Találatok a következő kifejezésre: Milyen oldalon egy (392 db)

Milyen programmal vagy online oldallal tudnám lementeni az ÖSSZES oldalt egy URL címen?

Elég fárasztó egyesével lementeni az összes linkes oldalt. Szerintetek létezik ilyen, amit említettem elõbb?

Legjobb válasz: hol vannak az oldalak?! Egy oldalon sok link?! Firefox: Linky-> copie selected (text) link clipboard [link] [link] Kijelölt linkeket és szöveges linkeket is érzékel!

hol vannak az oldalak?! Egy oldalon sok link?! Firefox: Linky-> copie selected (text) link clipboard [link] [link] Kijelölt linkeket és szöveges linkeket is érzékel!
A kérdező hozzászólása: Hozok egy példát. Legyen hvg.hu oldal. Ezt le akarom menteni az összes cikket, minden létezõ képeket is. Offline módban is használhassak.
legegyszerûbb ha oldal mentése-> weboldal teljes -t választod. Vannak viszont külön offline böngészõk...most nem jut eszembe a neve... keress rá offline browser pl.: [link]
A kérdező hozzászólása: Ezt kipróbálom, köszi! Még egy kérdésem, hogy van olyan, hogy bizonyos oldalakat le szeretnék menteni PDF fájl-ba, természetesen egyesével lementésen kívül.
[link] PDF Download [link]
van online konverter is [link]
Akinek van Google Analytics integrálva az oldalába.
A kérdező hozzászólása: és ezt bármilyen oldalba, bárki tudja integrálni? tehát végülis bármelyik oldalban lehet?
oldal készítõje bármely oldalba betudja integrálni. illetve van pár nem épp kellemes alkalmazás, ami az internetes szokásokat figyeli, és bármely oldalon akár reklámot is benyomhat, õk is tudják követni.

Hol szoktatok állás után keresni? Milyen oldalakon leginkább? Nekem ez valahogy nem megy. Hiába akarok dolgozni, nem kellek senkinek hogy van egy fiam.

Már nem tudom mit csináljak, el vagyok keseredve. Pedig aztán én dolgozok rendesen, soha nem voltam még betegállományban, a szabadságot eddig egyik munkahelyemen sem ismertem, és mégis befogtam a szám úgy dolgoztam. Szeptembert?l bölcsibe megy a fiam, addig kéne valamit találnom. Az újságot is veszem, de vagy a gyerek a gond, vagy iszonyat messze van, vagy valami hibázik az elvárásoknál. Hol tudnék még keresgélni?

Legjobb válasz: Szia! Én ezt teljesen másképp látom. Nekem is van egy kislányom és GYES alatt folyamatosan tanultam és képeztem magam és elkezdtem network marketinggel foglalkozni, tehát van egy online üzletem és mellette mást is keresgettem folyamatosan. Úgy néz ki, hogy most beért minden amit eddig tanultam, mert megkaptam életem legjobb állását. A GYES alatt a gondolkodásomat is megváltoztattam és mindent elérhetek amit akarok, ez egyedül csak tõlem függ. Azért megpróbálok neked segíteni. Elküldök pár linket, amelyek online állásportálok linkjei és tudsz keresni kategória szerint állást, vagyis ha kiválasztod h. pontosan milyen állást szeretnél kidobja a lehetõségeket. Ne keseredj el, biztos vagyok benne, hogy sok embernek szüksége van rád, mint munkaerõre, fõleg ha ilyen kis dolgos vagy, ne add fel és megtalálod amit keresel. http://www.jobinfo.hu/ http://www.jobmonitor.hu/ http://www.workania.hu/ http://www.profession.hu/ http://www.jobline.hu/ http://www.jobpilot.hu/ http://www.cvonline.hu/ Ezekbõl mazsolázgathatsz, még találsz minden oldalon külön önéletrajz mintákat is, aminek a segítségével profi önéletrajzot tudsz írni. Egyébként, ha érdekel az online üzlet is, keress meg és meghívlak egy online üzleti bemutatóra, amit a számítógépedrõl hallgathatsz meg. Skype: tubrigi vagy e-mail: [email protected] Szép napot! Brigi

