Találatok a következő kifejezésre: Milyen orgazmusok még (22 db)

Meg tudjátok különböztetni(fiúk) hogy mikor milyen orgazmusa van a lánynak? Vagy csak úgy vagytok vele, hogy orgazmus és kész?

Mert ugye két fajta orgazmus van...csiklói és hüvelyi...

Legjobb válasz: A fiúk csak annyit éreznek a nõi orgazmusból, hogy ha hüvelyi akkor kitágul a hüvely és hirtelen jobban nedvesedik! a csiklói pedig a nõ számára hatalmas tud lenni de a fiú a hangból ítéli meg h élvezel..

A fiúk csak annyit éreznek a nõi orgazmusból, hogy ha hüvelyi akkor kitágul a hüvely és hirtelen jobban nedvesedik! a csiklói pedig a nõ számára hatalmas tud lenni de a fiú a hangból ítéli meg h élvezel..

Milyen érzés a G-pontos orgazmus? Még nem jutottam odáig, bár a párom izom összehúzódást érzett. Õ azt mondta ez az lehetett, vagy tovább kellett volna csinálnia az ujjazást?

Legjobb válasz: ha g-pontos orgazmusom van,annyira erõsek az összehúzódásaim,hogy csillagokat látok,és szinte lelököm magamról a másikat:)

ha g-pontos orgazmusom van, annyira erõsek az összehúzódásaim, hogy csillagokat látok, és szinte lelököm magamról a másikat:)
A kérdező hozzászólása: És az jó érzés, hogy csillagokat látsz, gondolom jó értelemben, és érzed az izom összehúzódásokat is?
A kérdező hozzászólása: Írjatok még a G pontos orgazmus érzésérõl, honnan ismerem fel?
Húha! Ez lehet szintén egyénenként változó. Teljesen más ugyebár mint amikor csikló izgatása után lesz orgazmusod. A g pontos szerintem kevésbé nyilalóbb, viszont tényleg erõteljesebb izomösszehúzódással jár. Én azzal tudnám magyarázni hogy sokkal meghittebb, bensõségesebb érzés. Talán azért is mert a izomösszehúzódás orgazmus közben azt szolgálja a természetben, hogy a spermák áramlását segítse a helyükre. Nagy kópé ez a természetanya:)

Milyen orgazmusok vannak még a csikló és a hüvelyi mellett a csajoknak?

Legjobb válasz: Anális? De úgy hallottam, hogy a megfelelõ érzelmek mellett a mell ingerlésével is lehet orgazmusa a nõnek.

Anális? De úgy hallottam, hogy a megfelelõ érzelmek mellett a mell ingerlésével is lehet orgazmusa a nõnek.
ááh piff ez egy hülyeség. nincs olyan h orális bázzzzzz :D:D amúgy meg örülj h nekünk legalább kétféle van nem úgy mint a fiúknak. csak eza kétféle van amit írtál, hüvelyi és csikló
Csak hüvelyi és csikló orgazmus van.. Egyes nõk el tudnak jutni az orgazmusig a mellel való játéktól is, deez kevés, és vannak nõk akiket egyáltalán nem izgat a mell izgatása.... Szal marad a csikló, vagy a hüvelyi orgazmus...Más nincs......
meglepõdve hallottam (sajnos félfüllel), hogy lehet valami féle méhszájhoz kapcsolódó orgazmus is. ha jól emlékszem, a hétvégén volt a Zone clubon egy mûsorban. eddig én sem hallottam róla, de kíváncsi lennék ...:D
Amikrõl eddig hallottam (ha nem is minden nevesítve): 1: klitorális 2: vaginális 3: anális (végbélen keresztül is ingerelhetõ a G-pont) 4: egyéb izgatás hatására, pl. mell 5: minden ingerlés nélkül, mint pasiknál a spontán magömlés 6: egy, a G-pontnál mélyebben elhelyezkedõ mirigy ingerlésével elért, "spriccelõs" orgazmus 7: a csikló gyökerét ingerelve kiváltott orgazmus (szintén valahol mélyen a hüvely hasi oldalán) 8: a méhszájat ingerelve elért orgazmus Hogy mindenkit 100%ig kiábrándítsak: az összesnél ugyanaz játszódik le, apró különbsségekkel, amit az ingerlés mássága és az intenzitáskülönbség okoz. A nõi ejakulációt pedig a "6os" verzión kívül azért nem tapasztalják valami gyakran - gondolom én, ez a mondat a saját logikám, a többit olvastam itt-ott - mert az izmok zárnak.
Akik hajlamosak rá azoknak a mellek ingerlése is kiválthat egy örömingert!
Na ilyet se hallotam orális a torok mélyén.Azt meg hogy kell?Nekem sose volt ugy.
Orális, de csak, ha megfelelõen ingerled a T pontot a torok mélyén.

