Találatok a következő kifejezésre: Milyen oldalon videó, vagy nagydarab (1 db)

Milyen oldalon van videó, vagy nagydarab és/vagy nagyfarkú férfi-szereplők?

Legjobb válasz: Velem történ már ilyesmi (mármint h nem akartam), nem egy jó móka. Ennek ellenére, mindenféle ítélkezés nélkül: http://eroszak.xfilm.hu/ Nem ingyenes, sms-es, nem drága. Jó szórakozást!

Velem történ már ilyesmi (mármint h nem akartam), nem egy jó móka. Ennek ellenére, mindenféle ítélkezés nélkül: http://eroszak.xfilm.hu/ Nem ingyenes, sms-es, nem drága. Jó szórakozást!
Én nem értelek titeket, õ feltett egy kérdést ez az oldal azért van, hogy megválaszolják.Tök mindegy hogy mennyire beteges.Nem leszólni kell.Sztem.Én is tettem már fel olyan tök ártalmatlan kérdést amin annyira kiakadt egy válaszoló, hogy hajajj.Jó ez nem egy egyszerû kérdés, de nyilván azért fordult ide, mert nem talált és õt ez érdekelné.Nem leszólást kért, hanem választ a kérdésére. Válaszolnék, ha tudnék, de bocsi nem tudok.Nem érdekelnek az ilyenek.
Off leszek, ne haragudj. Nem hiszem hogy a google korában ez akkora feladat lenne, ha komolyan érdekel a téma. Vagy kérdezd erre szakosodott fórumon. Az hogy sajnos igény van erre is, azt a kérdés is mutatja. A nemi erõszak viszont bûncselekmény, (a nagy farok nem :) . Nem kellene ezt az oldalt ilyen mélyre zülleszteni.
vannak azért furcsaságok, meg kell hagyni... van, aki erre izgul, mikor nõk tömegeinek az élete megy ettõl tönkre, hogy megerõszakolják õket... :S nekem is volt egy kellemetlen esetem, és nagyon nehezen tudtam feldolgozni, talán még most sem igazán... de persze, ha téged ez érdekel, úgy játszásiból, akkor nézzed, én a látványtól is rosszul vagyok... így nem tudok neked oldalt ajánlani.
Te most buzi, perverz v.nõ vagy?Az elõzõ hozzászólókkal kapcsolatban ha nõ vagy nem ítéllek el, mert néha vannak különös gondolatai az embernek amik beindítják a fantáziát.A tv-ben a Hustleren néha van egy-két olyan film ahol jobban megalázzák a nõket v.azt játszák el, hogy v.5-en megerõszakolják, de tényleg nem sûrûn.
A második válaszoló vagyok. Nem mondtam hogy beteg vagy, csak hogy elég speciális az érdeklõdésed. Hogy ÉN beteg vagyok-e, azt majd eldöntöm, nem kell segítened benne. Láttam már olyan videót a neten, ahol a nõk nem akarták, hogy megerõszakolják õket! (Egyébként ez is érdekes megközelités.) Szóval könnyû ábrándozni a meleg szobából, hogy "de jó lenne ha megerõszakolnának", de egy hideg estén berántanának egy kapualjba, nem biztos hogy õszinte lenne a mosolyod. Tudomásul veszem, hogy lehet ilyet "játszani", kívánom hogy találj magadnak partnert is hozzá. :) De hogy ÉN beteg vagyok-e, azt majd eldöntöm, nem kell segítened benne.
te biztosan aberrált vagy. Nem tudom hogy éreznéd magad, ha téged erõszakolnának meg!!!!
Te most komolyan ilyen kerdeseket teszel fel? Szerinted rajtad kivul hany ember kivancsi lyenekre????Szerintem nem vagytok sokan.
A kérdező hozzászólása: és hol láttál a neten ilyen videót? mert pont ez volt a kérdés!
A kérdező hozzászólása: ha nõ vagyok nem ítélsz el, köszi :) most válszolok: nõ vagyok és jól érezném magam ha megerõszakolnának, és az ilyen képek nyilván nem igazi erõszakot ábrázolnak(de legalábbis nem olyat amit a nõk nem akarnának). Az hogy mennyire van lesüllyesztve lap színvonala szerintem nem ettõl függ, és sokkal durvább és gázabb kérdések vannak itt. Minden embernk megvan a maga perverziója.Nekem ez. De látom nem sokan tudtatok segíteni, csak beszólni (jó, az utcsó az nemde többiek, pf, nembaj)Ti is betegek vagytok csak másban nyilvánul meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen érzés amikor teljesen bene vam a lányban a pénisz? Részletesen aki tudja. Mire hasonlít? Szűz lány vagyok, még az ujjamat se tetem be magamnak.18L

10

Az gáz ha szeretnék kinyalni egy szőrös puncit?

8

Saját szexvideó?

lányok, ti benne lennétek? aki csinált már, annak tetszett? feltettétek vmelyik megosztóra(pornóoldalra)? ki hozta fel nálatok? írjatok le róla mindent:) L

1

Kizáró ok a kicsi farok? (Ez más mint a többi)

Lányok ti szakítanátok egy sráccal azért mert kicsi a farka?Vagy alapból össze sem jönnétek olyannal?(Lehet, teljesen jó pasi de az élet nem áldotta meg nagy bottal)

Vagy ez csak ilyen előítélet, hogy a kisfarkúak esélytelenek?

8

Mi az a petting?

Szégyen nemszégyen nemtudom xd
F

7

Miért nincsenek olyan lányok, akik bedobják magukat csúnya fiúk megmentéséért?

Lányok! Annyi pasival lefekszetek életetek során, legyen az külföldi, meg negyvenes biztonsági őr, meg gyros árus, meg tanársegéd... Miért nem fér bele, hogy közösségi, társadalmi alapon tartotok életetekben egy pár olyan hétvégét, amikor úgymond visszaadtok a férfitársadalomnak egy kicsit, jótékonysági alapon? Biztos van egy pohos, szemüveges, pattanásos, szűz srác valahol, aki egy életen át hálás lenne, ha végre ellőhetné az első, kis híján örökre beszáradva maradt patronját!

26

Hölgyek! Zavarna ha a pasinak ilyen lenne a pénisze?

Egy betegsegrol lenne szó.
A Pearly Penile Papules nevü ,amugy artalmatlan,csak esztetikai gondokat okozó betegsegről van szó.
Tehát ha kb igy nézne ki zavarnanak azok a kis pöttyök.?

9

Miért ennyire fontos manapság a farokméret és a pénztárcaméret a férfiakkal szemben? A nők miért szorulhatnak háttérbe, nekik miért elég kevesebbet felmutatniuk?

6

Lányok, van kedve valakinek a szexről, szexualitásról beszélgetni? 21/F

Írjatok! :)

7

Igaza van itt egy srácnak, hogy a fenékméret meghatározza meddig megy be a farok?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!