Találatok a következő kifejezésre: Milyen orgazmusok még a csikló (2 db)

Milyen orgazmusok vannak még a csikló és a hüvelyi mellett a csajoknak?

Legjobb válasz: Anális? De úgy hallottam, hogy a megfelelõ érzelmek mellett a mell ingerlésével is lehet orgazmusa a nõnek.

Anális? De úgy hallottam, hogy a megfelelõ érzelmek mellett a mell ingerlésével is lehet orgazmusa a nõnek.
ááh piff ez egy hülyeség. nincs olyan h orális bázzzzzz :D:D amúgy meg örülj h nekünk legalább kétféle van nem úgy mint a fiúknak. csak eza kétféle van amit írtál, hüvelyi és csikló
Csak hüvelyi és csikló orgazmus van.. Egyes nõk el tudnak jutni az orgazmusig a mellel való játéktól is, deez kevés, és vannak nõk akiket egyáltalán nem izgat a mell izgatása.... Szal marad a csikló, vagy a hüvelyi orgazmus...Más nincs......
meglepõdve hallottam (sajnos félfüllel), hogy lehet valami féle méhszájhoz kapcsolódó orgazmus is. ha jól emlékszem, a hétvégén volt a Zone clubon egy mûsorban. eddig én sem hallottam róla, de kíváncsi lennék ...:D
Amikrõl eddig hallottam (ha nem is minden nevesítve): 1: klitorális 2: vaginális 3: anális (végbélen keresztül is ingerelhetõ a G-pont) 4: egyéb izgatás hatására, pl. mell 5: minden ingerlés nélkül, mint pasiknál a spontán magömlés 6: egy, a G-pontnál mélyebben elhelyezkedõ mirigy ingerlésével elért, "spriccelõs" orgazmus 7: a csikló gyökerét ingerelve kiváltott orgazmus (szintén valahol mélyen a hüvely hasi oldalán) 8: a méhszájat ingerelve elért orgazmus Hogy mindenkit 100%ig kiábrándítsak: az összesnél ugyanaz játszódik le, apró különbsségekkel, amit az ingerlés mássága és az intenzitáskülönbség okoz. A nõi ejakulációt pedig a "6os" verzión kívül azért nem tapasztalják valami gyakran - gondolom én, ez a mondat a saját logikám, a többit olvastam itt-ott - mert az izmok zárnak.
Akik hajlamosak rá azoknak a mellek ingerlése is kiválthat egy örömingert!
Na ilyet se hallotam orális a torok mélyén.Azt meg hogy kell?Nekem sose volt ugy.
Orális, de csak, ha megfelelõen ingerled a T pontot a torok mélyén.
ha csak a hüvelyedet izgattad, a csiklódat nem, akkor ez hüvelyi orgazmus volt. Gratulálok hozzá!
Az volt. De nem értem, miért szakítod át magadnak a szûzhártyádat, miért nem vársz meg vele egy pasit...
Hát ahhoz elég hosszú ujjak kellenének h átszakítsa a szûzhártyáját!!!
A kérdező hozzászólása: mert ez most azt jelenti h átszakítottam? 2 ujjal csináltam és egyeltalán nem fájt, ha átszakítottam vna akk az fájt vna nem?
Nem feltétlenül fáj. Nekem sem fájt. De ujjal nem szakítod át. Az nem rögtön a hüvely elején van. Ha tárgyat használsz. Valami hoszabbat, akk átszakadhat. De így...
Szerintem mindjárt jelentkezik pár kommenter, hogy átszakítsa. Amúgy igen az volt. Az elsõ barátnõmnél nyelvvel is el tudtam érni, hogy hüvelyi orgazmusa legyen, persze közel sem volt neki annyira jó, mint amikor végigértem benne, úgyhogy még te sem tudod, hogy valójában milyen.
Második válaszoló vagyok: Szûzhártya "A szûzhártya gyermekkorban a hüvelybemenet peremén húzódó vékony hártya, mely részben eltakarja a hüvelyt. Felnõtt korban ennek a hártyának maradványai gyûrûszerû képletet alkotnak." Szóval?!
Hú baddd meg!!! Akk én már 5 éves korom óta nem vagyok szûz. Egyszer megvakartam a bejáratnál uh júúúúúúj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!