Nah csajok egy igen érdekes kérdés nyugodtan mesélhetnétek nekem én egy kiváncsi fiu vagyok. Szoval milyen egy nöi orgazmus? És mennyi idö után érkezik meg? Az utolso kérdésem pedig, hogy elöször mikor jön a legelsö és milyen érzés?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked ,hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:):)

Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked , hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:) :)
A pénisz körüli izmok összehúzódnak, az egész megfeszül, és olyan merev, hogy az emeber úgy érzi, rögtön felrobban, és akkor fel is robban. Érzi ahogy a sperma végighalad a hímvesszõjén, remeg, a makk túlérzékennyé válik, a herék összehúzódnak kissé. Iszonyatosan jó érzés, ahhoz hasonlítanám, mint mikor egyre jobban, jobban és jobban akarsz valamit, és amikor a legjobban akarod, akkor kapod meg. Ilyesféleképp tudnám a férfi orgazmust leírni. 19/F
Mert ebbõl, hogy lüktetõs de mégse olyan ebbõl többre jönnek rá mi!?Nem azt kérdezte , hogy mit csinál a pi...d amikor elélveztél !Sorry Te sem mondtál okosabbat :D
Ebbõl senki nem jön rá semmire hogy felemelõ stb sablon... Szerintem olyan lüktetõs egy nagyon picit olyan mintha csiklandós lenne de nem olyan.
5 perc ?:) Nem ez nálunk szép lassan zajlik kb 10-15 perc még jön az elsõ "igazi"orgazmus!Én 20éves vagyok amugy !:)
De érdekes! Olvasva a férfi és a nõi leírást, nekem eszembe jutott valami, az orgazmus egy férfinél, ahogy leírod, az olyan mint a szerelem érzése egy lánynál, amit érezni szokott egy lány ha szerelmes ( mármint, hogy varázslatos gyengéd erõ, felemelõ érzés stb., a férfiaknál meg lehet, hogy olyan mint a nõknél az orgazmus, ha szerelmesek, elkezdenek remegni..stb.? ( bocsánat, ha butaságot írtam, csak tényleg ez jutott eszembe ezeket olvasva)
Heh :D én jövök de kedves vagy !:P Hát speciel nálam az orgazmus egy varázslatos dolog csak a páromra koncentrálok olyankor teljesen átadom magam az érzésnek!Az egész test megfeszül remeg minden porcikám áh ezt nem lehet csak úgy leirni!fenomenális élmény egy varászlatos érzés!Nem tudom neked le irni de ha meg fogalmazom igérem leirom csak a kedvedért !:)
A kérdező hozzászólása: na de ha jo az eslöjáték és lassu szoval ahogy kell pár perc alatt is el lehet érni nem csajok?
Hát erre tényleg nehéz válaszolni! 5 perc?????? Az mire elég jesszus! 15 perc biztos kell. Milyen érzés?? Talán mint amikor iszol egy nagyon-nagyon finom bort és kis idõ múlva érzed a hatását a lábadban, na ahoz tudnám hasonlítani aztán elkezd zsibadni a talpam , lábfejem és végül semmit a világon semmit nem érezek csak zsongást. Na valahogy így tudnám megofalmazni.
21:44 azért még is csak többet mondtam amúgy fiú vagyok :D
A csikló orgazmus hamar eljön, ha jól csinálod. A hüvely lassabb..jóval lassabb.
PS.: és utána az egész pénisz remeg, bizsereg, és önkéntelen rángások futnak végig az ember egész lágyékán. 23:16-os
