Találatok a következő kifejezésre: Milyen oka a (799 db)

Milyen okai lehetnek a pszichopátia kialakulásának?

Úgy értem hogy utánanéztem és a genetikán kívül a kés?bbi kialakulás pszichés okai elméletileg a rossz szül?-gyerek kapcsolat, gyerekkori bántalmazások, sérelmek, szóval rossz élmények..

Legjobb válasz: Ok nélkül biztosan nem alakul ki, csak úgy magától biztosan nem. Milyen tüneteket észlelsz magadon? Egyébként szerintem egy pszichopata nincs tisztában azzal, hogy õ az.

tehát az önkontroll teljes hiánya nem lehet rá szép szavakkal hatni gátlástalanul megbánt másokat ja és azt, hogy beteg NEM vallja be! õ normális, mindenki más a beteg
Ok nélkül biztosan nem alakul ki, csak úgy magától biztosan nem. Milyen tüneteket észlelsz magadon? Egyébként szerintem egy pszichopata nincs tisztában azzal, hogy õ az.
Már bocs de a 2, 7, 8, 10 talán pont a legfontosabbak :P Nem vagy te pszichopata.
Egy fiatal lány az anyja temetésén megismerkedik egy fiatalemberrel, akibe elsõ látásra beleszeret, de nem tudja meg az elérhetõségét, nem cserélnek telefonszámot stb. Egy hét múlva a lány megöli a nõvérét. Kérdés: Miért ölte meg a lány a nõvérét? Erre valaszolj valaszodbol kiderul hogy psziho vagy-e!
Jeffrey Dahmer is ilyen volt. A szülei mindig jól bántak vele, jó gyerekkora volt sosem bántották õt, még az oszt.társai sem. Felnõtt korára alkoholista lett, majd gyilkolt is, és kannibál is volt...Tehát szerintem, ha valaki pszichopata az ezzel születik. A környezeti hatásokkal, az életkörülményekkel ki lehet belõle hozni az efféle hajlamokat. Az ilyen emberekben csak ott szunnyad egy ideig, aztán eljön (ha eljön?) egy idõpont mikor a felszínre tör rejtett énje. Tehát szerintem egy pszichopata annak születik. Még talán jó neveléssel , jó körülményekkel talán ellehet belõle nyomni a vágyakat.
A kérdező hozzászólása: De csak mellesleg jegyzem meg hogy nem az volt a kérdés hogy az-e vagyok vagy sem, hanem hogy kialakulhat-e mindenféle pszichés hatás nélkül. Lényegtelen hogy én mi vagyok..
A kérdező hozzászólása: elsõ: tudom ki vagyok, tudom mit akarok, tehát ezzel nincs problémám.. suliba meg igen, nem járok be, levelezõn tanulok, itthonról. dühös meg sosem vagyok, nincs ami annyira felidegesítene hogy dühös legyek miatta, ordibálni meg pláne nem szoktam. Szándékosan meg nem bántok meg senkit, de ha arról van szó, hogy neki vagy nekem legyen jó, akkor természetesen magamat helyezem elõre.. A csajaim megöléséért meg kétlem hogy börtönbe kerülnék, mivel nõ vagyok...
rájöttem, honnan tudod meg vársz pár évet és meglátod hova kerülsz jó családi környezetben vagy pl (munkahely/bnõ/minden normális) vagy börtönben vagy, és mögötted már 10 csaj, akit megcsaltál és nem is bánod vagy iszol azért hogy kiélhesd az agressziót "sokan nem azért agresszívak, mert isznak, sokan azért isznak, hogy az agressziót kiélhessék" lelkiterror.t35.hu oldalról(vagy vmi ilyesmi a címe)
ötlet: kamaszkor: hormonok el fog múlni néha tombolni kell
elsõ vagyok a nem tudom ki vagyok, másokat nem értek meg tehát minden amit leírsz, tipikus kamaszkori gondolkodásra vall, ami 20 évesen is meglehet (tekintve a hormonokat) ha pszchopata vagy: nem tudsz beilleszkedni pl.SNI-s vagy? így hívják az iskolában azokat a gyerekeket, akikkel nem lehet osztályban foglalkozni, hanem egyedül járnak be órákra. vagy: dühös vagy és ordibálsz másokkal és ez tart kb 0, 5-1 órán keresztül is, és azt hiszed igazad van és látod közben a másik arcán, hogy totál hülyének néz és fél tõled? na. ilyen egy pszichopata
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül, azok maximum a pszichopata bûnözõkre igazak. Nem csak a rablók, öngyilkosok és társaik között vannak pszichopaták hanem a teljesen normálisnak látszó emberek között is. Most ezt nem azért mondom, hogy meggyõzzelek, csak egyszerû tényként.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ választ meg nem értem, de mindegy. Kamasz sem vagyok már, lassan 20 leszek. (szerintem ez már nem kamasz, attól függetlenül hogy van pár szellemileg visszamaradott velem egykorú...)

