Találatok a következő kifejezésre: Milyen oldalon megnézni a (37 db)

Milyen oldalon lehet a filmek forgatókönyveit megnézni?

Legjobb válasz: http://www.imsdb.com/

A kérdező hozzászólása: Kössz:D Olyat is tudsz ahol magyarul is le vannak íra?Vagy ahol magyar filmek forgatókönyvei vannak?
Azt nem, googleba keress rá, hátha.

Valamiért nem tudom megnézni a Viva oldalán a videókat. Milyen program hiányozhat a gépemről?

Legjobb válasz: ha belinkelnél egyet amit nem tudsz megnézni,akkor konkrét választ is tudnánk adni,

ha belinkelnél egyet amit nem tudsz megnézni, akkor konkrét választ is tudnánk adni,
A kérdező hozzászólása: http://www.vivatv.hu/shows/demi-lovato-legy-eros/episodes/de..
hibátlanul bejön amit belinkeltél, és nagyon jó minõségben nézhetõ is ez a vidi, csak a te géped az akadálya, hogy te nem láthatod, én a tûzfaladra tippelek,
A kérdező hozzászólása: És mit tehetek ez ellen? Mit kell beállítani, hogy mûködjön?


Milyen disztribúció? Debian alatt: dpkg -l
Usr/bin
A kérdező hozzászólása: és ha a Linux nyílt forráskódu, akkor miért nem tudok belenyúlni ezekbe a programokba? Amikor megnyitom õket, csak krikszkrakszokat mutat.
milyen böngészõd van?
Sehogy.Pont ez a lényege az elõzmények törlésének, törölsz minden adatot az elõzõleg meglátogatott oldalakról.Ezt nem lehet visszaállítani erre figyelmeztetnek is mikor törlöd.
példül a Tûzfal programba belépve, a HTTP Naplót megnyitva: http://imagerz.com/QEBFCktvAwMHV1xJQAVR

Milyen oldalak adminisztrátora tudja megnézni az IP címünket? Mi a jellemző? Mondjuk ilyen közösségi oldalaknál ( a kisebbeknél) Hogyan tudják ellenőrizni hogy honnan regisztráltam? Szokták ellenőrizni?

Legjobb válasz: Bármelyik szerver láthatja az IP címed. Használj proxy-t (olyat, ami ténylegesen anonimizál is), ha el akarod rejteni. Az, hogy melyik oldal figyeli/tárolja ténylegesen, azt nem tudom, de a Facebook tuti, hisz ki is írja IP alapján a várost a Biztonsági beállításoknál.

Bármelyik szerver láthatja az IP címed. Használj proxy-t (olyat, ami ténylegesen anonimizál is), ha el akarod rejteni. Az, hogy melyik oldal figyeli/tárolja ténylegesen, azt nem tudom, de a Facebook tuti, hisz ki is írja IP alapján a várost a Biztonsági beállításoknál.

Mit jelent ha egy telefon nem támogatja a flash tartalmat? Akkor ha wifizek akkor milyen oldalakat nem tudok megnézni?

Legjobb válasz: Minden oldalt meg tudsz nézni, de a flash tartalom nem fog megjelenni. Pl videolejátszók vagy Farmville. Ha meg az egész site egy flash program, akkor is letölt mindent a flash tartalmon kívül, csak az egyenlõ lesz a nullával. Semmilyen weboldal nem fog kizárni téged, mert nincs flash-ed.

Minden oldalt meg tudsz nézni, de a flash tartalom nem fog megjelenni. Pl videolejátszók vagy Farmville. Ha meg az egész site egy flash program, akkor is letölt mindent a flash tartalmon kívül, csak az egyenlõ lesz a nullával. Semmilyen weboldal nem fog kizárni téged, mert nincs flash-ed.
Vegyél kezedbe egy IPhone-t, és megtudod:) Ha flash-be megírt oldalra mész, amibõl nem kevés van, akkor egyszerûen egy üres lapot fogsz látni.

Milyen oldalon tudnám megnézni azoknak a zenéknek a listáját amiket Hamwai vagy Bárány játszik?

Tetszenek a zenék amiket játszanak de jó lenne tudni ki az el?adó és mi a címe,hogy letudjam ?ket tölteni egyenként.

Legjobb válasz: A www.nightinfo.hu oldalon nagyon sok Hamvai és Bárány, stb mix van. és a legtöbbhöz van tracklist is. És itt a mixeket is letudod tölteni!

A http://www.nightinfo.hu oldalon nagyon sok Hamvai és Bárány, stb mix van. és a legtöbbhöz van tracklist is. És itt a mixeket is letudod tölteni!
A kérdező hozzászólása: kösziii :) nagyon szuper
video-racing.hu
online a video racingen. Offline: f1adatbázisról vagy az ismert torrentoldalakról letöltöd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!