Találatok a következő kifejezésre: Milyen oldalon videó, vagy nagydarab (1 db)

Milyen oldalon van videó, vagy nagydarab és/vagy nagyfarkú férfi-szereplők?

Legjobb válasz: Velem történ már ilyesmi (mármint h nem akartam), nem egy jó móka. Ennek ellenére, mindenféle ítélkezés nélkül: http://eroszak.xfilm.hu/ Nem ingyenes, sms-es, nem drága. Jó szórakozást!

Velem történ már ilyesmi (mármint h nem akartam), nem egy jó móka. Ennek ellenére, mindenféle ítélkezés nélkül: http://eroszak.xfilm.hu/ Nem ingyenes, sms-es, nem drága. Jó szórakozást!
Én nem értelek titeket, õ feltett egy kérdést ez az oldal azért van, hogy megválaszolják.Tök mindegy hogy mennyire beteges.Nem leszólni kell.Sztem.Én is tettem már fel olyan tök ártalmatlan kérdést amin annyira kiakadt egy válaszoló, hogy hajajj.Jó ez nem egy egyszerû kérdés, de nyilván azért fordult ide, mert nem talált és õt ez érdekelné.Nem leszólást kért, hanem választ a kérdésére. Válaszolnék, ha tudnék, de bocsi nem tudok.Nem érdekelnek az ilyenek.
Off leszek, ne haragudj. Nem hiszem hogy a google korában ez akkora feladat lenne, ha komolyan érdekel a téma. Vagy kérdezd erre szakosodott fórumon. Az hogy sajnos igény van erre is, azt a kérdés is mutatja. A nemi erõszak viszont bûncselekmény, (a nagy farok nem :) . Nem kellene ezt az oldalt ilyen mélyre zülleszteni.
vannak azért furcsaságok, meg kell hagyni... van, aki erre izgul, mikor nõk tömegeinek az élete megy ettõl tönkre, hogy megerõszakolják õket... :S nekem is volt egy kellemetlen esetem, és nagyon nehezen tudtam feldolgozni, talán még most sem igazán... de persze, ha téged ez érdekel, úgy játszásiból, akkor nézzed, én a látványtól is rosszul vagyok... így nem tudok neked oldalt ajánlani.
Te most buzi, perverz v.nõ vagy?Az elõzõ hozzászólókkal kapcsolatban ha nõ vagy nem ítéllek el, mert néha vannak különös gondolatai az embernek amik beindítják a fantáziát.A tv-ben a Hustleren néha van egy-két olyan film ahol jobban megalázzák a nõket v.azt játszák el, hogy v.5-en megerõszakolják, de tényleg nem sûrûn.
A második válaszoló vagyok. Nem mondtam hogy beteg vagy, csak hogy elég speciális az érdeklõdésed. Hogy ÉN beteg vagyok-e, azt majd eldöntöm, nem kell segítened benne. Láttam már olyan videót a neten, ahol a nõk nem akarták, hogy megerõszakolják õket! (Egyébként ez is érdekes megközelités.) Szóval könnyû ábrándozni a meleg szobából, hogy "de jó lenne ha megerõszakolnának", de egy hideg estén berántanának egy kapualjba, nem biztos hogy õszinte lenne a mosolyod. Tudomásul veszem, hogy lehet ilyet "játszani", kívánom hogy találj magadnak partnert is hozzá. :) De hogy ÉN beteg vagyok-e, azt majd eldöntöm, nem kell segítened benne.
te biztosan aberrált vagy. Nem tudom hogy éreznéd magad, ha téged erõszakolnának meg!!!!
Te most komolyan ilyen kerdeseket teszel fel? Szerinted rajtad kivul hany ember kivancsi lyenekre????Szerintem nem vagytok sokan.
A kérdező hozzászólása: és hol láttál a neten ilyen videót? mert pont ez volt a kérdés!
A kérdező hozzászólása: ha nõ vagyok nem ítélsz el, köszi :) most válszolok: nõ vagyok és jól érezném magam ha megerõszakolnának, és az ilyen képek nyilván nem igazi erõszakot ábrázolnak(de legalábbis nem olyat amit a nõk nem akarnának). Az hogy mennyire van lesüllyesztve lap színvonala szerintem nem ettõl függ, és sokkal durvább és gázabb kérdések vannak itt. Minden embernk megvan a maga perverziója.Nekem ez. De látom nem sokan tudtatok segíteni, csak beszólni (jó, az utcsó az nemde többiek, pf, nembaj)Ti is betegek vagytok csak másban nyilvánul meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Le akarok valakivel feküdni, de félek, hogy nem fogok neki meztelenül tetszeni. Ha ennyire mínuszban van az önbizalmam, hogy ne vegye észre?

