Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Ferenc (14 db)

A debreceni Kenézybe Szilvási Ferenc milyen orvos? A vizsgálatokkor ill. szüléskor mennyit adtok orvosaitoknak?

Legjobb válasz: Most láttam meg a kérdésedet remélem még nem késõ. Én nála szültem és nagyon meg voltam vele elégedve. Lelkiismeretes, kedves. 50-et adtunk neki mert császár lett és nem volt egy könnyû szülés. Valahogy nagyon hálás voltam neki, de nem a pénz a fontos nála. Mindennap eljött megnézni, ha engem nem talált akkor bement megnézni a babát. Utána is amikor vizsgálatra mentem és a kisfiam is velem volt lejött megnézni. Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele.

Most láttam meg a kérdésedet remélem még nem késõ. Én nála szültem és nagyon meg voltam vele elégedve. Lelkiismeretes, kedves. 50-et adtunk neki mert császár lett és nem volt egy könnyû szülés. Valahogy nagyon hálás voltam neki, de nem a pénz a fontos nála. Mindennap eljött megnézni, ha engem nem talált akkor bement megnézni a babát. Utána is amikor vizsgálatra mentem és a kisfiam is velem volt lejött megnézni. Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele.

Milyen orvos Dr. Szentágotai Ferenc a kistarcsai korházban?

Legjobb válasz: Szüléssel kapcsolatos tapasztalatom még nekem sincs nála, de terhesgondozásra hozzá járok szeptember óta. Én lelkiismeretes, korrekt orvosnak tartom, eddig jók a tapasztalataim vele kapcsolatban. Április 22. a szülés várható idõpontja, utána biztos többet tudok mondani majd róla. 33 hetes kismama

Szüléssel kapcsolatos tapasztalatom még nekem sincs nála, de terhesgondozásra hozzá járok szeptember óta. Én lelkiismeretes, korrekt orvosnak tartom, eddig jók a tapasztalataim vele kapcsolatban. Április 22. a szülés várható idõpontja, utána biztos többet tudok mondani majd róla. 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hozzá járok én is, imádom a dokit, nagyok normális és jo fej. Te nála szülsz? Én szeretnék, de azt mondják, hogy iszonyat sokat kér érte. Nehezen hiszem el rola, mert a vizsgálatoknál is annyit mond, hogy amennyit én gondolok.
A kérdező hozzászólása: Boldog babavárást!!
Sziasztok! Kérdésetekre válaszolva: nagyon jó orvos.Kedves, türelmes, alapos, udvarias.
A világ legjobb dokija én nála szültem három gyermekemet és sajnos a negyedik után volt egy méhperforációm amivel õ mütött!Neki köszönhetem az életem!Korrekt , becsületes és egyáltalán nem anyagias ember a szaktudása meg számomra egyértelmû!:) Bizz benne!:)

Milyen orvos Somogyi Lajos, milyen szakember? (Jahnn Ferencbe)

sok jót hallottam róla,de még ha tud valaki mesélni annak örülnék:)

Legjobb válasz: Nagyon jó szakember,emberséges.

Nagyon jó szakember, emberséges.


Milyen orvos Leveleken Dr Túróczi Ferenc?

Legjobb válasz: Szia! A legjobb! Nekünk legalábbis a legjobb,mert évek óta oda hordjuk a gyereket és még az öcsémet is hozzá hordtuk még a mai napig. 70km-t kocsikázunk,de megéri! Ahol lakunk a gyerekorvos egyenlõ a 0-val. Innen sokan oda hordják hozzá a gyerekeiket. Üdv.:Rita!

Szia! A legjobb! Nekünk legalábbis a legjobb, mert évek óta oda hordjuk a gyereket és még az öcsémet is hozzá hordtuk még a mai napig. 70km-t kocsikázunk, de megéri! Ahol lakunk a gyerekorvos egyenlõ a 0-val. Innen sokan oda hordják hozzá a gyerekeiket. Üdv.:Rita!

Dr Hamvas Ferenc milyen orvos?

Jár hozzá valaki terhesgondozásra?

Legjobb válasz: Csak mint nõgyógyászhoz járok hozzá, de egyszer szülni fogok, mindenképpen nála szeretnék, nekem nagyon szimpatikus, emberként és orvosként is.

Csak mint nõgyógyászhoz járok hozzá, de egyszer szülni fogok, mindenképpen nála szeretnék, nekem nagyon szimpatikus, emberként és orvosként is.

Dr. Szilvásy Ferenc szülész-nőgyógyászról milyen orvos a Kenézy Kórházból? Ha valaki jár hozzá irjátok már le véleményeteket rólla.

Legjobb válasz: Bocs, de most néztem át a megválaszolt kérdéseimet. Szerintem igen, mert én Szoboszlói vagyok és itt Szoboszlón van magánrendelése minden pénteken.

