Találatok a következő kifejezésre: Milyen okbol le az (3 db)

Milyen okbol megy le az óvszer aljára a sperma? Ez nagyon nagy probléma? Kb mennyi az esélye h kijön belöle valami?

Legjobb válasz: akkor megy le az aljára, hogyha levegõ marad alatta, vagy az aktus során kerül bele. így sajnos van esélye, hogy kijön valami.

akkor megy le az aljára, hogyha levegõ marad alatta, vagy az aktus során kerül bele. így sajnos van esélye, hogy kijön valami.
Nem kell levegõt hagyni benne. Ez rá is van írva a dobozára, nézz utána!
A kérdező hozzászólása: jó... anyukám azt monta hogy kell levegõt hagyni a sperma zsákba... és megnéztük a barátommal hogy szivárog-e vagy sem .. de nem volt nedves

Milyen okból kifolyólag fekszenek le a buliban az ittas lányok a fiúkkal?

gondolom nem csak odamennek, hogy szia, olyan szép vagy. Erre a nő elolvad majd elmennek és megtörténik. Ez szerintem baromság, de hogy mennek ezek a dolgok?

Legjobb válasz: Ott a kulcsszó, hogy ittasak.

Olyan okból kifolyólag, hogy ittasak, nincsenek gátlások.Én fiú vagyok, de bebaszva szinte bármire képes vagyok, egyszer leakartam ugrani egy kilátóból, mert úgy gondoltam, hogy én most repülni akarok.
Ott a kulcsszó, hogy ittasak.
Odaírtad hogy ittasak! Elmondom neked, hogy kicsi piát megisznak és ledobják a gátlásaikat! Az ok meg annyi hogy õk is szeretnek szexelni, és nem nagyon válogatnak ha annyit ittak :)
Az ok prózai: szeretnek dugni. Te nem?
Kinézet. Az a csaj úgy is kiszúrja melyikkel "feküdne le" a pasi persze észre veszi és már akció van.
A lányok vicsorognak, kéretik magukat, aztán a legjobb pasival basznak. Ennyi a történet.
Csak a dízspintyekkel hajlandóak reszelni. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: vagy én vagyok a retardált, de én még egyszer sem láttam olyat, hogy a csaj rámászott a csávóra. de most hogy mondjátok ki is próbálom, hogy megállok a bárpult elõtt és várom h rámmásszanak.
Szerintem kevés olyan csaj van aki csak úgy rámászik egy pasira! Viszont, ha egy jóképû pasi mászik rá a csajra, akkor hagyják magukat! ha viszont ronda akkor elküldik a fenébe!!
Utolsónak van igaza, ritkán másznak a csajok pasira. Ha jóképû, szuperszexis akkor mennek vele egy körre, ha ronda csúnyán elküldik.
Egyszerûnek nem mondható a dolog. Ki miért. Van aki csak szimplán elissza a józan eszét, van aki gátlást old és van aki csak indokot keres. Lány függõ. Amúgy meg nem csak díszpintyekkel reszelnek :) Sose voltam az, nagydumás se, sõt kõgazdag se. Valahogy mégis voltak barátnõk és mos van egy gyönyörû feleségem és két szép gyermekem :)

Egy kutya milyen okból kifolyólag pisili le a játékát és pisil bele az ágyába?

Legjobb válasz: Mondjuk, mert még nem tudja visszatartani? Vagy megjelöli magának? :D

Mondjuk, mert még nem tudja visszatartani? Vagy megjelöli magának? :D
Erõsen domináns. Nálunk a fõnökasszony etetés után odamegy a másik kutya táljához és belepisil. Ott kell állnom mellettük, hogy rászóljak, különben sikálhatom a tányérokat.
nagyon zavaros válaszokat kaphat az emberektõl akikkel él...össze van zavarodva, nem tudja, hogy mi a helyes és mi nem nincsen rendszer, nincsenek szabályok az életében és egyáltalán nem foglalkoznak természetes igényeinek a kielégítésével

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!