk saját maguk is levezethetnek szülést, kedvesek, türelmesek. Szerintem érdemes fogadni valakit, jól jön egy "ismerõs" arc olyankor... :) Nekem fogadott dokim volt (Csütörtöki Attila), évek óta hozzá járok és nála is fogok szülni majd (azaz vele :) ) Nem volt könnyû szülésem és én sem voltam könnyû eset neki. Végig bent maradt velem, késõ délután lett meg a fiam. Másnap korábban bent volt nálam, mint hogy a fiamat kihozták volna. Ja és addigra már volt bent a gyereknél is, hogy jól van-e :) Kórtermek tiszták, felújították nemrég az egész osztályt. A baba veled van hajnaltól késõ estig (kb fél 7-tõl este 10-ig), de ha pihenni akarsz beadhatod a csecsemõsökhöz. Nekem is elsõ baba volt, nem tudtam semmit, kértem és kaptam is segítséget. (amúgy is olyanok, hogy ha valahol megnyikkan egy baba, máris ott vannak, hogy miért sír, mi nem megy, stb.) Úgy tudom van még lehetõség szülõszoba látogatásra is, ahol körbevezetnek, és mielõtt bárkit felfogadnál megismerkedhetsz a szülésznõkkel, meg a helyszínnel. Meg 3 éve még voltak ún tanfolyamok (pl hordozókendõt hogy kell megkötni, újszülött ellátás, szoptatási tanácsok, stb) azokra is szülésznõ és védõnõ is elmegy, tõlük lehet mindenféle "buta" dolgot kérdezni :)
Szia! A Kismama Magazin novemberi számában ezt a kórházat mutatják be. Nekem szimpatikus a cikk alapján.
Szia, Én 5hónapja szültem ott. A szülészet szép és kényelmes. Hátrány nem ért, nem volt fogadott orvosom. Csak ne teltházas idõben szülj:D akkor mindenki nyûgös. A szobák gázosak, meg a fürdõ, valahogy arra nem jut pénz:S:S:S, kivéve a csaszis szobát, 3000ft/napra lehet alapítványi szobába menni(azt nem ismerem), vannak jó és kevésbé jófej dolgozók ott. Közlekedés, amíg vizsgálatra mész, bár nem tudom van e terhesgondozás(nem oda jártam) akkor HÉV Örsrõl, vagy a régi3as út autóval(bár azon a sok kanyart elvétném) van busz is, azt hiszem 92es. nem macerás elérni. (már külön van Kerepes és Kis- és Nagytarcsa, így ez már Kistarcsai Megyei Kórház)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Úgy tudom, a Rókusban van a terhesgondozás.

Milyenek a tarcsai Flór Ferenc kórház orvosai? Kit ajánlotok ott?

17 hetes várandós vagyok, nem akartam orvost fogadni, mert úgy voltam vele, hogy egy sima terhességhez, szüléshez minek. Két hete kiderült, hogy van egy 7*8 cm-es mióma a méhfalamba baloldalt. Így viszont jobbnak érzem, ha van valaki aki folyamatosan nyomon követi a terhességet. Olyan doki kéne, aki akár el is távolítja id?vel a miómát.

Legjobb válasz: Én annak idején dr. Szabó Lásznónál szültem és meg voltam vele elégedve. dr. Molnár Csaba és dr. Várkonyi valamint dr. Szentágotai róluk is több kismama jót mondott.7 hete szültem és a szoba társaim náluk szültek meg voltak vele elégedve.

