Találatok a következő kifejezésre: Milyen olyan vagy (904 db)

A nő általában milyen férfire vágyik? És van olyan, hogy létezik is, nem csak megjátsza magát? És miből lehet tudni, hogy ő olyan amilyennek mutatja magát?

Mert az én párom megbízhatónak t?nik, édesanyjával is találkoztam már többször is, barátai nem nagyon vannak, legalábbis nem találkoztam még egyikkel sem, nincs közös baráti társaságunk sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

Miért van az, hogy addig amíg nem tudják, hogy milyen alacsony vagyok bejövök jó pár lánynak, de amint megtudják, hogy mekkora vagyok egyből válaszra sem méltatnak? Olyan egyedül érzem magam és szeretethiányom is van.

Van itt olyan lány, akivel lehetne beszélgetni, ismerkedni anélkül, hogy ne koptatna le csak, mert alacsony vagyok és vékony testalkatú?

Legjobb válasz: Hát figyu , 165 az azért az alacsony kategória. Mondjuk 170-175tõl kezdõdik a normál. De ne parázz . Én mindig felhozom példának egyik ismerõsöm aki még nálad is alacsonyabb és olyan jó nõket szed össze amirõl egy két magas helyes izmos srác nem is álmodhat . Miért? Mert elképesztõen jóképû :D Meg izmos is. És van személyisége és tudja "viselni" ezt a magasságát. Sokszor én is úgy voltam hogy inkább lennék alacsonyabb mert az legalább "valamilyen" magasság , bezzeg ez a sz*r 173 :D Olyan gagyinak éreztem :D És szerintem ha helyes srác vagy (ha nagyon helyes :D) akkor simán van esélyed csak tudd viselni ezt. Fogadd el hogy alacsony vagy. Ha elfogadod már tudod viselni és és akár még elõnyt is kovácsolhatsz belõle. Egyéniséget. Érted?:D Mondjuk legyél mellé még okos meg vicces de mégis rejtélyes :D Aztán ha szimpi vagy elfelejtik a magasságod. Sok lány izgalmasnak is találja. Persze sajnos a legtöbbje nem járna veled. Legalább könnyebben találsz olyan lányt akit nem csak a külsõségek vonzanak :)