A kérdező hozzászólása: hehe nah jolvan leirom valahogy XD hát olyan orgazmusos hehe, nah komolyan .. hm férfinál már az elején mingyárt orgazmus van néha nekem meg ha nem is áll és kivánom is percenként 3x kb..hát ami az orgazmust illeti meg hát olyan varázslatos gyengéd erövel teliti a férfit olyan felemelö hm..nagyon jo mikor elmegy a férfi meg hát apszolut magömlés után pár percig az ugy 5 lehet mig nem érez semmit se de felálithato ujra példa nekem le se lankad!, , na te jössz XD
A kérdező hozzászólása: hehe okés akkor irjad meg várni fogm kedves hihi amugy hány éves vagy? én 22 éves srác! .. ja és mikor jön az orgazmus ugy 5 perc kell?
A nõi orgazmus legkönnyebben felismerhetõ módja, mikor az izgalom során belsõ önkéntelen összehúzódások indulnak meg, amiket egyfajta váladékmegindulás követ, ejakuláció. Nos, ilyenben életemben még csak egyszer volt részem. Viszont nem gondolom, hogy orgazmusom nem volt azóta. Én 3 féle orgazmust különböztetek meg: a fent említett egy ezek közül, az az, amitõl pár napig el varázsolva az ember. A másik egy érzelmi orgazmus: mikor valaki szerelmes, és úgy szeretkezik, akkor ha fizikailag nem is ér el a csúcsra is elérhet egy másfajta orgazmust. A harmadik, mikor valakinek az érzékeny pontjait ingerlik, és egyszerre csak azt érzi, a levegõ felforrósodik, és valami szétárad benne, amit még a lábujjai végében is érzékel, a feszültség távozik, és ez többnyire kimerültséggel ér véget. Pasik szeretik, ha egy nõ összehúzza az izmait szeretkezés közben: én csak jelzem: jók az izmaim, meg tudom csinálni, de engem pl. kizökkent, ha ezt nem belsõ motiváció hatására teszem, hanem a kedvesem kérésére. Ha korábban már olyan állapotba hozott a kedvesem, akkor van, hogy a végjátékra az 5 perc elég, de ezt úgyis látnod kell a barátnõdön, ha nem látod rajta, akkor valamit még nem csinálsz jól. De megtanulhatod te is elhúzni a végjátékot, azzal te is többet hozhatsz ki saját magadból is, ha nem mész el, mikor elõször érnél el a csúcsra, hanem leállítod elõtte és többször futsz neki. Ha meg ez nem megy neked, akkor csak segíts be kézzel, vagy orálisan a kedvesednek, és akkor már neki is elég lehet.

Csak huvelyi orgazmus van vagy van mas milyen is es az milyen, es hogy lehet eloidezni? Meg szuz vagyok nem tudom

Legjobb válasz: szia! a lányok nagy részének a csiklója érzékenyebb, mint a hüvelye. sokaknak nehéz hüvelyi orgazmushoz jutniuk, vannak, akiknek közben a csikló izgatása is szükséges, is olyan is aki még soha sem élt át hüvelyi orgazmust. én azt tanácsolnám, hogy megfelelõ védekezés mellett, elõjáték után, ha már kellõen fel vagytok izgulva mindketten, és nedves a hüvelyed, csak akkor történjen a behatolás. elõtte lehet orálisan (szájjal) vagy kézzel izgatni a csiklód, és persze ezt a behatolás alatt is meg lehet tenni, mármint az izgatást pl kézzel, vagy a misszionárius pozícióban, a fiú szeméremdombja is tud izgató hatással lenni a csiklódra. ha van kedved ki is próbálhatod magadon, hogy hol vagy érzékenyebb, mi az ami neked jól esik, így már tudod irányítani a fiút is, hogy mit csináljon, ami neked jól esik lehet eleinte a hímvesszõ behatolása nélkül is ismerkedni egymással szexuálisan (kézzel, szájjal), és ha már így megy, akkor jöhet a pénisz is... kellemes idõtöltést :)