Én annak idején dr. Szabó Lásznónál szültem és meg voltam vele elégedve. dr. Molnár Csaba és dr. Várkonyi valamint dr. Szentágotai róluk is több kismama jót mondott.7 hete szültem és a szoba társaim náluk szültek meg voltak vele elégedve.
szia én 36 hetes vagyok dr szabo laszlonál fogok szülni az elsõ babámat is nála szültem nagyon rendes orvos én csak jót hallottam róla és a mûtétjeirõl is csak jokat hallottam engem is mütött 2004 decemberében igaz csak kismûtét volt de nagyon rendes és figyelmes volt az emberrel szóval õt nagyon ajánlom a többit nem nagyon ismerem és amugy hova valosi vagy
A kérdező hozzászólása: területileg a Flór Ferenc kórházhoz tartozom.
Nekem nem volt fogadott orvosom ott, az ügyeletesnél, Bokor doktornál szültem, de csak jót mondhatok róla. Nagyon türelmes, figyelmes és nem siettet semmit.
Kedves Várandósok! Tudom régi már a kérdés, de nekünk nagyon friss tapasztalatunk van a Flór Ferenc kórház szülészetérõl, amit szeretnénk minden érdeklõdõvel megosztani, mert biztos vannak, akiknek ez még jól jöhet. Nekünk is sok fejtörést okozott, hogy mi lesz, hogy lesz, hova menjünk ahhoz, hogy biztosan jó kezekben legyen feleségem és a születendõ kis fiunk? A sors hozta úgy, hogy éppen az ügyeletes kistarcsai Flór Ferenc kórházba vitt minket a mentõ. Nem titok, hogy mint mostanában sokaknak, nekünk sem volt pénzünk a "ajánlott" - inkább kikényszerített -, fizetõs orvos választásra. Elsõ babánkat vártuk, feleségem 30 éves, de minden lelete szerencsére rendben volt. Mi Istenre bíztuk feleségem és a baba életét, és újra kifizetõdött belé vetett bizalmunk... Nem mondom azt, hogy aki nem tud fizetni, azt ne tegye meg, ha úgy érzi jár a köszönet, de azt tudom, hogy Dr. Németh Anna doktor nõ és Sára Tünde szülésznõtõl keresve sem találhattunk volna jobbat és sajnos nem tudtunk nekik fizetni semmit. De ennek ellenére is emberséges és áldott munkát végeztek. Így is szeretnénk most ezt az önzetlen munkát meghálálni nekik a tapasztalataink és az igazság megírásával. Mindenkinek nyugodtan merem õket ajánlani! Néhány szó a szülés körülményeirõl: - Vasárnap mentõvel érkeztünk este 18-19 között. - betegfelvétel, vizsgálat, átöltözés a lehetõ legnagyobb nyugalomban, emberséggel és odafigyeléssel fogadtak minket, - apás szülés, végig felességemmel voltam, amit utólag úgy jellemzett Õ, hogy nélkülem biztos nem sikerülhetett volna ilyen "simán" -, már amennyire egy szülés az lehet. - 20h körül kerültünk a szülõszobába (nincs lekötözés, szerencsére nincs szülést meggátoló OXITOCIN, epidurális érzéstelenítés, ami sajnos általában legalább 12 óra szenvedésre, végkimerülésre növeli a vajúdást) - Burokrepesztés szakszerûen, ami után a baba már 1, 5 óra (22 óra elõtt) múlva meg is született egészségesen. - kérésünkre gátvédelemmel, gátmetszés nélkül szülhettünk, így fél nap múlva már otthon lehettünk (gátmasszázs ajánlott az áldott állapot idõszakában) - Németh Anna doktornõ határozott, segítõkész, fegyelmezõ, de emiatt erõteljesen támogató a szülés folyamán (csak jót tudunk róla mondani) - Sára Tünde szülésznõ rendkívül sokat (a kritikus percekben is) segített, támogatott minket emberi és hozzáértõ szakértelmével, emocionális érzékével, hivatástudatával és biztatásával. Ez nagyon sokat jelentett nekünk!!! - felajánlották, hogy a vajúdás idejére nyugodtan használhatjuk a kádat is, ami biztosan sokban segítette az ellazulást és a gyors szülést (elsõ baba másfél óra alatt). - Anya a szülés és kontroll után gátrepedés nélkül, saját maga lábon távozik mosdóba és könnyedén tud pisilni is!!! - Az frissen szült anyuka (mivel sem gátmetszés, sem császár) szülészetrõl, az újszülött osztályra, 100 métert saját lábán teszi meg (kerekes szék nélkül) - A kórházat fél napon belül elhagytuk, mert a baba és az anyuka is teljesen egészséges és nem szerettük volna sem a babát sem az anyukát kitenni az újszülött osztály viszontagságaink. - Nagyon modern és felszerelt szülészet van! - Ha valakinek van pénze, akkor születés után (kontroll és felépülés idejére) az apuka bent maradhat az anyukával két ágyas különszobában. Kívánom és kérem, hogy áldják meg a kórházat és dolgozóit az égiek! Mi nagyon érzékenyek és figyelmesek vagyunk mindenre, de róluk, az ott dolgozókról semmi rosszat nem tudnék mondani! Egy valami volt számunkra nehezen kezelhetõ, ez pedig a 6 ágyas újszülött kórterem, ahol egész éjjel szinte minden kisbaba sírt, de ez nyilván nem a kórház hibája. (Aki tud, az kérjen külön szobát.) Ha valakinek további kérdése van tegye fel nyugodtan!