Milyen oka lehet a hajhullásnak? Nem arra gondolok, hogy fésüléskor kijön pár száll, hanem egyfolytában hullik és elég sok. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nem beszólok, de annyiszor megkérdezték már ezt, de szívesen felsorolom :) belsõ gyulladás, vitaminhiány, tavaszi hajhullás, hajvasalás, nem megfelelõ sampon/balzsam/gél/spray stb de akár cserélõdhet épp most a hajad és azért is meg még számtalan ok. Keress fel 1 hajvizsgálatot meg kérj beutalót vérvételre egy teljes kivizsgálást, hogy kiderüljön mi bajod vagy van e valami bajod, és ne parázz, ne félj ez is nagyon fontos, én tudom milyen másfél évig hullott és már csak a hajam negyede van :( :) Nyugalom és remélem rendbe jössz hamar ;)

Nem beszólok, de annyiszor megkérdezték már ezt, de szívesen felsorolom :) belsõ gyulladás, vitaminhiány, tavaszi hajhullás, hajvasalás, nem megfelelõ sampon/balzsam/gél/spray stb de akár cserélõdhet épp most a hajad és azért is meg még számtalan ok. Keress fel 1 hajvizsgálatot meg kérj beutalót vérvételre egy teljes kivizsgálást, hogy kiderüljön mi bajod vagy van e valami bajod, és ne parázz, ne félj ez is nagyon fontos, én tudom milyen másfél évig hullott és már csak a hajam negyede van :( :) Nyugalom és remélem rendbe jössz hamar ;)
19:26: Ja és, ha elkezdesz vizsgálatok elõtt vitamint szedni meg valami hajhullás elleni sampont használni pl: bánfi vagy amit találsz a polcokon azzal nem ártasz sõt lehet ennyitõl is javul vagy abba marad :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!:)
tavaszi hullás lehet. Most kezdõdött? Amúgy attól is lehet h elhalnak a hajhagymáid vagy mi, tehát ha mondjuk göndör vagy és sosem fésülöd. Naponta többször maszírozd át a fejbõrödet(igaz ettõl kicsit gyorsabban zsírosodik)
A kérdező hozzászólása: Nem göndör, és fiú.

Mit gondoltok, a 3. VH-ban milyen fõ tömbök lennék milyen országokkal, és mi lenne az ok a háborúra?

Én oknak Amerika nagy agresszivitására gondolok a közel keleten, vagy Észak Korea tényleg támadna nem csak ígérgetne. Lenne esélye hogy belekerüljünk? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Üdv Ez kérdéses,szerintem hasonlóan mint eddig. Hogy mi lenne az oka?!Ami eddig is volt:Terület,pénz,vallás,emberek stb..... De,már közeleg a Negyedik Birodalom! :D

Üdv Ez kérdéses, szerintem hasonlóan mint eddig. Hogy mi lenne az oka?!Ami eddig is volt:Terület, pénz, vallás, emberek stb..... De, már közeleg a Negyedik Birodalom! :D
Amerika nem agresszív! Amerika = világ és nagyhatalom s ezzel sajna vissza is élnek. Õk 2 esetben indítanak háborút: 1. Ha éppen hívják õket, 2. Ha olaj vagy pénz szagot éreznek. Élõ példa az 1.-esre = Szerbia. . . . . a 2.-esre = ázsiai régiók amik fröcsögnek az olajtól. Tehát a 3. VH-t nem a Koreaiak vagy az Amcsik fogják elkezdeni. . . .
Ok: 1: egy gazdasági válság hogy a szélsõséges irányzatok felerõsödjenek 2:olaj és a vele gyakorolt hatalom tömbök: 1: ha az olajból indulunk, akkor az olajt birtokló országok vs Usa , aztán az olajos országokat valaki elkezdi támogatni pl.: Oroszország ( Usa - Orosz ellentét) 2: ha az ideológiák miatt egy sokkal globálisabb háború lenne, mert majdnem minden térség csatlakozna :-lenne egy baloldali tömb : Korea, Kuba, Kína (+ esetleg Oroszország a múltja miatt) - jobb oldali tömb : a nagy nemzeti nacionalizmusú országok ( akár még az Usa-t is el tudnám képzelni ide) és az ideológiai csatát az az oldal nyerné ahova az Eu csatlakozna , mert gyakorlatilag egy ideológia egész Európa felett át tudná venni a hatalmat az Unió révén.

