Találatok a következő kifejezésre: Milyen orvos Ernő, (4 db)

Ki szült mostanában az Uzsokiban? Milyenek az orvosok, nővérek? Nem akarok dokit fogadni - fizetek épp elég tb-t, meg inkább a babára költöm a pénzt - nem fog esetleg emiatt hátrány érni? Milyen az ügyeletesnél szülni?

Legjobb válasz: Én is tb-t fizetek és mégis 200 ezerért szülök,összespórolom a pénzt rá,aza biztos. Magánorvos és fullos környezet,kedvesség mindenkibõl.Egyszer szülök hát mindent megér.Nem vagyok gazdag,minden baba cucc használt de így nyugodt vagyok.

Én is tb-t fizetek és mégis 200 ezerért szülök, összespórolom a pénzt rá, aza biztos. Magánorvos és fullos környezet, kedvesség mindenkibõl.Egyszer szülök hát mindent megér.Nem vagyok gazdag, minden baba cucc használt de így nyugodt vagyok.
A kérdező hozzászólása: A kérdés nem erre vonatkozik.
A kérdés egyik felére nem tudok érdemben váalszolni, nem szültem még az uszokiban, és nem is ott fogok. :) Ami viszont arra vonatkozik, hogy nem lesz-e hátrányod, abban nem vagyok biztos, hogy nem lesz. Kolléganõm, nem egy, nincs olyan anyagi körülmények között, hogy fizetett volna a szülésért, meg is járta. Az orvos letojta, nem érdekelte, hogy mi van velük. 16 órát vajúdott, a kisfiúnak oxigénhiánya lett, az arcizma lebénult. Az orvos azzal foglalkozott, aki fizetett, az illetõ a másik szülõszobán volt. Sajnos pénz beszél...


Jobb ha hamarabb mentek!
Egyszer vittem el a fiam mert piros foltok jelentek meg a karján. Csípés szerûek, de a gyerekorvosunk nem volt teljesen biztos benne, azt mondta inkább vigyem el a Heim Pálba. Valamikor fél 8 körül értünk oda, és már akkor rengetegen voltak, két órát vártunk. A doki már messzirõl mondta, hogy ez csípés, nem is nézte meg alaposan, bezzeg rögtön szteroidos krémet írt rá... Meg fújjam be az ágyát rovarriasztóval. Lehet, hogy csak nem jó dokit fogtunk ki, de nem szívesen megyek oda többet. Szerencsére azóta nem is volt szükség bõrgyógyászatra!
sajnos csak rossz tapasztalatom van. 4 szer voltunk, 2 szer elvileg idõpontra ami persze nem lett betartva igy a reggeli 9:20 idõpont elhuzodott 12:50 mire "beverekedtem"magam.a dokinö 2 perc alatt lerendezte hogy allergia(miután a szent Lászlóban megvolt az allergia vizsgálat(bentfekvés alatt, a zárójelentésessel mentünk épp miután kojöttünk a másik kórházból, ugy hogy elvileg a László kórház dokija kért nekünk idõpontot.).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!