szia! a lányok nagy részének a csiklója érzékenyebb, mint a hüvelye. sokaknak nehéz hüvelyi orgazmushoz jutniuk, vannak, akiknek közben a csikló izgatása is szükséges, is olyan is aki még soha sem élt át hüvelyi orgazmust. én azt tanácsolnám, hogy megfelelõ védekezés mellett, elõjáték után, ha már kellõen fel vagytok izgulva mindketten, és nedves a hüvelyed, csak akkor történjen a behatolás. elõtte lehet orálisan (szájjal) vagy kézzel izgatni a csiklód, és persze ezt a behatolás alatt is meg lehet tenni, mármint az izgatást pl kézzel, vagy a misszionárius pozícióban, a fiú szeméremdombja is tud izgató hatással lenni a csiklódra. ha van kedved ki is próbálhatod magadon, hogy hol vagy érzékenyebb, mi az ami neked jól esik, így már tudod irányítani a fiút is, hogy mit csináljon, ami neked jól esik lehet eleinte a hímvesszõ behatolása nélkül is ismerkedni egymással szexuálisan (kézzel, szájjal), és ha már így megy, akkor jöhet a pénisz is... kellemes idõtöltést :)
Létezik csikló orgazmus is. Azt úgy tudod elérni, hogy simogatot, vagy vibrátorral izgatod (illetve a partnered nyalogatja). Sok nõnek csak ilyen orgazmusa van.
ha csak a hüvelyedet izgattad, a csiklódat nem, akkor ez hüvelyi orgazmus volt. Gratulálok hozzá!
Az volt. De nem értem, miért szakítod át magadnak a szûzhártyádat, miért nem vársz meg vele egy pasit...
Hát ahhoz elég hosszú ujjak kellenének h átszakítsa a szûzhártyáját!!!
A kérdező hozzászólása: mert ez most azt jelenti h átszakítottam? 2 ujjal csináltam és egyeltalán nem fájt, ha átszakítottam vna akk az fájt vna nem?
Nem feltétlenül fáj. Nekem sem fájt. De ujjal nem szakítod át. Az nem rögtön a hüvely elején van. Ha tárgyat használsz. Valami hoszabbat, akk átszakadhat. De így...
Szerintem mindjárt jelentkezik pár kommenter, hogy átszakítsa. Amúgy igen az volt. Az elsõ barátnõmnél nyelvvel is el tudtam érni, hogy hüvelyi orgazmusa legyen, persze közel sem volt neki annyira jó, mint amikor végigértem benne, úgyhogy még te sem tudod, hogy valójában milyen.
Második válaszoló vagyok: Szûzhártya "A szûzhártya gyermekkorban a hüvelybemenet peremén húzódó vékony hártya, mely részben eltakarja a hüvelyt. Felnõtt korban ennek a hártyának maradványai gyûrûszerû képletet alkotnak." Szóval?!
Hú baddd meg!!! Akk én már 5 éves korom óta nem vagyok szûz. Egyszer megvakartam a bejáratnál uh júúúúúúj.

Barátnőmnek nem volt még orgazmusa pedig régóta él már nemi életet. Milyen okok lehetnek ezek, hogyan kezelhetők, szakorvoshoz (sexuál pszichologus) érdemes e fordulni?