Hát figyu , 165 az azért az alacsony kategória. Mondjuk 170-175tõl kezdõdik a normál. De ne parázz . Én mindig felhozom példának egyik ismerõsöm aki még nálad is alacsonyabb és olyan jó nõket szed össze amirõl egy két magas helyes izmos srác nem is álmodhat . Miért? Mert elképesztõen jóképû :D Meg izmos is. És van személyisége és tudja "viselni" ezt a magasságát. Sokszor én is úgy voltam hogy inkább lennék alacsonyabb mert az legalább "valamilyen" magasság , bezzeg ez a sz*r 173 :D Olyan gagyinak éreztem :D És szerintem ha helyes srác vagy (ha nagyon helyes :D) akkor simán van esélyed csak tudd viselni ezt. Fogadd el hogy alacsony vagy. Ha elfogadod már tudod viselni és és akár még elõnyt is kovácsolhatsz belõle. Egyéniséget. Érted?:D Mondjuk legyél mellé még okos meg vicces de mégis rejtélyes :D Aztán ha szimpi vagy elfelejtik a magasságod. Sok lány izgalmasnak is találja. Persze sajnos a legtöbbje nem járna veled. Legalább könnyebben találsz olyan lányt akit nem csak a külsõségek vonzanak :)
Mekkora az az alacsony?
Csabi te vagy az ?! XDDDDDDd
Annak ejen en is igy ereztem magam, mint te....csak en lany vagyok es 180 cm....gondolhatod...az atlag meg kb 173-175 cm...vagy epp picivel kisebb nalam...rettenetesen zavart...en se mertem sose elmondani mekkora vagyok....szerencsere mindig ha volt vkim kifogtam magasabbat vagy egy picivel magasabbat...ami ritka, hogy magas is es meg be is jon....most tobb, mint egy eve vagyok vkivel, aki szerencsere 194 cm korul van... Tehat ne izgulj....vannak 150 cm-s lanyok....es lehet kifogsz egy ilyen kiscsajt, akinek bejossz...tehat ne add fel. Es en aterzem, amit irsz...:/
ha valaki szeret az szeret igy alacsonyan is nekem el hiheted en most is bele vagyok zugva egy fiuba es vekony alacsony szoke es odavagyok erte mindenki azt kerdezi hogy tudom szeretni hat szeretem es kesz !:P
A kérdező hozzászólása: ma 15:36 nem érzem azt, hogy hú de sok esélyem lenne a lányoknál ezért nem is merek megszólítani senkit sem, netes ismerkedés meg vicc
Én lány vagyok és 163 centi sztem még nõni fogok mert csak 15 vagyok az alacsony mondjuk de ha kedves jó humorú jóképû vagy nm hiszem h sok lánynak ez akadály lenne.
elég kicsi vagy :D legalábbis hozzám :) )
Nyugi van. Nem para! Én lány vagyok 15 éves 175 cm a barátom pedig 167 (15 éves), és nagyon szeretjük egymást :) Meg fogod találni azt a lányt aki elfogadja ezt a tulajdonságodat :)
A kérdező hozzászólása: tegnap 23:52 Én legszívesebben, ha ez a társadalom elfogadná és lehetõvé tenné személyesen ismerkednék csak, de egy ismeretlen lányhoz odamenni nem egyszerû semmit sem tudok róla és ha épp siet valahová megzavarjam? az nõ ismerõseim közt meg mindenki foglalt már, aki szimpatikus és külsõre is tetszik, szóval az meg esélytelen, így marad a net, igazából csak azért járok fel a netre, hogy ismerkedjek, de még itt sem olyan egyszerû, itt is sok elutasítás meg lekoptatás van, ami megtöri az embert lelkileg egy idõ után
A kérdező hozzászólása: tegnap 23:51 TEnnék, de nem szeretném, ha valami ismerõsöm találna rá a képemre és rólam csámcsogna, hogy mekkora vesztes vagyok. De aki komolyan érdeklõdik nyugodtan írhat emailben és kap képet is akár. [email protected]
Próbálj meg személyesen ismerkedni, mert akkor elve már csak olyan lányok jönnek szóba, akiket nem zavar a magasságod. Vagy esetleg, ha neten próbálkozol, a bemutatkozó szövegbe írd bele, hogy milyen magas vagy és hogy olyan lányt keresel, akit ez nem zavar. Így rögtön kiszûröd azt, aki felejtõs. Aki meg a magasságod miatt nem jön össze veled, azt ne is sajnáld. Felszínes és jobb is elkerülni. :) 23/l
Nem tennél fel ide képet? Többször írsz kérdést, meg mondod, hogy sok lány "lekoptat". Ha tennél pl képet, akkor azok írnának rád akiknek kép alapján bejössz, meg a magasságod sem gond nekik. Nem lenne annyi kudarcélményed.
A kérdező hozzászólása: 165cm, de most nem ez a lényeg, hanem, hogy van-e olyan, aki tényleg ismerkedne is velem ezek után mert én nem találok és állandóan szégyellenem kell, hogy ilylen alacsony vagyok, ha egy lánnyal ismerkedem amíg lehet inkább nem is árulom el, hogy ilyen alacsony vagyok, mert ahogy eddig is történt mindig ahogy megtudták nem érdeklõdtek többet irántam :( miért nem kellek én egy nekem tetszõ, rendes lánynak sem? :( már nagyon el vagyok keseredve :/
Mennyi az annyi? Majd én eldöntöm :D
Hány éves vagy?

Létezik olyan honlap, ahol van egy olyan kalkulátor amelyikbe beírom, hogy milyen magas vagyok, meg a főbb paramétereimet és megmutatja, h körvonalaiban milyen vagyok?