Janh Ferenc kórházról szeretnék frissen szült anyukáktól véleményt kérni, milyen a kórház szülészete? Orvosok, szülésznők, csecsemősök hozzáállása a kismamákhoz?

30. hetes kismama vagyok, helyileg a Dél-pesti kórházhoz tartozom, ott fogok szülni, viszont sok rosszat olvastam a szülészetér?l, ami miatt egy kicsit félek. Frissen szült anyukák véleményére lennék kíváncsi az ottani ellátással, a szülészn?k, orvosok, csecsem?sök hozzáállásával, illetve a szülészet tisztaságával kapcsolatban. Esetleg szülészn?t tudnátok ajánlani?Ki mennyiért vállalja a szüléslevezetést?

Legjobb válasz: Szia, én ott szültem,nagyon szépen felújították.Ha van rá lehetõséged akkor válaszd majd a KIKA szobát:)Ügyeletesnél szültem,reggel már kissé türelmetlenek voltak hogy nem szültem meg egy müszakban,de hát hol érdekel az engem:))Nagyon tiszta a szülészet,csecsemõosztály is rendben van.Van mód alapítvány szobát kérni lent a szülészeten,ha van szabad akkor odaadják.Egy személyes szoba.Nem hinném hogy szükség lenne fogadott szülésznõre,én inkább az alapítvány szobába fektettem be.Azt te határozod meg hogy mennyit fizetsz.Kapsz egy üres csekket,és annyit fizetsz amennyit jónak látsz.Általában napi 5000 FT .Mi 4 napot voltunk bent,de nekem megérte.Nyugalom van,nem vagy másokkal egy szobában,piciddel is nyugodtabban lehetsz lenni.Látogatókat nem engednek be,ha jön hozzád valaki neked kell kimenni.Hozzáálláson van mindig mit javítani,de a legtöbb csecsemõs nagyon kedves

Szia, én ott szültem, nagyon szépen felújították.Ha van rá lehetõséged akkor válaszd majd a KIKA szobát:) Ügyeletesnél szültem, reggel már kissé türelmetlenek voltak hogy nem szültem meg egy müszakban, de hát hol érdekel az engem:) )Nagyon tiszta a szülészet, csecsemõosztály is rendben van.Van mód alapítvány szobát kérni lent a szülészeten, ha van szabad akkor odaadják.Egy személyes szoba.Nem hinném hogy szükség lenne fogadott szülésznõre, én inkább az alapítvány szobába fektettem be.Azt te határozod meg hogy mennyit fizetsz.Kapsz egy üres csekket, és annyit fizetsz amennyit jónak látsz.Általában napi 5000 FT .Mi 4 napot voltunk bent, de nekem megérte.Nyugalom van, nem vagy másokkal egy szobában, piciddel is nyugodtabban lehetsz lenni.Látogatókat nem engednek be, ha jön hozzád valaki neked kell kimenni.Hozzáálláson van mindig mit javítani, de a legtöbb csecsemõs nagyon kedves
A kérdező hozzászólása: pont a jövõ hétre terveztük a szülõszoba látogatást:) hétfõn fel is hívom õket:)
A második gyermekemet most februárban szültem a Dél-pestiben. Én rosszat nem tudok mondani a kórházról sem, orvosokról, szülésznõkrõl, még a csecsemõsökrõl sem. A szülõszobák teljesen korrektek. A KIKA szoba épp foglalt volt, úgyhogy sima szobában vajúdtam. A szülésznõm az unokatesóm volt, de általa megismertem szinte minden orvost és szülésznõt, és teljesen normálisak, az orvosok profik, és az egész országban ez az egyetlen kórház, ahol a szülésznõk annyira ki vannak képezve, hogy egyedül, orvos jelenléte nélkül levezethetnek egy sima szülést. A VIP szoba is foglalt volt, így 6 ágyasba kerültem, normális szobatársakkal. Abban a 3 napban, amíg ott voltam, én egyetlen "színesbõrû" anyukával találkoztam, de az is normális volt. A szobák is tiszták. A babákat reggel 7-kor hozzák, este 10-kor viszik el tõled. Látogatók nem mehetnek be hozzád, kizárólag a kinti folyosón tudsz találkozni velük. Van egy üvegajtó, ami elválasztja a kinti folyosót a gyermekágyas folyosótól, ezen az üvegajtón keresztül lehet megkukkantani a kicsiket.
Elsõ vagyok, én is februárban szültem:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!:) Megnyugtató ilyen jó dolgokat olvasni. Én október 18-ra vagyok kiírva (+-2 hét, már nagyon várjuk a csöppség érkezését:)
Ja, apuka bemehet, de ha jól emlékszem csak 14-18h között.Õ bemehet a szobádba is, de csak csere öltözékben lehet ott.Páromnak nem kellett a steril cuccot megvenni, otthonról hozott váltó polót meg papucsot.Kérdezzetek majd rá. Elsõ voltam
Megint elsõ vagyok.Védõnõnél érdeklõdjetek , hogy mikor lesz szülészet látogatás.Minden hónapban van egyszer.Akkor körbevezetik a kismamákat mindenhol.Érdemes elmenni.
Én úgy tudom, hogy keddenként van kismama körbevezetés. Júniusban szültem, nagyon meg vagyok elégedve velük, nagyon jó volt minden. Az orvosok, csecsemõsök, szülésznõk nagyon aranyosak, kedvesek, viccesek, a szobatársam is nagyon jó fej volt. Bátran kérdezz a csecsemõsöktõl is! Mosolygós szülést!
védõnõi körzettõl függ.Nem a kórház szervezi õket.Nálunk a vasgereben utcában ki van írva mindig.