Ez mind onnan adódik, hogy - egy fiúm volt - amikor először akartunk szexelni, nem jött össze mert fel sem állt neki. Gondolom mert nem tetszettem neki. Pedig azt hittem nincs rajtam semmi visszataszító. De azt mondta dagadt vagyok és hogy így esélytelen. Meg, hogy hogy cseszhettem el így magam, mert hiába van szép arcom ha így nézek ki. Ettől nagyon kiborultam. Igazából ezt látta már ruhában is, szóval nem érhette olyan nagy meglepetés. Tudom én, hogy 170 centimhez kicsit sok a 75 kiló de én így szeretem magam. És nagyon félek hogy majd az új fiúm is így reagál.

18

Kipróbálnám, de félek?

lányok!
a barátom pár hónapja, mikor éppen "tüzeltünk" megkérdezte, h nem akarom e a fenekembe. akkor mondtam,h majd igen, de azóta nem beszéltünk róla. én kicsit szégyenlem ezt csak úgy előhozni.:S ti hogyan vezetnétek rá? milyen volt az első? nagyon fájt? sikosítót használtatok?

2

Lanyok vélemény?

Szoktatok porno filmre masztizni. Felizgat benneteket.
Mert engem elèggè.17/L

8

Pasik titeket ez felizgatna?

Ha egy csaj a két kezeteket és lábatokat kibilincselné az ágy négy sarkához, táncolna nektek, lassan elkezdene vetkőzni, magához nyúlna, aztán elkezdene titeket simogatni, csókolná a combotokat belül meg lennt a hasatoknál de Oda nem érne. Ettől fölállna nektek?
És ezt sokáig csinálná, míg mér meg nem vadultok a vágytól, mindenhol nyalogatna titeket, de ott nem érne hozzátok, aztán leszedné a bilincseket és odaadná magát, hogy azt tegyetek vele, amit akartok.
Mit csinálnátok vele? :D

28

Ha menstruáció utolsó napján szexelünk, mindenképp véres lesz?

8

Találhatok valahol olyan pasit, aki nem néz pornót?

Nem úgy értem, hogy soha nem látott egyet se, de ne legyen pornófüggő és nem az ott látottakat tartsa követendőnek...

17

Mit csináljak, ha már attól nedves leszek, hogy szembe ül velem az illető?

Nem szoktam elveszteni az önuralmamat, vagy így begerjedni emberekre, de a pasit akivel mostanában találkozgatok nagyon nagyon kívánom. De nem akarom hamar beadni a derekamat, hogy azért kicsit teperjen, de komolyan már ha szemben ül velem az étteremben ki kell menjek néha a mosdóba. Van hogy betétet is beteszek, hogy...hát igen. És szerintem úgy nézek rá, mintha fájdalmaim lennének. A mélypont pedig az volt, amikor egyszer meg is kérdezte mielőtt indultunk moziba, hogy esetleg menstruációs görcseim vannak-e, mert feszültnek tűnök, és látta, hogy betétet rakok a táskámba és akkor maradhatunk otthon is ha nekem az jobb. Hát ha tudná, hogy valójában milyen gondjaim vannak...Mondjuk szerintem majd ha gyakorlatba is kerül a dolog, akkor jól fog jönni a lelkesedésem :D De addig inkább problémát okoz. Hogy fékezzem le magam addig is?

16

Pasik! Mit szóltok egy ilyen képhez?

http://www.dsskcorp.com/ibidem/fotographia/misc/used-condom-..

17

Pasik! Ti is élvezitek ahogy a csajotok kínozza a péniszetek?

Az enyém sokszor könyörög érte hogy legyek durva

4

Lesz valami bajom, ha zuhanyrózsával, azaz vízsugárral izgatom magam?

Azt olvastam most,hogy ha hozzá szokok akkor egyáltalán nem fogok tudni pasi által elélvezni. kb 1 hónapja csinálom heti 2-3szor. Ha abba hagyom az önkielégítést huzamosabb időre akkor nem lesz baj?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!