Legjobb válasz: Magasság nincs benne, de lehet, hogy ilyenre gondolsz. http://www.hazipatika.com/services/weightloss/whr

Magasság nincs benne, de lehet, hogy ilyenre gondolsz. http://www.hazipatika.com/services/weightloss/whr
:DD Annyira nem ellenõriztem!:) ))
A tükör miért nem jó?
mindmegette.hu
Szerintem ilyen nem létezik, max angol kulcsszavakkal keress, de tuti nem találsz semmit. 00:50 Az Ön derék/csípõ hányadosa: 0, 73 Ez azt jelenti, hogy Ön a KÖRTE típusú testalkatúak közé tartozik. 3 sorral alatta: A legtöbb ember a 0, 7-0, 8 közötti hányadossal rendelkezõ HOMOKÓRA formájú hölgyeket vonzóbbnak tartja, mint az ettõl eltérõeket. Azért vannak még érdekes dolgok a neten :) ))

Van olyan h beágyazódási vérzés? ( bestebeágyazódás) És ha van az milyen, olyan mint a havi vagy másabb?

Legjobb válasz: Van, de nem törvényszerû. Nem olyan, mint a menzi, inkább pár csepp vér, pecsételés, rózsaszín vagy barnás volt. Napokig is tarthat, de nagyon kis mennyiség. Nálam pl. minden terhességnél volt, de csak egyszer, kb. 3-4 nappal a nemvárt elõtt.

Van, de nem törvényszerû. Nem olyan, mint a menzi, inkább pár csepp vér, pecsételés, rózsaszín vagy barnás volt. Napokig is tarthat, de nagyon kis mennyiség. Nálam pl. minden terhességnél volt, de csak egyszer, kb. 3-4 nappal a nemvárt elõtt.
van egy fiam s ujra babát várok, egyik alkalommal sem votl beágyazódásos vérzésem, és semmi tünetem csak a pozitiv teszt.

Milyen olyan gyógyszer. Vitamin vagy valami ilyesmi patikában kapható dolog van, ami serkenti a cicimbe a tej termelődését?

Halottam valakit?l hogy van patikában valami ilyen amit?l több lesz a tejem csak elfelejtettem a nevét....

