Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Ernő, (3 db)

Ki szült mostanában az Uzsokiban? Milyenek az orvosok, nővérek? Nem akarok dokit fogadni - fizetek épp elég tb-t, meg inkább a babára költöm a pénzt - nem fog esetleg emiatt hátrány érni? Milyen az ügyeletesnél szülni?

Legjobb válasz: Én is tb-t fizetek és mégis 200 ezerért szülök,összespórolom a pénzt rá,aza biztos. Magánorvos és fullos környezet,kedvesség mindenkibõl.Egyszer szülök hát mindent megér.Nem vagyok gazdag,minden baba cucc használt de így nyugodt vagyok.

Én is tb-t fizetek és mégis 200 ezerért szülök, összespórolom a pénzt rá, aza biztos. Magánorvos és fullos környezet, kedvesség mindenkibõl.Egyszer szülök hát mindent megér.Nem vagyok gazdag, minden baba cucc használt de így nyugodt vagyok.
A kérdező hozzászólása: A kérdés nem erre vonatkozik.
A kérdés egyik felére nem tudok érdemben váalszolni, nem szültem még az uszokiban, és nem is ott fogok. :) Ami viszont arra vonatkozik, hogy nem lesz-e hátrányod, abban nem vagyok biztos, hogy nem lesz. Kolléganõm, nem egy, nincs olyan anyagi körülmények között, hogy fizetett volna a szülésért, meg is járta. Az orvos letojta, nem érdekelte, hogy mi van velük. 16 órát vajúdott, a kisfiúnak oxigénhiánya lett, az arcizma lebénult. Az orvos azzal foglalkozott, aki fizetett, az illetõ a másik szülõszobán volt. Sajnos pénz beszél...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!