Találatok a következő kifejezésre: Milyen oldalakon laptopokat (14 db)

Szövegszerkesztõ programmal. Hova akarod csatolni?
A kérdező hozzászólása: emailhez kellene

Milyen oldalt ismertek ahonnan laptopot lehet venni?

Tud valaki olyan oldat ahol jó áron lehet laptopot venni?

Legjobb válasz: ipon.hu

ipon.hu
ipon.hu, edigital.hu, pcx.hu, bluechip.hu, aqua.hu Ezek megbízhatóak is. Én az ipon-on vettem az asztali gépem és a monitorom is, és semmi probléma nincs velük úgyhogy õket tudom ajánlani. A többiekrõl meg jókat olvastam.
nem
Átlag user, átlag routerrel nem!
A második a pontos válasz :)


nem
Talán ha vissza tudnád állítani a kitörölt fájlokat valamilyen programmal, akkor igen. Bár nem tudom, hogy ez ebben az esetben lehetséges-e.
nem, tudod erre találtál ki, hogy ne lehessen megnézmi
ugyanilyen az http://www.arukereso.hu, vagy a http://www.kirakat.hu, de ha egyszerûen beírod a google-be, hogy notebook, vagy laptop, kidob egy halom oldalt, ami ezek eladásával foglalkozik.

Milyen laptopot ajánlanátok az igényeim szerint (igények lent)? Milyen az, ami nektek nagyon jól bevált? Mely oldalakon érdemes laptopokat nézni?

Nekem csak netezésre, filmnézésre kell, a win7 fusson rajta szépen, 200 Gigás winyó bőven elegendő, és minimum 1 év garancia legyen rajta. 20 000 - 100 000 Ft közöttit keresek, lehetőleg minél olcsóbbat, de a böngészésben ne legyen akadozás. Köszi a tanácsot előre is!

Ez a laptop milyen játékra lesz elegendő? : Asus G2S (aztirjak róla, forum oldalakon hogy gamer laptop. ) Én szeretnék egy ilyet venni. [Intel Core 2 Duo 2.22ghz turbo casche, 2gb ram, Nvidia Geforce 8600gt 512mb]

Legjobb válasz: Ez a 2 giga RAM, sztem. nagyon kevés lesz. Speciel, most nálam csak a Firefox megy és most is 2,16 giga RAM-ot használ, nekem 4 gigás RAM-om van, de elindítom pl.: az After Effectset, felmehet a memóriahasználat 3,5 giga fölé

Ez a 2 giga RAM, sztem. nagyon kevés lesz. Speciel, most nálam csak a Firefox megy és most is 2, 16 giga RAM-ot használ, nekem 4 gigás RAM-om van, de elindítom pl.: az After Effectset, felmehet a memóriahasználat 3, 5 giga fölé
4 GB RAM-mal F1 2012

Segít nekem valaki? kellene nekem egy illesztő-kép és hang is fujitsu siemens laptophoz-milyen lenne jo? Ami volt az oldalt irányba nyult a kép ez mitől van?

Legjobb válasz: És mi honnét tudjuk? Telepatikusan találjuk ki, hogy mi a laptopod típusa meg az operációs rendszer amit használsz?

És mi honnét tudjuk? Telepatikusan találjuk ki, hogy mi a laptopod típusa meg az operációs rendszer amit használsz?
Ezt Google Translate-tel sikerült lefordítani magyarra? :D
carbohydrate ment a mutatóujj felfelé :D :D :D tényleg elég zavaros a kérdés megfogalmazása... fuss neki még egyszer ha lehetne...
A kérdező hozzászólása: kellene nekem egy képillesztö program-laptophoz mert hullamzik a mozzilakép lapozásnál. aztán hanghoz kell driver amit nem tom honnan szedjek

Milyen kamatmentes részletre vehető laptop lehetőségekről tudtok, konkrét ajánlatok vagy erre specializálódott oldal? Linkeket légyszi, nagy szükségem lenne rá.

150.000 ft-os határ körül mozoghat a gép.

Legjobb válasz: Szia! Arra vigyázz, h a kamatmentes az nem azt jelenti, h nincs költséged pluszban, mert pl az egyszeri vagy havi kezelesi költség benne lehet valamint ha mégsem lenne akr viszont bizonyos futamidön belül kell kifezetned, ami pedig megterhelö lehet és ha beletörne a bicskád csunyán behatják. Konkrét oldalról nem tudok, nézd ki neten, h milyen gépet szeretnél, nézd meg melyik bankal alnak kapcsolatban és annak a honlapjan kint van h van-e akcio stb...

Szia! Arra vigyázz, h a kamatmentes az nem azt jelenti, h nincs költséged pluszban, mert pl az egyszeri vagy havi kezelesi költség benne lehet valamint ha mégsem lenne akr viszont bizonyos futamidön belül kell kifezetned, ami pedig megterhelö lehet és ha beletörne a bicskád csunyán behatják. Konkrét oldalról nem tudok, nézd ki neten, h milyen gépet szeretnél, nézd meg melyik bankal alnak kapcsolatban és annak a honlapjan kint van h van-e akcio stb...
A kérdező hozzászólása: Igen, a futamidõt figyelem. 10 hónapos futamidõ már megfelel és az elején egy 50.000-es önrészt tudok vállalni. A kezelési költségre majd figyelek, köszi.

Laptopom USB-je nem mûködik! Elõször egy romlott el, aztán a másik kettõ is ami a másik oldalon volt. Tehát minden usb hibás! Milyen hiba következménye ez?

alaplap? esetleg valami más? Bios lehet?

Legjobb válasz: Elõször meg kellene nézni, hogy biztosan nem szoftveres-e a gond: Bármelyik Linux Live módban vagy a Hiren BootCD (Mini Windows felülete) -> ezekkel indítva a gépet a jelenlegi rendszertõl függetlenül tudod ellenõrizni, ha mûködik ezekkel az usb akkor a jelenlegi rendszerrel van gond.

Elõször meg kellene nézni, hogy biztosan nem szoftveres-e a gond: Bármelyik Linux Live módban vagy a Hiren BootCD (Mini Windows felülete) -> ezekkel indítva a gépet a jelenlegi rendszertõl függetlenül tudod ellenõrizni, ha mûködik ezekkel az usb akkor a jelenlegi rendszerrel van gond.
Kimaradt: BIOS-t is frissíthetsz (vagy ha nincs újabb, megpróbálhatod újratelepíteni a jelenlegi verziót)
A kérdező hozzászólása: Értem! köszönöm! Hozzálátok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!