1-2 éve úgy látom mintha kisebbek lennének a heréim mint korábban, milyen okai lehetnek?

Sajnos egy közösségi zuhanyzóban lábgombát szedtem össze kb ugyanekkor.Hallottam hogy a gomba a herére is mehet,csak nem támadta azt is meg és nem lehet hogy attól lett kisebb? Nem tűnnek sokkal kisebbnek de azért szerintem egyértelmű hogy kisebbek mint régebben.Más bajom nincs vele amúgy. 30/F

Legjobb válasz: Szerintem csak felnõtt lettél. :D Hormonális oka lehet.

Szerintem csak felnõtt lettél. :D Hormonális oka lehet.
lábgomba nem terjed a herédre, ahhoz azért a gombának be kellen jutni a véráramba, és akkor sem a gerédre menne rá szedsz szteroidot? ha nem akkor orvos
Ez baromság, nekem is sokszor kisebbek mint szoktak lenni, ez hormonális dolog, vagy egyszerûen többször ürítesz, ha érted : )
A kérdező hozzászólása: Nem szedek szteroidot, de szégyelnék így orvoshoz menni, végül is kicsit kisebbek mint voltak és egy ideje nem csökken a méretük úgy látom.Tétovázok rajta menjek-e el miatta urológushoz.
Írj egy internetes dokinak, majd õ megmondja érdemes-e ezzel orvoshoz menned.
A kérdező hozzászólása: Kösz, ez jó ötlet, már csak találni kell ilyet.
3-mas: a herék nem dagadoznak a spermáktól, ha napjában 10x kivered sem lesz kisebb
NÉzd van akinek eleve kisebb méretû heréi vannak, ez még nem jelent betegséget, az a lényeg, hogy legyen megfelelõ mennyiségû spermád.Valakinek meg túl nagy, lógos heréi vannak annak meg az a baja, az zavarja.
Google-ba írd be orvostudakozó, és fel fog sorolni egy csomó orvost ott találsz urológus orvost is, kiválasztod kitalálsz egy nevet(pl. Peti30) és megírod neki és a megaldott névre(Peti30) úgyan erre az oldalra (orovostudkozó, csak az orvos nevét ismét keresd megakinek írtál)majd pár napon belül, max. 1 héten belül fog neked válaszolni.A lényeg részletesen és érhetõen írd le.

Milyen okok kellenek, hogy valaki elhagyja a szülőföldjét?

Ezeken az okokon kívül: Létbizonytalanság, munkanélküliség, tervezhetetlen jövő. Csak a kíváncsiság vezérelt, senkit sem szeretnék megbántani a kérdésemmel :)

Legjobb válasz: Sok oka lehet, pl. létbizonytalanság, vagy háborús helyzet, de lehet betegség is, amit az adott országban nem tudnak kezelni, csak másutt, és ezért huzamosabb ideig távol kell lennie.

