Találatok a következő kifejezésre: Milyen okbol le (6 db)

Milyen okbol megy le az óvszer aljára a sperma? Ez nagyon nagy probléma? Kb mennyi az esélye h kijön belöle valami?

Legjobb válasz: akkor megy le az aljára, hogyha levegõ marad alatta, vagy az aktus során kerül bele. így sajnos van esélye, hogy kijön valami.

akkor megy le az aljára, hogyha levegõ marad alatta, vagy az aktus során kerül bele. így sajnos van esélye, hogy kijön valami.
Nem kell levegõt hagyni benne. Ez rá is van írva a dobozára, nézz utána!
A kérdező hozzászólása: jó... anyukám azt monta hogy kell levegõt hagyni a sperma zsákba... és megnéztük a barátommal hogy szivárog-e vagy sem .. de nem volt nedves

A Visegrád-tól nem messze a 11-es útról látható Hilton szálloda építkezése milyen okból állt le hirtelen majdnem kész állapotban?

Legjobb válasz: Találtam egy 2007-ben megjelent cikket, én mondjuk meglepõdtem hogy oda egy Hilton. Valószínûbb hogy egy Hilton csoportba tartozó szálloda lesz az. Valszeg likviditási gondok.

Találtam egy 2007-ben megjelent cikket, én mondjuk meglepõdtem hogy oda egy Hilton. Valószínûbb hogy egy Hilton csoportba tartozó szálloda lesz az. Valszeg likviditási gondok.

Milyen okból kifolyólag fekszenek le a buliban az ittas lányok a fiúkkal?

gondolom nem csak odamennek, hogy szia, olyan szép vagy. Erre a nő elolvad majd elmennek és megtörténik. Ez szerintem baromság, de hogy mennek ezek a dolgok?

Legjobb válasz: Ott a kulcsszó, hogy ittasak.

Olyan okból kifolyólag, hogy ittasak, nincsenek gátlások.Én fiú vagyok, de bebaszva szinte bármire képes vagyok, egyszer leakartam ugrani egy kilátóból, mert úgy gondoltam, hogy én most repülni akarok.
Ott a kulcsszó, hogy ittasak.
Odaírtad hogy ittasak! Elmondom neked, hogy kicsi piát megisznak és ledobják a gátlásaikat! Az ok meg annyi hogy õk is szeretnek szexelni, és nem nagyon válogatnak ha annyit ittak :)
Az ok prózai: szeretnek dugni. Te nem?
Kinézet. Az a csaj úgy is kiszúrja melyikkel "feküdne le" a pasi persze észre veszi és már akció van.
A lányok vicsorognak, kéretik magukat, aztán a legjobb pasival basznak. Ennyi a történet.
Csak a dízspintyekkel hajlandóak reszelni. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: vagy én vagyok a retardált, de én még egyszer sem láttam olyat, hogy a csaj rámászott a csávóra. de most hogy mondjátok ki is próbálom, hogy megállok a bárpult elõtt és várom h rámmásszanak.
Szerintem kevés olyan csaj van aki csak úgy rámászik egy pasira! Viszont, ha egy jóképû pasi mászik rá a csajra, akkor hagyják magukat! ha viszont ronda akkor elküldik a fenébe!!
Utolsónak van igaza, ritkán másznak a csajok pasira. Ha jóképû, szuperszexis akkor mennek vele egy körre, ha ronda csúnyán elküldik.
Egyszerûnek nem mondható a dolog. Ki miért. Van aki csak szimplán elissza a józan eszét, van aki gátlást old és van aki csak indokot keres. Lány függõ. Amúgy meg nem csak díszpintyekkel reszelnek :) Sose voltam az, nagydumás se, sõt kõgazdag se. Valahogy mégis voltak barátnõk és mos van egy gyönyörû feleségem és két szép gyermekem :)

Egy kutya milyen okból kifolyólag pisili le a játékát és pisil bele az ágyába?

Legjobb válasz: Mondjuk, mert még nem tudja visszatartani? Vagy megjelöli magának? :D

Mondjuk, mert még nem tudja visszatartani? Vagy megjelöli magának? :D
Erõsen domináns. Nálunk a fõnökasszony etetés után odamegy a másik kutya táljához és belepisil. Ott kell állnom mellettük, hogy rászóljak, különben sikálhatom a tányérokat.
nagyon zavaros válaszokat kaphat az emberektõl akikkel él...össze van zavarodva, nem tudja, hogy mi a helyes és mi nem nincsen rendszer, nincsenek szabályok az életében és egyáltalán nem foglalkoznak természetes igényeinek a kielégítésével

Mennyi időnként és milyen okból cseréled le a mobilkészülékedet?

Ha volt már ilyen kérdés, elnézést. A belinkeléseket is felpontozom. Az érdekelne, hogy egy mobiltelefon megvásárlása után ki mennyi ideig tartja meg.