Legjobb válasz: Homeopátiás szerek [1] Ricinus communis (ricinus, csodafa) 5CH Általános tejserkentõ, tejtermelést fokozó hatású. Urtica Urens (apró csalán) 5CH Általános tejserkentõként használható. Agnus Castus (barátbors, barátcserje) 5CH A barátcserje a nõi hormonháztartásra és tejelválasztásra gyakorolt hatása miatt az ókortól alkalmazott gyógynövény. Alacsony hígításban a szer gyógynövény tulajdonságait is kihasználjuk. Sírós, depressziós hangulat miatt is elégtelen lehet a tejtermelés, ilyen esetekben hangulatjavító hatása is van. Phosphoricum acidum (foszforsav) 5CH Az acidum phosphoricumot - foszforsavat - régen erõsítõ szerként alkalmazták. Homeopátiás gyógyszerként akkor jó, amikor a kimerültségtõl a kismama közönyössé, érdektelenné válik, a gondolatait nehezen szedi össze. Bár estére álmos, éjjel mégsem tud aludni. Tejszerû vizelet jelentkezhet kísérõtünetként. Solanum dulcamara (ebszõlõ) 5CH Ha a tejtermelés nedves hideg hatására csökken, a mellek érzékenyek és duzzadtak, a növényként nedves árokpartokon honos dulcamara a választandó szer. Lac caninum (szoptatós kutya teje) 5CH A két mellben felváltva jelentkezik a fájdalom, amit szédülés és lebegõ érzés is kísérhet. Pulsatilla pratensis (kökörcsin) 9CH A pulsatilla állapotra a sírósság, megfelelési vágy jellemzõ, és az, hogy minden tünete javul vigasztalásra, és ha friss levegõre megy. Lelki okok miatt csökkenõ ejtermelés szerei. Ha lelki okok állnak a háttérben, magasabb, CH 30-as hígításban adjuk a szereket. Ignatia amara (ignácbab) 30CH A tej mennyisége gyász, vagy érzelmi megrázkódtatás miatt csökken. Általános gyengeség, ásítozás, a torokban gombócérzés kísérheti a tüneteket. Chamomilla (kamilla, orvosi székfû) 30CH Legismertebb gyógynövényünkbõl készült homeopátiás szer. Már az egyiptomiak is a Napisten virágaként tisztelték. Homeopátiás hígításban felerõsödik nyugtató, fájdalomcsillapító hatása. Akkor adható, amikor a tejproblémát hirtelen düh, dühkitörések okozzák. Tejserkentõ teák, kapszulák, granulátumok: * Herbária laktoherb tejszaporító tea * Mecsek tejszaporító tea * Herbalakt tejszaporító tea * Naturland Fitolac teakeverék * Humana instant tea * babylove tejszaporító * Dabur lactonic anyatejfokozó granulátum * Mothercare More Milk Plus kapszula És ha valaki esetleg saját maga szeretné elkészíteni a teát, találtam egy receptet itt. Tejserkentõ golyócskák [2]: 250g búza(liszt) 150g árpa(liszt) 100g zab(liszt) 1 marék aprított kesudió 150g vaj 150g nyers nádcukor (máshol barna cukor) A lisztet és a kesudiót addig pirítjuk egy edényben, amíg enyhén megbarnul, és erõsen illatozik. Hozzáadjuk a vajat, és addig kevergetjük, amíg elolvad. Végül hozzákeverjük a cukrot, és 10-15 másodperc múlva levesszük az edényt a tûzrõl. Kis vízzel (2-3 evõkanál) felhígítjuk, és 2-3 centi átmérõjû golyókat formálunk a még puha masszából. Naponta legfeljebb három golyót szabad fogyasztani. Egyéb technikák, praktikák: * gyakori szoptatás (az anyatej szoptatás közben termelõdik: a szoptatások mennyisége, idõtartama és minõsége - milyen intenzitással és technikával szopik a baba - határozza meg, mennyi tej termelõdik) [3] * szoptatás mindkét mellbõl: ezáltal a baba több tejhez jut és mindkét mell gyakrabban kap ingert [4] * sok folyadék (legalább napi 2-2,5 l, lehetõleg víz és nem édesített gyümölcslé) és rendszeres étkezés (napi 5x keveset) * pihenés (a fáradtság és feszültség gátolja a tejkilövellési reflexet, ami elégtelen tejképzõdéshez vezethet) * alkoholmentes sör * magas szénhidráttartalmú ételek (mindenesetre érdemes kerülni a gyenge tápértékû ételeket) * horror fejés: utolsó szoptatás után kb. 30 perccel felváltva fejni a bal és jobb mellet 7-7-5-5-3-3-1-1 percig

