Találatok a következő kifejezésre: Milyen oldalon meg meg (349 db)

Ha a munkaadómtól kapok mobilnetet, akkor azt le tudják ellenőrizni, hogy milyen oldalakat néztem meg az otthoni laptopomról?

Legjobb válasz: Nem mivel a kártya nem tudja ,hogy te milyen oldalakon jártál.Szerintem csak 1-2 levél elolvasására érdemes használd ,ha korlátozott,de ha korlátlan akkor bátran netezz.Szerintem ,ha megcsinálod a munkád a kutya nem nézi ,hogy miket nyitottál meg. Max az otthoni gépeden lesz meg az ,hogy miket néztél.

Nem mivel a kártya nem tudja , hogy te milyen oldalakon jártál.Szerintem csak 1-2 levél elolvasására érdemes használd , ha korlátozott, de ha korlátlan akkor bátran netezz.Szerintem , ha megcsinálod a munkád a kutya nem nézi , hogy miket nyitottál meg. Max az otthoni gépeden lesz meg az , hogy miket néztél.

Routeren meg lehet nézni, azt, hogy mikor milyen oldalt nézett meg valaki?

Legjobb válasz: Amennyiben a "sima" pl. Linksys, Dlink stb. routerekre gondolsz, azokban nem. Amennyiben mondjuk Linux alapú szoftveres routerre, akkor abban igen, ha naplózza a kapcsolatokat. De általában ez a tûzfalak dolga. A tûzfalnaplóban szinte mindent lehet látni - jelszavakat nem, - de azt igen, hogy milyen oldalakon jártál.

Amennyiben a "sima" pl. Linksys, Dlink stb. routerekre gondolsz, azokban nem. Amennyiben mondjuk Linux alapú szoftveres routerre, akkor abban igen, ha naplózza a kapcsolatokat. De általában ez a tûzfalak dolga. A tûzfalnaplóban szinte mindent lehet látni - jelszavakat nem, - de azt igen, hogy milyen oldalakon jártál.

Milyen oldalon lehet még "ismerkedni" normális emberekkel?

Mint pl moly.hu-n?

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. A legselejtebb oldalon is vannak normális emberek és a legszínvonalasabb oldalon is fogsz találni barmokat. Amúgy nem tudom, hogy feltûnt-e de, egy barmokkal teli oldalon kérdezed, hogy hol vannak a normális emberek :DD XDD Akkor most te emberekkel akarsz ismerkedni, vagy ízeltlábúakkal? XD

Ez nem így mûködik. A legselejtebb oldalon is vannak normális emberek és a legszínvonalasabb oldalon is fogsz találni barmokat. Amúgy nem tudom, hogy feltûnt-e de, egy barmokkal teli oldalon kérdezed, hogy hol vannak a normális emberek :DD XDD Akkor most te emberekkel akarsz ismerkedni, vagy ízeltlábúakkal? XD


Milyen oldalak léteznek még ami hasonlít a pedomaci vagy az excsajok oldalra?

Legjobb válasz: Pedomacihoz hasonló: az össze közösségi oldal (elvégre a pedomacin megjelent képeket az illetõ maga osztotta meg a világgal, csak a mi defektes médiánk mindent félreért). excsajok: nem adok tippeket :)

Pedomacihoz hasonló: az össze közösségi oldal (elvégre a pedomacin megjelent képeket az illetõ maga osztotta meg a világgal, csak a mi defektes médiánk mindent félreért). excsajok: nem adok tippeket :)
A kérdező hozzászólása: mért nme ? milyen oldalak vannak még?

Milyen oldalak vannak még, amik olyanok, mint a youtube?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon, ha keresel, akkor egy rakat ilyen videós oldalon böngész, és úgy ad találatot, így más oldalakat is megismerhetsz. http://video.keresom.hu/

Szia! Ezen az oldalon, ha keresel, akkor egy rakat ilyen videós oldalon böngész, és úgy ad találatot, így más oldalakat is megismerhetsz. http://video.keresom.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi, de igaziból külföldieket szeretnék. :)

Szeretnék egy saját honlapot, lapunk.hu -n nem enged regizni. Milyen oldalak vannak még ami hasonló?

