Találatok a következő kifejezésre: Milyen oldalon videó, vagy (6 db)

Milyen olyan program vagy oldal van ahonnan youtube-os videók alól tudok zenét kivágni?

A Youtube downloader progi nekem vmiért nem m?ködik, vagy egy oldal, youtubehack, ez sem müködik, mármint átalakítja mp3-ba de amikor leakarom menteni gépre akkor nem engedi. A save2pc nev? programmal meg csak az egész videót tudom letölteni de nekem csak a szám kell! Vannak még ilyen progik, oldalak?

Legjobb válasz: Én a videoget programmal szoktam letölteni. Letudod szedni az egész videót is, de betudod állítani azt is, hogy csak a hangot szedje le belõle Pl. mp3-ba. Én nagyon megvagyok elégedve ezzel a programmal. Ráadásul nem csak youtube-ról tudsz letölteni hanem nagyon sok másik oldalról is ahol videók vannak...

Én a videoget programmal szoktam letölteni. Letudod szedni az egész videót is, de betudod állítani azt is, hogy csak a hangot szedje le belõle Pl. mp3-ba. Én nagyon megvagyok elégedve ezzel a programmal. Ráadásul nem csak youtube-ról tudsz letölteni hanem nagyon sok másik oldalról is ahol videók vannak...
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Leszedem én szívesen, és elküldöm.
A kérdező hozzászólása: nekem vmiért a videoget sem akar mûködni...leszedi ez egész videót, ha mp3ra állítom akkor meg kiír vmit...
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszadónak. Az van kiírja h próbaverzió, akkor ez csak egy ideig müködik utána meg kell venni?
2-es vagyok.Bocs de nem voltam gép közelben.Úgy mükõdik , hogy a patch mapában található ikont bemásolod a telepitett programba(alap esetben helyi lemez c-program files-nuclear coffee mapába találod)és ott rányomsz a bemásolt ikonra akkor utánna használhatod ameddig akarod.
Bocsi a patch feliratra is!

Milyen oldalon van videó, vagy nagydarab és/vagy nagyfarkú férfi-szereplők?

Legjobb válasz: Velem történ már ilyesmi (mármint h nem akartam), nem egy jó móka. Ennek ellenére, mindenféle ítélkezés nélkül: http://eroszak.xfilm.hu/ Nem ingyenes, sms-es, nem drága. Jó szórakozást!