Szia! Én ezt teljesen másképp látom. Nekem is van egy kislányom és GYES alatt folyamatosan tanultam és képeztem magam és elkezdtem network marketinggel foglalkozni, tehát van egy online üzletem és mellette mást is keresgettem folyamatosan. Úgy néz ki, hogy most beért minden amit eddig tanultam, mert megkaptam életem legjobb állását. A GYES alatt a gondolkodásomat is megváltoztattam és mindent elérhetek amit akarok, ez egyedül csak tõlem függ. Azért megpróbálok neked segíteni. Elküldök pár linket, amelyek online állásportálok linkjei és tudsz keresni kategória szerint állást, vagyis ha kiválasztod h. pontosan milyen állást szeretnél kidobja a lehetõségeket. Ne keseredj el, biztos vagyok benne, hogy sok embernek szüksége van rád, mint munkaerõre, fõleg ha ilyen kis dolgos vagy, ne add fel és megtalálod amit keresel. http://www.jobinfo.hu/ http://www.jobmonitor.hu/ http://www.workania.hu/ http://www.profession.hu/ http://www.jobline.hu/ http://www.jobpilot.hu/ http://www.cvonline.hu/ Ezekbõl mazsolázgathatsz, még találsz minden oldalon külön önéletrajz mintákat is, aminek a segítségével profi önéletrajzot tudsz írni. Egyébként, ha érdekel az online üzlet is, keress meg és meghívlak egy online üzleti bemutatóra, amit a számítógépedrõl hallgathatsz meg. Skype: tubrigi vagy e-mail: [email protected] Szép napot! Brigi
Elnézést még a fentihez annyit szeretnék hozzáfûzni, amit már elõttem valaki más is ajánlott neked, hogy kérdezd meg ismerõseidet, hogy nincs-e valahol üresedés, mert éppen állás keresel, vagy interneten keress rá olyan cégekre, akiket ismersz és szívesen dolgoznál velük, keress egy e-mail címet és küldd el az önéletrajzodat, hogy szívesen vennéd ha értesítenének akkor, ha van a te képzettségednek megfelelõ állás. Ez tényleg elég jól mûködik, mert sok cég nem költ hirdetésre, ha embert keres, hanem házon belül próbálja megoldani és szól a beosztottaknak, vagy alkalmazottaknak, hogy nincs-e ismerõse aki szívesen elvállalná ezt és ezt az állást. Szóval próba-cseresznye!!! Üdv.Brigi
Álltalában a helyi munkaügyi központ honlapját, és a helyi ujság álláshirdetésit nézem (több van a neten mint az ujságba). Plusz még egy-két "fejvadászcég" oldalára szoktam kattintani.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat. Én semmi extrát nem szeretnék, csak egy olyan üzletbe elmenni eladónak, ahol a 90-100 megvan. Nem akarok milliókat, luxus körülményeket, csak nehéz mert 90 csak a lakás hitelünk. Ezért adom bölcsibe a kicsit, és elkeserítõ hogy nem vesznek fel. Ezeket a linkeket köszi, de itt olyan "komoly, nagy nevû állások" vannak, én meg csak egy kis szürke egér vagyok. Tapasztalatom is eladásban van csak semmi másban. :(( De köszi
Kedves kérdezõ! Próbáld meg ezeket az állásokat is! A hangzatos nevek sokszor megdöbbentõen egyszerû munkakört tartalmaznak. Na meg gondolom, te se bánnád, ha valahogy véletlenül egy 90 ezres állás helyett egy 200 ezresben találnád magad ugyanazért a munkáért :) Ne légy kishitû, add be a jelentkezésed "semmit nem veszíthetek"-alapon, mert tényleg maximum jól járhatsz :)
A kérdező hozzászólása: Nem bánnám, de az önbizalmam a béka [email protected]@e alatt van. Miért is kapnék meg egy jól hangzó állást, ha nincs benne gyakorlatom:(( Bár rajtam nem múlna a betanulás, de erre nem sokan fordítanak idõt szerintem. Köszi aranyos vagy!
utolsó voltam 28/l
Hol laksz, hogy Miskolc az álmod?
Az egyetemi éveim alatt sok minden odakötött ahhoz a városhoz. Egyszerûen nem tudom megérteni, h. miért nem tudok ott és a lakóhelyem környékén munkát találni. Tényleg csak olyanok kapnak munkát, aki csókos és idióta, ha ez igaz, akkor leszomorít az élet. Sok nyaram arra ment rá, h. készültem az egyetemi felvételire és a sok nyelvvizsgára. És semmibõl semmi. Sokaknak meg csak érettségije van és olyan helyen van, ahová egyetemi diploma illene...-
ha egy kerdesre kaptad a linket valaszkent akkor nezd meg a kerdeseidnel...
A kérdező hozzászólása: megnéztem , de nem találom ugyhogy valszeg csak itt olvastam vhol