Homeopátiás szerek [1] Ricinus communis (ricinus, csodafa) 5CH Általános tejserkentõ, tejtermelést fokozó hatású. Urtica Urens (apró csalán) 5CH Általános tejserkentõként használható. Agnus Castus (barátbors, barátcserje) 5CH A barátcserje a nõi hormonháztartásra és tejelválasztásra gyakorolt hatása miatt az ókortól alkalmazott gyógynövény. Alacsony hígításban a szer gyógynövény tulajdonságait is kihasználjuk. Sírós, depressziós hangulat miatt is elégtelen lehet a tejtermelés, ilyen esetekben hangulatjavító hatása is van. Phosphoricum acidum (foszforsav) 5CH Az acidum phosphoricumot - foszforsavat - régen erõsítõ szerként alkalmazták. Homeopátiás gyógyszerként akkor jó, amikor a kimerültségtõl a kismama közönyössé, érdektelenné válik, a gondolatait nehezen szedi össze. Bár estére álmos, éjjel mégsem tud aludni. Tejszerû vizelet jelentkezhet kísérõtünetként. Solanum dulcamara (ebszõlõ) 5CH Ha a tejtermelés nedves hideg hatására csökken, a mellek érzékenyek és duzzadtak, a növényként nedves árokpartokon honos dulcamara a választandó szer. Lac caninum (szoptatós kutya teje) 5CH A két mellben felváltva jelentkezik a fájdalom, amit szédülés és lebegõ érzés is kísérhet. Pulsatilla pratensis (kökörcsin) 9CH A pulsatilla állapotra a sírósság, megfelelési vágy jellemzõ, és az, hogy minden tünete javul vigasztalásra, és ha friss levegõre megy. Lelki okok miatt csökkenõ ejtermelés szerei. Ha lelki okok állnak a háttérben, magasabb, CH 30-as hígításban adjuk a szereket. Ignatia amara (ignácbab) 30CH A tej mennyisége gyász, vagy érzelmi megrázkódtatás miatt csökken. Általános gyengeség, ásítozás, a torokban gombócérzés kísérheti a tüneteket. Chamomilla (kamilla, orvosi székfû) 30CH Legismertebb gyógynövényünkbõl készült homeopátiás szer. Már az egyiptomiak is a Napisten virágaként tisztelték. Homeopátiás hígításban felerõsödik nyugtató, fájdalomcsillapító hatása. Akkor adható, amikor a tejproblémát hirtelen düh, dühkitörések okozzák. Tejserkentõ teák, kapszulák, granulátumok: * Herbária laktoherb tejszaporító tea * Mecsek tejszaporító tea * Herbalakt tejszaporító tea * Naturland Fitolac teakeverék * Humana instant tea * babylove tejszaporító * Dabur lactonic anyatejfokozó granulátum * Mothercare More Milk Plus kapszula És ha valaki esetleg saját maga szeretné elkészíteni a teát, találtam egy receptet itt. Tejserkentõ golyócskák [2]: 250g búza(liszt) 150g árpa(liszt) 100g zab(liszt) 1 marék aprított kesudió 150g vaj 150g nyers nádcukor (máshol barna cukor) A lisztet és a kesudiót addig pirítjuk egy edényben, amíg enyhén megbarnul, és erõsen illatozik. Hozzáadjuk a vajat, és addig kevergetjük, amíg elolvad. Végül hozzákeverjük a cukrot, és 10-15 másodperc múlva levesszük az edényt a tûzrõl. Kis vízzel (2-3 evõkanál) felhígítjuk, és 2-3 centi átmérõjû golyókat formálunk a még puha masszából. Naponta legfeljebb három golyót szabad fogyasztani. Egyéb technikák, praktikák: * gyakori szoptatás (az anyatej szoptatás közben termelõdik: a szoptatások mennyisége, idõtartama és minõsége - milyen intenzitással és technikával szopik a baba - határozza meg, mennyi tej termelõdik) [3] * szoptatás mindkét mellbõl: ezáltal a baba több tejhez jut és mindkét mell gyakrabban kap ingert [4] * sok folyadék (legalább napi 2-2, 5 l, lehetõleg víz és nem édesített gyümölcslé) és rendszeres étkezés (napi 5x keveset) * pihenés (a fáradtság és feszültség gátolja a tejkilövellési reflexet, ami elégtelen tejképzõdéshez vezethet) * alkoholmentes sör * magas szénhidráttartalmú ételek (mindenesetre érdemes kerülni a gyenge tápértékû ételeket) * horror fejés: utolsó szoptatás után kb. 30 perccel felváltva fejni a bal és jobb mellet 7-7-5-5-3-3-1-1 percig
tejserkentõ teák, laktoherb, hipp , stb, homeos bogyó, urtica urens, s van more milk plus kapszula sztem az a legjobb, leghatékonyabb s legdrágább is:(
Plusz, az elõzõleg felsoroltak mellett segíthet az Elevit is. Igaz, Nekem egy percig sem volt gond a tejmennyiségemmel, de a saját megnyugtatásomra minden nap megiszom kb. 1-1, 5 liter Laktoherb teát (teafõzõben csinálom 2 filterrel) és napi 1 Elevit kapszulát beszedek. Nem tudom, hogy segít-e, vagy nem, mivel, ahogy említettem, nincs és nem is volt baj a tejemmel, de legalább nyugodt vagyok, hogy ennyit legalább teszek érte.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! :)

Volt már nektek olyan vagy ismertek olyat akinek a kutyája nem kapta meg a tenyésztési engedélyt, milyen fajta volt és miért nem kapta meg?