Bocs, de most néztem át a megválaszolt kérdéseimet. Szerintem igen, mert én Szoboszlói vagyok és itt Szoboszlón van magánrendelése minden pénteken.
Szia! Én nem hozzá járok, de az egyik ismerõsöm nála szült és azt mondta nagyon odaadó orvos és bármikor felhívhatta, ha baja volt. Jártam terhes tornára és aki tartotta csajszi õ szülésznõ, de nem a szülészeten dolgozik a Kenézybe, de vállalja, hogy a kismamával bemegy szülésre és õ sokszor volt bennt Szylvási doktornál szülés alatt és azt mondta, hogy ha õ szülne megint akkor nála szülne. Szóval ha hamarabb megkérdezem akkor lehet, hogy inkább õt választottam volna. 39.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ.Hozzá fogok járni.Szép szülést kívánok neked.(és nõgyógyászatilag is lehet hozzá járni, mindig?válal ugyis hogy nem vagyok kismama?

Milyen orvos Kiss Ferenc a Kenézy korházból? (Debrecen)

Legjobb válasz: Szia! Eszméletlen jó és lelkiismeretes, csak ajánlani tudom!!! E.

Szia! Eszméletlen jó és lelkiismeretes, csak ajánlani tudom!!! E.
nagyon jo!

Dr. Bakó Ferenc milyen orvos?

Kecskeméti szülész-n?gyógyász.

Legjobb válasz: Szia Én a Bakó doktornál szültem én személy szerint meg voltam vele elégedve mert egy nagyon rendes doki és csak felszívódós varrtot használ úgyh.nem kell parázni a varratszedéstõl mert nála nincs ilyen!Én ügyeletben szültem igaz nála de én csináltattam neki egy édességes kosarat mint kiderült a csokit nagyon szereti és van neki két pici gyereke! :)

Szia Én a Bakó doktornál szültem én személy szerint meg voltam vele elégedve mert egy nagyon rendes doki és csak felszívódós varrtot használ úgyh.nem kell parázni a varratszedéstõl mert nála nincs ilyen!Én ügyeletben szültem igaz nála de én csináltattam neki egy édességes kosarat mint kiderült a csokit nagyon szereti és van neki két pici gyereke! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azóta már én is megszültem nála, és nagyon aranyos volt! Bár én végül õt fogadtam meg, sõt hozzá jártam terhesség alatt is. :)
Én is csak jót tudok mondani. Hozzá járok Kecskemétre, de nagyon rendesnek bizonyul. Csak veled foglalkozik, kedves, humoros. Nem bántam meg, hogy õt választottam. Minden jót.
Csatlakozom!:-) Én is csak csupa jót mondhatok róla! Három hónapja szültem nála a kislányomat. Hozzá jártam egész terhesség alatt. Túlhordtam a babám, így befektettek, de õ a szabadsága alatt is rendszeresen bejárt. Egyesek szerint nagyképû, de mondom én csak jót tudok róla mondani, velem mindig rendes volt.

Jahn Ferenc Kórházban milyen a szülészet, orvosok, csecsemősök?

Sziasztok! 28 hetes vagyok és Budapesten a Jahn Ferenc Kórházba fogok szülni. Augusztus 6-ra vagyok kiírva. Első babám, érdekelne minden a Kórház szülészetével kapcsolatban. Orvosok, Csecsemősök, Kórtermek, Baba velem lehet e egész nap, Érdemes e orvost vagy szülésznőt fogadni, ha igen kit ajánlotok és mennyit kell fizetni, szóval minden érdekel. Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Pár hónappal ezelõtt voltam Páczai Anita doktornõ magánrendelésén(sima vizsgálat volt csak) a Váci utcában.Nagyon szimpatikus és kedves volt,alaposan válaszolt a kérdéseimre!!Úgy tudom õ a Jahn Ferenc kórházban dolgozik.

Pár hónappal ezelõtt voltam Páczai Anita doktornõ magánrendelésén(sima vizsgálat volt csak) a Váci utcában.Nagyon szimpatikus és kedves volt, alaposan válaszolt a kérdéseimre!!Úgy tudom õ a Jahn Ferenc kórházban dolgozik.
Nagyon jó orvosok vannak, a szülésznõk saját maguk is levezethetnek szülést, kedvesek, türelmesek. Szerintem érdemes fogadni valakit, jól jön egy "ismerõs" arc olyankor... :) Nekem fogadott dokim volt (Csütörtöki Attila), évek óta hozzá járok és nála is fogok szülni majd (azaz vele :) ) Nem volt könnyû szülésem és én sem voltam könnyû eset neki. Végig bent maradt velem, késõ délután lett meg a fiam. Másnap korábban bent volt nálam, mint hogy a fiamat kihozták volna. Ja és addigra már volt bent a gyereknél is, hogy jól van-e :) Kórtermek tiszták, felújították nemrég az egész osztályt. A baba veled van hajnaltól késõ estig (kb fél 7-tõl este 10-ig), de ha pihenni akarsz beadhatod a csecsemõsökhöz. Nekem is elsõ baba volt, nem tudtam semmit, kértem és kaptam is segítséget. (amúgy is olyanok, hogy ha valahol megnyikkan egy baba, máris ott vannak, hogy miért sír, mi nem megy, stb.) Úgy tudom van még lehetõség szülõszoba látogatásra is, ahol körbevezetnek, és mielõtt bárkit felfogadnál megismerkedhetsz a szülésznõkkel, meg a helyszínnel. Meg 3 éve még voltak ún tanfolyamok (pl hordozókendõt hogy kell megkötni, újszülött ellátás, szoptatási tanácsok, stb) azokra is szülésznõ és védõnõ is elmegy, tõlük lehet mindenféle "buta" dolgot kérdezni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!