Szeretnék egy saját honlapot, lapunk.hu -n nem enged regizni. Milyen oldalak vannak még ami hasonló?

Legjobb válasz: Nem olyan jók webes szerkesztõ felületû weboldalak! De talán ez a legnormálisabb: http://5mp.eu/web.php?a=main Szerintem készíts egy atw.hu-s oldalt (nem olyan nehéz) ha van NVU nevû programod akkor ott megtudod csinálni mintha MS Word-el készítenéd. Utánna pedig Total Commanderrel feltöltöd. Ennél egy kicsivel bonyolultabb de legalább narmális oldalad lesz. Hamar bele lehet jönni ebbe az egészbe!

Nem olyan jók webes szerkesztõ felületû weboldalak! De talán ez a legnormálisabb: http://5mp.eu/web.php?a=main Szerintem készíts egy atw.hu-s oldalt (nem olyan nehéz) ha van NVU nevû programod akkor ott megtudod csinálni mintha MS Word-el készítenéd. Utánna pedig Total Commanderrel feltöltöd. Ennél egy kicsivel bonyolultabb de legalább narmális oldalad lesz. Hamar bele lehet jönni ebbe az egészbe!
Én azt ajánlom hogy php kódokkal egyet szerkessz azt nyomd fel ftp szerverre , és kész is ...
csak az ucoz.hu nagyon jó al gjobb
http://www.wix.com/ Ez egy amerikai free website creator. Próbáld ki, nagyon jó!
mlap.hu vagy blogspot.com, de ez inkább blogos
Az mlap.hun csináld !!!!!! az a legjobb legegyszerûbb+!!!!!! egy kicsit se kell hozzá számítógép zsewninek lenni MLAP.HU!!!!!!

Egy saját weblapot szeretnék csinálni. Milyen oldalon lehet elkezdeni, ami ingyenes? (lehetőleg HTML-ben)

Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nos, 2 módon tudsz elindulni: A) rákeresel az "ingyenes weblapkészítõ oldalak"-ra itt vagy Google-ben. Kapsz egy listát ingyenes weblapkészítõ oldalakról, kipróbálod õket, megállapodsz annál, amelyik tetszik és 13 kattintásból létrehozol egy weboldalt. Ez esetben tök felesleges megkötnöd, hogy HTML, vagy sem, mert te csak a kezelõfelületet látod. Egy példa: webnode.hu B) rákeresel az "ingyenes webtárhely"-re itt vagy Google-ben, választasz egy ingyenes tárhelyet, megszerkeszted a HTML lapjaidat a gépeden és feltöltöd. Egy példa: atw.hu