Sok oka lehet, pl. létbizonytalanság, vagy háborús helyzet, de lehet betegség is, amit az adott országban nem tudnak kezelni, csak másutt, és ezért huzamosabb ideig távol kell lennie.
Szakmailag egy másik ország sokkal több lehetõséget nyújt.
A felsorolt okokon kívül: elegem van abból, hogy a Magyarországon élõ emberek nagy része bunkó, rosszindulatú és irigy. És most komolyan: Magyarországon mi mûködik ma normálisan? Egy normálisan mûködõ európai országban akarok élni, ahol nem nincs ennyi bunkó ember, van normális tömegközlekedés, ha reggel kimegyek a buszmegállóba, akkor jön a busz, nem fél óra késéssel fut be, a boltban nem bunkók az eladók stb. Szóval összefoglalva: egy normálisan mûködõ országban szeretnék élni, ahol ha dolgozol, meg is fizetnek, és nem egy viccországban.
Nekem is volt munkám Magyarországon , a fizetésem nettó 300.000 környékén mozgott.Nem a pénz miatt jöttem külföldre hanem az emberek viselkedése , mentalitása miatt.Sosem értettem hogy emberek miért ilyenek , nem bírtam felfogni miért csinálják amit csinálnak miért bunkók , és éreztem hogy én nem vagyok Magyarországra való mivel más vagyok.Az az igazság hogy szeretem Magyarországot mint szülõföldet de soha nem éreztem tényleg otthon magam , soha nem voltam odavaló. A származásomat tekintve sem vagyok teljesen magyar , édesanyám német , édesapám félig orosz félig magyar.Éltem már Németországban is meg Angliában is , jelenleg az Egyesült Államokban élek és azt hiszem itt tényleg megtaláltam a számításaimat és úgy érzem idevaló vagyok , itt befogadtak teljesen , és az embereknek olyan a mentalitása , a gondolkodásmódja mint amilyen nekem is volt mindig.Persze , évente látogatok Magyarországra.
Sokszor van az, hogy eredetileg a tapasztalatszerzés, nyelvtanulás lenne a cél, aztán "kint ragad" az illetõ, mert mondjuk szerelmes lesz egy ott élõ emberbe és összeházasodnak, vagy esetleg egyszerûen csak azért, mert jobbak az életkörülmények, jobban becsülik a munkáját stb.
engem nem annyira a pénz hiánya "üldözött" ki külföldre, volt munkahelyem magyarországon, annyi pénzem mindig volt amibõl kb normálisan éltem. Engem ami végképp kiakasztott az az emberek bunkósága irigysége rosszindulata, romlottsága, erkölcstelensége, pénzsóvársága. Hogy sok embernek az isten a pénz és ezért normálisnak tartják a hazudozást, lopást, egy kis csalást.
Kúnfajta, nagyszemû legény volt, Kínzottja sok-sok méla vágynak, Csordát õrzött és nekivágott A híres magyar Hortobágynak. Alkonyatok és délibábok Megfogták százszor is a lelkét, De ha virág nõtt a szivében, A csorda-népek lelegelték. Ezerszer gondolt csodaszépet, Gondolt halálra, borra, nõre, Minden más táján a világnak Szent dalnok lett volna belõle. De ha a piszkos, gatyás, bamba Társakra s a csordára nézett, Eltemette rögtön a nótát: Káromkodott vagy fütyörészett. /Ady Endre: A Hortobágy poétája/
ma 13:11 ugyanezt éreztem én is mindig :) nem értettem miért ilyenek az emberek és éreztem mindig hogy nem vagyok közéjük való. én is amerikában élek most, persze vannak hibáik az amerikaiaknak is, de van még jóérzés bennük, nem is kevés és nem félnek adni belõle. nekem ez fontos. egyébként én valahol mélyen szeretem magyarországot, ha távol vagyok nagyon jó érzéssel gondolok rá, általában a szép dolgok jutnak eszembe és várom már hogy menjek haza megint. Aztán, ha Magyarországon vagyok, megint csodálkozom, hogy lehet mégsem vagyok magyar és nem is vagyok idevaló...
Én ha elmennék, azért mennék el, mert itt az embereknek nem jelent semmit már az a szó, hogy becsület, tisztesség, tisztelet. Nemzeti sport hazudni, csalni, parasztnak lenni, különösen a fiatal generációknál. Ez már csak egyre rosszabb lesz.

Milyen okok vezethetnek a megcsaláshoz? Főleg férfiak véleménye érdekelne!

Stabil kapcsolatom van, annyira jól kijövünk, de még sem tudok benne bízni, ami az én hibám. Jobban szeretem az életemnél, de annyira rettegek attól, h mi lesz ha egy nő megkörnyékezi.. Õ azt mondta, h nem kell neki más csak én, most télleg nagyon boldogok vagyunk, de a kis ördög nem alszik

Legjobb válasz: Nem fog neked egy férfi sem okokat felsorolni. Az utolsónak pedig igaza van. Minden ok lehet a megcsalásra, mert ez a trendi. Exemet is megkörnyékezte egy olyan nõ, aki nagyon is jól tudta, hogy neki barátnõje van. Õ maga házas, mégis lecsapott a barátomra. Pofám leszakad, ha belegondolok, hogy meghívtam õt és a férjét vacsorázni hozzánk, mikor õ már folyamatosan fûzte az exemet. Az a hülye persze belement, mert férfiból van és a rosszabbik fajtából. Én az életemnél is jobban szerettem, de úgy látszik ez nem volt neki elég... Az a gond, hogy manapság nem kell ok, hogy valaki félrelépjen.