Legjobb válasz: Ha elromlik, akkor cserélem. Javíttatni nem szoktam, mert általában többe kerülne mint az új, fõleg hogy nincsenek nagy igényeim egy telefontól:) az idõ változó, a mostani lassan négy éves(rekord idõ nálam), de volt amelyiket egy év alatt sikerült tönkretennem... nem tudott úszni =)

Ha elromlik, akkor cserélem. Javíttatni nem szoktam, mert általában többe kerülne mint az új, fõleg hogy nincsenek nagy igényeim egy telefontól:) az idõ változó, a mostani lassan négy éves(rekord idõ nálam), de volt amelyiket egy év alatt sikerült tönkretennem... nem tudott úszni =)
Szigoruan csak akkor ha elromlik. Ekkor viszont megprobalok 1 felevnel fiatalabb modelt valasztani.
ha lehetõség van új telefon kivételére a szolgáltatónál a szerzõdés lejárta után, vagy ha ellopják. Még eddig 1 mobilom se romlott el :)
Mi 6an vagyunk a családban, mindíg használtan kaptam a telót, nálam minimum 2 évig simán jó
Én régebben 2 évente cseréltem, mert az elõfizetés ennyi idõnként lehetõvé tette, hogy pár száz forintért újat vegyek. Most nincs ilyen lehetõség, így 3 éve használom ugyanazt a telefont, és azért fogom lecserélni, mert szolgáltatót váltok és a telefon pedig nem hálózatfüggetlen.
Én addig használom amíg el nem romlik. 1-2-3-4 év szokott lenni... A motorolám 5 évig használtam (ez még mûködik csak már régi) utána a Nokia 1 évig, a SE 2 (de ez 6x volt szervízben) most április óta egy Samsung, amíg el nem romlik. Én ált. középkategóriásat veszek
Ha elromlik, vagy ha megjelenik valami ami jobban tetszik (bár ez a veszély most nem fenyeget :p), de általában minimum 1 évig mindegyik megmarad.
èn mindig drága éppen akkor mikor megveszem menö és jóminöségü telefont veszek. a legújabbat. de ezt használom míg teljesen tönkre nem megy. az utolsót 5 évig használtam egyszer kimostam mosógépben és tovább müködött, aztán 5 évesen már második aksi ment tönkre fél év alatt, állandóan kikapcsolt, így vettem egy újat, amit most már lassan 4 éve használok. amíg el nem romlik. ha ez teljesen felmondja a szolgálatot veszek megint de csak nagyon jot. ilyenkor 100ezere felett gondolkodom attól függöen mi lesz akkor az új stb...
Én az elsõ telefonomat 6.-os koromban kaptam, egy Siemenst. Aztán 2 évre rá jött egy sony ericsson, azt cseréltem egy samsunggal, majd azt még egy samsunggal, majd természetesen samsunggal cseréltem azt is :) Ezek két évente történtek, azonban a legutolsó samsungom fél év után megadta magát és nem is voltak hajlandók megjavítani a samsungnál, úgyhogy jött a mindenki által annyira istenített Nokia. És igazuk van... 1 éve van meg, egy rossz szavam sem lehet hozzá. (Nokia 6700 classic) Szóval az eddigi ha jól számoltam 6 telefonomból egy romlott el. Nem mondom, hogy egyik sem volt szervizben, de az csak szoftverfrissítés volt mindig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 18:11-es, drágatelós! Ez Nálad milyen típusokat takar? Én 1996 óta mobilozom. Nokia 2010 volt az elsõ, aztán több Alcatel, Siemens. Aztán 2003-ban vettem egy 8910i-t. Na az volt az atelefon, amit "érzelemmel szerettem" is. Sajnos 2, 5 év alatt tönkre ment, állandóan kinyílt spontán. Akkor vettem egy Samsungot. De 2006-ig bírtam. Akkor vettem egy sima 8800-t. Én úgy szoktam az ilyen komoly telefont venni, hogy újonnan, de mire kicsit lecseng és így olcsóbb lesz. Persze ezek is 100 fölött voltak.

Tiltottak le már valakit plazmaadásról közületek és ha igen milyen okból?

Vagy akinek a szervezetére káros hatással volt?És mi volt az?

Legjobb válasz: Egy hónapig ki voltam zárva vérszegénység miatt. Szedtem a vastablettát és rendbe jöttem. Az Ausztriában volt. Elég régóta járok, szvsz nem okoz egészségügyi problémát. ha vmi bajod van, úgyis látják a véredben, és akkor szólnak, hogy szünetet kellene tartani. Leggyakrabban vérszegénység vagy plazmafehérje hiány (nemtom ez-e a szakkifejezés rá) lehet. Ekkor pár hétig nem mehetsz, amíg a szervezeted újratermeli, de nem okoz semmi bajt, csak a doki látja a véredben.

Egy hónapig ki voltam zárva vérszegénység miatt. Szedtem a vastablettát és rendbe jöttem. Az Ausztriában volt. Elég régóta járok, szvsz nem okoz egészségügyi problémát. ha vmi bajod van, úgyis látják a véredben, és akkor szólnak, hogy szünetet kellene tartani. Leggyakrabban vérszegénység vagy plazmafehérje hiány (nemtom ez-e a szakkifejezés rá) lehet. Ekkor pár hétig nem mehetsz, amíg a szervezeted újratermeli, de nem okoz semmi bajt, csak a doki látja a véredben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!