Legjobb válasz: Nem olyan jók webes szerkesztõ felületû weboldalak! De talán ez a legnormálisabb: http://5mp.eu/web.php?a=main Szerintem készíts egy atw.hu-s oldalt (nem olyan nehéz) ha van NVU nevû programod akkor ott megtudod csinálni mintha MS Word-el készítenéd. Utánna pedig Total Commanderrel feltöltöd. Ennél egy kicsivel bonyolultabb de legalább narmális oldalad lesz. Hamar bele lehet jönni ebbe az egészbe!

Nem olyan jók webes szerkesztõ felületû weboldalak! De talán ez a legnormálisabb: http://5mp.eu/web.php?a=main Szerintem készíts egy atw.hu-s oldalt (nem olyan nehéz) ha van NVU nevû programod akkor ott megtudod csinálni mintha MS Word-el készítenéd. Utánna pedig Total Commanderrel feltöltöd. Ennél egy kicsivel bonyolultabb de legalább narmális oldalad lesz. Hamar bele lehet jönni ebbe az egészbe!
Én azt ajánlom hogy php kódokkal egyet szerkessz azt nyomd fel ftp szerverre , és kész is ...
csak az ucoz.hu nagyon jó al gjobb
http://www.wix.com/ Ez egy amerikai free website creator. Próbáld ki, nagyon jó!
mlap.hu vagy blogspot.com, de ez inkább blogos
Az mlap.hun csináld !!!!!! az a legjobb legegyszerûbb+!!!!!! egy kicsit se kell hozzá számítógép zsewninek lenni MLAP.HU!!!!!!
Ejj. A meg az nem +, a hat nem 6, a volt nem vt. Tirpák.
A kérdező hozzászólása: nem muszáj ide írnod, ír6sz privátba is

Milyen oldal van még, ami hasonló, mint ez?

Milyen oldal van még, ami hasonló, mint ez??? Köszönöm, ha válaszolsz! Sajnos ez az oldal, illetve az ide belép?k már nem olyanok, mint régen voltak...

Legjobb válasz: kerdesek.hu,ritkakerdesek.hu De nekem így is tetszik az oldal de ezzek vannak hasonlók amikbe én nem foggok regisztrálni mert nekem ez a mogszokott és szerintem azzok telyesen kihaltak. meg van az anwers az több nyelvû de akkor is gyakorikerdek a legjobb mert itt sok mindenki van.

kerdesek.hu, ritkakerdesek.hu De nekem így is tetszik az oldal de ezzek vannak hasonlók amikbe én nem foggok regisztrálni mert nekem ez a mogszokott és szerintem azzok telyesen kihaltak. meg van az anwers az több nyelvû de akkor is gyakorikerdek a legjobb mert itt sok mindenki van.

Visszakérdezhető az internetszolgáltatótól hogy milyen oldalakat látogattam meg?

Legjobb válasz: Erre aligha van kapacitásuk, hogy mindenkinél mérjék, számon tartsák, és vissza is szolgáltassák. Ha valamit csinálsz egy oldalon, és rendõrségre van szükség, akkor fordítva indulnak ki. Az adott oldalról keresik meg a rendõrséget, a szolgáltató kiadja az IP-címhez az adatot, és onnan tudják hogy te (vagy valaki tõletek) csinálta amit csinált.

Erre aligha van kapacitásuk, hogy mindenkinél mérjék, számon tartsák, és vissza is szolgáltassák. Ha valamit csinálsz egy oldalon, és rendõrségre van szükség, akkor fordítva indulnak ki. Az adott oldalról keresik meg a rendõrséget, a szolgáltató kiadja az IP-címhez az adatot, és onnan tudják hogy te (vagy valaki tõletek) csinálta amit csinált.

3 évig nem voltam közösségben milyen oldalon tudhatnék meg többet? 14/F

Fogalmam sincs hogyan barátkozzak, hogyan legyek men? és ne egy lúzer. Tudnátok egy olyan oldalt ahol minden ilyesmit leírnak lehet?leg konkrét linkeket írjatok és kérlek hogy necsak olyan válaszok legyenek hogy mit hogy írtam le milyen hejesírási hibákkal. köszi

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/lelek Nézd meg ezt az oldalt, remélem találsz itt valami hasznosat:)

http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/lelek Nézd meg ezt az oldalt, remélem találsz itt valami hasznosat:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi várom a továbbiakat és a személyes válaszokat is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!