Velem történ már ilyesmi (mármint h nem akartam), nem egy jó móka. Ennek ellenére, mindenféle ítélkezés nélkül: http://eroszak.xfilm.hu/ Nem ingyenes, sms-es, nem drága. Jó szórakozást!
Én nem értelek titeket, õ feltett egy kérdést ez az oldal azért van, hogy megválaszolják.Tök mindegy hogy mennyire beteges.Nem leszólni kell.Sztem.Én is tettem már fel olyan tök ártalmatlan kérdést amin annyira kiakadt egy válaszoló, hogy hajajj.Jó ez nem egy egyszerû kérdés, de nyilván azért fordult ide, mert nem talált és õt ez érdekelné.Nem leszólást kért, hanem választ a kérdésére. Válaszolnék, ha tudnék, de bocsi nem tudok.Nem érdekelnek az ilyenek.
Off leszek, ne haragudj. Nem hiszem hogy a google korában ez akkora feladat lenne, ha komolyan érdekel a téma. Vagy kérdezd erre szakosodott fórumon. Az hogy sajnos igény van erre is, azt a kérdés is mutatja. A nemi erõszak viszont bûncselekmény, (a nagy farok nem :) . Nem kellene ezt az oldalt ilyen mélyre zülleszteni.
vannak azért furcsaságok, meg kell hagyni... van, aki erre izgul, mikor nõk tömegeinek az élete megy ettõl tönkre, hogy megerõszakolják õket... :S nekem is volt egy kellemetlen esetem, és nagyon nehezen tudtam feldolgozni, talán még most sem igazán... de persze, ha téged ez érdekel, úgy játszásiból, akkor nézzed, én a látványtól is rosszul vagyok... így nem tudok neked oldalt ajánlani.
Te most buzi, perverz v.nõ vagy?Az elõzõ hozzászólókkal kapcsolatban ha nõ vagy nem ítéllek el, mert néha vannak különös gondolatai az embernek amik beindítják a fantáziát.A tv-ben a Hustleren néha van egy-két olyan film ahol jobban megalázzák a nõket v.azt játszák el, hogy v.5-en megerõszakolják, de tényleg nem sûrûn.
A második válaszoló vagyok. Nem mondtam hogy beteg vagy, csak hogy elég speciális az érdeklõdésed. Hogy ÉN beteg vagyok-e, azt majd eldöntöm, nem kell segítened benne. Láttam már olyan videót a neten, ahol a nõk nem akarták, hogy megerõszakolják õket! (Egyébként ez is érdekes megközelités.) Szóval könnyû ábrándozni a meleg szobából, hogy "de jó lenne ha megerõszakolnának", de egy hideg estén berántanának egy kapualjba, nem biztos hogy õszinte lenne a mosolyod. Tudomásul veszem, hogy lehet ilyet "játszani", kívánom hogy találj magadnak partnert is hozzá. :) De hogy ÉN beteg vagyok-e, azt majd eldöntöm, nem kell segítened benne.
te biztosan aberrált vagy. Nem tudom hogy éreznéd magad, ha téged erõszakolnának meg!!!!
Te most komolyan ilyen kerdeseket teszel fel? Szerinted rajtad kivul hany ember kivancsi lyenekre????Szerintem nem vagytok sokan.
A kérdező hozzászólása: és hol láttál a neten ilyen videót? mert pont ez volt a kérdés!
A kérdező hozzászólása: ha nõ vagyok nem ítélsz el, köszi :) most válszolok: nõ vagyok és jól érezném magam ha megerõszakolnának, és az ilyen képek nyilván nem igazi erõszakot ábrázolnak(de legalábbis nem olyat amit a nõk nem akarnának). Az hogy mennyire van lesüllyesztve lap színvonala szerintem nem ettõl függ, és sokkal durvább és gázabb kérdések vannak itt. Minden embernk megvan a maga perverziója.Nekem ez. De látom nem sokan tudtatok segíteni, csak beszólni (jó, az utcsó az nemde többiek, pf, nembaj)Ti is betegek vagytok csak másban nyilvánul meg.

Milyen oldal van ahol tini leszbikről vannak képek vagy videók?

Legjobb válasz: www.napiszar.com nap szépe rovat

http://www.napiszar.com nap szépe rovat
A kérdező hozzászólása: kösz

Mondtak mások, hogy van a neten olyan videó ahol mások mutatjak meg, hogy nekik milyen volt mikor először megtörtént, (nem kell veszekedni velem csak hát én is kivácsi vagyok). Küldtök olyan oldalt?

Legjobb válasz: http://video_baluka.extra.hu/Video/Pictures/Szuztelenites/in.. amugymeg---->http://webakademia.hu/wp-content/will_use_google_.jpg

http://video_baluka.extra.hu/Video/Pictures/Szuztelenites/in.. amugymeg---->http://webakademia.hu/wp-content/will_use_google_.jpg
Ilyen oldalról nem tudok, csak olyanról, ahol online nézhetsz szexet... xvideos.com - angol, sztem ha beírod a "first, vagy virgo, virginity" szavak valamelyikét, biztos találsz olyat... ingyenszexfilmek.com - magyar oldal, itt is kereshetsz f/22

Milyen ismeretek kellenek egy video streaming oldal létrehozásához? Nem vagyok otthon a programozási kifejezésekben.

Gondolom tudni kell bizonyos programozási nyelveket mint pl.: html, php, java stb. De mi az ami még kell, vagy minden programozó meg tud csinálni egy ilyen oldalt?

Legjobb válasz: Segítenék ha tudnék ember, de közöm nincs az ilyesmihez!! XD

Segítenék ha tudnék ember, de közöm nincs az ilyesmihez!! XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!