Nem fog neked egy férfi sem okokat felsorolni. Az utolsónak pedig igaza van. Minden ok lehet a megcsalásra, mert ez a trendi. Exemet is megkörnyékezte egy olyan nõ, aki nagyon is jól tudta, hogy neki barátnõje van. Õ maga házas, mégis lecsapott a barátomra. Pofám leszakad, ha belegondolok, hogy meghívtam õt és a férjét vacsorázni hozzánk, mikor õ már folyamatosan fûzte az exemet. Az a hülye persze belement, mert férfiból van és a rosszabbik fajtából. Én az életemnél is jobban szerettem, de úgy látszik ez nem volt neki elég... Az a gond, hogy manapság nem kell ok, hogy valaki félrelépjen.
A mai világban már minden ok lehet a megcsalásra, ez a divat.
"És figyelem HÖLGYEIM, a nagy titok:Idegen [email protected] eddzi a [email protected] ! 36/F Óh, és ti NÕK mért k#rtok félre ?!" Errõl beszélünk! Nem kell ide ok. Elég ennyi is. Mellesleg biztos van legalább annyi nõ, aki csapodár, mint férfi. De hogy a kérdésedre válaszoljak: én még nem csaltam meg senkit. Remélhetõleg nem is fogok. (de soha nem mondom, hogy soha)
Komolyan mondom ezek a drágalátos férfiak meghibbantják a nõket. Túlkinálat van és mindenki ki akar próbálni mindent. Kedves kérdezõ ne aggódjál már annyira, biztosan nem fog történni semmi sem.
szerintem a klasszikus okokon kivül van még egy másik is, amirõl nem sokan beszélnek, nincs is nagyon figyelemben, én ezt szeretném megemlíteni: mégpedig az az eset, amikor az ember "keresi a bajt". Tehát csetel, ismerkedik, olyan bulikba jár ahol sok minden megtörténhet, és az ördög valóban nem alszik, pont olyankor fog elõkerülni valaki nagyon érdekes/izgalmas/szép, hogy megzavarja az embert és esetleg megcsaláshoz vezet, vagy a szerelem meggyengüléséhez és csak közvetetten megcsaláshoz. érdekes módon ez a dolog nincs komolyan véve eléggé, pedig szerintem elég sok kapcsolat csúszott már el ezen, többek közt az enyém is pár éve (pedig nagy szerelem volt). a mostani kapcsolatomban tudatosan távoltartom magam az ilyen helyzetektõl.
Bár nó vagyok, de szerintem olyan játszhat szerepet benne, hogy pl. vágyik vlami újra, valami másra. Ez szerintem bizonyos évek múltán játszik szerepet. Olyan is lehet, hogy van valami kívánsága vagy van valami amit szeretne kipróbálni, de a párja nem megy bele, nem engedi. Szerintem ilyen esetben is elõfordulhat hogy keres mást... Esetedre visszatérve. Próbálj me nem rettegni. Sajnos nem tudsz minen nõt figyelni, szem elõtt tartani. csak a magad életét keseríted meg vele. Hosszútávon nagyon rossz lehet rettegésben élni. Kicsit légy lazább, és hidd el neki amit mond! :)
1. vagyok. bár nyilván itt annak is lehet szerepe, hogy csak 1szer csalják-e meg az embert, vagy pl. éveken át, aljas módon belehazudok a másik szemébe stb. persze egyik sem jpbb, de azért az utóbbi aljasabb sokkal szerintem!
A megcsalásnak sok oka lehet. -kölcsönös elhidegülés -rengeteg vitatkozás -büszkeség -jövõképek ütközése -az illetõ nem "élt" fiatalabb korában
Te írtad meg a választ:azért fog félrek#rni, mert alapban nem bízol benne. Azt hiszed, nem érzi, nem tudja ?! És figyelem HÖLGYEIM, a nagy titok:Idegen [email protected] eddzi a [email protected] ! 36/F Óh, és ti NÕK mért k#rtok félre ?!
azért , mert a másik nõ is nõ. Ha hív, ha kacér, ha enged - akkor...?
A pasik azért lapítanak, mert kitalálták ezt a lepontozós hülyeséget. Egy férfi írt. Leírta a véleményét. Le lett pontozva a sárga földig. Ha feltesznek egy kérdést, fogadjuk már el, hogy különbözõképpen gondolkodunk. Arra a kérdésre, hogy miért csalta meg a párját, nem lehet szimpatikus választ adni!!! Itt úgyis leveszik a fejét, akkor minek írjon???
Hiába a pasik lapitanak, csakis a nõk válaszolnak, ezért nem tudjátok meg sohasem az igazságot.:D Kérdezõ vannak még rendes pasik és a tied is biztosan odatartozik.
miért lettem igy lepontozva??
Figyi. Minél jobban aggódsz, minél tovább, ez egyre inkább rád lesz írva, netán elkezdessz megnyílni is szóbahozni, rossz esetben egyre többször felhozod a témát, és onnantól tényleg eléred azt, hogy esetleg megunja, és megcsal. Ez is egy kifogás. Tudod egy férfinak is jó ám, ha bíznak benne, és nem fárasztják az ilyen hülyeségekkel, hogy megcsalás, meg más nõ milyen szép kérdésekkel. Lehet, hogy nem vagy még kész egy érett kapcsolatra azért van ez benned, vagy máris látsz a párodban valamit, ami sejtet valamit, és ezért.
Egyetértek az elõttem szólóval. Én köszönõviszonyban sem vagyok a zöldszemû szörnnyel, és nem is csaltak még meg soha. Szerintem pont a bizalom hiánya vezet a megcsaláshoz. Megmondom õszintén nekem lány létemre volt olyan kapcsolatom, amiben félreléptem, de ott is az volt a helyzet, hogy nem bíztak bennem. Én nagyon nehezen uralkodom az ösztöneimen, de a mostanit sosem csaltam meg, még a lehetõségét is messzire elkerültem az ilyesminek, mert tudom, hogy mennyire bízik bennem, és mekkora csalódást okoznék ezzel. Ha az ember azt érzi, hogy nem bízik benne a másik, akkor meg tökmindegy, hogy valóban félrelép-e, hiszen így is úgyis gyanúban van szerencsétlen.
Szerintem hogy ha te folyton azon aggódsz neki hogy megcsal-e, neki meg folyton bizonygatnia kell, akkor ez elõbb-utóbb arra ösztökéli a férfi nemet hogy partnert váltson. Ettõl a férfiak menekülnek.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az én barátom nem szeret buliba járni hál isten. Most egy munkahelyi csapattréningen van, de annyira aggódom
Megcsalás, meghogy mindig a pasik a hibásak. Hölgyeim! A megcsalás kétemberes dolog, kell hozzá ugyanannyi nö, mint pasi. Már statisztikailag.