évtizedek óta él nemi életet de eddig azt hitte nem képes rá.. az eddigi párjai nem foglalkoztak csak magukkal így nem is törődtek azzal h a hölgy is elmenjen... a maszturbálást most próbálta ki míg nem történt meg az aktus köztünk azért, hogy levezesse magát.. és így jött rá, hogy képes az orgazmusra.. viszont aktus alatt továbbra sem történ még meg csak egy kisebb érzése volt.. gondolunk arra, hogy aktus közben is van orgazmusa mivel van olyan h szárazabb lesz és utána újra nedves... az első szexuális élménye egy olyan emberhez köti aki nem szépen bánt vele (ütötte, rángatta..) erre is gondolunk.. olvastam hogy akár fogamzás gátló is okozhatja, de szerintem ebben az esetben azzal nincs gond hisz felizgatni fellehet és magának képes orgazmust okozni...

Legjobb válasz: Nem tudjuk, kismillió nõ van így. - Nem tudják hogy érjenek el hüvelyi orgazmust, ettõl még van orgazmusuk! Egyébként minek szexel olyan sokat olyannal, aki csak magával törõdik...ez szerintem a csaj hibája is.... Am meg talán te figyelj rá, esetleg keresd meg a g-pontját, izgas, õ csináljon hüvelytornát, legyen tényleg élvezetes az elõjáték, tartson sokáig a szex és legyen változatos, ne csináljon olyat, amihez nem lenne kedve, nem csináljon kényelmetlen pózokat, bla bla... Nem rögtön más emberhez kell rohangálni hanem kicsit kísérletezni a csajjal...

Nem tudjuk, kismillió nõ van így. - Nem tudják hogy érjenek el hüvelyi orgazmust, ettõl még van orgazmusuk! Egyébként minek szexel olyan sokat olyannal, aki csak magával törõdik...ez szerintem a csaj hibája is.... Am meg talán te figyelj rá, esetleg keresd meg a g-pontját, izgas, õ csináljon hüvelytornát, legyen tényleg élvezetes az elõjáték, tartson sokáig a szex és legyen változatos, ne csináljon olyat, amihez nem lenne kedve, nem csináljon kényelmetlen pózokat, bla bla... Nem rögtön más emberhez kell rohangálni hanem kicsit kísérletezni a csajjal...
A kérdező hozzászólása: azon vagyok(unk) hogy elérjük nála a hüvely orgazmust.. minden az õ kedve szerint csinálok és az elõjátékkal valamint a sex idejével sincs szerencsére probléma.. a g-pont megkeresése hátra van és a hüvelytornát sem próbáltuk még.. köszönet!
Wow, te aztán lenyûgözõ partner vagy, ennyit törõdni a kedvesed örömével...ritka az ilyen férfi....csak így tovább :-)

Lanyok kozul kinek nem sikerult meg az orgazmus? S hany evesek vagyok. S ha sikerult is milyen korulmenyek kozt stb,

Legjobb válasz: 29.lány Másfél éve szexelek, és még nem sikerült elmennem, de sehogy, és magamnak sem. Az engem is érdekelne, kinek mennyi idõ után ment az orgazmus elérése!