Nos, 2 módon tudsz elindulni: A) rákeresel az "ingyenes weblapkészítõ oldalak"-ra itt vagy Google-ben. Kapsz egy listát ingyenes weblapkészítõ oldalakról, kipróbálod õket, megállapodsz annál, amelyik tetszik és 13 kattintásból létrehozol egy weboldalt. Ez esetben tök felesleges megkötnöd, hogy HTML, vagy sem, mert te csak a kezelõfelületet látod. Egy példa: webnode.hu B) rákeresel az "ingyenes webtárhely"-re itt vagy Google-ben, választasz egy ingyenes tárhelyet, megszerkeszted a HTML lapjaidat a gépeden és feltöltöd. Egy példa: atw.hu
Html/css/js eszközök használatával készült weboldalt nyugodtan tervezgethetsz fejlesztõi környezet nélkül, úgy is hogy létrehozol a weboldaladnak egy mappát a meghajtódon. Csak arra ügyelj, hogy a képek és külsõ fájlok hivatkozásait (css, js fájlok) relatív módon add meg, mert feltöltéskor gondot okoz a (C:\www\images\hatterem.jpg) megadása :) Használhatsz notepad++, kompozer, nvu, netbeans programot a weblap elkészítésére, de a relatív hivatkozásokra ügyelj. Ha úgy gondolo, hogy már elég jól néz ki a weboldal regelhetsz egy ingyenes tárhelyet atw.hu/uw.hu/ininet.hu Ezek a szolgáltatók ingyenes aldomaint is adnak a tárhelyhez, így a feltöltött oldalt megnézheted a neten domain regisztrálás nélkül is pl: weboldalam.ininet.hu Célszerû minden létrehozott file nevét (különösen képekét) kisbetûsen, ékezetek és szóközök nélkül kialakítani, mert a linux alapú szerver rendszerek nem tolerálják az ékezeteket. Tananyag: http://www.w3schools.com Sok sikert!
Huh, ez nekem is nagyon hasznos volt, pont most akartam hasonlót kérdezni. Köszi nektek!!!
http://www.codeacademy.com Angol, de hasznos. Példák, oktatás, minden.
Notepad++
Nincs. Több keresõ is van, de google messze a legjobb...
Nincs ilyen. Sehol nem kötelezõ a saját neveddel és koroddal regisztrálni (legfeljebb ajánlott, hogy magadat add), fõleg egy nem közösségi oldalon. Pont ezért vannak nicknevek, hogy ne add meg a saját neved. Ha minden oldalon mást használsz, akkor hiába lenne egy keresõ, nem tudod mi alapján keresd. Általában az e-mail cím szokott közös pont lenni az ilyeneknél, ha erre rákeresel, talán kiad pár lehetséges találatot.

Hogyan tudnék feltölteni egy nagyméretű videót egy oldalra minél gyorsabban? És milyen oldalra?

Ez egy 1.63 Gigás videó fájl, amit már tömörítettem .rar-ba... hogy tudnám a leggyorsabban feltenni?

Legjobb válasz: Meg akarod osztani valakivel a fájlt vagy csak az interneten akarod tárolni?

Meg akarod osztani valakivel a fájlt vagy csak az interneten akarod tárolni?
A kérdező hozzászólása: Meg szeretném osztani valakivel. :)
Akkor töltsd fel a YouTube-ra és állítsd be hogy ne listázza ki. Így csak linkkel rendelkezõ felhasználód tudják megnézni.
*felhasználók
A gyorsaság az általad elõfizetett internetcsomag sebességén múlik. Az ideje pedig a gyorsaság és fájlméret függvénye. Egy eleve tömörített kódolású videó nem lesz kisebb szinte semmivel ha becsomagolod, csak akkor ha rontasz a minõségén.
Ez egy nagyon rossz ötlet. Miért kéne neki prosti, rég volt nõje, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: olyan kéne aki vállal ilyet hogy ki jön buliba :
Kezdd a rosszlanyok.hu -n vagy a fotogarancia.hu-n, azok indulásnak jók.

Mit jelent ha egy telefon nem támogatja a flash tartalmat? Akkor ha wifizek akkor milyen oldalakat nem tudok megnézni?

Legjobb válasz: Minden oldalt meg tudsz nézni, de a flash tartalom nem fog megjelenni. Pl videolejátszók vagy Farmville. Ha meg az egész site egy flash program, akkor is letölt mindent a flash tartalmon kívül, csak az egyenlõ lesz a nullával. Semmilyen weboldal nem fog kizárni téged, mert nincs flash-ed.

Minden oldalt meg tudsz nézni, de a flash tartalom nem fog megjelenni. Pl videolejátszók vagy Farmville. Ha meg az egész site egy flash program, akkor is letölt mindent a flash tartalmon kívül, csak az egyenlõ lesz a nullával. Semmilyen weboldal nem fog kizárni téged, mert nincs flash-ed.
Vegyél kezedbe egy IPhone-t, és megtudod:) Ha flash-be megírt oldalra mész, amibõl nem kevés van, akkor egyszerûen egy üres lapot fogsz látni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!