Milyen indokkal csaszaroznak, ha a baba jol is fekszik es minden rendben. Gondolok, ha mar volt csipotores. Es meg milyen okkal?

Legjobb válasz: Pl. fájásgyengeség, téraránytalanság, ha a baba szíve nagyon lelassul a fájások alatt... Sok oka lehet, de inkább kerüld el ha tudod.

Pl. fájásgyengeség, téraránytalanság, ha a baba szíve nagyon lelassul a fájások alatt... Sok oka lehet, de inkább kerüld el ha tudod.
nálam az indokolta acsászárt, hogy az utolsó ctg-n 200felett dobogott a baba szive. fertõzésre gyanakodtak, de szerencsére nem volt semmi. nem is tudták megmondani miért vert olyan gyorsan a kis szive
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat, csak azt kerdeznem, ha a BABAval minden rendben es veled milyen gond lehet, hogy csaszarozni kelljen.folyamatosan kulonbozo gondjaim jonnek elo....
Szia, lehet egy ok az x közül, ha magas a vérnyomásod. Bár nekem nincs még tapasztalatom, elsõ baba lesz, ezt is csak olvastam. 30/N
rövidlátás. -3, 75 még nem, én is zsültem, de súlyos rövidlátás az császár
Ha nem régen (1-3) éven belül császárral szültél, akkor is császároznak általában. Ha valami komoly hüvelyi fertõzésed van, ha epilepsziás vagy, ha gerinc, csípõ problémád van. Bizonyos szem problémák esetén is császároznak. Meg ha eleget fizetsz az orvosodnak, és el tudja intézni a császárt. 5 hétig voltam kórházban, ott aztán láttam elég cifra dolgot. Én is úgy mentem be, hogy a végén császárom lesz, aztán kb 3 nap múlva azon imádkoztam, hogy ne császár legyen, annyira rossznak tûnt. Persze a 16 órás vajúdásom alatt többször is kértem a dokimat, hogy vágja ki, de hála az égnek meg tudtam szülni a lánykát simán. :D Tényleg, ha teheted, ne akarj császárt. Bár van akit annyira nem visel meg.
A rövidlátás már nem indok. Pont most voltam szemésznél, ma már az a divat, hogy akkor sem ajánjlott a császár, ha nagyfokú a rövidlátás.
Errefelé még igenis "divat" a rövidlátás is. Azonban kell szemész orvosi vélemény. Hármas szemtükrözést csináltak nálam, ahol semmi komoly elváltozást nem találtak, azonban 7dioptria körüliek már a szemeim, így javasolt a császár....(Ez mellett még van gerinc problémám is, de azt nem annyira vették eddig figyelemebe, mivel a szemem miatt 99% császár) Boldog babavárást!