Legjobb válasz: Ha mérnek (azért 'ha', mert láttam már tenyészszemlét mérõbot nélkül...) és nem éri el a standard magasságot, vagy túlnõtte. Például.

Ha mérnek (azért 'ha', mert láttam már tenyészszemlét mérõbot nélkül...) és nem éri el a standard magasságot, vagy túlnõtte. Például.
én elég sokat láttam már kiszóródni. Különbözõ fajtákat, méret, fül, kannál-nagyon szukás megjelenés miatt, fog hiány, harapás hiba stb... sokszor szoktam üldögélni a tenyészszemlén a ringek mellett ha éppen én is viszek kutyát
Nem tudom, hogy ez számít-e, én ugyan nem vittem szemlére a kutyám, de tudom, hogy nem kapná meg, mert színhibás. De ismerek olyan kutyát is akinek nem megfelelõ a harapása, meg olyat is akinek a lábtartása szabálytalan.

Rövidszőrű Német juhászkutyámnak milyen fésűt vagy szőrkiszedőt ajánlotok, amivel ha napi 1-szer átfésülöm elég? Lehetőleg olyat amit a tápfutár.hu-nál lehet kapni.

Legjobb válasz: Vaterán 4-5000 körül kapsz furminátort, annál jobb cuccot nem találsz olyan szõrre. Komolyan. És nyugodtan megveheted vaterán, minden ismerõsöm ott vette, és mindenki vadonatújan kapta. Boltban 10ezret is elkérnek érte vagy többet. Ami a méretét illeti, nekem a fél németjuhászomra a közepes egyre kisebbnek tûnik, vegyél nagyot :)

Vaterán 4-5000 körül kapsz furminátort, annál jobb cuccot nem találsz olyan szõrre. Komolyan. És nyugodtan megveheted vaterán, minden ismerõsöm ott vette, és mindenki vadonatújan kapta. Boltban 10ezret is elkérnek érte vagy többet. Ami a méretét illeti, nekem a fél németjuhászomra a közepes egyre kisebbnek tûnik, vegyél nagyot :)
furminátor azt nem tudom lehet e kapni tápfutáron
A kérdező hozzászólása: drága?
Nekem is a Vateráról van, postával együtt 4000 volt. Az a titok, hogy külföldön sokkal olcsóbb, csak a gyártó ilyen piszkosul drágán adja. Ezt felismerve rendelik kintrõl a vaterázók. Ne a Deluxe-változatot vedd, az el is romolhat, elég a Classic. Ha mindig visszateszed rá az élvédõt, "túléli" a kutyád is.

Milyen tablettát vagy vmi mást ajánlotok gyúráshoz ami rövidebb időn belül meglátszanak az izmok? Én most kezdtem el és olyan júniusbab v júliusban már azért szeretnék eredményt látni! 17/F (írjatok már árat is ha lehet)

Legjobb válasz: Júniusra akármit csinálsz nem lesz olyan nagyon látványos eredmény. De ha kitartó vagy és nem hagyod abba, 2013 júniusra már egész jó lehetsz.

Júniusra akármit csinálsz nem lesz olyan nagyon látványos eredmény. De ha kitartó vagy és nem hagyod abba, 2013 júniusra már egész jó lehetsz.
Vegyél húst. Csirkemell 1200-1500 Ft/kg
Naposim, Danabol.
Jelentkezz most a profi strandgyúrósok egyesületébe, ha most jelentkezel akkor 1 hónapra elegendõ Danabolt kapsz, lehetõleg csak mell-bicepsz edzéseket csinálj! http://www.strandgyurosok.hu/jelentkezes

Milyen kisbuszos vagy buszos cégek vannak, amik Magyarország és Románia között visznek utasokat? Fel tudtok sorolni párat, lehetőleg olyat, aminek weboldala is van, vagy olyan oldalt írtok ahol ilyen cégek listája van?

Olyanra gondolok, hogy Budapestr?l vagy más magyarországi városokból visznek mikrobusszal vagy rendes busszal romániai városokba.

Legjobb válasz: Orangeways.com

Orangeways.com
optimustrans.ro , kameleon.ro

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!