29.lány Másfél éve szexelek, és még nem sikerült elmennem, de sehogy, és magamnak sem. Az engem is érdekelne, kinek mennyi idõ után ment az orgazmus elérése!
Most 20 vagyok, 5 éve élek szexuális életet. 4 éve van orgazmusom, hüvelyi is és csikló orgazmusom is. Pontosabban 4 éve élek párkapcsolatban, elõtte egy évvel vesztettel el a szüzességem, és az azutániaknál jó volt, de az nem minõsült orgazmusnak.
Csak ha egyedül csinálom akkor megy a csiklós, a pasiaimmal sose mentem el, hiába dolgoztunk rajta mind a ketten. 22/L
15/L vok, szûz, magamnak eddig mindig sikerült, és ezt kb. 2 éve csinálom
Én sajnos hiába csinálom magamnak sem megy a csiklói sem...:-(
19/L Egy éve élek nemi életet, csak csiklós sikerült.
Na jó, ti még fiatalok vagytok, idõsebben könnyebben elkeseredik az ember lánya, hogy nem megy.
nekem se sikerült még. 16 vagyok. és am szüz. de hiába csinálom magamnak semmi..:(
15/l szûz vagyok, magamnak még nem ment.
Utolsó vagyok, 20/L
22/L 7 hónapja vagyunk együtt a párommal és nem volt sehogy orgazmusom semmien modon és picit már idegesit
lányok ez elszomorító :o(
Nekem se sikerült még csak egyedül. Akárhányszor akárkivel lefeküdtem senkivel se sikerült :( 15/L
EJJJJ Lányok .... szomorú vagyok... valami baj van a mai pasikkal... velem nincs baj.... (ez a reklám helye volt)
De elkapnék innen néhány lányt megmutatni mi az az orgazmus! 27/F
Én is! Én is! Én is!
jah 16:20 as vok... 16/L
áhh :D azt hiszem tartom a lécet :D én 5 éves koromban csináltam magamnak és azóta van orgazmusom...:) fiúval még sosem sikerül ... sajnos. de egyszer az is fog majd :)
15 éves lány vagyok és nekem sikerült már a hüvelyi, spriccelõs is meg a csiklós orgazmus is. Majdnem 2 éve vagyunk együtt a barátommal és nekünk is kellett gyakorolni hogy menjen minden tökéletesen. És szerintem az is közrejátszik hogy nagyon szeretjük egymást.
19/lány, szûz, pár hónapja skerült elõször magamnak.
magamnak eddig MINDIg sikerült szûz vagyok és nagyon fiatal
25/L hüvelyi orgazmusom sosem volt, de nem is érdekel, bõven elég nekem a csiklós. 14, 5 évesen volt az elsõ, természetesen magamnak csináltam, mert csak 21 évesen vesztettem el a szüzességem. és kb. 7-8 hónapot "gyúrtam rá", mire összejött.
20 éves lány vagyok!4 éve van párkapcsolatom és 3 éve van csikló orgazmusom!Ha magamnak csinálom még ez sem sikerül!Hüvelyi orgazmusom még sosem volt!
Én 20 éves lány vagyok.7 éve éllek szexuális életet és kb 3 éve van orgazmusom, de csak hüvelyi...!
meséld be másnak, hogy 5 évesen orgazmusod volt. LOL még a 8-9 éveseknél is kizárt, hogy sikerüljön.

Szerintetek, ha már volt szex alatt (úgy hogy pénisz volt bennem) csiklói orgazmusom (és nem kézzel ingereltem magam), akkor még messze van a hüvelyi orgazmus? Milyen pózokkal érhetném el?

Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ha az elefánt két évig vemhes, akkor szeretem-e a tejberizst. Kb ennyire függ össze a két dolog.

Ha az elefánt két évig vemhes, akkor szeretem-e a tejberizst. Kb ennyire függ össze a két dolog.
hátulról 45 fokban(szigorúan szögmérõvel)
Semmiköze a két dolognak egymáshoz, de mindegy...amúgy ezt más honnan tudná? neked kell megtapasztalnod valamelyik nõ nem is képes rá. 20/
"ha már volt szex alatt (úgy hogy pénisz volt bennem)" Miért, máshogy is lehet szex? xD
Hogy volt csiklói orgazmusod szex alatt, ha nem izgattad a csiklód? hüvelyi orgazmusod volt
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Úgy gondoltam, hogy lovaglóban csináltuk és lehet, hogy odadörzsöltem a csiklóm és attól....estleg
Így már értem, igen az lehetséges :) Szerencsés vagy, hogy neked így is sikerült. Nem kell erõltetni azt a hüvelyi orgazmust. Vannak olyan nõk, akinek soha életükben nincs semmilyen orgazmusuk.. Egyébként google a barátod, biztos ad választ, hogy milyen pózokkal és gyakorlatokkal tudod elérni a hüvelyi orgazmust. 19/L
igen, hülyén hangzik a kérdésed.
ha csak ennyit vált ki belõled hogy húú elélveztem , akkor vagy nem orgazmus vagy az de 14 éves vagy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!