Milyen okai lehetnek a merevedési problémáknak?

ÜDV!PÁROMNAK EGYSZERÜEN NINCS MEREVEDÉSE ILLETVE A SZEXUÁLIS VÁGYA IS CSÖKKENT EZ MÁR LASSAN 2 HETE TART.

Legjobb válasz: sok minden lehet az ok.Pl: stressz,fáradtság stb

sok minden lehet az ok.Pl: stressz, fáradtság stb
Elözö kommentezövel egyetértve...lehet, hogy lelki eredetü a probléma.Legyél megértö és kitarto.értékelni fogja...probálj meg nagyobb figyelmet szentelni neki és valammi ujdonságot is kiprobálni:) pl maszirozd meg, menjetek el vhova kettesbe.Teremts romantikus hangulatot.A gyerekeket addig passzold le a nagyinak;)

Milyen okai lehetnek a 13. hét után a vetélésnek? Tehát amikor már Uh és kombinált tesztek is kimutatják h minden rendben?

ezután az anya szervezetén ill. vmi szervezeten belüli egyensúlyzavaron,hormonváltozáson múlik?vagy olyan betegsége lesz a babának amire nem sz?rtek vagy a genetikai uh-n még nem látszott és kés?bb alakult ki?

Legjobb válasz: Ennek olyan okai vannak, amit még az orvosok sem tudnak...sõt ha nagyon "kemény" akarok lenni, még most jobb, mint pl. 7 hónaposan, mert sajnos a terhesség végefelé is bármikor megtörténhet....(hála az égnek ritka) de sokszor akkor sem találnak semmit, látszólag oké volt minden a babával is, a lepénnyel is.....

Ennek olyan okai vannak, amit még az orvosok sem tudnak...sõt ha nagyon "kemény" akarok lenni, még most jobb, mint pl. 7 hónaposan, mert sajnos a terhesség végefelé is bármikor megtörténhet....(hála az égnek ritka) de sokszor akkor sem találnak semmit, látszólag oké volt minden a babával is, a lepénnyel is.....
A petefészektõl a lepény veszi át a progeszterontermelést a 10-16. hét között. Ez a 12-14.-en szokott gondot okozni, mert az a hormon nagyon kell a terhesség megtartásához. Van olyan sajnos, amikor a petefészek már nem, a lepény még nem termel elég hormont. Ilyenkor is történhetnek hasonló tragédiák.
Fertõzés, gyulladás okozhat vetélést. Nálam sajnos így volt a 22. héten:(
Egy barátnõm elsõ gyermeke a 37. héten halt meg. Nem engedték boncolni, így nem derült ki hogy miért. Problémamentes terhesség, rendszeres vizsgálatok, magánorvos.... Azóta van egy gyönyörû, egészséges kislánya.

Menstruáció kimaradásnak milyen okai lehetnek? 2hónapja nincs mensije. Uh on semmit nem láttak. Azt reméli hogy terhes szerintem 2 hónap alatt már látszana az uh on. Irták a papirján, hogy méhen kivüli terhességröl felvilágositva. Mi lehet vele?

tegnap kis barnás folyása volt talán az idegességtöl.10nap múlva kell visszamennie.miért nem vizsgálták meg nögyógyászatilag is?

