Találatok a következő kifejezésre: Milyen oldalon megnézni (62 db)

Hogy tudom megnézni azt, hogy egy e-mail címmel milyen oldalakon van regisztrálva egy ismerősöm?

Régebben hallottam olyat, hogy egy honlapon vagy egy programba be kell írni egy e-mail címet és az megmondja, hogy milyen oldalakra regisztráltak vele (pl. iwiw, youtube...)

Legjobb válasz: Sehogy sem tudod megnézni ezt. Egyszerûen nem lehetséges.

Sehogy sem tudod megnézni ezt. Egyszerûen nem lehetséges.
ez jó lenne nekem is csak én a saját reggjeimek nézném meg :)
kár :(

Pannon-os modemem van. Arról megy az internet. Hogyan tudom megnézni hogy milyen oldalakon jártak vele?

Legjobb válasz: Nekem is pannonos netem van, de a szolgáltatónak a meglátogatott oldalakhoz nincs köze (legalábbis általános szinten). A meglátogatott oldalakat a böngészõd rögzíti az elõzményekben. Szerintem a pannon nem tárolja, legalábbis nem adja ki, hogy miket látogattál meg. Lehet hogy most hülyeséget mondtam? :D

Nekem is pannonos netem van, de a szolgáltatónak a meglátogatott oldalakhoz nincs köze (legalábbis általános szinten). A meglátogatott oldalakat a böngészõd rögzíti az elõzményekben. Szerintem a pannon nem tárolja, legalábbis nem adja ki, hogy miket látogattál meg. Lehet hogy most hülyeséget mondtam? :D

Milyen oldalak vannak ahol eladó kiskutyákat lehet megnézni/venni?

Igazából főként bordel collie vagy gordon szetter keneleket keresek. Ha tudtok ilyen keneleket légyszíves írjátok le.

Legjobb válasz: Kennelek nem fognak apróhirdetéses oldalakon hirdetni. Beírod a google-ba, hogy "bordeR collie kennel" vagy "gordon szetter kennel" és elõadja ami van. Egyébként merõben más a két kutya, elõbb el kellene dönteni, hogy mire is kellene a kutya.

Kennelek nem fognak apróhirdetéses oldalakon hirdetni. Beírod a google-ba, hogy "bordeR collie kennel" vagy "gordon szetter kennel" és elõadja ami van. Egyébként merõben más a két kutya, elõbb el kellene dönteni, hogy mire is kellene a kutya.
Szerintem meg, nézz körül a fajtamentõknél vagy egy menhelyen. Ha belegondolsz, megmenthetsz egy életet.
Kezdhetnéd azzal, hogy eldöntöd mégis mit akarsz a kutyától, mert a border collie meg a gordon szetter nagyon nem egy kategória.


Hol, milyen oldalakon lehet menhelyi kutyákat megnézni és választani?

Nagyon szeretnék egy tacsko szerü kicsi kutyát találni Budapesten,de nem vagyok jo netez???...tanulo küldj linket légyszives ! köszönöm !

Legjobb válasz: Javaslom, nézz ki szombaton az Illatosra! Örökbefogadó nap lesz 19-én 10-15 óráig. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537853_4138827.. Ez a hivatalos oldaluk: http://ebtelep.hu/

Javaslom, nézz ki szombaton az Illatosra! Örökbefogadó nap lesz 19-én 10-15 óráig. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537853_4138827.. Ez a hivatalos oldaluk: http://ebtelep.hu/
REX vagy Noé! Ez a két legjobb. Az enyém Rexes kutya volt, de a honlapjukon nincs fent minden. Ki kell menni és körülnézni, ismerkedni, telepen belül sétálni is lehet. De nem lehet azonnal elhozni. http://www.rex.hu/index.php/oeroekbefogadhato-allatok/catego.. http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&faj=0&statusz=0
jah és ha megtaláltad , akkor menj rá arra ahogy albuok, és 9ott több a választék!!!
Igaz, nem Budapest, de lehet, tud valaki fuvarral segíteni... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=455731004489619&set=a..
allatok.info

Milyen oldalak adminisztrátora tudja megnézni az IP címünket? Mi a jellemző? Mondjuk ilyen közösségi oldalaknál ( a kisebbeknél) Hogyan tudják ellenőrizni hogy honnan regisztráltam? Szokták ellenőrizni?

Legjobb válasz: Bármelyik szerver láthatja az IP címed. Használj proxy-t (olyat, ami ténylegesen anonimizál is), ha el akarod rejteni. Az, hogy melyik oldal figyeli/tárolja ténylegesen, azt nem tudom, de a Facebook tuti, hisz ki is írja IP alapján a várost a Biztonsági beállításoknál.

Bármelyik szerver láthatja az IP címed. Használj proxy-t (olyat, ami ténylegesen anonimizál is), ha el akarod rejteni. Az, hogy melyik oldal figyeli/tárolja ténylegesen, azt nem tudom, de a Facebook tuti, hisz ki is írja IP alapján a várost a Biztonsági beállításoknál.

Nők számára milyen oldalak vannak neten, ahol erotikus férfiak képét lehet megnézni?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: felmész egy szex oldalra és a kategóriáknál rámész a gay feliratra.

felmész egy szex oldalra és a kategóriáknál rámész a gay feliratra.
Milyen disztribúció? Debian alatt: dpkg -l
Usr/bin
A kérdező hozzászólása: és ha a Linux nyílt forráskódu, akkor miért nem tudok belenyúlni ezekbe a programokba? Amikor megnyitom õket, csak krikszkrakszokat mutat.

Mit jelent ha egy telefon nem támogatja a flash tartalmat? Akkor ha wifizek akkor milyen oldalakat nem tudok megnézni?

Legjobb válasz: Minden oldalt meg tudsz nézni, de a flash tartalom nem fog megjelenni. Pl videolejátszók vagy Farmville. Ha meg az egész site egy flash program, akkor is letölt mindent a flash tartalmon kívül, csak az egyenlõ lesz a nullával. Semmilyen weboldal nem fog kizárni téged, mert nincs flash-ed.

Minden oldalt meg tudsz nézni, de a flash tartalom nem fog megjelenni. Pl videolejátszók vagy Farmville. Ha meg az egész site egy flash program, akkor is letölt mindent a flash tartalmon kívül, csak az egyenlõ lesz a nullával. Semmilyen weboldal nem fog kizárni téged, mert nincs flash-ed.
Vegyél kezedbe egy IPhone-t, és megtudod:) Ha flash-be megírt oldalra mész, amibõl nem kevés van, akkor egyszerûen egy üres lapot fogsz látni.

Milyen oldalon tudnám megnézni azoknak a zenéknek a listáját amiket Hamwai vagy Bárány játszik?

Tetszenek a zenék amiket játszanak de jó lenne tudni ki az el?adó és mi a címe,hogy letudjam ?ket tölteni egyenként.

Legjobb válasz: A www.nightinfo.hu oldalon nagyon sok Hamvai és Bárány, stb mix van. és a legtöbbhöz van tracklist is. És itt a mixeket is letudod tölteni!

A http://www.nightinfo.hu oldalon nagyon sok Hamvai és Bárány, stb mix van. és a legtöbbhöz van tracklist is. És itt a mixeket is letudod tölteni!
A kérdező hozzászólása: kösziii :) nagyon szuper


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!