Milyen a Flór Ferenc kórház szülészete? Mennyire voltatok megelégedve vele, illetve az ottani vizsgálatokkal a "terhesgondozás" alatt? Orvosok, szülésznők stb. Olyanok írjanak, akik nem régen szültek ott!

Legjobb válasz: Szia! Magánorvoshoz járok, így a terhesgondozásról nem tudok nyilatkozni, csak annyit tudok, hogy sokat kell várni. Egyébként a dokik és szülésznõk is nagyon jók, a szülészet is teljesen korrekt. Az osztály az már nem a legjobb, mert vagy alapítványiba mész 5000/ nap áron. Vagy 6 ágyas szobába. A csecsemõsök semmi infót nem adnak és nem nagyon foglalkoznak a babával. Tehát a szülés szempontjából nagyon jó a kórház. Az utána lévõ napokra viszont fel kell készülni.

Szia! Magánorvoshoz járok, így a terhesgondozásról nem tudok nyilatkozni, csak annyit tudok, hogy sokat kell várni. Egyébként a dokik és szülésznõk is nagyon jók, a szülészet is teljesen korrekt. Az osztály az már nem a legjobb, mert vagy alapítványiba mész 5000/ nap áron. Vagy 6 ágyas szobába. A csecsemõsök semmi infót nem adnak és nem nagyon foglalkoznak a babával. Tehát a szülés szempontjából nagyon jó a kórház. Az utána lévõ napokra viszont fel kell készülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én azt hallottam hogy nincs lehetõség fájdalomcsillapításra, igaz ez?
Igen, igaz. Csak ha elõre 2 hónappal leegyezteted és kell fizetni érte.
2012.elején szültem itt.Nagyon jó a szülészet, szépek és igényesek a szülõszobák, és a kórtermek is. Terhesgondozásról nem tudok írni, mert csak a kötelezõ genetikai uh.-ra mentem a kórházba, meg persze megszülni a kicsit :) )UH-ra és NST-re is idõpontot kell kérni.Kicsit így is várni kell, de még apuka is bejöhetett velem leskelõdni. :) )Szerintem orvosok és a szülésznõk is mind rendesek. A csecsemõsök is aranyosak, de nem túl beszédesek.Ha valamit szeretnél tõlük, szólni kell, illetve kérdezni. Nagyon érdemes elmenni a szülésfelkészítõjükre, mert itt tudsz kérdezni, ismerkedni velük. Foglalkozásokat folyamatosan tartanak egész évben. Meg lehet nézni a szülõszobákat és az újszülött osztályt is.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!