Legjobb válasz: Okok lehetnek: hormonális, ehhez vérvétel kell, ciszta, ezt uh-n látják. Késhet, kimaradhat a stressztõl, kezdõdõ klimaxtól, nagyobb lelki traumától, durva fogyókúrától, önsanyargatástól, fizikai megerõltetéstõl, mint pl. túlzásba vitt sport, és kimaradhat azért is, mert az ember nagyon szeretné ha kimaradna és terhesség lenne az oka. Vagyis a babára vágyás is okozhat ilyet. Ezek jutottak most eszembe.. És jól gondolod, nyolc hetes terhesség már látszik ultrahangon, a méhen kívülit pedig sajnos érezné már más formában. Ha nincs hcg a vérében, akkor nem terhes... Nem tudom, miért nem vizsgálták meg manuálisan, kellene a teljes képhez.

Okok lehetnek: hormonális, ehhez vérvétel kell, ciszta, ezt uh-n látják. Késhet, kimaradhat a stressztõl, kezdõdõ klimaxtól, nagyobb lelki traumától, durva fogyókúrától, önsanyargatástól, fizikai megerõltetéstõl, mint pl. túlzásba vitt sport, és kimaradhat azért is, mert az ember nagyon szeretné ha kimaradna és terhesség lenne az oka. Vagyis a babára vágyás is okozhat ilyet. Ezek jutottak most eszembe.. És jól gondolod, nyolc hetes terhesség már látszik ultrahangon, a méhen kívülit pedig sajnos érezné már más formában. Ha nincs hcg a vérében, akkor nem terhes... Nem tudom, miért nem vizsgálták meg manuálisan, kellene a teljes képhez.
A méhen kívüli gyakran jár vérzéssel, akár barnás pecsételõs, akár normális mennyiségû menstruációs vérzéssel. Görcsös, szúrós fájdalom alhasban, olyan, amitõl kiegyenesedni is alig lehet, aztán derékfájdalom, végbélfájdalom, ájulás-érzet.. emellett viszont ugyanazokat a tüneteket adja, mint egy normális terhesség, vagyis mellfájdalom, alhasi húzó érzés, émelygés, satöbbi.
A kérdező hozzászólása: sajnos úgy néz ki nem maradt meg a baba ha lett is volna, mert vérzett és darabok is jöttek meg a hasa is fájt.
Amúgy milyen hosszú a ciklusa? Mert már látni kellett volna 27-én a zUH-n valamit, ha 28 nap körüli a ciklus. Azóta nem tesztelt? Ha még mindig negatív, akkor, lehet hogy hormonvizsgálatra fogják küldeni. Bár azt a ciklus meghatározott napjain kell, uh azt nem tudom, hogyan oldják meg. Nem mostanában hagyta esetleg abba a fogamzásgátló szedését? Néha elõfordul, hogy nem áll helyre a hormonmûködés ilyenkor. Erre tablettát szoktak adni, ami meghozza a vérzést. De hogy milyen vizsgáltaok vannak elõtte, azt nem tudom. :( Majd írd meg, mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: szeptember elején volt az utolsó mensije és most ment 27én uh ra.legközelebb 8án megy vissza.mert nem láttak még terhességet nála.
Ha az elsõ mensi kimaradásakor tesztelt negatívat, és utána egy héten belül elment ultrahangra, akkor elõfordulhat, hogy annyira pici volt a baba, hogy még nem látszott, és túl korán tesztelt. Ilyenkor általában az ember két-három naponta ellõ egy újabb tesztet, ha nem jön meg a mensese. Ha három hete pozitív lett, akkor most már látszania kell valaminek ultrahangon. :) Majd írjátok meg, mit láttatok. :)
A kérdező hozzászólása: idöpontot kértem neki a nögyógyászhoz terhesség gyanúja miatt külömben csak januárra adott volna.de csak ultrahangra irták be.tesztet csinált 3hete az pozitiv lett.az elsö amit októberbe csinált negativ.mondtam neki hogy csináljon még egyet
demért nem csinál egy terhességi tesztet? abból kiderülne h terhes e vagy sem. ha nemterhes, de nincs menzesze akkormeg mértnem megy nõgyógyászhoz?
A kérdező hozzászólása: igen én is ezt olvastam a méhen kivüliröl.ezt uh al nem látják?tegnap nála is volt pici barnás folyás.szokott szúrni is a hasa de ezt a rendes terhességnél is van azt mondja görcs nem volt.
És a méhenkívüli terhességnél ugyanúgy pozitív lenne a teszt, vagyis van HCG a szervezetben.
engem csak az erdekel ne hogy hogyan leheterezni a méhen kivuli terhesseget????...mik a jelei?????
Nagyon sajnálom. :( De ne adjátok fel! Legközelebb sikerülni fog!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!